Fonex Argan Therapy 10 In 1 Hair Treatment

Şubat 17, 2017 29 Comments A+ a-

Merhaba...

Benim gibi ince telli ve kolayca karışan saçlara sahipseniz, saç tarama faslının nasıl işkenceye dönüşebileceği konusunda da ayrıntılı fikirleriniz vardır. Saçımı her yıkamamda saç kremi ve maske kullansam da; duştan çıktıktan sonra mutlaka durulanmayan, saç taramaya yardımcı bir ürün kullanıyorum. Aksi halde saçlarım koparak kırılıyorlar.
Fonex'in Argan Therapy serisini Başak'ta gördüğümde çok merak etmiştim ve kendisinden ürünleri denemek için öne almasını rica etmiştim. Bir süre sonra, canım arkadaşım bana bir kargo gönderdi ve paketi açtığımda karşımda Fonex Argan Therapy saç ürünlerini buldum. Beni çok mutlu eden hediyeleri için Başak'cığıma çok teşekkür ediyorum.


Bugün anlatacağım Fonex Argan Therapy 10 in 1 Hair Treatment saç bakım ürününü yaklaşık iki aydır saçımı her yıkadığımda kullanıyorum. 
Fonex Argan Therapy 10 etkili saç bakım ürünü; kuru ve yıpranmış saçları onarmayı, saçlara parlaklık vermeyi ve saç buklelerini kontrol altına almayı vaadediyor. Isıl işlemler sonucu kuruyan saç tellerini nemlendirmeyi, saçlara yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırmayı hedefliyor.


Boyalı saçları dış etkenlerden korumaya yardımcı olmak, saçların daha kolay şekil almasını sağlamak ve saçları düzleştirmek; saçların daha kolay taranmasına yardımcı olmak, saçlara hacim vermek ve saç uçlarındaki çatallı görüntüyü önlemek de ürünün iddialarının arasında yer alıyor. Kısacası, tek ürünle kuru saçların olası her ihtiyacını çözeceğini iddia ediyor.


Ben Fonex Argan Therapy saç spreyini, önerildiği gibi, saçlarımı yıkadıktan sonra havluyla nemini alıp, saçlarıma püskürterek uyguluyorum. Tüm saç boylarıma ihtiyacım kadar püskürtme yapıyorum ve saçlarımı tarıyorum.


Bu ürün, benim kuru ve ince telli saçlarımın taranmasını gerçekten kolaylaştırıyor. Dolayısıyla taramadan kaynaklı, koparak saç dökülmesi sorunum ciddi şekilde azaldı. Isıya karşı da koruyuculuğu olduğunu düşünüyorum. Saçlarıma parlaklık veriyor ve saçlarımı yumuşatıyor.


Benim saçlarım röfleli... Röflelerime olumsuz bir etkisi olmadı. Saç bukleleri için, herhangi bir sonuç veriyor mu, bilemiyorum (saçlarım hafif dalgalı-düz arası) ancak; saçlarımı daha düz gösterdiğini kesinlikle söyleyebilirim. Saçlarıma hacim vermiyor, hatta sanki daha da sakinleştiriyor. Fakat, saçlarım kesinlikle daha sağlıklı ve parlak görünüyor. Verdiği parlaklık bir gün sürüyor, kalıcı bir etkisi yok. 


150 ml, pompalı bir şişede satılan Fonex Argan Therapy 10 etkili saç bakım ürünü; gliserin ve argan yağı içeriyor. Yağ içerdiği için, kullanım miktarını iyi ayarlayamazsanız sonuçtan hoşlanmayabilirsiniz ancak; doğru miktarda kullanımı ile saç tipiniz benimkine benziyorsa çok memnun kalacağınızı düşünüyorum. İçeriğinde bir çeşit PEG, silikon ve parfüm var. Ürünün temiz bir kokusu var, bana çiçekli sabunları hatırlatıyor. Kokusu kalıcı değil, saçlarımdan kokuyu almıyorum. Fonex Argan Therapy paraben içermiyor. Ürünün üretim ve son kullanma tarihlerini de şişe üzerinden okuyabiliyorsunuz. Ambalajının ürünü akıtma gibi bir sorunu yok ama benimkinin şeffaf kapağı çatladı.
Fonex bir Türk markası... Ürünlerine online satış sitelerinden buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ben, Argan Therapy 10 in 1 Hair Treatment saç bakım ürününden çok memnun kaldım. Şu anda sitesinde 15.75 TL'ye satılıyor.


