Bir Mac Hot Tahiti Hikayesi

Mart 25, 2016 90 Comments A+ a-

Merhaba

Bugün sizlere, dilim döndüğünce çok sevdiğim bir rujdan bahsedeceğim. Mac Hot Tahiti benim satın aldığım son kırmızı ruj ve aynı zamanda koleksiyonumdaki en sevdiğim kırmızı...


Uzun zamandır, günlük kullanıma uygun, çok dikkat çekici olmayan kırmızı bir ruj arayışındaydım. Hem kozmetik mağazalarını dolaşarak hem de internette yaptığım araştırmalar sonucunda Hot Tahiti'yi denemeye karar vermiştim. Fakat uzunca bir süre ya Mac mağazasına yolum düşmedi ya da hep çok acelem vardı. Beklediğim fırsatı, Star Wars: The Force Awakens gösterime girdiğinde yakaladım.




Star Wars fanatiği olduğumu söyleyebilirim. Son film gösterime girdiğinde imax ile izlemek istedim ve Akasya Avm Cinemaximum'a bilet aldık. Açıkçası, eşimle alışveriş merkezinde buluşmadan önce, Max Factor'ün çıkardığı Star Wars koleksiyonundaki kırmızı ruju satın alma amacındaydım. Fakat ruju bulamadım, tükenmişti. Sonrasında eşimle buluştuk, bir şeyler atıştırdık ve film vaktine kadar alışveriş merkezinde dolanmaya başladık. Bu arada ben, bulamadığım rujdan bahsedip söyleniyordum, tabi ki...

Eşim kırmızı rujdan nefret eder, bense bayılırım. Ben Max Factor ruj yüzünden söylenirken, o içinden şükrediyordu kesin. Derken, Mac mağazasını gördüm ve aklıma Hot Tahiti geldi. Mac'a gidip ruju denemek istediğimi söyledim ama tabi ki başlangıçta reddedildim. O sırada yürüyen merdivenlerden yukarı çıkıyoruz. Nereden biliyorsun, belki bende efsane duracak diye merdivenlerde seken birini düşünün... Evet, o bendim!


Büyük ikna çabalarım sonucunda Mac'a ulaştık ve ben ruju denedim. Tabi ki, efsane falan durmadı ama benim istediğim gibiydi. Günlük kullanılabilecek bir kırmızı... Ben, elimde ayna ruju incelerken, olmaz denilen şey oldu ve eşimi kasada gördüm. Bana alalım mı, diye sormadı bile! Sanırım hayatımda bana aldığı ilk ve son kırmızı ruj Hot Tahiti ve benim için bu yüzden ayrıca sevilesi...


Glaze yapıda, yumuşacık, sürümü oldukça kolay ve rengini çok güzel veriyor. Dudaklarımı asla kurutmuyor. Kıpkırmızı bir ruj değil, içerisinde pembelik barındırıyor ve daha doğal bir görünüm veriyor. Glaze yapısından dolayı kalıcı değil, bir şeyler yeyip içtiğinizde tazelemeniz gerekir. Yarı şeffaf bir ruj olduğu için de, herkeste farklı duracaktır ancak çoğu kişiye çok yakışacağını düşünüyorum.


Hot Tahiti'yi günlük olarak tek başına rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha yoğun ve dikkat çekici bir görünüm isterseniz, altına kırmızı bir dudak kalemi uygulayarak kullanabilirsiniz, böylece gece makyajlarında da kullanabilirsiniz. Ben, elimdeki Mac Brick dudak kalemiyle uyguladım, umarım aradaki farkı yansıtabilmişimdir. Benim gibi kırmızı severlerin denemelerini tavsiye ediyorum.

Hot Tahiti'yi Mac mağazalarından yada Mac'in online sitesinden 58TL'ye satın alabilirsiniz.

Hot Tahiti'yi elime aldığım an, aklıma çok sevdiğim bir blogger gelmişti. İstanbul Hanımefendisi, bloğumun açılış hikayesini ilk merak eden ve tertemiz kalbiyle gerçeği tahmin eden ilk kişiydi. Bu ruja sahip olma çabamı görseydi keşke, diye düşünmüştüm. Bu yazıyı hazırlamama bilmeden vesile oldu.

Bu yazımda, İstanbul Hanımefendisi'ne ayrı olarak selam ve sevgilerimi gönderirken, hepinize neşe dolu bir hafta sonu diliyorum.

Sevgilerimle...

