Merve'nin Evinden'e Küçük Hediyelerim Var

Eylül 17, 2016 44 Comments A+ a-

Merhaba...

Bloğumun ilk çekilişini yaptığımdan bu yana bayaca zaman geçti. İlk çekilişimi yaparken çok heyecanlıydım ve ikincisini de bloğumun doğum gününde yapmaya karar vermiştim. Bloğum bir yaşını dolduralı iki ayı geçti ve ben planladığım o çekilişi yapmadım. 

İlk çekilişimi tamamladığımda, itiraf etmeliyim ki, bir süre çok moralim bozuldu. Hatırlayanlar bilir, ben çekilişimi yayınlarıma yapılan yorumlar üzerinden yapmıştım, bir şartım da yoktu. Çekilişimin sonlarına doğru çok üzücü mailler aldım, çekilişi açıkladıktan sonra da... Bana sadece hediye kazanmak için yorum yaptığını, çekilişim sonuçlanınca burada kimsenin kalmayacağını yazanlar bile oldu. 

Bu yüzden artık çekiliş yapmayacağım. Çekiliş yapmak çok zor, büyük zaman ve sorumluluk istiyor. İlk çekilişimi sonuçlandırırken eşimle sabahlamıştık. Tekrar tekrar yorumları saymak, kontrol etmek bizi çok yormuştu. Bu kadar emek verip adil bir sonuç çıkarmak için uğraştıktan sonra, bir sürü üzücü mail okumak beni fazladan yordu. Haftanın altı günü, günde 13 saat çalışarak, böyle bir sorumluluk altına girmeyi artık gözüm kesmiyor. Benim ilk günden bu yana, bloğumda reklam yapmak, blogdan para kazanmak gibi amaçlarım olmadı. Burada yazmak beni mutlu ettiği için yazıyorum.

Bu kadar açıklamadan sonra, sadede gelecek olursam:

İleride karar değiştirmezsem eğer, artık çekiliş yapmayacağım. Beni takip eden, okuyan, bloğuma destek veren takipçilerimden birini belli aralıklarla seçip imkanlarım dahilinde minik hediyeler göndereceğim. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Merve, neredeyse her yazımda yorumu olan bir arkadaşım... Yazılarımın altındaki yorumları tek tek inceledim ve hep karşıma çıktı. İlk olarak Merve'yi seçmemin sebeplerinden biri de, kendisini hiç tanımıyor olmam, bloğuma yaptığı yorumlar ve kendi yorumlarım haricinde kendisiyle hiç bir temasım olmadı. Bunu açıklıyorum ki, arkadaşına hediye verdi denmesin. 

Beni hiç ihmal etmeyen, tatlı yorumlarıyla hep mutlu eden Merve'ye çok teşekkür ediyorum. Seçtiğim tüm hediyeler benim kullandığım, memnun kaldığım ürünler... Umarım Merve de severek kullanır. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Minik paketimdekiler:

Otacı Argan El ve Tırnak eti kremi
Essence Lights of Orient koleksiyonuna ait 01 numara sunkissed bronzer
Wet'n Wild brulee tekli far
Maybelline Color Show copper fizz tekli far
Essence Lash&Brow şeffaf kaş maskarası
Golden Rose Miracle Pencil
Sleek Matte Me birthday suit likit mat ruj
Cilinique High Impact maskara (minik boy)
Flormar Jelly Look amaranth oje

Sevgili Merve, umarım küçük hediyelerimi keyifle ve mutlulukla kullanırsın. Her bir yorumun için, bloğuma gösterdiğin özen ve ilgi için tekrar teşekkür ediyorum. 

Bu hafta içi, mail adresime iletişim bilgilerini (Ad-Soyad, adres, telefon numarası) göndermeni rica ediyorum ki, bir an evvel kargolayayım. 

