Kasım-Aralık 2016 Bitirdiklerim

Ocak 06, 2017 39 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün, 2016 yılında son bitirdiğim ürünlerden bahsedeceğim. İki ayda farkında olmadan biten kutumu yine iyice doldurmuşum, dolayısıyla uzun bir yazı olacak. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu yazıda, her zamanki gibi kısa cümlelerle bitirdiğim ürünlerle ilgili son görüşlerimi yazıp; blog yazısı olanların da linkini bırakacağım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Chicco Bebek Şampuanı: Ben bu şampuanı fırçalarımı yıkamak için kullandım. 500 ml boyuyla beni tam bir sene idare etti. 
Phyto Phytocyane Şampuan: Senelerdir kullanıyorum. Haftada bir gün saçımı bu şampuanla yıkıyorum ve hem arada bakım ürünü olarak hem de düzenli kullanımda etkilerinden çok memnunum. Yazısı gelecek.
Phyto Phytocyane Ampüller: Bu ampüllerden de her sene 3-4 kutu bitiriyorum. Özellikle mevsimsel saç dökülmelerimde en etkili yardımcım... Şampuanıyla birlikte yazısını yazacağım ancak, siz Derya'nın yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz. 
Klorane Mangolu Saç Maskesi: Bu maskenin de yazısı gelecek. Kullandığım süre içinde memnun kaldım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Listerine Zero Ağız Bakım Suyu: Sürekli kullanıyoruz ve memnunuz. Yerine Advanced White olanını satın aldık.
Selective Ammino Keratin Saç Maskesi: Türlü çeşit paraben içermeseydi, kesinlikte tekrar satın alacağım bir ürün olurdu. Saçlarımı yumuşatıp nemlendirmesini çok sevmiştim. Yazısı gelecek.
Nivea Duşta Vücut Kremi: Bitenler yazılarımın demirbaşı... Bittikçe satın alıyorum. Yazısı burada.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Garnier Makyaj Temizleme Sütü: Bu 3 ya da 4. şişem, kokusuna bayılıyorum. Ancak son şişemde içerik listesinde mineral yağ okudum, diğerlerinde de var mıydı, ürünün içeriği mi değişti, bilmiyorum. Yazısı gelecek.
Nivea Yüz Temizleme Köpüğü: Severek kullandım. Yazısı gelecek.
Neutrogena deep clean Göz Makyajı Temizleyicisi: Bu benim en sevdiğim makyaj temizleyicilerindendi. Yapısını değiştirmişler, resmen yastayım, isyandayım. Yazısı gelecek.
BeeBeauty Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli: Sıradan bir temizleyiciydi, günlük yüz temizliğinde başarılı. Yazısı gelecek.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Neutrogena Body Oil: Senelerdir kullandığım vücut yağım... Ben duşta kullanıyorum ve nemlendirmesinden çok memnunum. Hala yazısını yazamamış olmam ayıp biliyorum. Yves Rocher duş yağları belki yerini doldurur mu dedim ama, benim için doldurmadılar. Tekrar satın alacağım.
Dalan d'Olive Duş Jeli: Tertemiz içeriği, mis gibi kokusu ve temizleme performansı ile beni çok memnun etti. Yazısı gelecek ama gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Tekrar tekrar satın alacağım.
Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum: Çok bereketli bir saç serumu ancak, saç kremi yapısında ve durulanmıyor. Tekrar satın alacağımı zannetmiyorum. Yazısı gelecek.
Doa Hindistan Cevizi Yağı: Hindistan cevizi yağını sürekli kullanıyorum. Saç bakımımda, cilt bakımımda hatta makyajımı temizlemede kullandığım harika bir yağ... Doa'yı da marka olarak çok seviyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Fuss Wohl Ayak Peelingi: Çok memnunum. Şu anda elimde The Body Shop'un ayak peelingi var ancak, bunu da mutlaka tekrar satın alacağım. Fiyatı da çok uygun... Yazısını buradan okuyabilirsiniz. 
Dermokil Kuru Ciltler İçin Kil Maskesi: Ben bu ürünü hiç sevmedim. Kokusu çok kimyasaldı ve cildimi kıpkırmızı yaptı, kaşındırdı. Zar zor bitirdim. Memnun olan ve seven çok kişi var ancak benim cildime uygun değilmiş. Tekrar satın almayacağım.
Garnier Saf&Temiz 3ü 1 Arada: Yağlı ciltlere uygun bir ürün olduğu için, ben günlük ayak temizliğimde kullandım. Bir setin içinden çıkmıştı. 
Parmex Aseton: En sevdiğim aseton kesinlikle bu... 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bioderma Hydrabio Serum: Çok memnun kaldım. Nmelendirmesi ve nemlendiricinin etkisini arttırması bence harika!.. Üstelik konsantre yapıda olduğu için de inanılmaz bereketli, neredeyse 5 ay boyunca kullandım. Yazısını buradan okuyabilirsiniz. 
Dermalogica Solar Defanse Booster: Performansı gayet başarılı bir güneş koruyucuydu. Tek sıkıntısı, biraz kalın bir yapısı olması ve yapışkan bir his bırakması... Üzerinden muhakkak bir pudra ile geçmeniz gerekiyor.
Clinique Smart Night, Gece Kremi: Seyahat boyu bir üründen, performans analizi yapmak benim açımdan mümkün değil... Kullandığım sürede alerjik bir reaksiyon göstermedim ve nemlendirmesi de fena değildi. Vaadleri ile ilgili yorum yapmam ise, mümkün değil.
The Body Shop Glazed Apple, Işıltılı Vücut Losyonu: Bu losyonu ancak yarısına kadar kullanabildim. Bitirmemin imkansız olduğuna iyice ikna olduğum için de, ne yazık ki atıyorum. Neyse ki, seyahat boydu. Yazısı burada
Thalia Olive Oil Saç Maskesi: Ben bu maskeyi çok beğendim, bundan sonraki ilk Thalia alışverişimde tam boyunu satın alacağım. 
Otacı Argan El ve Tırnak Bakım Kremi: Yazısını burada bulabileceğiniz bu kremden çok memnun kaldım. Temiz içeriğiyle ve memnun edici performansıyla sevdiğim bu kremi, elimdeki el kremleri bittiğinde tekrar satın alacağım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Rival de Loop Hydro Göz Maskesi: Uzun vadeli ve kalıcı bir bakım yaptığına inanmıyorum ancak, yorgun zamanlarda anlık kurtarıcı ve toparlayıcı bir ürün olarak bence başarılılar. Yazısını burada bulabilirsiniz. Ben bir kutu daha satın aldım.
Splat Maximum Diş Macunu: Splat'ın bir macunu ilk kez sevmedik. Başka bir çeşidini satın aldık.
Colgate Optic White Diş Macunu: Ofiste kullandığım diş macunuydu, performansı fena değil ancak, benim dişlerim çok sarı olmadığı için beyazlatma performansı hakkında yorum yapamayacağım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Catherine Arley Makyaj Temizleme Mendili: Bu mendil gerçekten kupkuruydu. Memnun kalmadım. 
Isana Sıvı Sabun: Bu sabunları çok beğendik. İrem'in tavsiyesiyle satın almıştım ve şimdi çeşit çeşit alıp kullanıyoruz. 
Nuxe Creme Prodigieuse Göz Kremi: Bu testerı bile bir hafta sabah-akşam kullanabildim. Almanya seyahatimde yanıma almıştım. Nemlendirmesini beğendim, uzun vadeli etkilerini görebilmek için bir ara tam boyunu satın alabilirim. 
Mustela ve John Frieda Testerlar: Almanya seyahatimde kullandım. İşimi gördüler. 
Beyond Kağıt Maskeler: Bunların yazısı gelecek. 
Sephora Body Butter Tester: Fena değildi ancak, tam boyunu almayı düşündürtecek kadar da memnun etmedi.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Kasım ve aralık aylarında benim bitirdiğim ürünler bunlardı. Umarım bu sene çok daha iyi performanslar gösterebilirim. 
Bu uzun yazıyı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle...