90 yorum:

  1. Çok güzel durmuş. Ben yakıştrdim ama 2.resim deki hali bi başka bence :))
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kalemle uygulanınca daha kendini gösteriyor rengi, değil mi?! :)

      Sil
  2. Bence cok dogal duruyor bende kirmizi rujlari baskalarinda cok begenen fakat kendime yakistiramayanlardanim ten rengim acik oldugundan cok belirgin oluyor rujlar umarim bende birgun kendime giden yada icime sinen günlük bir kırmızı bulabilirim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beyaz tenliyim ama bu kırmızı değil de pembe-kırmızı duruyor ve şeffaf bir ruj olduğu için çok sırıtmıyor :) Kırmızı ruj göz alışkanlığı biraz, umarım siz de aradığınızı bulursunuz :)

      Sil
  3. renk harikaymış ben de bakıyorum buna arada ama o kadar çok kırmızı ve tonunda rujum var ki alamadım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dolu kırmızı var İrem Hanım, sür sür bitmez :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Canım benim çok teşekkür ederim. Hikayeyi okuyup gözümde canlandırıyordum ve işte bizim enişte de sonunda yola geldi :), diyecektim ki, adımı gördüm. Çok sevindim, o anlarda aklına gelmiş olmam öyle mutlu etti ki beni.
    Bu sözüm de eşine, Enişte kabul et artık, resim ile de belgelendi, Blana'ya kırmızı ruj çok yakışıyor! Aslında eniştemin de bana hak verdiğine ve başı ile onayladığına eminim. Çok yakışıyor elbette, ama kıskanıyorum ne yapayım diyordur içinden :)
    Ciddi anlamda şöyle yanına gelip sımsıkı sarılasım geldi sana Blanacığım. Bir gün o da olur inşallah. O zamana kadar kucak dolusu kocaman, kocaman sevgiler gönderiyorum sana. Kalplerimiz karşılıklı bilesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanımım kapmışsın yayını :D Yakışır :)

      Sil
    2. hahaha :) Blanacığım sağolsun.

      Sil
    3. İstanbul Hanımefendisi inşallah yan yana geleceğiz bir gün. Ben de sevgiyle kucaklıyorum seni :)

      Sil
  5. Bu güzelliği eşin, sen istemeden aldı öyle mi :)) İnanamıyorum :)) müthiş bir şey başarmışsın biliyormusun :))
    Çok yakışmış tabi, o da görünce dayanamamıştır :))
    ''Güzel günlerde kullan'' mı demeliyim, yoksa ''eşin için kullan'' mı demeliyim bilemedim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de nasıl oldu, bilmiyorum Açelya :) İmkansızı gerçekleştirdi valla :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
    2. Açelya azmetti direndi ve sonun da başardı :D güzel günler de kullansın ıma dimi bu arada Blana ben dayanamadım girdim araya ama sonuçta Açelya yazmış geri de duramadım ki :))

      Sil
    3. Açelya yazınca yapacak bir şey yok, ben de geri duramıyorum :)

      Sil
    4. dimi dimi :)) bu arada bana yanıt yazdın mı diye 1 saatte bir bloguna koşuyorum :D bu yorumlardan hediye için torpil olmayacak dimi dur şurdan feno'ya sesleniyim hedefim onu geçmek :)))

      Sil
    5. Ehe malesef olmayacak :D Korefenomeni'nin de ne çok rakibi varmış :)))

      Sil
    6. dimi dimiii :)) o görmedi yazımı sanırım görse ne güzel sohbet ederdik :)

      Sil
    7. Görmemiştir, yoğun kendisi :))

      Sil
  6. Blana kız vallahi helal olsun sana nısıl bışırdın ki bunu :)) birde hemen kasaya gitme vay be ��
    Blogun hakkını veriyorsun valla billa kırmızı sana çok yakışıyor hep sür :)) Bir ben cesaret edemiyorum, hep nude tonlu rujlardan ilerliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşum ben henüz ruja bulaşamadım :P Dışarı çıkmadan yok oluyor ruj :D

      Sil
    2. Yoksa sende benim gibi yiyor musun :D Niye öyle oluyor ki ya bende de aynı problem 15 dakika da ruj filan kalmıyor :))

      Sil
    3. Gözde, teşekkür ederim, artık arada sırada sürsem de kırmızı favorim :) Bu arada rujları ben de yiyorum valla nasıl yapıyorum çözebilmiş değilim :) Kalbimi de göndereyim <3 <3 <3

      Sil
    4. Dağınık Anne azimliyim, ruj sürdüreceğim sana :p

      Sil
    5. ya ben sana bin tane kalp gönderirim <3 <3 ne kadar da ruj yiyen bloggerlarız dimi ıma :))