Merve'nin güzel bloğuna da buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

44 yorum:

  1. Ağzı olan konuşuyor tarzında yorumlarda bulunmayı hiç sevmem ama.. Harbiden ağzı olan konuşuyor be hatun. Güzel canını hiç sıkma o yüzden seni bilen biliyor. Düşüncen de o kadar tatlı ki :) Allah seni kendin gibi insanlar ile karşılaştırsın❤ -bence en güzel dualardan biridir bu, kimine göre de beddua tabi :))- Kocaman öpücükler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akelam tüm kalbimle amin diyorum. Allah herkesi kendi gibilerle karşılaştırsın, bence de en güzel dualardan biri bu :) Güzel sözlerin ve desteğin için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle en güzel şeyi yapmışsın gönlünden ne kopuyorsa :) zaten şu mecrada o kadar sahte insanlar var ki yükselmek için senin üzerine basıp tırmanmaya çalışıyolar :( ne saçma ne gereksiz burda hepimiz eğleniyoruz işte amaç bu değil mi başkalarını niye incitir bu insanlar anlamıyorum amaaann neyse bu hediye işi çok tatlı çok güzel :) güzel günlerde kullansın merviişşş :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kübişş :)

      Sil
    2. Kübracım ben de bazı şeyleri inan anlamıyorum. Hayat zaten yeterine karmaşık, burada sıkıntı yaratmaya ne gerek var.
      Çok teşekkürler güzel sözlerin için :)

      Sil
  4. blanağğğğ canım biz seninle gönül bağı kurduk. Her ne kadar yoğun söz nişan hazırlık süreçleri içerisinde olsam da aksatmadan okumaya çalıştığım belirli bloglarım var. Gözde Whatsapptan blana dediği anda buraya uçtum resmen :) O kadar çok düşüncelisin ki çok ama çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar görüşmesekte kalpten çok sevdiğim kişilerdensin. Gözdeye fotoğrafını bile sormuştum gözümde canlandırdığım blana için :).. Umarım bir gün yüz yüzede konuşur sohbet ederiz. Hediyelerine ve bu ince düşüncene çok teşekkür ederim... Hiç çekiliş kazanmamış biri olarak, böyle bir şey üzerine hediye almak beni çok ama çok mutlu etti :) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim, ne kadar çok koşturduğunu, telaşını blog yazılarından da biliyorum. Allah tamamına erdirsin, yakında hepsi birer anı kalacak sana, ben de geçen sene bu zamanlar senin yaşadığını yaşıyordum, şimdi çok eskide kalmış gibi geliyor :)
      Umarım hepsi kullanabileceğin ürünlerdir, kendi kullandığım ve sevdiğim ürünlerden seçtim. Aylardır da minik minik toplayıp bunun hazırlığını yapıyordum. :)
      Blog yorumlarımız hariç bir bağlantımız olmasa da sen de benim için yeri ayrı olan arkadaşlarımdan birisin. İnşallah bir gün sohbet de ederiz :)
      Güzel sözlerin için, bu zamana kadar bloğuma verdiğin emek için, her bir yorumun için ayrı ayrı teşekkür ederim <3 <3

      Sil
  5. ausemm canımm teşekkür ederimmm :*

    YanıtlaSil
  6. Blana'm çekiliş için yazılanları biliyorum saçmaydı bazı yorumlar 😒 Sonuçta sen ordan takip edin, burdan takip edin gibi şartlarda koşmadın ki ben senin bu süreçte nasıl emek verdiğini de biliyorum 😉 O yüzden bundan sonra bu şekilde yapman gönlünden geçen hediyeleri alıp vermen çok güzel 💕 Merve zaten canım arkadaşım onun adına çok çook sevindim valla bana versen bu kadar heyecan yıpmazım 😌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözdem o süreçte en yakınımda olan sendin, sen de bizimle geç saatlere kadar bilgisayar başında perişan oldun. O kadar emek verdik, sonunda canımız sıkıldı.
      Çekilişle değil de, zaten beni takip eden ve emek veren takipçilerime bu şekilde teşekkür etmek bana daha anlamlı geldi.
      Gözdem sana hediye göndersem ki, burada o kadar emeğin, alın terin var her manada, arkadaşına verdi derler, biliyorsun :D Ben sana gizlice dondurma falan ısmarlayacağım artık :D :D

      Sil
    2. Blanam her zaman iste yardım ederim biliyorsun yerin ayrı 😚 Dondurma mıııı mıııı 😳🍦🍦

      Sil
  7. Bence de çok güzel birşey yapmışsın senin hediyelerin,senin seçimin.Hatta fikrini o kadar beğendim ki belki ilerde ben de böyle bir şey yapmayı düşünebilirim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, çok mutlu oldum. :) Sevgilerimle...

