Bitirdiklerim-3

Mart 01, 2016 73 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün okumaktan en keyif aldığım yazılardan birini yazıyorum. Bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum. Ben, bitirdiğim ürünleri mevsimsel olarak yazacağım. Bu yazı aralık-ocak-şubat dönemini kapsıyor. Makyaj ürünlerimi ise bitenler yazılarına koymayıp, sene sonunda toplu olarak paylaşmaya karar verdim, zaten renkli kozmetikler kolayca bitmiyor. Yine bitirdiklerim içerisinde pamuk poşetleri de görmeyeceksiniz.


Biten kutumun görüntüsü böyle...




Kısa kısa bahsedecek olursam:

Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Uygun fiyatlı, bence işini güzel yapan bir temizleyici... Ben misel suları ön temizleme için kullanıyorum. Bioderma'dan bence en büyük
farkı gliserin içermesi, yüzde bıraktığı hafif yapışkan hissin sebebi de gliserin...

Listerine Ağız Bakım Suları: Cool Mint oldukça keskin bir nane tadına sahipti. Total Care Zero çeşidini doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım, bu alkolsüz olanlar çok daha hafif. Yeni bir tane satın aldım.

Nivea Duşta Vücut Kremleri: Bu ürünü sanırım her bitenler yazımda göreceksiniz. Kuru ciltlere uygun her çeşidini dönüşümlü olarak kullanıyorum. Çok memnunum.

Palmolive Body Butter Şeftali Büyüsü Duş Jeli: Şeftali kokusuna bayılırım. Nerede şeftali kokulu ürün varsa karşı koyamıyorum. Fakat bu ürünün yapısını hiç beğenmedim, kokusu da anlıktı.

Gliss Ultimate Repair Şampuan: Arada başka şampuanlar denesem de, hep buna dönüyorum. Nemlendirmesi çok güzel, çok kuru saçlarıma iyi geliyor. En sevdiklerimden...

Gliss Ultimate Repair Saç Bakım Maskesi: Bu maskeyi de çok severek kullanıyorum. Demirbaş ürünlerimden...

Yves Rocher Witch Hazel Şampuan: Hamamelis yani cadı fındıklı şampuan... Cadı fındığı Amerika'da yetişen bir bitkiymiş, hücre yenileyici ve kanamayı durdurucu etkileri varmış. Saçlarımı kurutmayan bir şampuandı. Paraben içermiyor.

Loreal Skin Perfection Kusursuz Göz Makyajı Temizleme Jeli: Bu ürünü bir daha görmek bile istemiyorum! Makyajımı asla çıkartmadı ki, ben suya dayanıklı makyaj yapmıyorum hatta günlük makyajımda kalem bile kullandığım azdır. Ne kadar silsem de makyajım yerinde duruyordu, ürünü pamuktan taşacak kadar bol uyguladım, sonuç değişmedi. Ovalamaktan göz çevrem iyice tahriş oldu, kızardı, hassaslaştı. Nefret ettim bundan.

Nivea Fresh Natural Pudrasız Deodorant: Kokusunu ve alkolsüz olmasını sevdiğim bir deodoranttı.

The Foot Factory Nane Aromalı Ayak Banyosu ve Ayak Peelingi: Bu ürünler çok sevimli görünse de ambalajları kullanışsız... O kadar sert ambalajları var ki, ürünleri sonuna kadar kullanmak için ciddi efor sarfetmeniz gerekiyor. Etkili ürünler değiller, peelingi de eğer ayaklarınızda fazlaca sertlik varsa yeterli gelmeyecektir. Uygun fiyatlılar ancak tekrar satın almayacağım.

Colgate Plax Ağız Bakım Suyu: Balayında kullanıp bitirmiştim, fena değildi.

Isana Üreli El Kremi: Bu kremden çok memnun kaldım, ellerimi çok güzel iyileştirdi. Kokusu biraz kötü ama kalıcı ve keskin değil. Kardeşim Almanya'dan getirmişti ancak, Rossmanlarda vardır umarım.

Nivea ve Dove Deodorantlar: Bu sene deodorant kullanmayı, roll on kullanmaktan daha bir sevdim sanırım. Bu minikleri de severek kullandım.

Batiste Kuru Şampuan: Sürekli kullanmasam da kuru şampuanları kurtarıcı olarak, hep elimin altında bulunduruyorum. Denediklerimin en iyisi, diyebilirim.

