Sally Hansen Nails&Cuticles El Kremi

Ağustos 31, 2016 39 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Sally Hansen Nails&Cuticles el kremi hakkındaki düşüncelerimi anlatacağım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Sally Hansen'in 24 saate etkili olduğunu iddia ettiği bu el kremi, shea yağı içeriyor. Seramid içeren formülü ile nemi hapsettiğini ve ideal nem seviyesini koruduğunu söylüyor. Yıkandıktan sonra da etkisini kaybetmeme iddiası da var. Kremin içeriğinde üre, aloe ve çeşitli bitkisel yağlar var. Elleri tedavi edip, nemlendiriyor.

Sally Hansen'in tırnak ve tırnak eti nemlendiricili bu el kremi, 24 saat etkili değil. Benim gibi çok kuru tırnak etleriniz ve çok kuru elleriniz varsa, günde bir kaç kez tazelemeniz gerekecektir. Ancak, gerçekten de nem verme konusunda son derece başarılı bir el kremi olduğunu söylemeliyim. Ellerimi ve en önemlisi aşırı sert tırnak etlerimi çok güzel yumuşatıyor bu krem. İlk yıkamada da etkisini tamamen yitirmiyor. İkinci el yıkamamda yenilemek zorunda kalıyorum ancak, bir el kremi için bence bu iyi bir performans. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu kremin en kötü yanlarından biri, kokusu... Parfüm içermesine rağmen krem bence, çok kötü kokuyor. Kokuyu, plastik balon kokusu olarak tanımlasam, sanıyorum çok hatalı olmaz. Üstelik, bu koku oldukça kalıcı... Kremi sürdükten sonra kokusuna tahammül edemediğim için, nem vermesi bana yeterli gelmeyen ancak güzel kokan başka bir el kremiyle karıştırıyorum. Kötü koku tamamen kaybolmuyor ancak, hafifleyip tahammül edebileceğim duruma geliyor.

Sally Hansen tırnak ve tırnak eti nemlendirici el kreminin sevmediğim diğer yanı ise, içeriğinin pek de iyi olmaması... Krem; alkol, parfüm ve iki çeşit paraben içeriyor. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Sally Hansen Nails&Cuticles el kreminin nemlendirme performansını çok beğendiğim halde, kokusu ve içeriği yüzünden tekrar satın almayacağım. Ürün 97 ml (96 gr), sağlam kalın bir plastik tüpte satılıyor. Çeşitli eczanelerde, kozmetik marketlerde ve Kozmela gibi online satış sitelerinde bulabilirsiniz. Ürünün fiyatı çok değişken, onu söylemeliyim. 50 TL'ye satan da var, 25 TL'ye satan da... Ben 27 TL'ye satın almıştım.

Sevgilerimle...

39 yorum:

  1. Kokusunu sevmesem de yves rocher el kremlerini kullaniyorum ben de ama koku gercekten önemli bir el kreminde, ellerine saglik canimcim. Icerik de korkuttu beni acikcasi, belki manikür öncesi tirnak etlerini yumusatmak icin hafif uygulanabilirmis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zey, kokusu hem kötü hem kalıcı, gerçekten zorluyor yani. Yves Rocher'in bir el kremi var, çok soğuklar için olan, onu kullanıyorum her sene, o çok güzel. Aklında olsun canım :)

      Sil
  2. Şu koku olayını bir türlü ayarlayamıyorlar. Ya yoğun, ya rahatsız edici. Yap işte kokusuzunu miss gibi kullanalım değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe çok haklısın, kokusuz olmalı bu ürünler. Zaten cilt bakım ürünlerinde parfümün ne işi var, anlamıyorum. :)

      Sil
  3. Mükemmel el kremini bulamamış olmak çok fena... Bir ara annemin eczaneden aldığı Dr. Ooocs marka bir krem kullanıyordum, içeriği de harikaydı. Ama ulaşılması sıkıntılı olduğu için annem alabildikçe kullanıyorum. Sally Hansen'ın sert tırnak etlerini yumuşatma kısmı bana çok cazip gelmişti; ama, o içerikle almayı ben de düşünmüyorum. Teşekkürler Blana'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El kremi konusu benim için hep dertli Başak'cım, ya yetersiz kalıyorlar ya çok ağır yağlı his bırakıyorlar. İçerikten de geçtim desem, yine de rahat rahat kullanabildiğim bir krem bulamadım. Kısmet diyorum :)) Öpüyorum canım <3

