Maybelline That's Mauvie ve Rose Sunrise Rujlar

Temmuz 26, 2017 7 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün elimdeki iki Maybelline rujdan bahsedeceğim. Maybelline'in kırmızı ambalajlı serisinden That's Mauvie ve Rose Sunrise renkleri, bir süredir elimde olan rujlar...

Maybelline kırmızı kapaklı rujlar

Kırmızı, zarif ambalajlı bu Maybelline rujlar; yumuşak yapıları, kolay uygulanmaları ve kolay tazelenebilmeleri ile bence oldukça başarılılar... Bendeki her iki renk de, tek katta opaklar ve kat kat uygulandıklarında bile dudakta ağırlık yapmıyorlar. Yapıları oldukça nemli, adeta lipbalm sürmüşüm gibi bir etki veriyorlar. Her iki ruj da, dudak kusurlarını belli etmiyor.

Maybelline kırmızı kapaklı rujlar
Maybelline kırmızı kapaklı rujlar

418 numaralı, Maybelline Rose Sunrise; ışıltılı, açık bir pembe... İçerisinde pembe altın renkli minik simler var ve bu simcikler sayesinde adına uygun şekilde parıldıyor. Böylece, ışıldayan bir rose-golda yakın ruj görüntüsü veriyor. 

Maybelline Rose Sunrise
Maybelline Rose Sunrise swatch

Maybelline Rose Sunrise, çok kolay ve konforlu uygulanıyor. Nemlendirici özelliğindeki yapısından dolayı kalıcılığı bir şey yiyip içmediğim sürece 2-3 saat kadar olabiliyor, bir şeyler yiyip içersem ise tazelemem gerekiyor. Nişan makyajımda kullandığım bu ruj; dudaktan homojen şekilde silinirken, minik simleri kolayca çıkmadığı için, o tatlı ışıltısını korumaya devam ediyor. Ancak, ıslak mendille silerek bile, bu simleri kolayca çıkarabiliyorum. Altına pembe bir dudak kalemiyle daha belirgin görünebilen Rose Sunrise, tek başına da bence oldukça zarif duruyor. 

Maybelline kırmızı kapaklı rujlar

210 numaralı Maybelline That's Mauvie ise, daha satin bitişli bir yapıya sahip... İçerisinde leylaklık barındıran bir pembe rengi var. Doğruyu söylemem gerekirse, leylak tonlu tüm rujlar gibi bana yakışmıyor ancak; rengi gerçekten çok güzel. 

Maybelline That's Mauvie
Maybelline Thats Mauvie

Maybelline That's Mauvie, Rose Sunrise gibi dudaklarımı oldukça iyi nemlendiriyor. Buna bağlı olarak da, kalıcılığı düşük... Yiyip içmediğim sürece 2-3 saat kalıyor, sonrasında dudaklarımdan siliniyor ve ruju tazelemem gerekiyor. Yiyip içmeye ise, hiç dayanıklı değil. Ancak, tazelemesi oldukça kolay ve ruj tazelemeyi dert etmiyorsanız bu durum hiç sorun olmayacaktır.


Maybelline'in kırmızı ambalajındaki bu rujları dudakta kendilerini hissettirmiyorlar, ben yapılarını bayaca beğeniyorum. Kokuları neredeyse yok, diyebilirim; burnumu ruja dayamazsam kokularını almıyorum. Ambalajları oldukça sağlam ve kapakları gayet sıkı kapanıyor. Çantamda güvenle taşıyabiliyorum. 

Maybelline kırmızı kapaklı rujlar

Maybelline That's Mauvie ve Rose Sunrise rujları ve bu serideki diğer renkleri; Gratis, Rossmann gibi Maybelline ürünlerini satan bir çok kozmetik marketten bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

7 yorum:

  1. sanırım thats mauve rengi bende de var ama matlara alıştıktan sonra hiç elim gitmez oldu ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat rujlarımı kışa kadar kaldırdım valla İrem; zaten hala pek barışabilmiş de değilim onlarla :D Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  2. koyu renkli olan daha çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  3. That's Mauvie bende var ve severek kullanıyorum. Bende de harika durmuyor ama yapısını çok sevdim. Uygun fiyatı ile denenmesi gereken rujlardan bana kalırsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef o renk bana hiç yakışmıyor, halbuki ne kadar güzel! Yapıları bence de güzel bu rujların... Aynı fikirde olmamıza çok sevindim :) Sevgiler...

      Sil
  4. 210 benim favori pembe rujlarımdan, diğeri de çok güzelmiş kuzum, çok da yakışmışlar <3

    YanıtlaSil