Bitirdiklerim Aralık 2017-Ocak 2018 / 1

Şubat 07, 2018 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Aralık ayında ve hatta Ocak ayının ortalarına kadar neredeyse hiç ürün bitirememiş olan bendeniz, Ocak ortasından itibaren bir çeşit ürün bitirme patlaması yaşadım ve bitenler poşetim bir anda doluverdi. Sanırım uzun süredir kullandığım ve az kalmış ürünlerim aynı anda bittiler. Böyle olunca sizi çok uzun bir yazıyla sıkmamak adına, bu yazıyı ikiye böldüm. İkinci bölümünü yarın okuyabileceksiniz.


Bitirdiklerim

Geçtiğimiz iki ayda sanırım en çok saç bakım ve duş ürünleri bitirmişim. Her birinden kısa kısa bahsedeceğim ve blog yazısı olanların linkini bırakacağım ürünlere artık yakından bakabiliriz. Umarım keyifle okursunuz. 


Bitirdiklerim

Thalia Juniper Ardıçlı Şampuan: Bu şampuanı eşim kullandı. Saç dökülmesi ve kepeklenmeye yönelik olan bu şampuan ardıç ve çay ağacı yağı içeriyor. SLS ve paraben içermeyen temiz içerikli bir şampuan olduğu için, ardıç ve çay ağacı yağının bildiğimiz ağır kokusuna sahip... Açıkçası eşim şampuanın faydasını gördüğünü ve memnun olduğunu söyledi fakat kokusundan dolayı başka bir çeşidine geçtik. 

Davines Solu Şampuan: Yazısını buradan okuyabileceğiniz bu arındırıcı şampuandan çok memnunum, bittikçe alıyorum. 

Ducray Kellual DS Şampuan: Hem benim hem kardeşimin saboreik dermatit sorunumuza gerçekten iyi gelen ve bunu yaparken saçlarımızı mahvetmeyen tek şampuan bu. Bittikçe alıyorum, ne zaman gerekeceği hiç belli olmuyor. 


Bitirdiklerim

Argan Oil Saç Maskesi: Yazın kullanırken bu maskeyi sevmiştim fakat mevsim değişince hiç etkisini görmedim. Zaten favori saç maskemi bulduğum için, gerisini artık pek gözüm görmüyor. Yazısı burada

Phyto PhytoCyane Saç Ampülleri: Senelerdir bu ampulleri kullanıyorum fakat, bu sene saçım alıştı mı formülü mü değişti anlamadım, bana etki etmediler. Şu ara Rilastil ampülleri deniyorum.

Rilastil Saç Ampulleri: Bu ampülleri Phyto ampüllerin yerine satın aldım ama hala çok düzenli kullanmadığımı itiraf etmeliyim. Yine de, sanırım işe yarıyorlar. 

Garnier Fructis Saç Maskesi: İşte en sevdiğim saç maskesi! Bu biten ikinci kutum ve yedeği tabi ki var. Kardeşimden sürekli istiyorum. İçeriğinin dördüncü sırasında hindistan cevizi yağı var ve kupkuru saçlarımı yumuşacık, ipek gibi, parlak yapıyor. Bir Garnier ürününü bu kadar seveceğimi asla düşünemezdim. Ne yazık ki ülkemizde satılmıyor.

Kerastase Resistance Ciment Thermique Isı Koruyucu Krem: Bu durulanmayan saç kremi, kuru ve çok yıpranmış saçları ısıdan korumaya yönelik bir ürün... Senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum. Bir tüpü bana 1,5 sene yetiyor. 


Bitirdiklerim

BeeBeauty Gentle Exfoliating Body Polish: Bu vücut peelingini gerçekten çok beğendim. İçerisindeki peeling tanecikleri çok ince ve benim gibi çok hassas ciltler rahatlıkla kullanabilir. Çok fazla paraben içermeseydi tekrar alırdım. Yazısını burada yazmıştım. 

Isana Snow White Duş Jeli: Duş jeli bitirmek benim için ciddi bir başarı... Bu duş jeli geçen sene çıkan limitli bir üretimdi. Tam kışlık, vanilyalı ve tatlı kokulu bir üründü. 

Isana Duş Kremi: Bu klasmanda kullandıklarım içinde en başarısız bulduğum ürün bu... Yazısını yazacağım ama şimdiden söyleyeyim, o ambalajı kesmeden ürünü kim bitirebiliyor, aklımın aldığı bir şey değil. 


Bitirdiklerim

Isana Küba sıvı sabunun egzotik bir kokusu var ve çok sevdik. Uni makyaj temizleme mendillerini seyahatlerde kullandım, yapıları ıslak ve bence güzeller, işimi görüyorlar. Benri makyaj düzeltme pamuklarını sürekli bitiriyorum, bu ürünleri parmakla almam gereken ürünler için bazen spatula niyetine de kullanıyorum. 


Bitirdiklerim

Parmex aseton bence piyasadaki en iyi asetonlardan, en çok yeşil kapaklısını seviyorum ama bu da güzel. Splat diş macunları her bitenler yazımın demirbaşı ve Aromatherapy hala favorim... Lancome Tresor parfümün kalıcılığına bayıldığımı söylemeliyim. 

Bitenler yazımın ilk bölümünü burada noktalıyorum. Yarın ikinci bölümüne görüşmek üzere...

Sevgiler... 

6 yorum:

  1. Blanacım bana da öyle oluyor aynı anda kullandığım benzer ürünler bir anda bitiveriyorlar baya iyi performans olmuş aslında yazının ikinci bölümünü de bekliyorum.. isana duşta krem fena değil bence ama bitmeye yaklaşmadı bile daha sadece bu değil ki ben niveaları da kesmeden bitiremiyorum aynı şekilde loreal saç kremleri de öyle hiç mi denemiyorlar bu ürünleri bilmiyorum ..:-/ sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  2. Geçen ay ben de bir patlama yaşadım Blanacım :) Şu hastalıktan kurtulabilirsem ben de yazacağım ;)

    YanıtlaSil
  3. Oh ne güzel bi dolu ürün bitmiş gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  4. Lancome Tresor parfümün büyük boyunu kullanmıştım kalıcılığı harika :)

    YanıtlaSil
  5. Bana tester yaptığın Fructis maskeyi ben de çok beğendim; saçımı ağırlaştırmadan bakım yapan güzel bir ürünmüş gerçekten! Kerastase Cement'in şampuanını vaktiyle kullanmıştım. Bak bu senin kullandığın da aklımda olsun kesinlikle. Bee Beauty peelingler ve scrublar aşırı güzel yaaa, arada alınır bence :) Şimdi ikinci kısmı okumaya geçiyorum, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  6. Isana Snow White Duş Jeli ilgimi çekti kokusu,bakabilirim buna..

    YanıtlaSil