Project Pan 65 Ürün - Son Güncelleme

Ocak 11, 2017 43 Comments A+ a-

Merhaba...

Üç ay önce, Sihirli Mavi İlknur'un başlattığı ve buradaki yazımla katıldığım project pan çalışmamın sonuna gelmiş bulunuyorum. İlk güncelleme yazımı buradan, ikinci güncelleme yazımı da buradan okuyabilirsiniz.

Üç aylık bir sürede bitirmeyi hedeflediğim ürünlerden, çoğunu bitirdim ve renkli kozmetikleri de oldukça azalttım. Bu sene de, project pan çalışmaları yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Hala alışveriş yapmak konusunda kendimi çok frenleyemesem de, bu projelerin bana bir bilinç kazandırdığı muhakkak...

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

İlk fotoğraftaki ürünlerin hepsini bitirdim. İçlerinde beni en çok zorlayan, Yves Rocher vücut losyonu oldu. Her birinin detaylı yazıları da, zaman içerisinde blogda olacak.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

İkinci fotoğraf da, benim gurur tablolarımdan... Fotoğraftaki tüm ürünleri bitirdim. Bu fotoğrafta beni en çok zorlayan ürünse, Himalaya Herbals yüz temizleme köpüğü oldu. Aslında gerçekten güzel bir ürün ancak, benim cilt tipime uymadı. Diadermine yüz yıkama jeli ile ilgili yazımı buradan, Yves Rocher peeling yazımı ise, buradan okuyabilirsiniz. Diğer ürünlerin yazılarını da, zaman içerisinde yayınlayacağım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Üçüncü fotoğrafta, sadece Barcelino saç bakım yağını bitiremedim. Aslında düzenli kullanıyorum ancak, her kullanımımda çok az miktarı yeterli olduğu için sadece azaltabildim. The Foot Factory ayak losyonunu da, bu proje sayesinde bitirebildim yoksa, biteceği yoktu. Fuss Wohl ayak peelingi yazımı buradan okuyabilirsiniz. Diğer ürünlerin yazılarını yazmayacağım, bitenler yazılarımda kısaca değineceğim. Garnier, cilt tipime uygun değildi. Dermokil'i de ben hiç beğenmedim, bu kil maskesinin seveni çok ancak, benim cildimi tahriş etti.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Fotoğraftaki, yazısını burada yazdığım The Body Shop elmalı minik vücut losyonunu ne yazık ki attım. Etrafa o kadar sim bulaştırıyordu ki, kullanıp bitiremedim. Loreal yağı bitirme hedefim zaten yoktu ancak, Glam Glow maskeyi hala bitiremedim.
Otacı Argan el kremi ile ilgili yazıma buradan; Sebamed göz kremi yazıma buradan; Nivea Q10 nemlendirici ile ilgili yazıma buradan; Sally Hansen tırnak eti kremi yazıma buradan; Glam Glow Thursty Mud yazıma buradan ve Bioderma Hydrabio serum ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/
Project pan 2. güncellemedeki durum
https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/
Project pan 3. güncellemedeki durum

Makyaj malzemeleri konusunda, son bir aydır hiç yol kat edemedim. Hem bu ara, eskisi gibi makyaj yapmıyorum hem de blog yazılarım için yeni ürünler denemeye çalışıyorum. Üstteki fotoğrafta sadece, Nivea lipbalmı bitirebildim. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Üstteki fotoğrafta tikli gördüğünüz ürünleri bitirdim. Minik Golden Rose rujlardan da, 01 ve 12 numara bitti. Flormar nude göz kalemi dibine kadar küçüldü ancak, hala kullanıyorum. 

Üç aylık project pan çalışmamın sonucu böyleydi. Kendi adıma vardığım noktadan memnunum... Hedeflediğim 27 bakım ürününden 24'ünü bitirdim. 38 renkli kozmetikten de 16 tanesini tamamen bitirdim, kalan 22 ürün de epeyce azaldı. Özellikle farlarda oldukça yol kat ettim. Bu sene yapacağım project panlar için önce kendime, sonra da benimle birlikte devam edecek olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. (İlknur, Başak, Zeynep, Ece, İrem, Ause, Nisa duyun sesimi!..)