Colgate Üç Etkili Diş Macunları: Senelerdir kullandığım ve çok sevdiğim macun budur. Fiyatı da çok uygun... Beyazlatma etkisi aramıyorsanız, bakmanızı öneririm.

Seyahat Boy Diş Macunları: Bunları evde yarım yarım durdukları için sinirlenip bitirdim. İpana,    Pearl White ve Miradent macunların hiç birini beğendiğimi söyleyemeyeceğim.



Cala Aloe Veralı Makyaj Temizleme Mendilleri: En sevdiğim makyaj temizleme mendilleri bunlar... Gratislerde satılıyor, farklı çeşitleri de var ama en çok aloe veralı olanını seviyorum. Ben kuru, yağlı mendillerden hoşlanmıyorum. Bunlar tam istediğim gibi, ıslak ve cildimi tahriş etmiyorlar.

Bebak El Kremi: Çantamda taşığım bu minik kremleri seviyorum. Bebak da mis gibi badem kokusu ve güzel nemlendirmesiyle beni memnun etti.

Clinique Göz Makyaj Temizleyici: Bu seyahat boyu, online bir Clinique alışverişimde hediye olarak gelmişti. Tam boyunu da kullandığım bu temizleyici, benim en sevdiğim göz makyaj temizleyicim. Fiyatı çok yüksek olduğu için, göz çevremin aşırı hassaslaştığı zamanlar hariç satın almıyorum.

Nashi Argan Deep Infusion Nemlendirici Saç Maskesi: Bu maskeyi çok sevdim. Saçlarımı çok güzel nemlendirdi, çok memnun kaldım. Tam boyunu satın alacağım.

Dove Hair Theraphy Saç Serumları: Aslında bu serumlar 7li olarak satılıyor. Diğer 5ini kullanıp attım sanırım. Bir faydalarını da görmedim.

Nivea Tek Kullanımlık Maskeler: Nivea'nın tek kullanımlık maskelerini seviyorum. Hep elimin altında bulunurlar. Temizleme maskesi, soyulan bir maske... Q10 maskesi de yaşlanma karşıtı olan maskesi, nemlendirmesi güzel bir maske...

Foot Spa Lavantalı Jel Ayak Banyosu: Bu ürünü ılık suya döküyorsunuz, jelleşiyor. Benim  için korkunçtu! O jel kıvamı beni çok rahatsız etti, temizlenmesi zor, nasıl tarif edebilirim bilemiyorum ama pütür pütür bir joleye ayaklarınızı soktuğunuzu düşünün. Lavanta kokusu rahatsız edecek kadar keskin bir ürün... Hiç beğenmedim.

Missha Pure Source Bal Maskesi: Pamuk bir maske... Nemlendirmesi çok yoğun değildi ancak anlık kurtarıcı olarak güzel bir maskeydi.

Moshos Garden Amber&Rose Kil Maskesi: Kuru cildime kullanabildiğim tek kil maskesi, diyebilirim. Çok memnunum. Bir ara yazısını yazsam, iyi olacak.

Shiseido Bio-Performance Nemlendirici: Bu nemlendiriciye asla kötü diyemem ancak, benim beklentimi karşılamadı.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum: Bu serumun 10ml olan boyu... Yaklaşık üç haftada bitirdim. Bittiğinde ağlayabilirdim çünkü hayatımda ilk kez sabahları nemli bir ciltle uyandım. Nemlendiricinin etkisini gerçekten arttırıyor ve yeni oluşmuş lekeleri düzeltiyor. Fiyatı çok yüksek, ancak aklımdan atamıyorum. Sanırım para biriktireceğim.

Nashi Argan Yağı: Kuaförümün önerisiyle ben böyle yağları şampuanıma karıştırıyorum. Bunu da o şekilde kullandım.


Benim kış mevsimi boyunca bitirdiğim ürünler bunlar...

Yeni bir yazıda görüşmek ümidiyle...

Sevgiler...

73 yorum:

  1. Yapma bunu bana huuuuuuhh dedim :D Ben anca şampuan, diş macunu bitireyim :/ el kremi o kadar çok alıyorum ki kullanmadan teyzemlere ablamlara veriyorum.