      Sil
    6. Ehehe bi kusurumuz bu olsun :)) <3 <3

      Sil
    7. Ahaaha onlar yiyecek değil mi zaten ;P meyruj ahahahaha ismi de sevdim bak ;D tabi ki yiyorum :P
      Blana bende öyle dudak olsa şimdiye başlamıştım sürmeye zaten :P ah keşke :)

      Sil
  7. Hahaha çok eğlendim okurken, biz ve hikayelerimiz :))))Ben böyle doğal duran kırmızı ruj kategorisinde Chili'yi seviyorum ama daha alamadım :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle hikayeli olunca da ayrı keyifli oluyor :) Başak, chili de harika ve ben bu ara turuncu rujlara takıldım, aklıma soktun şimdi :) Bu pembe tonlu bir kırmızı ve güzel duruyor :) Sevgilerimle...

      Sil
  8. BLANAAAA :D
    Harika bir yazı olmuş :))
    O dudağa ne sürsen yakışır yahu kesin kıskançlıktan :P Maşallah sana bir kez daha :)
    Ve renk gerçekten güzelmiş ben bile sürebilirim sanki :D
    Diyaloglarına da bayıldım :)

    Ben bir de "anne güncesi"nin ismini aradım :D
    Ben yazayım: Günce gel sonraki çekilişte ne vereceğini bulduk gel :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınık Anne, sana da alalım bir tane, bence şahane olur :)

      Sil
    2. Anne Güncesi'ne hemen kopyayı vermeseydin ama :D

      Sil
    3. Hahah Günce görene kdr :P tamam alalım bunu sevdim ben :)

      Sil
  9. Wow! Lipstick shade is very refreshing, I will try it =)

    http://ohladymania.blogspot.com/

    .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you :) I hope, you will love it so much :)

      Sil
  10. Rujun rengi çok tatlı durmuş gerçekten yakışmış ama hikayesine ayrıca bayıldım :) Ne kadar güzelsiniz, mutluluğunuz daim olsun inşallah :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akela çok teşekkür ederim :) Ben de çok seviyorum bu ruju :)

      Sil
  11. Çok yakışmış sana, güle güle kullan. Öyle güzel anlatmışsın ki hepsi gözümde canlandı. Eşinin jesti de çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok şaşırtmıştı beni :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  12. kırmızı gerçekten çok yakışıyomuşş ... güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  13. Canım o zaman bu rujun sendeki yeri bambaşkadır, kıyamazsın kullanmaya yada dur her kullandığında ayrı bir haz alırsın eşinin inadını kırdığı için :)) Dudaklarında çok hoş durmuş, rengide çok ayarda güzel bir kırmızıymış, güzel günlerde kullan canım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, kıyamıyorum gerçekten de... Üç dört kez sürebildim :) Söylediğine göre diğerlerinden iyiymiş :)) Gerçekten günlük olarak abartılı durmayan güzel bir kırmızı... Teşekkür ederim canım benim ç, öpüyorum <3 <3 <3

      Sil
  14. Çok yakismis. Ben kirmizinin her tonunu severim. Bunu da görürsem alayim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Tavsiye ederim gerçekten güzel ve kullanışlı bir kırmızı :)

      Sil
  15. Size de çok yakışmış rengine ba-yıl-dım! Nasıl güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağla çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  16. Sana da çok yakışır, eminim canım :) <3

    YanıtlaSil
  17. Çok güzelmiş bayıldım. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalem Kuklası, çok teşekkür ederim :))

      Sil
  18. Wooowww ... Bence cok dogal duruyor
    Eşin hiç bir şey demeden aldıysa ; sen o ruju al camekanda sakla ; fanus içinde sergi için ... Müzelik eşsiz parça olmuş desene ... Yenisini al ayol ...
    Güle güle güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe vallahi haklısın, camekanda sergilemek gerek :) Çok teşekkürler :))

      Sil
  19. Valla ne diyeyim herkes herşeyi söylemiş bana söyleyecek söz kalmamış. Tamam itiraf ediyorum efsane durmuş :) ben üstteki rengi daha çok sevdim :) güle güle kullan blana :)

    YanıtlaSil
  20. Valla ne diyeyim herkes herşeyi söylemiş bana söyleyecek söz kalmamış. Tamam itiraf ediyorum efsane durmuş :) ben üstteki rengi daha çok sevdim :) güle güle kullan blana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Altına kalem kullanmadan tek başına daha doğal duruyor ve o şekilde günlük kullanıma çok uygun oluyor :)

