Beyond Intensive Ampoule ve Ultra Hydro Kağıt Maskeler

Şubat 03, 2017 22 Comments A+ a-

Merhaba...

Maske yapmayı gerçekten seviyorum. Kağıt maskeler cilt bakımımda düzenli olarak yer bulamasalar da, acil durumlarda kullanmak üzere hep elimin altında bulundurduğum ürünler... Dürüst olmam gerekirse; düzenli kullanmak için kağıt maskeler bence pahalılar ancak, cildimin acilen bakıma ihtiyaç duyduğu kısıtlı zamanlar için harika olabiliyorlar. Bugün, Beyond'un nemlendirme özellikli iki kağıt maskesinden bahsedeceğim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Beyond bir Kore markası... Cilt bakımımda Korelilere ve Japonlara çok güvendiğimi her fırsatta söylemişimdir. Markadan kış başında bir alışveriş yapmış ve bugün bahsedeceğim iki maskeyi de alışverişime dahil etmiştim. Elimdeki diğer Beyond ürünlerini de kullanıp bitirdikçe yazacağım. 
Beyond Intensive Ampoule Hyaluronic Acid maskeyi, sevgili Başak'ta okuduğum günden beri çok merak ediyorum (Başak'ın yazısı için buradan). Zaten, markayla beni tanıştıran da Başak; Beyond testerları denemem için gönderdiğinden beri, markanın İstanbul'a mağaza açmasını hevesle beklemiştim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Intensive Ampoule maske; içeriğindeki hyaluronik asit ile cildi yoğun şekilde nemlendirmeyi ve kuru cildi sağlıklı göstermeyi vaadediyor. 
Bu maskeyi kullanmadan önce, cildimi temizledim ve tonikledim. Maske hyaluronik asit içerdiği için, önce termal su sıkarak yüzümü ıslattım. Maskeyi paketinden çıkardım. Paketin içinde kalan solüsyonu cildime iyice uyguladım. Benim yüzüm için pakette oldukça fazla solüsyon olduğunu söylemeliyim ancak, ben tüm solüsyonu sabırla yüzüme yedirdim. Sonrasında da, kağıt maskeyi dikkatlice yüzüme yerleştirdim. Kağıt maske oldukça ıslak, özenli açmak gerekiyor. İlk kez bir kağıt maskenin, benim yüzüme tam oturduğunu söylemeliyim. Dolayısıyla, büyük bir yüzünüz varsa; bu maske size küçük gelebilir.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Paketin üzerinde, maskeyi 15-20 dakika bekletmemiz gerektiği yazıyor. Ben 20 dakika beklettim. Bu süre içerisinde yanma, kaşıntı gibi rahatsız edici bir durum yaşamadım. Maskeyi 20 dakikanın sonunda yüzümden çıkarttım. Maskenin uygulama önerisinde, maskeyi çıkarttıktan sonra yüzümüzde kalan ürünü nazikçe masaj yaparak cildimize yedirmemiz tavsiye ediliyor. Ben maskeyi çıkarttığımda, cildim tüm ürünü emmişti ve yüzümde fazla solüsyon kalmamıştı. Maske, yüzümde kızarıklık da oluşturmadı.
Beyond Intensive Ampoule Mask-Hyaluronic Acid; vaadettiği gibi, cildimi harika nemlendirdi ve etkisi ertesi gün de beni idare etti. Cildimde yumuşacık ve neme doymuş bir etki bıraktı. Bu maske paraben içermiyor ve içerisinde hyaluronik asitle birlikte peptitler de var. Elimin altında bulunmasından memnun olacağım bir kağıt maske olduğunu söylemeliyim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Beyond Ultra Hydro Mask ise, mağaza görevlisinin benim çok kuru cildim için özellikle tavsiye ettiği bir maskeydi. Bu kağıt maske %100 pamuktan ve kuru ciltler için formüle edilmiş. İçeriğini okuyamıyorum (Korece) ancak, kimyasal koruyucu ve renklendirici içermiyor. 
Maskeyi, Intensive Ampoule maskeyi uyguladığım gibi uyguladım. Bu maskede de bolca solüsyon olduğunu söylemeliyim. Ayrıca, %100 pamuk olduğundan yukarıda anlattığım serum maskeye kıyasla daha kalın bir kağıt maske... Boyutu daha büyük ve bir çok yüze uygun olacağını düşünüyorum.
Ultra Hydro Mask'ı önerildiği gibi 15 dakika yüzümde beklettim. Maskeyi yüzümden çıkardığımda, cildim yine tüm sıvıyı emmişti ancak; kalan ürün olursa cilde yedirmek gerekiyor. Maske yüzümde kaldığı sürece tahriş, kaşıntı ve yanma yapmadı; maskeyi çıkardıktan sonra da kızarıklık sorunu yaşamadım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Beyond Ultra Hydro Mask'ın cildime nem vermesi hakkında, "muazzam" notunu almışım! Maskenin verdiği nem gerçekten harikaydı ve itiraf etmem gerekirse, bu maskeyi Intensive ampul maskeden daha çok sevdim. Cildimi çok rahatlattı ve aydınlattı. Yüzüm neredeyse iki gün boyunca ışıl ışıl göründü. Gerçekten çok memnun kaldım. Beyond mağazasına uğradığımda bu maskeden mutlaka tekrar satın alacağım. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Beyond hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka... Ürünlerini online sitelerinden ve Forum İstanbul AVM'deki mağazalarından; Ankara'da AnkaMall AVM'de bulunan mağazalarından inceleyebilir, satın alabilirsiniz.