39 yorum:

  1. Bence gayet iyi bir performans 2 ay da olsa.
    Yeni PP'ye var mısın? 1-2 gün içerisinde başlıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur'cum :) Tabi ki varım :) Muhtemelen bir hafta geriden takip ederim seni sadece :)

      Sil
  2. Blana'cım yine ilham verici olmuş, bitenler yazılarını okuyunca evdeki kalabalıktan kurtulmak için hevesleniyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Seher'cim :) Sevgilerimle... <3

      Sil
  3. BGlana'cım, Neutrogena'nın yağı duş jeli gibi olanlardan mı, bebe yağı gibi olanlardan mı? Beyond'un da Ultra Hydration Mask'ını aşırı merak ettim :)) Yenilerini güle güle kullan, öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, Neutrogena'nın yağı hem kuru cilde uygulanabiliyor hem de bebe yağı gibi duşta bolca sürüp hafif durulanarak uygulanabiliyor. Ben iki türlü de kullanıyorum ama en çok duşta kullanmayı tercih ediyorum. Bebe yağından farkı, o kadar yağlı his bırakmaması... Paraben içermese daha çok seveceğim de, alternatif de bulamıyorum kendisine :) Beyond maskeyi gerçekten beğendim, güzel ve uzun süre nem verdi. Teşekkür ederim canım, öpüyorum çok <3 <3

