Bobbi Brown BB Krem

Ocak 16, 2017 29 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımda Bobbi Brown'ın BB kreminden bahsedeceğim. 
Fondöten kullanmaya 30 yaşımdan sonra başlamış biri olarak, kendimi o kusursuz ve ideal görüntüye hem çok fazla alıştırmamak hem de cildimi çok yormamak adına günlük hayatımda genellikle bb kremleri ve renkli nemlendiricileri tercih ediyorum. BB kremler yani beauty balmlar, ciltteki renk eşitsizliklerini nötürleyen, bunun yanında güneş koruması ve ürüne göre değişen ek özellikleriyle hem cildin nefes almasını sağlayan hem de az da olsa bakım yapan ürünler...

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

 Bobbi Brown'un bb kremi, SPF 35 (UVB koruması) içeriyor ancak UVA filtresine sahip değil... Oldukça ıslak bitişli bir bb krem... Glowy dediğimiz ıslak görüntüyü, üzerine matlaştırıcı bir pudra uygulamazsanız gayet güzel veriyor. Bu açıdan kuru ve normal ciltlere uygun olmakla beraber, yağlı ve karma ciltlerin tek başına hoşuna gideceğini sanmıyorum, mutlaka matlaştırmak isteyeceklerdir.

Ürünün bendeki rengi fair... Aşağıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi, bana çok koyu... Öyle bir-iki ton değil, boynum bileğimden çok daha açık renkli ve bu ürün ten rengimi tamamen değiştiriyor. Tüm boynuma yaysam bile, omuzlarımla, ellerimle bile çok kontrast bir görüntü oluşturuyor. İşin kötüsü, ben yanlış renk seçmiş değilim, Bobbi'nin bb kremlerinin en açık tonu bu! Açık tenli insan kavramları nasıl, hiç bilemiyorum. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/
Gün ışığında

Bobbi Brown'un bb kremi, renk sıkıntısını bir kenara bırakırsam, yapı olarak gerçekten çok güzel... Kapatıcılığı az, cilt rengini güzel eşitliyor, dağıtılması ve cildime oturması bir harika... Kremsi yapısı, uygulama sırasında gerçekten iyi bir ürün kullandığınızı hissettiriyor. Gün içinde oksitlenme, silinme gibi sorunlar hiç yaşamıyorum, yüzümden kaybolup gitmiyor. En güzel yanı, kıyafetlerime, telefona bulaşmıyor. Makyajımı çıkartırken, pamuğa gelen yoğun ürün miktarından bunu anlayabiliyorum. Üzerine uyguladığım tüm ürünler için de iyi bir baz oluşturuyor.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Yapısını çok sevdiğim ama rengini tolere edemediğim bu bb kremi bitince yenilemeyeceğim. Bendeki 15 ml seyahat boyu olsa da, az miktarı yettiği için uzun süredir kullanıyorum. Ben bu bb kreme, bir Bobbi Brown online alışverişimde kampanyadan yararlanarak ücretsiz sahip olmuştum. Belli miktar alışveriş yapılınca, istediğimiz renk seyahat boy bb kremi ücretsiz hediye ediyorlardı, Bobbi'nin bu şekildeki kampanyalarını gerçekten seviyorum. 

Normal ya da kuru ciltliyseniz, kendinize uygun bir rengini de bulabilirseniz, Bobbi Brown'ın bb kremlerine bakabilirsiniz. Bendeki seyahat boylarının fiyatı 50 TL, ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

Sevgilerimle...

29 yorum:

  1. Nasıl bir açık tonmuş Blanacım, benim tenime uygun bir renkmiş. Aklımda olsun bu ara Bobbi Brown'la tanışma isteğim tavan yapmış durumda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En açığı bir de İlknur'cum, şaka gibi :) Bobbi'nin fiyatları uçmuş yalnız, bu bb nin tam boyu yazın 120 TL civarındaydı, 180'e çıkmış, ben şok! Kendi tenine uygun rengi bulursan yapısı şahane ama :D Sevgilerimle...

      Sil
  2. çok koyu ama verdiği ışıltılı görüntüye de bayıldım.. içine renk açan damlalardan katsan nasıl olur acaba.. çok açık tonları getirmedikleri için tek çare o görünüyor..güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim bblerin en açığı bu, yurt dışında da malesef daha açık rengi yok bildiğim kadarıyla. Yani Bobbi bu fairı hangi ırka göre yapmış çözemedim :D Başak TBS'nin renk açıcı damlasından vermişti bana ama o da ürünün yapısını değiştirdi, pudralaştırdı. Ben de, belki Arap Bacı rolüyle reklamlara çıkarım dedim ama o da olmadı :)))) Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  3. Blana'cım, sen arap bacı falan deyince ben baya baya koyu sanmıştım rengini ama şimdi fotodan o kadar koyu gelmedi. Ama tabii yüzünde nasıl durur bilemedim :) Zaten bu BB'yi her gördüğümde gülüşyorum, nedenini sen biliyorsun :)))) Öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım fotoğraf çekme özürlü zamanlarımdan kalma olduğu için onlar, düzgün yansımamış. Uyarınla gün ışında bir fotoğraf ekledim, halimi artık hayal edebiliriz :D Zeynuş'a bir gün fotoğraf atmıştım da, Blana boyununa yaymışsın ama omuzların duruyor demişti :D Kariyer hedeflerim hep yıkıldı Başak yaa :)))) Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  4. bende günlük olarak Aynen BB krem kullanıyorum ama bu markayı daha evvel kullanmadım,
    paylaşım için teşekkürler...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için ben teşekkür ederim :) Sevgilerimle...