    Artık her mağazaya gidişim de onlara da alıyorum :)) Argan yağı çok aldım ama Loreal'in mücizevi yağı kadar memnun kalamadım bıraktım kaldılar öyle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim el kremlerini ve hatta tüm nemlendiricileri yediğime dair efsane var Gözde :) Benim gibi kremlerle yıkansan senin de biter :)
      Ben argan yağını şampuanıma karıştırdım. Loreal'in mucizevi yağını ayrıca kullanıyorum, düşün ki nasıl bir kuruluk var bende. Mucivezi yağım da bitmek üzere ama yakınımda hiç bir yerde bulamadım, şu durulanmayan saç kremlerinden satın aldım. Bakalım nasıl olacak :)

      Sil
    2. aslında yarım kalan argan yağımı bende şampuanıma karıştırabilirim çok iyi fikir verdin bana ayy süpersin :* çünkü saç diplerim kuru olduğu için pul pul dökülüyor belki iyi gelir. Mucizevi yağdan kaçıncı kullanışım ne kadar iyi geldi anlatamam çok beğeniyorum :))

      Sil
    3. Al benden de o kadar Gözde :)

      Sil
    4. Bakım yağlarını şampuana karıştırmak çok işe yarıyor, fakat az az ekle ki şampuanın sıvılaşmasın Gözde :)

      Sil
    5. Sana da tavsiye ederim Dağınık Anne, kolay yoldan bakım işte ;)

      Sil
    6. Komşum bak gene aynı sorunla mı karşılaştık seninle :) dediğini dikkate aldım yakında bende deneyimimi paylaşırım bakalım değişim etkisi nasıl olacak ^.^ tvlerdeki gibi önceki sonrası ya da büyük değişim diyormuşum arada hiç fark olmuyormuş :D

      Sil
    7. Enerjinize hayranım gerçekten :D Öncesi-sonrası süper fikirmiş :)

      Sil
    8. Eğer kuru saça dediysen aaah Nerde komşu! Ben ilk tepkin için demiştim :)

      Sil
  2. off baya baya bir temizlik olmuş darısı başıma bu ay..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar hep ay sonunda bitiyor, sizin de öyle oluyor mu? :) Darısı başınıza diyorum, bitsinler ki yenilere yer açılsın :)

      Sil
  3. Bitenler yazısı yazmak bana nasıl ağır geliyor :( Okumasını ve izlemesini seviyorum ancak iş başa geldimi tıkanıyorum, biriktirmek onları vs zorluyor :/ dolu dolu ne güzel keyifle okudum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en kolay yazdığım yazı oldu, her ürüne kısacık yorum yazmak daha zahmetsiz geliyor :) Çok teşekkür ederim canım benim, ne mutlu bana severek okuduysan...

      Sil
  4. Senin okumayi en sevdigin benimse asla yazmayacagim yazi bittikce atiyorum cunku cok yer kaplio:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kutu hediye etsem ben size, bi deneseniz :)

      Sil
  5. Hepsi aynı anda bitmiş olamazzz :))) gerçekten iyi temizlik olmuş, ilk kez ziyaret ettim takipteyim, sizi de beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anaaamm blana k!ın bütçe açığının kaynakları :)))

      Sil
    2. Anaaamm blana k!ın bütçe açığının kaynakları :)))

      Sil
    3. Emel Hanım hoşgeldiniz :)
      Üç ayda bittiler, adım adım ve azimle.. :)
      Ben de geliyorum hemen :)

      Sil
    4. Korefenomeni! Alemsin :) Bütçe açığımın ana kaynakları bunlar değil :) Şimdi de ben seni hayal gücünle baş başa bırakıyorum :)

      Sil
    5. Haha Fenom :D yok ben baktım ekonomiye de dikkat ediyor Blana ;)

      Sil
    6. Çoğunlukla dikkat ediyorum Dağınık Anne :) Arada ipin ucu kaçıyor tabi :)

      Sil
  6. Ne çok ürün var orada. Ben cimriyim heralde. Hiç bitmiyor benimkiler. . Gelsin yeniler oh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok sürüştürüp boyanıyorum, ondan bitiyorlar :)

      Sil
    2. Ben bu bitenler postunu kimde görsem şok oluyorum yahuu :) ilk yorumada katılıyorum biz anca el kremi diş macunu :))

      Sil
    3. Ben bol bol sürüştürdüğüm için bitiyorlar sanırım :)

      Sil
    4. Benden çok insan varmış ;D

      Sil
    5. :) Dağınık Anne ne güldürdün beni :D

      Sil
  7. Üşenme yaz yaz, okuyayım ben de :) Sanki kendim bitirmiş gibi mutlu oluyorum bitenler yazılarında :) Bir de senin gibi sevdiğim bloggerlar yazarsa değmeyin keyfime...