      Sil
  8. Guzel bir fikir ve dusunce olmus canim cekilis bende bir kez yapti ilk cekilisimdi allaha cok sukur kotu birseyle karsilasmadim ama senin icin uzuldum sonucta buyuk emek veriyoruz o hediyeleride gonlumuzden icimizden geldigi icin veriyoruz karsi taraftan birsey bekledigimiz icin degil canim bu dusuncen iyi olmus mervenin blogunu bende takip ediyorum yazilarinida severek okuyorum hediyelerini gule gule kullansin 😊😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kübracım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. :) <3

      Sil
  9. patavatsız insanlar konuşur öyle sen olabildiğince takmamaya çalış canım :). sevgilerle

    YanıtlaSil
  10. Ya ne kötü insanlar var. Daha doğrusu insanlık yok. Bizim gibi naif insanlar da hemen üzülüyoruz. Ama bu kötüleri görmeden de iyilerin değerini bilemeyiz. Bu arada hediyelerini güle gülle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki, Nilgün Hanımcım, hassas olunca da hemen üzülüyoruz dediğiniz gibi. İyilerin değerini de bu şekilde anlıyoruz, onlar iyi ki varlar, siz de iyi ki varsınız :) Çok teşekkürler...

      Sil
  11. Çok iyi bir karar vermişsin. İnsan emeğinin karşılığını almalı. Biliyoruz biz seni. :) Üzen, sinirlerini bozan insanları da umursamadan devam et. Arkandayız, seni seviyoruuuz ^-^

    YanıtlaSil
  12. Çekilişini hatırlıyorum.. Hatta ben çekilişlerde şanslı olmadığımı bu yüzden katılmadığımı söylemiştim, sen ise beni teşvik edip adımı yazacağını söylemiştin <3 Bu motivasyon bile beni mutlu etmeye yetmişti.. Sonuç olarak evet çekilişi kazanamamıştım, yedekte bile çıkmamıştı :D Ama hiç hiç kırılmadım üzülmedim, hatta hayal kırıklığım bile olmamıştı.. Ki en çok hayal kırıklığına uğrayacağım için katılmak istememe rağmen..

    Bloğunu sevdiğim bir arkadaşım çekilişi kazanmıştı, O'nun adına mutlu olmuştum ^^ Çekiliş sonrası yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm.. Okurken ''ne gaddar insanlar var'' diye düşündüm.. Yaptıkları cidden hiç hoş olmamış..

    Bu yöntemin gerçekten çok güzel düşünülmüş.. Eminim (ben dahil) bazı kişilere de öncülük edeceksin bitanem..

    Mutlu etmek mutlu olmaya yetiyor ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacım, benim de çekilişlerde hiç şansım yoktur, genelde de katılmam sadece yeni arkadaşlar olunca destek için katılıyorum.
      Eğer karşı taraf adil davranıyorsa, şans işi... Ki biz sabahladık, her yorumu tarih sırasına göre dizdik, tekrar tekrar kontrol ettik, excelde yazdık, o zaman 1000 küsür yorum vardı düşün. Helali hoş olsun. Fakat sonrasında aldığım bir kaç mail tüm hevesimi bitirdi.
      Böyle daha anlamlı geldi, artık beni destekleyen izleyicilerime böyle minik hediyelerle teşekkür edeceğim, bu daha anlamlı geldi bana. :)
      Mutlu etmek gerçekten büyük mutluluk... Öpüyorum :)

      Sil
  13. çekiliş yapmak benimde gözümü çok korkutuyor, yaşadıklarınıza çok üzüldüm geröekten ve sizi takip eden, emeklerinizi gören insanlara böyle mutlu edici jestler yapmak gerçekten güzel bir fikir :) Hem sizi hem de Merve Hanımı tebrik ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylesi daha anlamlı oldu benim için... Çok çok teşekkürler :)

      Sil
  14. Ben de bu fikri çok beğendim. Sadece çekiliş için benim bloguma üye olunmasını ben tercih etmiyorum. Merve de güle güle kullansın, hepsi çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  15. O halde benim hediye alma olasılığım sıfırın altında eksi sıfır :))) İyi demişler taş yerine oturdu,arkadaşımızda olmasınmı ama yahu :))) Şaka bir yana senin şu blogun var ve sen yazıyorsun ya, özelde her yazdığımda karşımda seni buluyorum ya bana en büyük hediye bu, senin güzel kalbine sahip olmak herşeye bedel can arkadaşım benim,güzel gönüllüm benim <3 <3 <3 :*******

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, senin yerin benim için çok ayrı, biliyorsun zaten :) O yüzden şansın yok, dimi :))))
      Biz birbirimizi biliyoruz canım arkadaşım benim, dostluğumuz yakınlığımız en güzel hediye... <3 <3