      Sil
  4. daha önce denemiştim bende bu ürünü ve gerçekten kokusu çok kötü sürekli ellerim suyun içinde olduğu için o kadar da kalıcı gelmemişti banada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu o kadar kötü ki, gerçekten tahammül edemiyorum ben de. Sürekli suda olunca, nemlendirici bulmak zor, haklısınız :-\

      Sil
  5. Benim el kremimlere karşı çok takıntım var. hep ders çalışmaya başlamadan denemelere girmeden hatta YGS -LYS sınavına bile suruyordum krem kakaolu kreme BAYILIYORUM daha ondan başka krem kullanmadım. Bu kremi merak ediyorum doğrusu bir gün alışverişe çıkarsam alırım çünkü kremim az kldi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kakao yağı varsa kreminde gerçekten güzel nemlendiriyordur :) Bu kremi koklamadan almamanı öneririm :)

      Sil
  6. Kötü kokulu olması benim de tercihim değil. :( Merak ettiğim bir üründü. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Baya merak ediyordum bu ürünü. Kokusu yüzünden kullanamadığım pek çok ürünüm var. Yazı için teşekkürler epey aydınlandım ((:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku hassasiyetim benim de var. Ancak, bu üründe hassas olmaya gerek de yok zaten, o kadar keskin ki kokusu... Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Bir kremde dayanamayacağım şeylerden biri kokusunun kötü olmması diğeride yağlı bir avuç içi bırakması :S

    YanıtlaSil
  9. Uuuuu kokusu kötü hemde kalıcı öylemi?! Uzak durulması gereken bir ürün daha, kullandığım ürünlerin etkileri kadar kokusuda çok önemli benim için canım benim biliyorsun, yorumlaman çok güzel olmuş.Nemi,yumuşaklığı ne kadar iyi olursa olsun, keşke kokusuda güzel olsaydı :/ Ellerine sağlık canım arkadaşım benim <3 <3 :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem koku korkunç hem kalıcı Goncam... Hem de ne kalıcı, çıkması için iki üç kez el yıkamak gerekiyor yani :-\ Sırf o koku yüzünden başka kremle karıştırıyorum yine de kaybolmuyor canım benim. Öpüyorum kocaman<3

      Sil
  10. Ürünlerin kokuları .... Tırnak etleri için sevgili zeynepte +deneyenbayan gördüğüm yves rocher yağ var ona da bakmalısın canım :) 15 lira gibi bir fiyatı vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa'cım aslında tırnak etleri için ayrı bir ürün kullanıyorum ama el kreminin tırnak etlerini de yumuşatma özelliği varsa tercih ediyorum. İnanılmaz kuru cildim çünkü... Yves Rocher'e uğradığımda aklımda olsun, bakayım o yağa ;)

      Sil
  11. Fiyatı bir el kremine göre pahalı geldi. Bu markayı ilk kez duydum. Ancak onarıcı şekilde nemlendirmesi ilaç niyetinde. Hem de 24 saat olayı süper. 25 TLye bulunursa ne ala. Çok güzel bir ürün denemek lazım.

    YanıtlaSil
  12. Fiyatı bir el kremine göre pahalı geldi. Bu markayı ilk kez duydum. Ancak onarıcı şekilde nemlendirmesi ilaç niyetinde. Hem de 24 saat olayı süper. 25 TLye bulunursa ne ala. Çok güzel bir ürün denemek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün Hanımcım, kremin nemlendirmesi ve nemi tutması gerçekten güzel... Fakat öyle kötü kokuyor ki, o koku tüm iyi özelliklerini yok ediyor resmen :-\ Denk gelirseniz kokusunu denemeden almayın yine de... :)