      Sil
  4. bitenlerin ardından yenisine sağlık diyelim,bir kaç ürünü not aldım..
    teşekkürler...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Doa'nın hindistan cevizi yağının fiyatı diğer markalara göre çok uygun olduğu için bi türlü cesaret edip alamadım :) ama sen beğendiysen bi şans verebilirim!
    bayılıyorum bu yazılara ayrıca! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doa'nın yağı, olması gerektiği gibi kokusuz ve yapısında da bir fark yok. İkinci alışımdı bu, bence şans verilebilir :) Ben de seviyorum bitenler okumayı :)

      Sil
  6. Blanamın kesik ambalajları ;) bu ampuller Derya'nın yazdığı mı diyecektim ki öyleymiş. Not aldım!
    Listerine'in tadı beni bitirdi :S çok yoğunmuş hiç sevememiştim ;(
    Garnier'in 3'ü 1 aradası yağlı cilt için harika Blana 👍 Sen peeling amaçlı kullanmışsın mantıklı!
    Hindistan cevizi yağını ben tariflerde başlayacağım inşallah :)))
    Diğer yorum yapacaklarımı unuttum :D Şimdilik kaçayımm :) sevgi ve öpücük bıraktım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınık'ım o ampüllerden çok memnunum, bir ara kendi yorumumu da yazacağım. Listerine ağır geldiyse, zero olanlarına bak, mor renklisi daha iyiydi. Hindistan cevizi yağını ben yemeklerde hala cesaret edemedim :)
      Ben de kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  7. Blanacım baya bir temizlik olmuş :-)) Doa'nın hindistan cevizi yağından memnun musun ben başka bir marka kullanıyorum ama Doa'nın ürünlerini de severim iyiyse oradan alayım bir sonrakine..isana sıvı sabunlardan memnun kalmana çok sevindim canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim, Doa'nın yağı kullandığım diğer markalardan farklı gelmedi bana, fiyatı da uygun bence deneyebilirsin. İsana sabunlara bayıldık, çeşit çeşit kullanıyoruz, BBW'den sonra favori sabunlarımız oldular :) Çok teşekkürler, sevgilerimle... <3 <3

      Sil
  8. Merhabalar yine ben :) kontrol ettim blogunuzu takip ediyorum blog etkinliği olmasaydı da takip ederdim blogunuz dolu dolu maşallah kullanıcı adım ya Ben İlsu( blogger profilim) ya da Bilge (googleplus profilim ) olması lazım Güzel günler olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Listemde gördüm sizi. :) Sevgilerimle...

      Sil
  9. Blana'mmm sen bitenler yazdıkça ben her seferinde alkışlıyorum özellikle kesik ambalajları gördükçe imreniyorum :D Nivea yüz temizleme köpüğü yorumlarını ayrıca bekliyorum güzel gözlümmm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mary'im :) Ambalajları kesmek ürün israfını ciddi engelliyor. Nivea köpük yazısını öne çekeyim o zaman :) Öpüyorum <3

      Sil
  10. bitenler yazılarını çok seviyorum kendim bitirmiş gibi rahatlıyorum sanki, ben de sizin gibi ambalajları keserek bitirmeyi seviyorum içinde oldukça fazla ürün oluyor, yenilerini güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitenler yazılarını ben de çok seviyorum :) Ambalajları kesmek, ürün israfını gerçekten önlüyor. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Yorumlar cok guzeldi ama en cok Bioderma Hydrabio Serum hosuma gitti. Verilecek ucretine fazlasiyla deger gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bioderma serum konsantre bir ürün olduğu için ben 5 ay kadar kullandım, gerçekten çok bereketliydi ve çok da beğendim. :)

      Sil
  12. Neler neler bitmiş böyle. Bir gün inşallah ben de birini bitirmeden diğerini açmamayı öğrenirim 🙈 ürünler hep yarım hiç biri bitmiyor tabi 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakımında, bir ürünü düzenli kullanıp bitirmeden yazısını yazmama kararlılığımı; temizleyici, şampuan,el kremi gibi ürünlerde de uygulamaya başladım Nihal Hanım. Böylece daha istikrarlı gidiyorum. Belki, bu yöntem sizde de işe yarar :) Sevgilerimle...

