Thalia Anti Hair Loss Wheat&Honey Herbal Şampuan (Saç Dökülmesine Karşı Şampuan)

Ocak 25, 2017 35 Comments A+ a-

Merhaba...

Thalia Natural uzun süre boyunca merak ettiğim bir marka olarak aklımın bir köşesinde durdu. İki ay önce, şampuanım bitince ve evde kullanabileceğim bir yedeğim kalmadığını fark edince, fırsat bu fırsat dedim; Thalia Natural'dan iki tane şampuan sipariş ettim. Bugün anlatacağım Wheat&Honey (Buğday&Bal) saç dökülmesine karşı şampuanı iki ay boyunca düzenli kullanıp bitirdim.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Thalia saç dökülmesine karşı etkili buğday ve bal özlü şampuan yıpranmış saçlara hızlıca bakım yapmayı ve saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olmayı vaadediyor. 24 çeşit bitki karışımı, provitamin ve hidrolize protein içeriyor.
Şampuanın mis gibi bir bal kokusu var. Benim gibi bal kokusunu seviyorsanız, sizin de hoşunuza gidecektir. Sarı renkli, şeffaf bir yapısı var. Çok kıvamlı değil ve az miktarı benim saçlarıma yetiyor. Bu şampuan günlük kullanıma uygun...


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu şampuanı haftada 3-4 kez, saçımı her yıkamamda kullandım. SLS içermeyen bir şampuana göre bence oldukça iyi köpürüyor. Saçlarımdan arındırırken de hiç zorlanmadım. Şampuanı, saç diplerime parmak uçlarımla nazikçe masaj yaparak uyguladım ve beş dakika saçımda beklettikten sonra duruladım. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Thalia Wheat&Honey şampuanı kullanmaya başlamadan önce, saçlarım çok fazla dökülmeye başlamıştı. Özellikle bu şampuanı satın almamın sebebi de buydu. Kullanmaya başladıktan bir ay kadar sonra, saç dökülmem gözle görülür derecede azaldı. Şampuan bittiğinde de, dökülmem normale dönmüştü. Ben şampuanı kullanırken, her zaman yaptığım saç maskelerimi ve bakımlarımı yapmaya da devam ettim. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu şampuan, tüm Thalia Natural şampuanları gibi; SLES, SLS, paraben içermiyor. Ph 5.5 seviyesiyle, cilt ile uyumlu yapıda... Silikon ve parfüm içeriyor. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Benim saçlarımın dökülmesini toparlamakla birlikte, saçlarımı hiç sertleştirmedi. Ben uzun süredir sülfatsız şampuanlar kullanıyorum ancak, SLS'li şampuanlar kullanıyorsanız ilk kullanımlarda sülfatsız şampuanlar saçlarınızı sertleştirebilir. Ancak, SLS içermeyen şampuanlara alıştığınızda, elde edeceğiniz sonuçtan çok memnun kalacağınıza inanıyorum. Benim saçlarım eskisinden çok daha sağlıklı, yumuşak ve parlak... Üstelik daha hızlı uzuyorlar ve saç derisi problemlerim de tamamen kayboldu.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Thalia Wheat&Honey saç dökülmesine karşı şampuan, 300 ml bir plastik şişede satılıyor. Ambalajı yeterince esnek, ürün almak kolay ve sonuna kadar kullanmaya da imkan tanıyor. Kapağı oldukça sağlam kapanıyor. Ambalaj üzerinde üretim ve son kullanma tarihlerini de görebiliyoruz.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Thalia Natural bir Türk markası... WCS belgesine sahip olan marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor.
Benim çok memnun kaldığım Thalia Natural Wheat&Honey saç dökülmesine karşı şampuanı ve tüm Thalia ürünlerini, markanın online satış sitesinden bulabilirsiniz. 


Sevgilerimle...

35 yorum:

  1. Ben Thalia'nın şampuanlarını ben çok beğeniyorum. Bendeki Avokadolu da harika çıktı. Dökülmene iyi gelmesine de çok sevindim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de, sen memnun kaldım diye tsubaki olanından da satın almıştım Başak'cım; avokadolusu da aklımda olsun o zaman :) Saç dökülmemi insani seviyeye indirdi valla, pek mutluyum. Teşekkür ederim, öpücükler <3

