Loreal Glam Bronze Eau De Soleil

Ekim 23, 2017 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Çok kuru ciltli biri olarak, makyaj malzemelerinde de krem ve likit ürünler kullanmayı çok seviyorum. Hem uygulanmalarını çok pratik buluyorum hem de benim cildimde bu tarz ürünler oldukça kalıcı oluyorlar. Bugün anlatacağım Loreal Glam Bronze Eau De Soleil bir süredir makyaj rutinime dahil ettiğim ve beğenerek kullandığım bir likit bronzer/fondöten...


Loreal Glam Bronze

Loreal Glam Bronze Eau De Soleil, aslında likit bir bronz fondöten... Ciltte doğal, sağlıklı bir bronzluk elde etmemizi vaadediyor. Güneş suyu anlamına gelen isminin hakkını bence, gayet başarılı şekilde veriyor. İçerisinde hafif ışıltıları olan bu bronzerın, minik ışıltıları ürün dağıtıldıkça etkisini yitirip, satine yakın bir bitiş sağlıyor. Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayıp, parmağımızı şişenin ağzına kapatarak bir damla ürün alacak şekilde kullanıp uygulama yapmamız öneriliyor.


Loreal Glam Bronze

Ben Loreal Glam Bronze likit bronzerı, önerildiği şekilde, çalkaladıktan sonra parmağıma alıp, uygulayarak kullanıyorum. İçerisinde hafif turunculuk barındıran orta tonlu bir kahverengi olan bu bronzer, bence kontur yapmak için kullanıldığında da, hiç fena durmuyor. İstediğim oranda uygulayıp dağıtabildiğim için de, yoğunluğunu ayarlayabiliyorum.


Loreal Glam Bronze

Loreal likit bronzerı, nemlendiricime ve ten ürünüme karıştırdığımda da oldukça doğal, bronz bir görünüm elde edebiliyorum. Ten ürünlerimle kolayca karışabiliyor. Bununla birlikte, ürünü tek başına fondöten olarak kullanmak da mümkün... Ten renginiz uygunsa, Loreal Glam Bronze'un hafiften ortaya bir kapatıcılığı var. İnce ve kremsi yapısıyla çok kolay dağıtılıyor ve uygulandığı bölgede kalıcılığı oldukça başarılı. Benim cildimde, tam bir mesai gününü rahatlıkla çıkarıyor. Kat kat uygulama yapmaya da uygun...


Loreal Glam Bronze
Loreal Glam Bronze

Loreal Glam Bronze Eau De Soleil'i, en çok, parmaklarımla ya da ince bir kaşık fırçayla istediğim bölgeye uygulayıp, nemli makyaj süngerimle dağıtarak kullanmayı seviyorum. Sık kıllı fırçalarla da bence iyi sonuç veriyor. 


Loreal Glam Bronze

20 ml, minik buzlu cam bir şişede satılan Loreal Glam Bronze Eau De Soleil; açıkldıktan sonra 24 ay kullanım ömrüne sahip... Şişenin bence tek eksisi, pompasının olmayışı; ağzı açık bir tasarıma sahip olduğu için, ürünü dökerek kullanırsanız, fazla ürün almanız çok olası olacaktır. Spf18 güneş koruması içeren Loreal likit bronzer; alkol denat, silikon ve parfüm içeriyor. Hafif, çiçeksi ve bence belli belirsiz bir kokusu var. Paraben içermiyor.


Loreal Glam Bronze

Loreal'in artık üretimden kaldıracağını duyduğum Glam Bronze likit bronzerı hala Rossmann, Gratis gibi mağazalarda indirim sepetlerinin içinde ve online kozmetik satış sitelerinde gördüğüm için, vakit kaybetmeden yazmak istedim. Çoğu yerde, indirimli olarak 20-25 TL civarında bir fiyata bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. rengi bileğinde baya koyu gözükürken bronzer uyguladığında yüzünde daha yumuşak durmuş :)

    YanıtlaSil
  2. rengine bayılıyorum bunun bende de var ancak yarısına kadar gelebildim yine kullanayım da bitsin bari :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en geç seneye yaza bitiririm sanırım İrem'cim :) Sevgiler...

      Sil
  3. yaz boyu elim gitti buna, almayı çok istedim hafif bir yanak kontüründe kullanırım diye ama likit diye cesaret edemedim bir türlü.. oysa ki fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla dağıtmak kolay, çok da güzel durmuş! mutlaka bakacağım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrim'cim dağıtması çok kolay, tüm yüzümü ısıtmak bir dakikamı almıyor. Denk gelirsen denemeni öneririm, tam yazlık zaten :) Çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  4. Ay kontürün haaarika olmuş Blana yaa, aşık oldum! Bu ürün bende de vardı. Açık fondülerin rengini koyultmak için de kullanıyordum ek olarak ama tabii sen bu amaçla deneyemişsindir :))) Yarısından çoğunu kullanabildim bozulmadan, gerçekten sevdiğim bir arkadaşımızdı :) Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım çok teşekkür ederim. Ben fondötenlerimle karıştıramadım ama nemlendiricimin içine minicik karıştırdığımda çıkan sonucu baya sevdim, yalancı ama güzel bir bronzluk sağladı. Ben likit olduğundan bozulmadan bitsin diye sıkça kullanıyorum, ağzı da açık olduğundan hava alıyor, hızlı bozulur diye tedirginim. Ben de çok sevdim gerçekten bu bronzerı.
      Öpüyorum çok <3

      Sil