Essence Matt Touch Blush - Berry Me Up!

Şubat 08, 2017 28 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugünkü yazımın konusu Essence'in mat allıklarından 20 numara, berry me up! olacak. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Essence matt touch blush serisini daha önce çok görmüş ama hiç bakmamıştım. Tatilde, İzmir'de Eve mağazası bulunca kendime tatil hatırası olarak bir kaç parça ürün aldım. Berry me up! da onlardan biri...
Bu allık, benim Essence markasına ait ilk ve tek allığım... İç içe geçmiş karelerden oluşan çok hoşuma giden bir deseni var. Tasarımını gerçekten çok beğeniyorum.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Essence, berry me up! tamamen mat bir allık... İçinde hafif turunculuk da olan bir pembe, ancak pembeliği çok baskın... Bu allığın bir de şeftali tonlu olanını görmüştüm ama elimde hiç bu kadar pembe bir allık olmadığından, değişiklik olması açısından, bu rengi seçmiştim.
Berry me up! pudra yapılı, oldukça yumuşak ve pigmentli bir allık olmasıyla beni memnun etti. Üzerindeki desen, fırçayı dokundurur dokundurmaz bozulmuyor, ben bir süredir kullanıyorum ve şeklini hala koruyor. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ben genellikle yumuşak ve açılı bir fırçayla uygulama yapıyorum ama elimdeki çoğu allık fırçasıyla iyi anlaştığını söyleyebilirim. Essence'in diğer allıklarının yapısını hiç bilmiyorum ancak, berry me up! biraz tozutuyor. Bu tozutma derecesi, çoğu pudra üründeki gibi, kullandığım fırçaya göre değişmekle birlikte, beni rahatsız edecek seviyede değil.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Allığı ilk uyguladığımda, istisnasız Heidi görüntüsüne kavuşuyorum. Benim beyaz tenimde, yanaklarıma pembe elmalar kondurmuşum gibi, gerçekten korkunç bir görüntü oluşturuyor. Neyse ki, çok rahat dağıtılıyor ve bir pudra fırçasıyla dağıtarak doğal ve hafif bir görüntü elde edebiliyorum. Bir bronzerla birlikte uyguladığımda da sorun çıkarmıyor ve makyajımla rahatça harmanlanıyor. Makyajımı bitirdiğimde yanaklarımdaki hafif pembeleşmiş görüntüden hoşlanıyorum.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Berry me up! allığın benim için tek olumsuz yanı, hiç kalıcı olmaması... Benim cildimde en fazla öğlene kadar kalıyor ve yok olup gidiyor. Gün içinde makyaj tazelemek gibi bir şansım olmadığından da hiç allık uygulamamışım gibi, boyutsuz bir yüzle güne devam etmek zorunda kalıyorum. Bu allık, akşam bir programım varsa tercih edebileceğim bir ürün değil... 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Essence matt touch blush allıklar, plastik, şeffaf kapaklı ambalajlarda satılıyorlar. Ambalajları kaliteli değil ve bence düşerse kırılabilirler. Bendeki allığın kapağı gayet sağlam kapanıyor, bu bakımdan makyaj çantasında taşımak için uygun. Allığın miktarı 5 gr... 

Essence ürünlerini Rossmann'larda, Eve mağazalarında ya da Kozmela'da bulabilirsiniz. Ben bu allığı 9 TL'ye indirimsiz olarak satın almıştım.

Sevgilerimle... 

28 yorum:

  1. Ben bunun nude rengini çok merak etmiştim; ama, swatch bulamadığımdan almamıştım... kalıcı olmamasını ise sevmedim :/ güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım ben bu rengi elimde olmayan bir ton diye seçtim açıkçası, yüksek performansı olmayacağını tahmin etmiştim. Kalıcı olmadığı için tüm gün dışardayken kullanmak pek mümkün olmuyor, iki-üç saat anca dayanıyor bende. :-/ Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  2. Blana'm renk muhteşemmiş😍 Kalıcılık sorunundan hiç almaya yanaşmadım bu allıkları. Çünkü makyaj yaptığımda silene kadar idare etsin istiyorum ama renge de bayıldım. Off :)) Güle güle kullan canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm rengi gerçekten güzel... Ben de kalıcılığından ötürü, hafta sonları kullanıyorum artık, tüm gün dışarıda olacaksam tercih etmiyorum. Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  3. Gün içinde pek tazeleme şansım olmadığı için bira daha kalıcı ürünleri tercih ediyorum. Rengi çok hoş duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de tercihim hep kalıcı ürünlerden yana çünkü, fırsatım olsa bile makyaj tazeleme alışkanlığım yok. Teşekkürler İlke:)