      Sil
  13. Tırnaklarım inanılmaz nemsiz ve güçsüz, sürekli katman katman olup ayrılıyor ve hemen kırılıyor, bu yüzden bu aralar kafayı el ve tınak bakımına taktım. Bugün çok yerde methini duyduğum okuduğum Dax Mixup Sulphur'u aldım, fiyatı da uygun, 15küsür liraydı.Tırnakları nemlendirip güçlendiriyor ve kırılmasını engelliyormuş, tırnak etlerini yumuşatıyormuş ve yine tırnakların daha hızlı uzamasını sağlıyormuş. Aynı zamanda ellere ve, diz dirsek gibi kuruyan bölgelere uygulanabiliyormuş. Kullanan herkes de etkilerinden memnun kalınca aldım. Bir süre kullanıp tırnaklarımda ve ellerimde etkisi nasıl olacak diye gözlemleyeceğim. Benim ellerim sonbaharın ikinci yarısıyla beraber egzama oluyor bahara kadar, sürekli kuruyor, yara oluyor kanıyor. Sally Hansen'ın bu kremi benim ellerimde asla işe yaramazmış yazından anladığım kadarıyla. Dax Bu semptomları da hafifletirse ne ala! Eskiden sülfür kokuyor demişler ama sonrasında formülasyon değişmiş şu an mentollü kokuyor. Gözlemlerimden sonra memnun kalırsam sana da bildiririm Blanacım,
    Çok öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim, sanırım cilt tiplerimiz çok benzer. Benim de ellerim havaların soğuması ile egzamaya döner, kendi kendine yarılır, kanar. Feci bir durum... İki senedir Yves Rocher'in çok soğuklar için ürettiği bir el kremi var, onu kullanıyorum, biraz toparlıyor. Bu sene yine satın aldım, bir ara yazacağım. Dax da aklımda olsun. Tırnak soyulmaları için de Sally Hansen'in bir güçlendiricisini kullandım seneler önce ve inanılmaz iyi gelmişti, mavi şişeli olanı, miracle cure ismi. Pastel'in keratinli tırnak koruyucusubda hiç fena değil :)
      Kocaman öpüyorum canım, ben de :)

      Sil
    2. Az evvel Bebak post'una aynısını yazdım, evet benzer durumlardan çekiyoruz ikimiz de; ellerimizin o hale gelmesini n'aparsak yapalım önleyememek çok feci bir durum. Ben aslında Lush'ta bulmuştum iyi gelen, iyileştiren bir ürün, diğer post'a yaptığım yorumda bahsettim ama bulması güç işte :/ Bu Yves Rocher olan aklımda olsun, yazını da bekliyorum merakla! Dün Dax'ı bir parmağımda denedim, cidden beğendim etkisini şu an için, bakalım nasıl devam edecek :) Sally Hansen'ın o ürününü duydum! Şu an Rimmel Nail Nurse- Nail Rescue güçlendiricisini kullanıyorum, yaklaşık 3te 1ini boşaltıp limon ekledim, 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Farklı farklı kürler uyguluyorum, deneysel takılıyorum; bayramda da Sally Hansen indirime girerse kaparım mutlaka! Öneriler için teşekkürler, Pastel'e de göz atıcam!

      Sil
  14. Koku kötüyse zaten kesinlikle almam :( nuxe denedin mi canım daha iyi gelebilir ellerine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuxe elvkremlerini hiç denemedim İremvHanımcım, bakayım bir :) Teşekkürler <3

      Sil
  15. İçeriği temiz olsaymış keşke, el kreminde koku da çok önemli ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem kokusu çok kötü hem de içeriği iyi değil. Bir de o koku gitmiyor Yelizcim

      Sil
  16. Koku bakım ürünlerinde çok önemli özellikle el kremlerinde, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle... Bu kremin kötü kokusu hep burnumda, kalıcı bir de... Dayanılır gibi değil. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  17. İyi akşamlar Blana 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi akşamlar Nilgün Hanımcım, sevgiyle öpüldünüz <3

      Sil
  18. Fiyat yüksek olup içerik iyi olmayınca ne kadar iyi olursa olsun biraz düşünüyorum ben.Sally Hansen ürünleri iyi hoş ama sürekli indirim alışverişi kolluyorum almak için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatının yüksek olması bir yana, her yerde aynı da değil... Kokusu da feci... İçeriği zaten iyi değil... Sally Hansen'in tırnak ürünlerini çok seviyorum ama hep indirim bekliyorum almak için, pahalılar gerçekten.

      Sil
  19. Kötü kokulu el kremi niye yaparlar ki :( Yazını okuduğum iyi oldu, gördüğüm yerde bu kremden uzak duracağım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  20. El kremini ihtiyaç hissettikçe gece yatarken kullanıyorum elim ya su da işte,ya örgüde ipleri kirletir diye kullanmıyorum cildim konusun da genlerime teşekkür borçuyum bu konu da şanslıyım :)) hayret ettim bu kadar eleştiri alırken o fiyat çok fazla.

    YanıtlaSil
  21. Bende de kütikül giderici jeli var. Hani mavi ambalajlı olanı. Tüh keşke onu da projeye dahil etseydim, şimdi aklıma geldi...

    YanıtlaSil