Sevgilerimle...

43 yorum:

  1. Vaaav süpersin ne kadar çok ürün bitirmişsin :)

    YanıtlaSil
  2. Hiç duyamayacağım sesini vala, rimel ve fondöten dışında hiç renkli kozmetik bitiremedim. Denenecek o kadar çok şey çıkıyor ki (sağolayım ben de alıyorum) olmuyor yani, bitmiyor. Yalnız 1 ayda Balm Jovi'nin o orta sırasındaki 3 koyu rengi yemişsin resmen Blana yaaa, ben şok :))) Tebrik ediyorum seni, ben de inşallah yazacağım bir ara başarısızlık tablomu :) Ama PP'yer devam etmeyeceğim, benim için anlamsız oldu zira. Öptüm çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ten ürünü bitirmekte zorlanıyorum Başak'cım çünkü, durmadan alıyorum :) Sanki diğer ürünleri almıyorum :D Ama işte, ten ürünlerinde bir onu bir bunu kullanıyorum, paletlerdeki gibi istikrarlı değilim. Ben Balm jovideki koyu renklerle smoky eye makyaj yeteneklerimi geliştirme çalışmaları yaptım, bu arada tek gözüm simsiyah tek gözüm boşken kargocu ve sucu ile karşılaşmış olabilirim :)))) Ben pplere cilt bakımıyla devam edeceğim ama kamyon dolusu renkli kozmetik bitirmeye çalışmak benim için de mantıklı değilmiş. Ben de kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
    2. Hahaha hep çalıştığım için günde yalnızca bir kez renkli kozmetikle makyaj yapabildiğimden kaybettim ben demek ki :))) Kargocu ve sucu için de değişik bir hayat tecrübesi olmuştur ya, ne güzel işte :) Ben de Gül gibi saklama projesi yapmak istiyorum artık valla. Bitmesin zira alamayacağız :/ Öptüm çok!

      Sil
  3. yeni bir sayfa sahibi olarak Project pan ifadesini seyende öğrendim ,teşekkürler. Okuyunca benimde ne kadar çok bitirilecek ürünüm olduğu aklıma geldi:))
    Kendine koyduğun hedefe ulaşmış olman çok güzel...
    Ne diyelim, gelsin yeni ürünler.....
    sevgiler...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çalışma özellikle bitirmekte zorlandığım ürünlerde çok işime yaradı, yıl boyunca da devam etmeyi planlıyorum. Sen de katılabilirsin istersen :)
      Çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  4. Tebrik ederim Blana'm, sahiden gönülden tebrik ederim. Ben asla yapamazdım. Kendimi başka konularda sınırlamayı seviyorum ama, gerçekten insan gözüne bir limit koyup onu tamamlamaya yahut aşmaya çalışınca birazda yarışma havasına büründüğünden (bilhassa başkalarıyla yaptığı bir etkinlikse bir de) daha keyifli oluyor. 27 bakım ürününden 24'ünü bitirdiğini okuduğumda rakkamlara baka kaldım, kozmetik açısından da hayli iyisin bence. Diğer arkadaşlara da başarılar dilerim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim River :) Dürüst olmak gerekirse özellikle son ay baya zorlandım çünkü, sıkılmıştım hep aynı ürünlerden :) Ancak kalabalık olunca da gerçekten daha kolay ve keyifli oluyor. Bakım ürünlerinde ben fena değilim, bitiriyorum ama renkli kozmetikler bitmiyor. Neyse ki, baya azalttım. Bir dahaki sefere, bu kadar çok ürün koymamam gerektiğini de öğrenmiş oldum Riv :D