      Sil
    2. Cilt bakımı şampuan gibi uzun süre kullanılması gereken ürünleri tabi ki gerektiği kadar kullanıyorum. Yorumumdan az kullanıp yazdığım sonucu çıkmış sanırım. Kesinlikle öyle değil. Yeterli kanaat oluşana kadar kullanırım. Kanaat oluşmadıysa, anlamadıysam ikinci ürünü almışlığım bile vardır. Yanıltmayayım takipçiyi diye. Daha sonra ürün bitsin bitmesin başka ürüne geçerim.
      Ürünlerin yarım kalma olayı daha çok renkli kozmetiklerde oluyor tabi.
      Sevgiler

      Sil
    3. Ben yanlış yazmışım sanırım. Asla öyle bir şey demek istemedim, aklımdan bile geçmedi Nihal Hanım. Demek istediğim şuydu; örneğin yüz temizleme jellerinin performansını anlamamız için şişeyi bitirmemiz gerekmez, genellikle yarıladığımızda temizleme performanslarını iyice deneyimlemiş oluruz. Duş jeli,sadece nemlendirme etkisi olan el kremi ve makyaj temizleyiciler gibi yazmak için aylarca kullanmamız gerekmeyen ürünler için demiştim, mesela ben hep aynı duş jelinden sıkılıyorum bir süre sonra. Dolayısıyla yarım kalabiliyordu.
      ürün yazılarıyla ilgili herkes sizin ne kadar hassas olduğunuzu biliyor, yanlış bir algı yaratmak asla istemedim. :-/
      Sevgilerime....

      Sil
  13. Bu bitirdiklerim, okuduklarım, izlediklerim temalı yazıları okumayı çok seviyorum. Senin listeyi görünce gözlerim tal taşına döndü Blana'm. :D Yalnız tırnak bakım kremi ilgimi çekti, yazısına da göz atacağım.^^ Ama galiba kremden evvel tırnaklarımı kemirmeyi bırakmalıyım. Acayip bir görünüme kavuştular :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle yazıları ben de çok seviyorum, fikir vermek açısından bence güzel oluyorlar River. :) Aslında tırnak eti kremleri işine yarayabilir. Çünkü, ben de lisede tırnaklarımı kemirirdim ve tırnak etlerim sertleşirdi. O sertleşme de bende koparma isteği oluştururdu. Tırnak etlerini yumuşatırsan, koparmak istediğinde canın acır :) Bir de acı ojeler var, işe yarıyorlar mı bilmiyorum. Keza ben acı sevdiğimden, hiç caydırıcı değillerdi :D

      Sil
    2. Acı ojeyi arkadaşımın önerisi üzerine denemiştim. fakat dediğin gibi pek caydırıcı olmuyor, özellikle insan acı şeyler sevince. :D Hatta bana öneren arkadaş "tırnağında o oje varken nasıl kemiriyorsun" demişti de, alışkanlık ya, olmasa kasti yapar mıyım demiştim.

      Sil
  14. Neler bitirilmiş yine be! *.* genel olarak kullandığımız ürünler benzer. Kuru ve yağlı cilde göre :D Kesin bende bir sorun var ahah :D Vallahi ellerine sağlık yeni alışveriş yazını bekliyorum o zaman Blana'cım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığımız ürünlerin benzer olması ironi olabilir mi Nisa?? :D Sen kendini yağlı ciltli sanan bir kuru ciltli olabilir misin? Belki kendini bu şekilde teselli ediyorsundur :P Ehehehe ya o Garnieri vs ben ayaklarımda kullandım, laf aramızda, sorun sende değil bende yani :D
      Alışveriş yapmıyorum canımcım, evdeki savaş zamanları için stokladığım ürünleri bitiriyorum bu ara, hayırlısı :D Öpüyorum <3 <3

      Sil
  15. Ausem ben de hala alternatifini bulamadım, kendime göre. Oyüzden, ben de tekrar satın alacağım Neutrogena'yı :) Garnier ayak temizlemede çok başarılı çıktı yalnız :D
    Umarım bu sene hepimiz güzel performans gösteririz. <3

    YanıtlaSil
  16. Ohh hafiflemişsin Blanacım! Ben de bitenleri öpe gönderince ev de ben de hafiflemiş gibi hissediyorum. Gel gör ki Kasım Aralık bitenleri hala fotoğraflanmadı, Allah sonumu hayretsin.
    Neutrogena body oil çok aklımda, hatta yılbaşı indiriminde Migrosta gördüm fakat gözüm kasa kuyruğundan çıkmayı yemedi zira ortalık mahşer yeri gibiydi.
    Beyond maskeyi 30'a grdiğim gün kullanacağım, bir nebze gençleştirir mi dersin?
    Kocaman öperim!
    Zeynep

    YanıtlaSil
  17. Nivea yüz temizleme köpüğünü bende sevmiştim.Hatta elimde bir yedeğim daha var ve elimdeki biter bitmez tekrar kullanmayı düşünüyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea'yı elimdekiler bitince tekrar alabilirim ben de <3 <3

      Sil
  18. Phyto ürünlerinin yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  19. Bu yayına bayıldım ^^
    Çünkü bana inanılmaz fikirler verdi <3

    YanıtlaSil