Golden Rose Micellar Cleansing Water

Şubat 05, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Golden Rose'un bir kaç cilt bakım ürününü bir indirimde satın almış ve çoğunu da beğenerek kullanmıştım. Golden Rose Micellar Cleansing Water da bir süre önce bitirdiğim ve memnun kaldığım bir makyaj temizleme suyu...


Golden Rose Misel su

Golden Rose Micellar Cleansing Water, makyajı ve ciltteki kirleri mıknatıs gibi çekerek temizlemeyi, bunu yaparken cildi rahatlatıp yatıştırıp nemlendirmeyi vaadediyor. Cilde yumuşaklık ve esneklik kazandırmayı hedefliyor. Sabah-akşam bir pamuk yardımıyla cilde uygulanması öneriliyor. Yüz, göz ve dudaklarda kullanılması uygun olan bu ürünü göz içimize kaçırmamamız konusunda firma bizleri uyarmış. Ürün, tüm cilt tipleri için uygun...


Golden Rose Misel su

Ben, Golden Rose misel suyu akşamları makyajımın kabasını temizlemek için kullanarak bitirdim. Şeffaf yapılı, su gibi akışkan olan bu ürünü disk pamuklara alarak göz makyajımı, büyük kare pamuklara alarak da ten makyajımı yumuşattım. Gözlerimi yakmadı ve cildimde herhangi bir hassasiyete sebep olmadı
Golden Rose Micellar Cleansing Water, günlük ten makyajını temizlemede gerçekten başarılı... Bu ürünle cildimi temizledikten sonra, ikinci aşama olarak yağlarla makyaj çıkarmaya geçtiğimde cildimden neredeyse hiç makyaj kalıntısı çıkmıyor. Göz makyajımın da tek hamlede çoğunu çözüyor. Ben her gözüm için bir pamuk kullandım ve pamukları göz üstlerimde 15-20 sn kadar beklettikten sonra tek hamlede pamuğu aşağı doğru çekerek makyajımı temizledim. Suya dayanıklı göz kalemlerimi pek çıkartamadı fakat, farlarımı ve maskaramı muadili çoğu ürüne göre başarılı bir şekilde çıkarttı. Yağ ile makyaj temizleme adımımı da oldukça kısalttığını söylemeliyim. 


Golden Rose Misel su

Golden Rose misel su 200 ml, şeffaf plastik bir şişede satılıyor. Ben ambalajını oldukça kullanıcı dostu buldum, kapağı gayet sıkı kapanıyor ve ürün akıtmıyor. Gramajı her gün makyajını misel sularla çıkaran biri için az gelebilir, çabuk tükeniyor. Parfüm içermiyor ancak, çok hafif güzel bir kokusu var. Ürünü uygularken ben kokuyu almadığımdan hiç rahatsız olmadım. 
Golden Rose Micellar Cleansing Water paraben içermiyor ancak, koruyucu madde olarak bht kullanılmış. Bundan dolayı alerjik bir cildiniz varsa, tercih etmeden önce bu konuyu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. İçeriğinde iki çeşit PEG olan bu misel suya adını veren Japon Gülü yağı içerik listesinin sonlarında bulunuyor. 
Ben makyaj temizleme rutinimden sonra mutlaka yüzümü cilt tipime uygun bir temizleme jeliyle yıkıyorum. Golden Rose misel su, makyajımın kabasını almak ve cilt temizliğimin ilk adımında kullanmak açısından beni memnun eden bir ürün oldu. Ürünün durulama gerektirmediği belirtilmiş olsa da, ben yüzümde hiç bir zaman bırakmadım. Açıkçası, zaten hiç bir misel suyu cildimde bırakmıyorum.  


Golden Rose Misel su

Golden Rose Micellar Cleansing Water ve tüm Golden Rose ürünlerini markanın mağazalarından, kiosklardan, online satış sitelerinden ve çeşitli kozmetik marketlerden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Golden rose'un cilt bakım serisi hiç dikkatimi çekmemişti, bunun sebebi mağazalarına gir(e)memem de olabilir tabii 😄
    Performansını beğenmene sevindim, ihtiyaç anında tercih edilebilir bir ürün olmuş bence. Biht içermesi ise gözümü biraz korkuttu, cildimin ne tepki vereceği belli olmuyor malum 😂😂
    Çok güzel bir inceleme olmuş her zamanki gibi.
    Öperim çok!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
  2. golden rose ürünlerine karşı pek deneme isteğim yok artık :-(

    YanıtlaSil
  3. İçerik yazdığın için teşekkürler! Zira, sayende öğrendiğim üzere, cildim BHT'ye karşı hiç iyi tepki vermiyor :) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  4. Hic kullanmadim markanin bu ürününü. Güzel tanitimin icin tesekkürler Blanacim 😊

    YanıtlaSil