Sevgiler...

22 yorum:

  1. Ayyy ya bak şimdi, benim de canım o Ultra Hydro Mask'tan çekti! Beyondbenim sıkça uğrayamayacağım bir AVM'de ve her zaman her ürün bulunmuyor. Telefon edip kontrol ettikten sonra gidip bir kaç tane alayım bari :) Güle güle kullan ikisini de (yeniden alırsan) öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyond'a ulaşmak benim için de zor Başak'cım (iyi ki öyle) :) Hydro Mask'ı cidden çok sevdim ben, umarım sen de beğenirsin. :) İlk fırsatta alacağım ben de maskelerden :) Teşekükür ediyorum, öpüyorum <3

      Sil
  2. beyond'un İstanbul mağazası bana o kadar ters ki Blanacım aslında denemek istiyorum bu maskeleri, kağıt maskeleri ben de severim çünkü Başaktan sonra sen de memnun kaldıysan tamamdır.. :-)) sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim bir haftasonu programlayıp beraber gidebiliriz :) Gerçi keseye çok zarar veriyor o mağaza ama olsundu :D Sevgiler, öpüyorum <3

      Sil
  3. Umarım mağazaları daha yakın yerlerde de olur, sanırım n11 de de satışları vardı. 1 alana 1 bedava dönemlerinde uygun hale geliyorlar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım İlke, mağazaları yaygınlaşsa gerçekten harika olabilir. n11'de satışları var ve kampanyayla fiyatları da iyi oluyor gerçekten :) Sevgiler...

      Sil
  4. Ampul maske bende de var ama bir türlü elim gitmedi bugüne kadar. Kullanım öncesi bu yazı iyi oldu.
    Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsınız :) Teşekkür ederim yorumunuz için <3

      Sil
  5. Blanacım ben ne yazık ki maske yapamıyorum cildimi çok kaşındırıyor pek çok markanınkini denedim nedenini bir türlü çözemedim ama öyle bir sıkıntı yaşıyorum ne yazık ki 😞Güle güle canım çok öptümm💜😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maske yapamaman çok ilginçmiş Kübra'cım :) Teşekkürler, sevgiler... <3

      Sil
  6. Ben de asiri merak ediyorum bu markanin maskelerini ve diger urunlerini :) Bir de bir baska kore markasi olan Cosrx'in bazi urunlerini merak ediyorum. Kore kozmetigine cok uzak olsam da bu kagit maskelerin etkilerine bayiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyond'u Başak sayesinde keşfettim Onur; şu an bir nemlendiricisini kullanıyorum ve çok memnunum. Denediğim bu iki kağıt maskesi de cidden hoşuma gitti. Cosrx'i ben de çok merak ediyorum, keşke Türkiye'de olsa :) Kore kozmetiği hep ilgimi çekmiştir benim, cilt bakımı konusunda çok iyi olduklarını düşünüyorum. Kağıt maskeler zaten zor zamanların kurtarıcısı benim için... Çok sevgiler... <3 <3

      Sil
  7. aklımda bulunsun bu maske :)

    YanıtlaSil
  8. Beyond merak ettiğim markalar arasında Blana'mmm tek kullanımlık maskeler çok etkili olacağını düşünmüyordum mutlaka deneyeceğim güzel gözlümm :) Ellerine sağlık canımın içii öpüyorum çok <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im tek kullanımlık kağıt maskelerden mucize beklememek lazım, hiç bir ürün düzenli kullanılmadıkça tam etkisini göstermiyor. Ancak, bu maskeler acil durumlarda nem deposu olarak benim çok işime yarıyorlar. Senin de aklında olsun :) Çok teşekkür ederim canım benim, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  9. Beyond ürünlerini ben de çok beğenerek kullanıyorum canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de beğenmenize çok sevindim Nilgün Hanımcım <3

      Sil
  10. kağıt maske yapmak benim için bir keyif çok hoşuma gidiyor, sizin de yazınız çok detaylı çok güzel olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt maskeleri ben de seviyorum Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  11. Ultra Hydro maske tam kışın kullanmalıkmış Blana'm, online ziyaret edeyim çok merak ettim. Öpüyorumm.

    YanıtlaSil
  12. Kagit maskelerden yeterince verim alamayan biri olarak buradaki urun cok ilgimi cekti... Denemeye degecek gibi duruyor

    YanıtlaSil