      Sil
  4. rengi harikaymış bende de sanırım 2 mat allık var ama desenleri farklı benimkilerin sanırım farklı serilerden .. güle güle kullan canım öpüyorum :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi gerçekten güzel İrem'cim, iyice dağıtınca da ben de doğal duruyor :) Essence ürün tasarımlarına bayılıyorum ben zaten :) Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  5. Rengi çok güzel Blana'mmm <3 Essence allıklarını ben çok seviyorum özellikle okula giderken çok doğal bir görüntü oluşturmasını seviyorum :) Dediğin gibi tasarımları da harika güzel gözlümmm öpüyorum çook <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mary'im :) Yarım gün için çok ideal bu kesinlikle ama tüm günü bende çıkarmıyor. Deseni de çok şık bu allıkların gerçekten :) Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  6. Yaa Blanam tatil hatırası olarak Eve shop'tan alışveriş yapmak <3 seni ancak biz anlarız hahaha Ben de aynısını Çeşme'de yaptım ((: renk çok tatlıymış aa bizim ciltte yanlış fırçayla ok riskli oluyor cidden, keşke biraz daha kalıcı olsaymış, fiyatına göre mükemmel olabilirmiş :)
    Güle güle kullan canımcım,
    Çok öptüm!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehe Zeynuş'um haksız mıyım ama İzmir'e gitmişim Eve shop görmüşüm :D Nasıl anılık bişeyler almayım :))))
      Çok hafif uygulayıp iyice dağıtmazsam, görüntü feci oluyor ama düzgün uygulayınca tatlı duruyor :D Ancak yarım günlük allık bu işte...
      Teşekkür ederim canımcım, ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  7. Blanacımm renk süper benim sevdiğim tonlar güle güle kullan😘💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğin bir şey yazabildiğime çok sevindim Kübra'cım :D Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  8. canım harika bir renk, ben de bunun hafif bronze umsu rengini kullanıyorum çok memnunum =) eline sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o rengi hiç görmedim Evrim, olsaydı onu tercih ederdim kesin :) Bunun rengi de çok güzel, seviyorum ben de :) Teşekkürler canım, sevgiler <3

      Sil
  9. rengi güzel ama kalıcı olmaması kötü:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz kalıcı olsaydı, harika olurdu gerçekten. Sevgiler...

      Sil
  10. Çok güzelmis rengi Blanacim. Essence yeni ciciler getirmis gördüm bakacak vaktim olmadi. Parfümünü denedim hosuma gitti belki alirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence sürekli koleksiyon çıkarıyor ve o kadar güzel ambalajlar yapıyor ki, insanın aklı kalıyor Derya'cım :) Kokularını da beğeniyorum ben :) Sevgiler, öpüyorum <3

      Sil
  11. Fiyatı baya düşük. Bu yüzden kalıcılığı fiyatıyla paralel gitmiş olabilir. Ben allıklari hiç bu uygun fiyata bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  12. Blana'm hem deseni çok güzel hem de mat bir allık 😻 Azcık da kalıcı olsalarmış keşke :(

    YanıtlaSil
  13. Deseni ve amabalıjı hoş gerçekten. fiyatı da uygun. Rengin dağılıp harmanlanması doğal görünüm açısından tercihimdir. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Acikcasi beklentim bu urunle ilgili beklentim zaten boyleydi. Keske yaniltsaydi ama olmamis :( Ama kolay dagilmasi ve dogal goruntuyu saglamasi iyi bir ozellik :)

    YanıtlaSil