Kiko Radiant Fusion Baked Powder

Şubat 02, 2018 5 Comments A+ a-

Merhaba...

Çok kuru ciltli olduğumdan blogda pek pudra yazısı yazmadığımı biliyorum. Kiko Radiant Fusion Baked Powder, bir pudra ile ilgili yazdığım ilk yazı fakat, yayınlamak kullandığım diğer pudralardan sonraya kaldı. Kiko'nun fırınlanmış yapıdaki bu pudrası, markanın Capacity AVM'deki ülkemizdeki ilk mağazasından satın aldığım ürünlerden biri...


Kiko Radiant pudra

Kiko Radiant Fusion Baked Powder, markanın aydınlık bitişli fırınlanmış mineral pudra olarak tanımladığı bir ürün...


Kiko Radiant pudra

Kiko Radiant pudranın bendeki rengi 01 Ivory, serinin en açık tonu... Bu pudraların 6 farklı rengi var ve renk skalası bence oldukça yeterli. Ürün fırınlanmış yapıda ve yumuşak, kullandığım fırçaya göre tozutma seviyesi değişiyor. Ortalığı toza dumana katabildiği gibi, neredeyse hiç tozutmadığı da olabiliyor. Sık kıllı yumuşak fırçalarla tozutması minimumken, pudra fırçası olarak duo fiber dediğimiz tarzda fırçalar kullanıyorsanız aşırı tozutabiliyor. Doğru fırçayla çok kararında ürün alabiliyorsunuz ve vaadettiği gibi cildi matlaştırmadan makyajı sabitliyor. Sağlıklı bir görünüm bırakıyor. 


Kiko Radiant pudra

Kiko Radiant Fusion Baked Powder'ın gerçekten ince bir yapısı var ancak, transparan bir pudra olmadığı için kendinize uygun rengi seçmezseniz makyajınızın rengini değiştirecektir. Yarı transparan yapısı sayesinde makyaj yapmak istemediğim günlerde de cildime güzel bir görünüm kazandırıyor. Fakat, kusurlarınızı kapatacak ya da ten ürünü olarak tek başına kullanabileceğiniz bir pudra değil. 


Kiko Radiant pudra
Kiko Radiant pudra

Kiko Radiant pudra göz altını sabitlemek için de, bence uygun... Ancak, mat bitişten hoşlananlar ya da pudralardan yağlanma kontrolü bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır. Kiko Radiant Fusion Baked Powder makyajı benim için yeterli oranda sabitliyor ancak, parlama kontrolü yapmıyor. Ben kuru ciltli olduğumdan ve gün içinde cildimde parlama olmuyor. Bu pudranın yapısını ve bitişini çok beğeniyorum, benim beklentimi karşılıyor. Verdiği aydınlık görüntüyü seviyorum


Kiko Radiant pudra

Kiko Radiant pudra, ince yapısıyla yüzde katman katman, un kurabiyesi dediğimiz görüntüyü oluşturmuyor. Fazla kaçırdığım allıkların görüntüsünü yumuşatmak için de rahatlıkla kullanıyorum. 


Kiko Radiant pudra

10gr ürün içeren Kiko Radiant Fusion Baked Powder; metal görünümlü, aynalı, çok şık bir ambalajda satılıyor. Ambalajı mıknatıslı kapanma mekanizmasına sahip olduğu için hem sağlam kapanıyor hem de açması kolay, tırnak kırmıyor. Çantada taşımak için de uygun... Argan yağı içeren bu pudra paraben içermiyor ve açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var. 


Kiko Radiant pudra

Kiko Radiant Fusion Baked Powder ve tüm Kiko ürünlerine markanın mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

5 yorum:

  1. sanırım bu pudraların benzerleri şekil değiştirerek arctic holiday koleksiyonuna da girmiş dün yazdım yazısını sevdiğim bir pudra oldu güle güle canım :-))

    YanıtlaSil
  2. Görünüşünden yapısının tam kuru ciltlere uygun olduğu belli! Ben de aradığım aşkı MAC Next to Nothing'de buldum :) Güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Biana'cım benim cildimde kuru o nedenle pek pudra kullanmıyorum ama arada ışıltılı cilde canlı görünüm veren pudralarda hoşuma gitmiyor değil.:)Emeğine sağlık,sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Benimde cildim kuru gerçi yazın karmaya dönüyor ama malesef pudra kullanamıyorum daha önce MAC Mineralize Skinfinish pudra kullanmıştım çok memnun kalmıştım kadife gibiydi sanırım bu da yapı olarak ona benziyor, denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  5. Yapısının güzel olduğu fotoğraftan da belli ve ambalajı da çok şık! Transparan olmayan pudra kullanamıyorum, belki kendi Hüsnükuruntum ama makyajı hep koyulaştırıyor gibi geliyor renk içerenleri. Sadece göz altı ve burnumu pudraladığımdan çok cezbeden bir ürün değil beni. Gerçi elimde 4 tane pudra var, cezbetseydi nolacaktı acaba 😂😂
    Öperim kocaman!
    Zeynuş

    YanıtlaSil