      Sil
  2. ben sülfatsız şampuanlarla ciddi şekilde anlaşamıyorum ancak bu ara saçlarım korkunç dökülüyor bunu denesem mi diye düşünmeye başladım şimdi.. Boynerde baktım şimdi varmış salıp deneyeceğim.. öpüyorum canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sülfatsız şampuanlara alışıncaya kadar iki ay eziyet çektim resmen İrem'cim ama sülfatlılar da saç derimi yara yapıyordu. Şu an çok memnunum, saçlarım daha iyi kesinlikle... İlk yıkamayı normal şampuanınla yapıp peşine Thalia kullanabilirsin, belki daha rahat olur :) Umarım sende de işe yarar. :) Öpüyorum kocaman, sevgilerimle... <3

      Sil
  3. Bu markayı Başak sayesinde öğrenmiştim. Henüz bir şey satın almadım ama denemek istediğim 1-2 ürünü var. İçerikte dikkatimi çeken dimethicone oldu, olmasaymış çok iyiymiş. Bende yıllardır sls,sles, parabensiz ürünler kullandıkça saçlarım kendine geldi. arada mecburi , ister istemez market şampuanları denemiş oluyorum ama bitkisel temiz içerikli şampuansız asla!
    kalemine sağlık, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben markayı ilk Filiz'de okumuştum, sonra Başak'ta da okuyunca iyice merak etmiştim. Cilt bakım ürünlerini de merak ediyorum İlke :) Dimethicone sanırım içeriğinde olduğuna üzüldüğüm tek madde... Haftada bir kez arındırıcı şampuan kullanıyorum, o bakımdan biraz avutuyorum kendimi :) SLS'siz şampuanlardan sonra saçlarım cidden toparladı kendini :)
      Çok teşekkür ederim, sevgiler... <3

      Sil
  4. Bal ve bugday zaten kozmetik ürünlerinde tercih ettiğim ve sevdiğim içerikler. Dökülme problemini çok fena yaşıyorum, elimdeki ürünleri bitirdiğimde bu şampuana bir şans vereyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balı saç maskelerime ekliyorum sürekli ben de :) Dökülme çok kötü gerçekten, ben troidden dolayı da yaşıyorum bu sorunu. Umarım sen de memnun kalırsın Nilgün'cüm :) Sevgiler...

      Sil
  5. artık bende kullandığım şampuanların içeriklerine dikkat eder oldum, "dısodıum laureth sulfasuccınate" bu maddeyi bir araştırmak gerek gibi geldi bana köpürüyor dediğin için...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece şampuanlarda değil, her üründe mutlaka içerik okurum. Bakım ürünlerinden, makyaj malzemelerine hatta yediklerimize kadar mümkün olduğunca dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Bir ürün grubunda uzak durduğum maddenin başka bir ürün grubunda hayatımda olmasını istemem mesela ancak, tamamen soyutlanmak da tabi ki imkansız. Eğer zararlı bir madde görürsem yazılarımda da belirtiyorum, tabi ki sevdiğim içerikleri de belirtiyorum. Bu konuda öğreneceğim daha çok şey olduğunu düşünüyorum. Siz de içerikte görüp uyardığınız disodıum laureth sulfasuccinate ile ilgili edindiğiniz bilgiyi yorum olarak yazarsanız, sevinirim. :) Her köpüren madde sağlığa zararlı değil çünkü, bildiğim kadarıyla... Bu şampuanın da köpürme performansı asla bir market şampuanı gibi değil tabi ki... Sevgiler

      Sil
  6. Dökülme problemimi bir türlü aşamıyorum ben:/ Bu şampuan hem içeriği hemde senin önerinle aklımda canım benim, aslında çok stresli ve buhranlı günlerden geçiyorum, normale dönünce hayatım bu tip etkileri net olan ürünleri ozaman normal şartlarda denemek en mantıklısı :( Emeğine sağlık can arkadaşım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ara rar dökülme sorunum oluyor canım benim. Bu şampuanı çok sevdim, markanın diğer şampuanlarını da deneyeceğim. Aslında stres geçse, eminim dökülme de azalacak zaten. Çok teşekkür ederim can arkadaşım <3 <3

      Sil
  7. Elimde koca bir askeriyeye yetecek kadar şampuan / saç bakım ürünü var ki. -.- Thalia 'nın şampuanını epey kişiden duydum. Avokadolu özellikle.
    Eline sağlık canım benim . öptüm kocaman <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheheh bizim bu stoklama huyumuz ne olacak acaba?! :D Thalia'nın denediğim bu ilk şampuanı Nisa'cım, bundan sonra tsubakilisini kullanacağım ama avokadolusu da aklımda :D Teşekkür ederim, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  8. Markanın çok fazl ürün çeşidi var. Birçok yerde de satışını gördüm ama henüz deneme fırsatım olmadı. Bir bakayım ben de :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandığım ilk ürünü bu şampuan, çok da memnun kaldım. Umarım sen de seversin :)
      Sevgilerimle...