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar cok ürün bitirmişsiniz :)

    YanıtlaSil
  9. Maşallah sana canım. Pek çok ürün bitirmişsin.

    YanıtlaSil
  10. @Güzellik hikayesi gibi bende ilk görüşte maşallah dedim :))
    Gerçekten bitenler yazısı benimde en sevdiklerimden, çünkü o an blogger o ürünler ile ilgili gerçek ve son görüşlerini yazıyor :))
    Buda okuyucular için çok önemli bir konu :))
    Teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım güzel görüşlerin için :)

      Sil
  11. ben neden hiç bi ürün bitiremiyorum :( her şey yarım, her gördüğümü alıyorum, artık arkadaşlarıma vermeye başladım, kendime dur dedim. Maşallah sana canım sen baya bitirmişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı anda birden fazla ürün açmıyorum genellikle, sırayla kullanıyorum. Belki sen de bu şekilde bitirebilirsin :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Hay maşallah. Darısı yenilerinin başına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, bitseler de yenilere yer açılsa :)

      Sil
  13. Oh epeyce bitmişler.Şimdi sıra bitenleri yenileme kısmında ♥

    YanıtlaSil
  14. Oh epeyce bitmişler.Şimdi sıra bitenleri yenileme kısmında ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik eldekilerle idare ediyorum, bir süre alışveriş diyetindeyim 😊❤️

      Sil
  15. Bir şeyi bitirmeyi seviyorum. Kimisi vardır ta bitmesin diye azar azar kullanır, onlardan olmadım hiç. Bitirmek bana yaşanmışlık hissi veriyor ve yenisini alma heyecanı...daha çok bitirecek zaman ve sağlık dileğiyle...yerine aldıklarını gö relim bakalım:)

    YanıtlaSil
  16. Bir şeyi bitirmeyi seviyorum. Kimisi vardır ta bitmesin diye azar azar kullanır, onlardan olmadım hiç. Bitirmek bana yaşanmışlık hissi veriyor ve yenisini alma heyecanı...daha çok bitirecek zaman ve sağlık dileğiyle...yerine aldıklarını gö relim bakalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söylemişsiniz, bitirmek bir devamlılık sağlıyor gerçekten :) Ben de hiç az az kullanamam, belli oluyor değil mi?! :) Evdekilerle idare ediyorum şu aralar, alışveriş diyetime bakalım ne kadar uyabileceğim :)

      Sil
  17. Çok imreniyorum böyle bitenler kullanılanlar gördükçe.. Hiç beceremedim. Kaç kez niyelendim 'bından sonra bakımlı olacağım, düzenli bakım, ürün vs..' Sonuş hüsran :)
    Bitirebildiğim şeyler: füme renk göz kalemi, şampuan, duş jeli, yıkama jeli, pamuk :)

    Kuru cilt ve saçını buram buram kıskandım buradan! Tabi onun da etkiis var kuru cilt bakım istiyor değil mi? Benim de kurutmak için uğraşmam lazım ;( Elidor da üretmiyor artık sevdiğim şampuanı, zor hayat zor :)))

    Eline sağlık Blana, güzel bir derleme olmuş. Özellikle Makyaj mendili seçimini dikkate alacağım. İlk fotodan sonrakiler de çok sevimli dizilmişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Füme göz kalemi de yakışıyordur şimdi :) Kuru cilde sakın özenme Dağınık Anne, cildinin kıymetini bil. Ellerinin, yüzünün azıcık bir soğukta kendiliğinden çatlayıp kanadığını düşün, çok kötü... Sürekli bakım yapmazsam hayat çekilmez oluyor, bazen medikal kremler kullanmak zorunda kalıyorum. Cala'yı tavsiye ederim güzel mendiller :)

      Sil
    2. Hepsinin zorlukları ayrı sanırım Blana.. Şu sivilceler beni benden alıyor.. Olmasa neyse. Yağlı cilt de ayrı sıkıntı ama kuru cilt şikayeti de çok duyuyorum doğru söylüyorsun özellikle soğukta!
      Cildin kuruysa zaten el kremi, vücut kremi, saç kremi derken senin biten kalemlerin çoğu gerekliymiş zaten Blana. Birden görünce hep çok gibi tepki vermişiz özür :) Aslında biz yapmıyoruz direkt atıyoruz ya :D sen de böl böl yayımla bak hem sürümden kazan hem bizi bunalıma sokma :D hehe..
      Fümeyi seviyorum. Siyah kadar keskin olmjyor ya daha rahat.
      Mendillerini de yazdım!
      Teşekkürler, eline sağlık! :)

      Sil
    3. Dağınık Anne :) İnanır mısın yıllarca direndim kremlere ama hep ellerim yüzüm yara içinde gezdim, soğukta kendiliğinden yarılıyordu cildim, anlatılır gibi değil! Her cildin derdi var, haklısın. Mendiller güzel bak gerçekten, seversin :)

      Sil
    4. Blana, canım seninki mecburi onlar sayılmaz! Öyle yaşanılır mı acısı cabası :( Aman aman sağlıklı olasın..
      Tamam mendil cepte:)

      Sil
  18. Benimde çok sevdiğim bir yazı bitenler gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitenler yazılarını okumaya bayılıyorum ben de :)

      Sil
  19. off neler bitmiş öylee süper :)! bloğunu takibe aldım bana da bekliyorum,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Hoş geldin, ben de takipteyim :)

      Sil
  20. Aslında kış ayı için normal ama hepsi bir araya gelince fazlaymış gibi gözüküyor. Bu arada blog isminiz ne kadar farklı ve hoşmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kış mevsiminin de etkisi var, ben bir de fazlaca kullanıyorum sanırım :)
      Çok teşekkür ederim, bazen keşke daha kısa bir isim bulsaymışım diyorum :)
      Hoşgeldiniz bu arada :)

      Sil
    2. Hoşbulduk. Hahaha itiraf etmek gerekirse urlde okurken zorlandım biraz :)

      Sil
    3. Ben de kendimi blog ismimle kaydettiremiyorum hiç bir yere :) Karakter sayısı yetmiyor :)

      Sil
  21. Sevgili Blana, ben de diger ziyaretçiler gibi bir tepki vereceğim galiba:) Ne kadar çok ürün var...
    Clinique Göz Makyaj Temizleyici ve Nashi Argan Deep Infusion Nemlendirici Saç Maskesi ihtiyacım olan ürünlerden ve siz de beğenmişsiniz. Not defterim var ona kaydettim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülal Hanım, üç ayda bittiler aslında, bir arada çok görünüyorlar. Çok teşekkür ederim, umarım faydalı olabilirim. Bu arada, Zülal ismini çok severim, çok güzel bir isminiz var :)

      Sil
  22. Anaaammm onlar ne kız :D Sen adamı batırırsın :D Şaka şaka :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Batırdım valla, hala da devam ediyorum :)

      Sil
  23. Ooo ne çok ürün bitmiş.İçlerinde bir tek Foot Factory ürünlerini sevmedim bende ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde Foot Factory'nin ayak losyonu kaldı bir tek... O kadar etkisiz ki benim için, sürünüyor resmen

      Sil
  24. Ne kadar zarifsiniz :) Hoşgeldiniz, ben de geliyorum bloğunuza

    YanıtlaSil
  25. Bu bitenlerin içinde kullanmadıklarım vardı. Detaylı paylaşım için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

      Sil
  26. Blana, o da neyin nesi öyle. şaşkınlıkla yazını okuyup resimlere baktım şu an. :D
    yirmi küsür senelik ömrümdeki kullandığım ürünleri bir araya getirsen, birkaç parfümle, krem harici, bir ruj -o da dudak nemlendiricisi- var yada yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River, orada da zaten bir kaç deodorant, krem falan var :) Bir de benim kuru cilt sorunum var, krem çok kullanıyorum mecburen. Hem ben senden bir on yıl öndeyim ama :)

      Sil
  27. Bebak el kremi ni bende kulladım. İlk başta çok harika mis gibi kokuyordu ama sürdükten bi 10 dk sonra elimi hiç bir yere sürmeme rağmen inanılmaz ağır ve mide bulandırıcı bir kokusu vardı 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem mi bozuktu acaba? Acıbademin ağır bir kokusu var ama bende sonradan kötüleşme olmamıştı kokuda. :(

      Sil
  28. Ürün yorumlarınız o kadar başarılı ki.. Şimdi hangi birisinden söz edeyim bilemedim :)

    Garnier makyaj temizleme suyu evet benim vazgeçilmezim..

    Küçük ipana diş macunlarını açıkçası ben de sevmiyorum. .

    Gliss zaten efsane, hiçbir olumsuz bir şey diyemeyeceğim..

    Nivea duşta kremleri de baş tacımız :)

    Paylaşım için teşekkürler, çok açıklayıcı güzeldi :)

    YanıtlaSil