      Sil
  5. Valla helal :) İstikrarınızı ayakta alkışlamak istiyorum :) Çok çabuk sıkılan biri olarak böyle bir projede yer almak bile geçmedi benim aklımdan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Ne yalan söyleyeyim, son ay ben de baya sıkıldım :)

      Sil
  6. Bence renkli kozmetikte de oldukça başarılısın, tebrik ediyoruö 🤝 Renkli kozmetiği saymazsam, benimkide başarılı bir project pan'dı. İlknur yeni duyuruyu yaptığına göre, eskileri yazıverip yeni yola koyulayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azalmaları bile bana yetti İlke, şu Balm jovi bitse cidden parti falan vereceğim. :D Ben size azcık geç katılacağım ama mutlaka katılacağım :)

      Sil
  7. Blanacığım tebrik ederim gerçekten çok başarılı bir PP olmuş hele o bakım ürünlerine ve balm jovi'ye bravo diyorum.. bu sene de seni yalnız bırakmayacağım tabi ki ama makyaj ürünleri konusunda hiç söz veremiyorum Başağın dediği gibi sürekli yeni bir şey çıkıyor ben de denemek istiyorum ve alıyorum daha deneyemediğim farlarım var ama benim :-((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim, çok teşekkür ederim. Balm joviden tamamen kurtulacağım bir gün gelecek mi, bilmiyorum tabi :D Beni yalnız bırakmayacağına çok sevindim :)) Ben de makyaj malzemeleri konusunda aynı düşünüyorum, bundan sonrasında bakım ürünleriyle devam ederim. Yeni ürünler çıktıkça dayanamıyorum alıyorum çünkü. :) Benim de fotoğraflarını bile çekemediğim farlarım var İrem :-/ Öpüyorum çok <3

      Sil
  8. Makyaj yapsan kimbir ne kadar sürede bitecekti o malzemeler :)) İstikrar şart, sende fazlasıyla var bitircem dedinmi bitirirsin :) Bitsin eskiler gelsin yeniler :)Emeğine sağlık can arkadaşım benim <3 <3 :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj yapsam da o Balm jovi umutsuz galiba Goncam ya :-/ Günlük kullanım için çok doğru bir palet değil o bence ve hiç de sevmiyorum artık. Bakalım yenilerle imtihanım nasıl olacak :)) Teşekkür ederim canım arkadaşım, çok öpüyorum <3

      Sil
  9. Baya ürün bitirmişsiniz ilk defa bir pp yazısında hangisi ne kadar bitmiş beğenilmiş mi beğenilmemiş mi anlayabildim çok akıcı ve anlaşılır olmuş bu kadar ürüne rağmen. Merak ettiklerimi okuyacağımcam şimdi linklerden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

      Sil
  10. ayy ne kadar çok şey bitmiş . Tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  11. Bravo Blanacım, ayakta alkışlıyorum seni, harikasın!
    Bir sürü ürünün üzeri çizilmiş, hele o renkli kozmetikler bitmiş..
    Daha ne olsun?
    Yarın yeni pan başlıyor, haberin olsun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İlknur'cum :)
      Ben de ay sonuna sarkma ihtimali olsa da, mutlaka size katılacağım :)

      Sil
  12. Bir çoğunda dibi görünmüş gerçekten...

    YanıtlaSil
  13. Teşekkür ederim Ausem :) Renkli kozmetiklerin azalması bile başarı yahu, bitmiyorlar çünkü. :) İkinci pp ye minimal katılacağım o yüzden :D Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  14. Ayakta alkışlıyorum seni Blana bir ürün bitirme özürlü olarak :) Şu %20 'lik kozmetik zammından sonra saklama projesi falan yapabiliriz sanırım artık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül cidden saklama projesi iyi fikir, ben ondan yapacağım kesin :) Çok teşekkürler, öpüyorum <3

      Sil
  15. Tebrik ederim 40 urun hic de az sayilmaz ;) bir dahakine ben de projeye katilmak cok isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çom teşekkürler :) Bekleriz, birlikte olunca daha keyifli oluyor :)