      Sil
  9. ben hiç denemedimbu markayı
    çok şükür dökülme problemim yok ama genede deneyip görmek isterim
    sana iyi gelmesine çok sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temiz içerikli, üstelik yerli bir marka... Bence denemeye değer... :)
      Dökülme sorununun olmamasına çok sevindim, çok dertli çünkü. Teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  10. Şampuanın çeşitlerine baktım, hepsi çok çekici geliyor! Saç dökülmesine karşı olmasndna ötürü saç dipi sampuanım yapabilirim (saç dibi ve saç boyu şampuanlarım ayrı evet-_-)
    Sen silikondan bahsedince acaba saç diplerimde sorun yaratır mı aklıma takıldı, silikona karşı cildimin memnuniyetsizliğini yeni keşfettiğimden şampuanlardaki silikona bakmak hiç aklıma gelmemişti. Hemen inceleyeyim. Saç diplerindeki yaralara sebep olan oolabilir mi acaba? Yeni bir aydınlatma yaşattın Blanam bana!
    emeğine bilgine sağlık,
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum, saç diplerime SLS yara yapıyordu benim. Sen zaten SLS'siz kullanıyorsan hep şampuanları, bir de silikon olmayan çeşitleri dene bence. Ben tsubakili olanın içeriğine bakayım, sana söylerim. :) Saç dibi şampuanı yapmak mantıklı... Ben de bir süredir saç boylarıma ön temizleme olarak elimdeki bir şampuanı kullanıyorum ama bitirmek için tamamen :D
      Çok teşekkür ederim canım, çok öpüyorum <3

      Sil
  11. Bu markayı çok merak ediyorum, temiz içerikli şampuan bulmak pek kolay değil. Keşke silikon da içermeseymiş ama yine de bir şans vermeyi düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her çeşidinde silikon var mı, bilmiyorum aslında; bir bakmak lazım. Markadan denediğim ilk üründü ve çok memnun kaldım :)

      Sil
  12. saç dökülmesi bende de bi sorun inşallah bana da iyi gelir:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de özellikle mevsim geçişlerinde ve stresli dönemlerde çok kötüleşebiliyor :( Benim dökülmemi hafifletti, umarım sen de memnun kalırsın :) Sevgilerimle..

      Sil
  13. Thalia ne zamandır denemek istediğim bir markaydı Ausem. Yazın cilt bakım ürünlerine ben de bakacağım mutlaka :) Ben bu şampuandan çok memnun kaldım. Umarım sen de seversin. :) Çok teşekkür ederrim <3 <3

    YanıtlaSil
  14. Bu aralar saçlarla ilgili ne kadar yazı varsa okuyabilirim o derece Blana'mmm :D Özellikle içerik yönünden diğer markalara oranla iyiymiş ve köpürdüğünü okuyunca istemsiz sevindim çünkü daha iyi temizliyor hissi veriyor gibi geliyor :D Mutlaka bir bakacağım, ellerine sağlık güzel Blana'mm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marketten aldığımız şampuanlar gibi, kafada bir pamuk yığını varmışçasına köpürmüyor Mary'im ama SLS'siz bir şampuan için köpürmesi güzel... Temizlik hissini kesinlikle veriyor. :) Bu marka hem uygun fiyatlı hem temiz içerikli... Bu çeşidinden de ben memnun kaldım. Çok teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
  15. Thalia ürünlerini merak ediyordum Blana'm göz kreminden sonra şampuanını da yazdım listeye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kremini yazın ben de alacağım Gökçe'm :)

      Sil
  16. Bu sıralar yan taraflarda biraz açılma var saçlarımda. Birkaç ürün deniyorum, olmadı buna geçiş yapabilirim. Teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir çözüm bulursunuz Nilgün Hanımcım, sevgilerimle... <3

      Sil
  17. Bu sampuani denemedim ama bugday yagini haftalik sac bakimimda kullaniyorum gercekten cok faydali. Sac dokulmesi icin de sampuan olarak bioxcin kullaniyorum ama tabii ikisini de deneyip bir kiyaslamak lazim hangisi daha iyi gelir merak ettim simdi... Gule gule kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buğday yağı benim de aklımda olsun, alıp saç maskeme ekleyeyim. Bioxcin kullanmadım açıkçası ama SLS içermiyorsa deneyebilirim. Çok teşekkür ederim, sevgiler...<3

      Sil
  18. sls ve paraben gibi zehirleri içermeyen şampuan olarak doa kozmetik tek tercihim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımda da belirttiğim gibi, bu şampuan da SLS ve paraben içermiyor Leyla Hanım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil