Maybelline Color Tattoo Krem Farlar (Işıltılı Seri)

Şubat 19, 2017 13 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugünkü yazımda Maybelline Color Tattoo farların ışıltılı serisinden sahip olduğum üç rengi anlatacağım. Bendeki renkler; 35-on and on bronze, 65-pink gold, 05-eternal gold...
Maybelline Color Tattoo krem farlar, 24 saat göz kapağında kalma iddiasındalar. 24 saati test etmek, en azından benim için mümkün değil ancak, kalıcılıkları gerçekten harika!.. Color Tattoolar benim, Mac paint potlardan sonra denediğim ilk krem farlar... 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Color Tattoo'ların yapıları yumuşak, sürümleri kolay... Hem fırçayla hem parmaklarımla uyguladığımda aldığım sonucu beğeniyorum. Fırçayla uyguladığımda daha yoğun bir renk elde ederken, parmaklarımla uyguladığımda daha doğal bir sonuç elde ediyorum. Farların genel olarak, toz farlarla da uyumu iyi... Toz farlarla geçiş sağlamak istediğimde beni zorlamıyorlar. Göz kapağına hızlıca sabitlenme özellikleri olduğundan, uygulama esnasında elimizi çabuk tutmamız gerekiyor ancak bu süre, panik yapmamızı gerektirecek kadar da kısa değil. Bir kez sabitlendiklerindeyse, yağ bazlı bir göz makyaj temizleyiciyle çıkartmadan, benim göz kapaklarımdan kıpırdamıyorlar.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

35-On and on Bronze rengi, sahip olduğum bu üç far içerisinde en sevdiğim ve en sık kullandığım renk... Özellikle, farı ilk satın aldığım 2015 yaz mevsiminde neredeyse her gün bu farı kullanmıştım. Hala da sıklıkla kullanıyorum, farın çoğunu bitirdim sanırım. Anlayacağınız üzere, iki seneye yakındır bende ve yapısında hiç bir değişiklik olmadı. Bu far, adından da anlaşıldığı gibi ışıltılı bir kahve-bronz renge sahip... Tonu bence, çoğu kişiye yakışacak, günü tek başına bile kurtarabilecek, çok kullanışlı bir renk... Tek başına da kullandığım oluyor, bence sür çık diye tanımladığımız farlardan.

65-Pink Gold, açık pembe renkli, ışıltılı bir far... Çok iddialı ve çiğ bir renk gibi görünebilir. Ancak benim gibi açık tenliyseniz, asla abartılı bir duruşu yok. Özellikle parmağımla dağıtarak kullandığımda çok doğal bir duruşu oluyor. Mürdüm tonlarıyla da uyumu gerçekten çok güzel... Bu farı, en çok elimdeki mat pembe-mürdüm farların altına baz olarak kullanıyorum, bu şekilde mat farlara satenimsi bir görüntü veriyor. 

05-Eternal Gold ise, tam bir altın sarısı... Oldukça açık ve parlak... Dürüst olmam gerekirse, bu rengi hangi akla hizmet satın aldığımı bilmiyorum. Makyajımda "gold" diye tabir ettiğimiz tonları kullanmayı seviyorum ancak, bu renk o kadar açık ve parlak bir sarı ki, kullanmam mümkün değil. Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi, el değmemiş halde, yepyeni duruyor.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Maybelline Color Tattoo farların çok çabuk kuruduğunu söyleyen çok kişi duydum. Hatta bana, yakın çevremden farların kuruyup kurumadığını da soranlar oldu. Farların kapaklarını kullandıktan hemen sonra sıkıca kapatır ve ters olarak (cam kısmı yukarı dönük şekilde) saklarsanız hiçbir şey olmuyor. Üç far da, bir buçuk seneyi aşkın süredir bende ve yapılarında hiç bir değişiklik olmadı. 

Maybelline Color Tattoo farları; Gratis, Rossmann gibi kozmetik marketlerden, indirimsiz olarak 20 TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

13 yorum:

  1. ah şu pink gold u indirimlerde ne çok aradım :D en sonunda pes ettim :d ben de gittim mat renklerden aldım iki tane, henüz alamadığım on and on bronze da da gönlüm var =) şahane gerçekten, güle güle kullan canım benim ellerine sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pink goldu genellikle pembeli makyajlarımda baz olarak kullanıyorum Evrim'cim :) Pes ettiysen çıkar karşına, bende hep öyle oluyor :) On and on bronze kesinlikle sür-çık olan, çok pratik bir far :) Matları ben de aldım :) Teşekkür ederim canımcım <3

      Sil
  2. Altin rengini çok begendim güle güle kullan Blanacim.

    YanıtlaSil
  3. Blana'mm ben de uzun bir süredir kullanıyorum bı farlardan ve benimkilerinde yapısında bir değişim gözlemlemedim. Kalıcılıkları cidden muazzam :) Pink gold benim aldığıma pişman olduuğum bir renk olmuştu bitanemm göz rengim kahverengi olduğundan şiş ve yorgun gösteriyor o yüzden köşede duruyor :D Ellerine sağlık canımın içii, harika bir yazı olmuş yine <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im pink goldu ben de tek başına kullanmayı pek sevmiyorum ama baz olarak kullanabilir ve üzerinden başka, kendine yakıştırdığın pembeli bir toz farla geçebilirsin. Belki o şekilde kenarda durmaktan kurtulur :) Teşekkür ederim canımcım, öpüyorum <3

      Sil
  4. Ausem bronze rengi cidden çok güzel, benimki bitmek üzere ve kesinlikle bitince yenisini alacağım. :) Altın rengi çok abartılı geliyor bana valla, ne mantıkla aldım bilmiyorum, öylece duruyor.
    Ters çevirip sakladığım için ve hiç açık bırakmadığım için ben de kuruma sorunu yaşamadım. Ben teşekkür ederim güzel yorumun için Ausem <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  5. Üçüne de sahibim ancak en sevdiğim On and on Bronze rengi !

    YanıtlaSil
  6. bu seriden on and on bronze u çok severim elimde diğerleri de var ama sanırım yapıları tamamen farklı da olsa mat seriyi ben daha çok sevdim Blanacığım:-))) güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  7. Saklama şekline bayıldım. Bu tavsiyeyi dikkate alıp en kısa zamanda edinicem çünkü renkler ve görünüş harika.

    YanıtlaSil
  8. Pink gold'u kullanmadım ama bendeki eternal gold'un yapısı çok kötü aldığımdan beri. Parçalı parçalı duruyor o yüzden de hiç elim gitmiyor ama o bronz var ya süpeer. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  9. renkler çok hoş yaa gözüm kaldığını söylemiştim blanacım =)))
    parmakla uygulama falan ahahaha tam benlik, vs lerin pabucunu dama tarlar söyleyeyim =))

    YanıtlaSil
  10. on and on bronze rengini çok beğeniyorum hem iddialı hem iddiasız gibi hem özel günlerde hem de gündelik hayatta kolayca kullanılabiliyor :)

    YanıtlaSil