      Sil
  16. Ya ben sizlere yani project pancilara hayranım. Ben başaramam şahsen. Tebrik ediyorum Blanacim seni

    YanıtlaSil
  17. Yahu böyle bir şey görmedim. Sinsi sinsi bitirdin diyerek beni geren Blana'ya bak sen. vay anasını :D O balm jovi'ye tekme tokat girmişsin bence bunu konuşmalıyız :D Hepimiz alışveriş konusunda kendimizi ksııtlamadık şimdi şaapmayalım :D Ama ben cilt bakım ürünlerine daha çok yöneliyim diyorum zira makyajı azalttım bitmiyorlar :D Bravo yalnız milletçe alkışlıyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O Balm Jovi'yi çekmecenin derinliklerine attım Nisa, keza camdan atacağım artık :D Bitmiyor yahu :))) Baya azalttım ama :) Sen ne var ne yok bitirmişsin bikere, bana diyene bak yani :D Ben de kısıtlamaya çalıştım, kısıtlayamadım alışverişi :)))) Bir dahakine ben de cilt bakımından gideceğim. Makyaj malemelerim bu zamlardan sonra zaten bitmesin :D Teşekkür ederim canım <3 <3

      Sil
  18. Blanam bu nasıl detaylı ve titizlikle yazılmış bir yazıdır!
    Detaycılığına hayranım, eline sağlık! 👍
    O tiklere ve şeritlere bayıldım harika sınıflandırmışsın.
    Beğenmediklerini not ettim.. o ayak bakım ürününün de ambalajı beni benden aldı :) çok hoş :D 'mint' görünce bile bir ferahlama geldi :)
    Hedefe çok yaklaşmışsın tebrik ederim 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Dağınık'ım <3 <3
      Anlaşılır bir yazı çıkardıysam, ne mutlu!..
      O ayak bakım sadece ambalajı harika olan bir ürün malesef... Bitirene kadar canım çıktı :D Ama mint deyince bana da bir ferahlık geliyor :D
      Öpüyorum <3

      Sil
  19. Ben cidden bir taç istiyorum berbat performansta 1. geldiğimden ötürü ahahhaha! Blanam müthiş olmuş, renkli kozmetikler de aşırıiyi performans göstermişssin. En başında da bitmez diyorduk ama bitmeye çok yaklaşmışsın. Bu sefer minimal pp yapıcaz, kendimizi germenin anlamı yok. Hatta ben ay sonu başlıycam, hiç kendimi germeye niyetim yok kutlu doğum ayımda. Ve bu sefer bitmeyen her şeyi banyoya koyucam far paletlerini bile ahahhaha.
    Sana kocaman tebriklerimi sunuyor,
    Kocaman öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum bence zaten kendimizi zilyon ürünü bitirmeye çalışarak germeye hiç gerek yokmuş. Bence hatalı bir proje oldu bu zaten :-/ Bir dahaki sefer ben de az makyaj malzemesi (max 3-4) ve bitirmek istediğim cilt bakım ürünlerini koyucam ki, sadece zorlandıklarımı. Cilt bakım ürünlerini zaten düzenli kullanıp bitiriyorum çünkü. Ay sonu başlamak mantıklı... Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
      Teşekkür ederim canımcım, öpüyorum çok <3

      Sil
  20. Blana'mmm yine ayakta alkışlıyorum senii gerek renkli kozmetikte gerekse cilt bakımında baya ürün bitirmişsin tebrikler güzelliğim :D Garnier üçü bir arada make-peelingini ben de sevememiştim güzel gözlüm, öpüyorum çok <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mary'im :) Ben Garnier'i ayak temizliğimde kullandım hatta öyle baya sevdim, amacının dışında oldu ama olsun :D Öpüyorum çok <3 <3

      Sil
  21. Çok başarılı bir çalışma bence de :) Hepimize örnek olması dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  22. Tebrik ederim Blanacim 😊

    YanıtlaSil