      Sil
  21. Çok güzelmiş rengi ,önceleri kırmızı renk çok kullanmazken ,şu sıralar çok sever oldum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep severdim, keşke eşim de sevseydi azıcık :) Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla size de çok yakışıyor :)

      Sil
  22. Rengi benim yaşıma göre olmasa bile çok güzelmiş . Doğala da yakın duruyor . ^_^ Güle güle kullan ablam ♥

    YanıtlaSil
  23. Rengi benim yaşıma göre olmasa bile çok güzelmiş . Doğala da yakın duruyor . ^_^ Güle güle kullan ablam ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yaşındayken ve hatta üniversite zamanlarında bir tuhaf dururdu kırmızı ruj :) Sanırım biraz yaşı başı almak gerek, senin daha çook uzun harika yılların var önünde :) Çok teşekkür ederim canım ❤️

      Sil
  24. hikayesi güzelmiş tahitinin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehe hayal ettin mi beni çocuk gibi zıplarken Deep :)

      Sil
    2. hıhım ivat. eşinin yüz ifadesini de. bir türk filmi veya dizisi sahnesi olarak :)

      Sil
    3. Ehehehe yüz ifadesi evet o süperdi :))

      Sil
  25. Renk çok güzelmiş. Gidip mecburen alıcam yoksa aklım kalacak. :))) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar zarifsiniz ki, size yakışmaması mümkün değil :) Çok teşekkürler :)

      Sil
    2. O sizin zarifliğiniz, güzel bakışınız teşekkür ederim.

      Sil
  26. Çok naturel bir renk. Ben pek kullanamıyorum kırmızı ve tonlarını. Kullandığımda yüzümde patlıyor o renk. Güzel oluyor ama geçen 100 kişiden 100 ü de bana bakıyor:)))))) Çok nadirdir kırmızı, bordo kullandığım.Rujda daha soft renkleri tercih etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de beyaz tenlisiniz Nilgün Hanım, dikkat çekiyordur :) Beyaz tende ayrı güzel oluyor ama kırmızı :)

      Sil
  27. beyaz tene kırmızı yakıştırırım ben. dediğin gibi çok da kırmızı sayılmaz bu gerçi ama yakışmış yani :D güle güle kullan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz tene ben de kırmızıyı yakıştırıyorum :) Bunun belli belirsiz yapısını da çok seviyorum :) Teşekkürler :)

      Sil
  28. hikayeye bayıldım rujun rengine ayrı bayıldım:) bende kırmızı ruju çok sevsemde pek kullanamayanlardanım buarada blog isminin hikayesini bende merak ettim şimdi paylaşırsan çok sevinirim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Blog yazarlığı ile ilgili düşünceleriniz diye bir mim yayınlamıştım, hikayeyi orada anlattım :)

      Sil
  29. Mutlu sonla biten bir hikaye ve kırmızının cezbeden büyüsü..
    Gerçekten de doğal durmuş ve çok yakışmış size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu sonla bitti neyse ki... :)) çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  30. Rujun rengine bayıldım, size de çok yakışmış güle güle kullanın :)
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)
      Çok teşekkür ederim :) Ben de takipteyim sizi :)

      Sil
  31. Alma hikayen de ruj kadar güzelmiş bence, hatta rujdan daha güzel :)) İyi günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hikayeler anlamlandırıyor herşeyi :)

      Sil
  32. Kırmızı ruju bir ara rahatça kullanırken sonraları kullanamaz oldum.Bu dediğin gibi tam da günlük bir rujmuş.Çok beğendim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dikkat çekmeyen,günlük rahatça kullanabildiğim bir kırmızı... Bence size de çok yakışır :) çok teşekkür ederim ❤️

      Sil
  33. Blana!cım senle mac'den bana kırmızı ruj almaya gidelim, bu olabilir he ;)
    Ellerine sağlık, çok güzel rengi falan :))) yayın da güzel oh oh!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korefenomeni gidelim en kısa zamanda :) Kahve de içeriz, bizden keyiflisi olmaz valla :))

      Sil
  34. Günlük program şahaneymiş, yani büyük jetsle şahane bitmiş :) Kırmızı bana pek yakışmadığı için uzak duruyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  35. Evet gerçekten çok güzel bitmişti :) Size de yakışacak bir kırmızı tonu vardır bence :)) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  36. Kalemine sağlık! Renk çok hoş <3

    YanıtlaSil