      Sil
  16. çok güzel bir fikir bayıldım çekiliş yerine bu uygulama harika olmuş, iyi günlerde kullanılsın güzel hediyeler :)

    YanıtlaSil
  17. Ausem çok teşekkürler, en içime sinen düşünce bu oldu. Stresi yok, sıkıntısı yok. İçim rahat...
    Çok teşekkürler Ausem :)

    YanıtlaSil
  18. en en en güzelini yapıyorsunuz tebrikler.
    bende aynı mantıktayım. çekiliş yapmak ve insanları memnun etmek çok ciddi zaman kaybı.
    ama bu şekilde gerçekten kullanacak bir kişiye hem gönlünüz rahat bir şekilde mutlu ediceksiniz.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  19. Ne güzel düşünmüşsün Blana.. Bende 1. yılında blogumun çekiliş yaptım ve baya uğraştım. Neyseki gerçekten hakettiğine inandığım birine gitti. Sayımalar, çekiliş için katılanlar baya zorlayıcı oluyor. Sonrasında sanırım senle konuşmuştuk. Sanırım bende aynını yapacağım. Güzel günlerde kullansın Merve. Öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  20. Ne kadar üzücü durumlar bunlar ve ne yazık ki hepimiz ucundan kıyısından ya da tam ortasından yakalanıyoruz maalesef bu davranışlara...
    Ve çok güzel düşünmüşsün, güle güle kullansın kazanan...

    YanıtlaSil
  21. Güle güle kullansın Merve 😍 Çekiliş gerçekten zor ama bir iki saçma yorum yüzünden yapmamazlık etmiyeceğim ben artık okumuyorum bile o tarz yorumları 😂

    YanıtlaSil
  22. Güle güle kullansin 😍😍😍.

    YanıtlaSil
  23. çok güzel bir fikir...tebrikler merve ve güle güle kullansın...

    YanıtlaSil
  24. bence harika ötesi bir fikir olmuş. çok benzer sebeplerden dolayı çekiliş yapmaktan ben de soğudum. onun yerine bu tarz sürprizler çok daha mantıklı.. gönlüne sağlık canım <3

    YanıtlaSil
  25. Ne güzel bir fikir bu.Blogun sadık izleyicilerine bunu yapmak lazım gerçekten;)

    YanıtlaSil
  26. Güzel blanamm boşver sen o yüreği fesatlıkla dolu insanları. Bize gerçek samimi blogerler yeter. Sonuçta çekiliş de bir nevi eğlence ve çekilişi yapan arkadaşa destek değil mi? Hediyeyi kazanan arkadaş adına sevinmek en güzel şey değilmi. Bizler senin o çekiliş için ne kadar emek verdiğini biliyoruz üzme sen kendini. Merveyi de kutluyorum hediyelerini güle güle kullansın 😄. Senin düşüncen de çok güzelmiş yüreğine, düşüncene sağlık 🤗.

    YanıtlaSil
  27. Güzel blanamm boşver sen o yüreği fesatlıkla dolu insanları. Bize gerçek samimi blogerler yeter. Sonuçta çekiliş de bir nevi eğlence ve çekilişi yapan arkadaşa destek değil mi? Hediyeyi kazanan arkadaş adına sevinmek en güzel şey değilmi. Bizler senin o çekiliş için ne kadar emek verdiğini biliyoruz üzme sen kendini. Merveyi de kutluyorum hediyelerini güle güle kullansın 😄. Senin düşüncen de çok güzelmiş yüreğine, düşüncene sağlık 🤗.

    YanıtlaSil
  28. CAnım, ben bu aralar bebiştir, iş yoğunluğudur, tatildir derken bloglara pek uğrayamadım. Özledim çok seni. Geçmiş yazılarına bakayım dedim, yeni gördüm bu yazını çok üzüldüm. Bu insanlara yaranılmaz canım benim. Sen üzme kendini. O güzel yüreğini kırmasın kimse.
    Ne güzel bir düşünce ayrıca. Ama hediye versen de, vermesen de, zaten seni ve yazılarını koşulsuz seven ne kadar çok kişi var. Sadece o senin gönlünün lütfu olur.
    Merve'yi de canı gönülden kutlarım. Güle güle kullansın güzel hediyelerini.
    Çok öpüyorum seni Güzel Blanam. Kocaman kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil