Flormar Prime'n Lips - Light Mocha & Berry Chocolate

Şubat 13, 2017 31 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Flormar'ın 8 saate kadar kalıcılık vaadeden Prime'n Lips serisinin elimdeki iki rengini anlatmak istiyorum. Prime'n Lips rujlar kremsi yapılarıyla uzun zamandır dikkatimi çekiyorlardı. Dolayısıyla, azimle indirim takip ederek serinin en beğendiğim iki rengini makyaj koleksiyonuma kattım. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Prime'n Lips serisi 24 renkten oluşan, geniş bir skalaya sahip... Hem nude renkleri hem de koyu renkleri bulmak mümkün... Bu rujlar kremsi yapıda, çok kolay uygulanan, yumuşacık bir dokuya sahipler... Hindistan cevizi yağı, tahiti monoi yağı içeriyorlar ve dudakları nemlendiriyorlar. Bana göre kokuları şahane!.. Tüm nemlendirici özelliklerinin yanında, bendeki iki renk de tek katta opaklar.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Her iki ruj da, dudak çizgilerime dolmuyor ve dudak kuruluklarımı belli etmiyorlar. Yoğun nemlendirme özellikleri sayesinde lipbalma ihtiyaç duymadan tek başına kullanabiliyorum. Flormar'ın internet sitesinde rujlar "parlak" olarak tanımlansa da; bu rujlar parlak değiller, satin bitişliler.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Kalıcılıkları da, kremsi yapılarına kıyasla oldukça iyi... 8 saate kadar dayanıklı değiller ancak, bir şeyler yemediğim sürece kalıcılıklarını yitirmiyorlar. Rahatlıkla çay, kahve içebiliyorum. Üst üste uygulama yapmaya izin veriyorlar ve tazelenmeleri de tek katta opak olduklarından çok kolay. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/
https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Flormar Prime'n Lips rujlar metal kapaklı ambalajlara sahipler... Rujların kapağı oldukça sağlam kapanıyor. Çantada taşımaya uygunlar. Ambalajlarının gövde bölümü her rujun kendi rengiyle tasarlanmış. Ben bu rujların ambalajlarını da çok estetik buluyorum ancak, ambalajların üzerindeki yazılar bir süre sonra silinmeye başlıyor. Günlük olarak en sık kullandığım Light Mocha renginin üzerindeki Flormar yazısının yarısı çoktan silindi. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Seriden aldığım ilk renk, PL04 Light Mocha kahve tabanlı bir nude... Benim dudaklarımda belirgin bir açık kahverengi oluyor. İçinde hafif şeftalilik de var, diyebilirim. Açık tenlilere çok yakışacağını düşündüğüm hem günlük kullanılabilecek hem de koyu göz makyajlarıyla kombinlenebilecek bir ruj...
Ben günlük olarak genellikle nude tonlar kullandığım için, nemlendiren yumuşacık yapısıyla Light Mocha'yı elimden düşürmüyorum.


Seriden satın aldığım ikinci renk, PL18 Berry Chocolate, bana kalırsa Prime'n Lips rujların en güzeli... Bu ruj serisini, bu renk sayesinde keşfettiğim doğrudur. Hiç bir zaman indirime girmeyen Berry Chocolate'yi %40 genel Flormar indiriminde koşa koşa gidip satın almıştım. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Berry Chocolate, bence gerçekten özel bir renk... Açıkçası çok beğeniyorum. İçinde kahvelik barındıran bir mürdüm rengi... Çoğu kişiye yakışacağını düşündüğüm bir tonu var. Garip bir şekilde, kendisine olan sevgimden de olabilir, bu ruju neredeyse her makyajıma yakıştırıyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Satın almadan önce, yaklaşık iki ay boyunca peşinden koştuğum Berry Chocolate, ruj koleksiyonumda yerini aldıktan çok kısa bir süre sonra; ben bu rujun aynısının zaten elimde olduğunu fark ettim. Flormar Prime'n Lips Berry Chocolate, Mac'in artık satışta olmayan Vibe Tribe koleksiyonunun meşhur Hot Chocolate rengiyle hem yapı hem de renk olarak bire bir aynı! Hatta, Flormar'ın formülünün daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim, sürümü de kesinlikle daha kolay. Fotoğraflarda iki rujun hem swatchlarını hem de dudakta duruşlarını görebilirsiniz. Dudağımın yarısında Mac, yarısında Flormar var. Dolayısıyla; Mac Hot Chocolate almak isteyip bulamayanlar, gönül rahatlığıyla Flormar Berry Chocolate'ye bakabilirler. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Flormar Prime'n Lips rujlar paraben içermiyorlar. Serinin satış fiyatı indirimsiz olarak 22.90 TL... Ancak, bazı renkler indirime girerken, bazı renkler indirime girmiyor; bu konuda uyarmalıyım. Örneğin, Light Mocha şu anda indirimli olarak 10 TL'ye satılıyor ancak; Berry Chocolate genel indirim hariç hiç indirime girmedi, şu anda da 22.90 TL'ye satılıyor. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Flormar Prime'n Lips rujları ve markanın tüm ürünlerini Flormar mağazalarından, kiosklardan ya da markanın online satış sitesinden bulabilirsiniz. Aklımda, bu serinin başka renklerinin olduğunu da saklayamayacağım. 

Sevgilerimle...