      Sil
  5. Aaa bu rengi nasil fair olabiliyor, sok oldum. Medium-medium to dark arasi olanlara uyabilecek bir renk gibi daha cok. Seyahat boylarinin da satiliyor olmasini begendim. Siklikla makyaj yapmayan ya da orijinal boyunu almadan once daha kucuk boyunu test etmek isteyenler icin cok avantajli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk açtığımda şok olmuştum Onur :D Şaka gibi yani... Bu seyahat boyu bile uzun süre gidiyor ve dediğin gibi çok mantıklı böyle seçeneklerin olması. :) Sevgilerimle, öpüyorum <3

      Sil
  6. Yapısını çok beğendim benim kuru cildimle çok güzel anlaşabilir bu bb krem internet sitelerinden incelicem. Rengi biraz korkuttu ama beni en açık tonunun bu olması tuhafmış gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı gerçekten çok güzel... İmkanınız varsa, mağazada denemenizi öneririm. Uygun rengini bulursanız ve kuru ciltliyseniz çok seversiniz. :)

      Sil
  7. aÇIK ton mu o_O Senden koyu tenli olmama rağmen bu renk benle örtüşür mü bilemedim. Güzel günlerde kullan. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke boş yere Arap Bacı rolüne bürünmedim bu bb ile :D Çok teşekkürler... <3

      Sil
  8. Gozalti kapaticisindan cok da memnun kalmadiktan sonra bir sureligine krem urunlerine biraz tepkiliydim. Urunu direk almasam da sanirim bir tester edinip denemem icin bu urun iyi bri firsat olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bobbi'nin kapatıcılarını hiç denemedim ama correctorı favorimdir. Uygun rengini bulursanız, tester istemeniz bence de doğru bir tercih olur :) Sevgiler..

      Sil
  9. Renk gerçekten sıkıntılıymış,bana bile fazlasıyla koyu. Ellerine sağlık çok güzel yazmışsın yine Blana'cığım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk feci, özellikle benim için :) Çok teşekkür ederim Özge'cim <3

      Sil
  10. İnstagramda görünce amanın dedim çok fena durum :D Ama en açık tene göre bile fazla koyu geldi Blana'mmm :)) Ellerine sağlık güzel gözlüm, öpüyorum çook <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durum aşırı fena Mary'im :D Yani bu nasıl fair inan bilmiyorum :) Çok teşekkür ederim canım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  11. Ya fabrikada sıkıntı var, dark kazanındaki formül fair'e sızdırıyor bence ahahahha
    Ya galiba harika bir formülasyon yarattık bunu beyaz tenliler için mahvetmenin bir yolunu bulmalıyız deyip rengiyle oynadılar Blana, çünkü illa bir sorun yaratıyorlar, bir dertleri var bizimle. Gerçi fondöten taarzı likit ürünlerde renk açıldıkça formülasyon saçmalıyori bu gerçekten ötürü formülasyona zeval gelmesin deyip renkleri açık tutmuyor da olabilirler.
    Sebebi neydi ki eyyorlamam bu kadar.
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuş dark kazanında sızıntı olması fikri çok olası bence :) Formülasyonu gerçekten çok çok güzel, sen de bayılırsın kesinlikle ama o renkle ancak sinemalarda kendimize yer bulabiliriz :D Bobbi'de renk açıldıkça sapıtan formülasyona çare bulsun ama, Bobbi bulmazsa kim bulacak :P
      Sebebi bence bize tuzak kurmaktı :))))
      Öpüyorum çok çok <3 <3

      Sil
  12. Blana'm turuncumsu di mii o renk. Hakikaten nasıl fair olabiliyor şaşırdım :) Açık tenli olunca bu tonları kullanmak imkansız oluyor. Özellikleri harikaymış ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçem, turuncumsu biraz hafif bir benzetme :D Neyse ki, yüzde turuncu durmuyor ama çok çok koyu bana, tolere edemiyorum. Yapısı gerçekten bir harika! :)

      Sil
  13. Bayagi koyuymus senin tenine göre blanacigim. Renkli nemlendirici olarak ne önerirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli nemlendirici olarak, geçen sene en çok Mac Lightful'dan memnun kalmıştım Derya'cım :)

      Sil
  14. BB krem aradığım şu günlerde bu seçeneği listeden siliyorum o vakit Blana hatunum, büyük ihtimalle aynı sorunu bende yaşayacağım çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akelam bu seçenek senin tenine de olmaz :-/ Bir ara Flormar mağazasında, Blur Effect bb kreme bir bakıver ;)

      Sil
  15. Ausem, tahminimce bu renk sana da koyu gelir. Ben de fair diye aldım ama işte hangi millete göre fair, onu bilememişim :D Bobbi'nin serum fondöteni aklımda benim ama fiyatları arşa çıkmışken umutsuzum artık :))) Öpüyorum çok <3

    YanıtlaSil