Sevgilerimle...

29 yorum:

  1. 12 yaşında kızım çok ince telli saçları taramak çok can sıkıcı hal alıyor sürekli karışıyor alıp denemeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünün taramayı kolaylaştırarak, konfor sağlayacağını düşünüyorum. O yaşta saç taramak benim için hep dertti :)

      Sil
  2. sanırım bu bende de var ama argan içeren ürünler dediğin gibi saçımı söndürdüğünden hiç deneyemiyorum bile.. ancak yaz tatilinde denizden çıkınca kullanırım ki saçımı yumuşatsın diye.. :-)) güle güle kullan şekerim öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim saçtaki tüm hacmi alıyor evet ancak, verdiği yumuşaklık ve rahatlık cidden güzel. Yazın özellikle pilajda ben de elimin altında kesinlikle tutacağım :) Teşekkür ederim, öpüyorum <3 <3

      Sil
  3. Bende de var ama henüz kullanmaya sıra gelmedi. Ama dökülmeyi azaltmasına sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taramadan kaynaklı dökülmemi çok ciddi manada azalttı İlknur'cum :)

      Sil
  4. Canım benim, memnun kalmana çok sevindim! Bende sıra gelmesini beklerken sürünecekti. Senin işine yaramasına çok sevindim! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım çok çok teşekkür ederim, son zamanlarda duş sonrası saçlarımda kullandığım en iyi ürün, kesinlikle! Çok beğendim :) Öpüyorum <3

      Sil
  5. Saçlarım kıvırcık ve de inatçı olduğu için bu tarz ürünleri bende sıklıkla kullanıyorum.Bu markayı hiç denememiştim ihtiyacım olunca bakabilirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taramada büyük kolaylık sağlıyor, uygun fiyatlı ve güzel bir alternatif olabilir :)

      Sil
  6. Ben de durulama sonrası bir saç bakım kremi almayı düşünüyordum. Bu yazı bana çok yardımcı oldu bu bakımdan. teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikir verebildiğime çok sevindim. :) Sevgiler...

      Sil
  7. saçlarımı taramak benim için de çok sıkıcı, saç bakım yağı mutlaka kullanıyorum, bu ürünü denememiştim, tavsiyeniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sürekli taramayı kolaylaştırıcı bir ürün kullanıyorum. Okuduğunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  8. çok severek kullanıyorum bitti biticek yeniden kesinlikle alıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim, baya bereketli olacak gibi ama bitince ben de yeniden alacağım :) Sevgiler...

      Sil
  9. Çok merak ettim teşekkürler paylaşımın için 😊

    YanıtlaSil
  10. Bu markayı çok duyuyorum,hoşuna gitmesine sevindim,güle güle kullan canım.Keşke şişesini başka bir renk yapsalarmış nedense rengi bi itti beni :D :D Ben de nelere takılıyorum..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun kaldım bu üründen Leda :) Tasarım konusunda haklısın, ürünlerin ambalajları gerçekten tercih etmede etken olabiliyor. Sevgiler...

      Sil
  11. Ben yine notumu aldim. Maşa kullaniyorum arada yipraniyor sacim. Keske yipratmasa 😞 optum blanacim💕💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isıya karşı koruyucu şart bize FeLady, ben de arada da olsa ısıyla şekillendiriyorum saçlarımı ve muhakkak saç kurutma makinesiyle kurutuyorum. Haliyele nemsiz kalıp yıpranıyorlar. Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  12. Benim saçima pek uymuyor ama ambalajina bayildim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacim konusunda pek yeterli gelmedi bana da Derya'cım ama kalan her etkisini çok sevdim. :) Ambalajını ben de seviyorum. Öpüyorum <3

      Sil
  13. Ausem evet, saçları daha düzleştiriyor. Benim hafif dalgalarımı neredeyse düze yaklaştırdı bu ürün ama etkisi tabi geçici :) Bitince tekrar alacağım ben, çok beğendim. Ben teşekkür ederim <3 <3

    YanıtlaSil
  14. Ben de çok merak ettim. Elimde ki saç ürünlerini biraz tüketip daha sonra alabilirim :)

    YanıtlaSil
  15. Ben de fırsat bulursam deneyim yazısı yazıcam. ben de memnun kaldım. Senin de memnun kalmana sevindim canım.

    YanıtlaSil
  16. Instagramda paylaştığında çok merak etmiştim Blana'm, fiyatı da uygunmuş. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  17. güzel bi ürüne benziyor

    YanıtlaSil