31 yorum:

  1. berry chocolate rengine bayıldım adeta ama bunun çok benzeri bende de var uzun zaman önce Revlon'un lip butter koleksiyonundan aldığım bir renk bunun tamamen aynısı.. hatta nereye koyduğumu bulayım da bakayım :-)) güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim o zaman o da Mac Hot Chocolate'a renk olarak benziyor olabilir. Berry chocolate yapı olarak da tamamen muadil bence, sendekini çok merak ettim dolayısıyla. :) Rengi çok güzel kesinlikle... Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  2. flormar son dönemde kendini bayağı geliştirdi....
    paylaşım için teşekkürler.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Light Mocha tam benlik. Çok sevdim. Yine güzel bir inceleme yazısı. Emellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük olarak ben de çok sık kullanıyorum Light Mocha'yı :) Teşekkür ederim Nihal Hanım, sevgiler...

      Sil
  4. Iki rengi de çok begendim Blanacim.

    YanıtlaSil
  5. ikisinide çok beğendim. Tam benlikmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım.Seçtiğin renklerin ikisi de çok güzel ♥

    YanıtlaSil
  7. Blanam sayende Berry Chocolate'ım oldu, çok pis aklımdaydı biliyorsun ama Flormarın indirimlerdeki garip politikasından, alamamıştım bir türlü, çok çok teşekkür ederim tekrardan <3 <3 Hot Chocolate'ı direnip almadığıma şu an memnunum =)
    Light Mocha'yı da çok beğendim ama bana asla yakışmayacak tonlardan, biliyorsun. Sana çok yakışmış, güle güle kullan hepsini,
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan Zeynuşum :) Flormar'ın bu serideki indirim politikasını ben de anlamıyorum açıkçası, renkten renge değişiyor :D Hot Chocolate'ı iyi ki almamışsın, Flormar yapı olarak da daha konforlu bence. :)
      Light Mocha sende iyi durmayabilir Zeynuşum, şeftalilik var içinde ama bu serinin diğer renklerini de karıştırmak lazım bence :)))
      Çok teşekkür ederim, öpüyorum kocaman <3

      Sil
  8. Renkler çok hoş ama kullandığım flormar ürünleri genelde dudaklarımda kuruluk oluşturduğu için hep geri planda tutmuşumdur bende bunları deneyeceğim 🙋🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri nemlendirici özellikli... Benim dudaklarım çok çok kurudur ama hiç rahatsız olmuyorum. Dolayısıyla, size uygun bir rengini deneyebileceğinizi düşünüyorum. Sevgilerimle...

      Sil
  9. Flormar'ın son dönemde çıkardığı rujları çok beğeniyorum Blana'mm hem yapıcılıkları hem de kalıcıkları açısından özellikle :)) Ligt mocha'ya ise nude seven biri olarak bayıldımm ve sana da çok yakışmış güzelliğimm :)) Kocamaan öpüyorum canımın içii <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar son zamanlarda iyi işler yaptı Mary'im, ben de çok beğeniyorum ürünlerini :) Light Mocha benim günlük olarak en sevdiğim renk :) Çok teşekkür ederim canım benim, öpüyorum çok <3

      Sil
  10. İki renk de bir harika! Çok merak ettiğim bir ruj serisiydi. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir fikir verebilmiştir :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Blanacim koyu olan sana çok yakışmış tatlım.

    YanıtlaSil
  12. Aaa bildiğin duruşu aynı ya Hot Chocolate ile! Yalnız o Light Mocha'yı bugün almam lazım, çok güzel, bayıldım adeta! Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk keşfettiğimde kendime inanamamıştım Başak'cım ama tamamen aynılar, bitişlerine kadar :D Fakat yazımı tamamen okuyan sanırım iki kişiden biri olduğun için, duygularımı paylaşan da sen oldun :) Seni bu kadar sevme nedenlerimden biri de, kesinlikle emeğe verdiğin değer <3 Tabi ben de, ansiklopedik bilgi vererek insanları sıkıyorum sanırım ama böyle yazmazsam da içime sinmiyor yahu :D Light Mocha'yı mutlaka denemelisin, bir de bu seride kahve tabanlı başka nudelar da var, galiba hepsini istiyorum :D Teşekkür ederim canımcım, öpüyorum kocaman <3

      Sil
  13. Light Mocha nude.. nude tonlarını seven ben buna bayıldım blanamm her ikisi sana çok yakışmış ama nude daha çok yakışmış ;) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Merve'm :) Light Mocha günlük olarak en çok kullandığım rujlarımdan oldu :) Öpüyorum <3

      Sil
  14. İndirimde kaçmaz bu rujlar Ausem, ben de öyle yaptım bu sefer, kendimle gurur duyuyorum. :) Çok teşekkür ederim <3

    YanıtlaSil
  15. Berry chocolate rengine bayildim. Bakiyim ben buna haftasonu

    YanıtlaSil
  16. Flormar dan bugüne kadar oje ve far dışında bir ürün kullanmadım. Son zamanlarda rujları çok dikkatimi çekiyor. Ambalajları çok güzelmis o dikkatimi çekti birde , çok güzel bir inceleme yazısı olmuş. Ellerine sağlık, sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu seneye kadar Flormar'dan sadece oje alıyordum ama marka kendini gerçekten çok geliştirdi :) Bu rujları beğeneceğinizi düşünüyorum Yasemin Hanımcım, ambalajlarını da seviyorum dediğiniz gibi :) Çok teşekkür ederim, sevgilerimle...

      Sil