The Body Shop Spiced Apple Body Butter

Şubat 06, 2017 19 Comments A+ a-

Merhaba...

Çok kuru ciltli biri olarak, body butterların en iyi arkadaşlarım olduğunu söyleyebilirim. Özellikle kış mevsiminde gün aşırı mutlaka vücudumu nemlendiriyorum. The Body Shop'un body butterları da her zaman favorilerimden olmuştur. Bugün anlatacağım body butter, markanın Spiced Apple serisinden... Bu seri, The Body Shop'un yılbaşı koleksiyonundan satışa çıktığı için, raflardan kalkmadan, hakkındaki düşüncelerimden bahsetmek istiyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Body Shop, Spiced Apple body butter; kuru ciltler için 24 saat nemlendirme vaadediyor. Buz yeşili renginde, yumuşacık yapılı bir krem ve muhteşem kokuyor. The Body Shop elmalı serilerden her yılbaşında çıkarıyor ancak, bu seneki elmalı seriye tarçın da eklemişler. Dolayısıyla ben bu seneki seriyi, geçen senenin elmalı serisinden daha çok beğendim. Kokusunu, elmalı tarçınlı kurabiyenin harcına benzetiyorum. Siz sever misiniz bilmiyorum ama, ben elmalı tarçınlı kurabiyeye bayılırım. Üstelik kremin kokusu gayet kalıcı ve uyguladıktan saatler sonra bile kokusunu alabiliyorum.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Kremin uygulanması kolay, çok çabuk emiliyor. Az miktarı geniş yüzeylere yetebiliyor. Ben genellikle duştan sonra, tüm vücuduma uyguluyorum. Yapış yapış ve ağır bir his bırakmadığı için, body butterı uyguladıktan kısa süre sonra giyinebiliyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ürün bende kaşıntı, kızarıklık gibi alerjik reaksiyonlara sebep olmadı. Aksine, her kullanımımda cildimi oldukça rahatlattığını söyleyebilirim. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Body Shop'un Spiced Apple body butter ile ilgili 24 saat nem verme iddiasına katılıyorum. Cildimi harika nemlendiriyor, özellikle alt bacaklarımda sürekli oluşan pullanmaları tamamen yok ediyor ve etkisi ertesi gün de devam ediyor. Benim cildim kışın özellikle aşırı kuruyup, bembeyaz pul pul bir görünüm alır ve ben body butterları bile yağ ile karıştırıp kullanma ihtiyacı hissederim. Spiced Apple body butter tek başına bana oldukça yeterli geldi. Dolayısıyla cildiniz kuru değilse, bu krem size ağır gelebilir. Özellikle yağlı ciltlerin denemeden satın almamasını öneririm. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

200 ml ve 50 ml'lik kavonozlarda satılan Spiced Apple body butter, açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresine sahip... Kavonozu oldukça sağlam kapanıyor, akışkan bir yapısı da olmadığından taşımaya uygun olduğunu düşünüyorum. Elma çekirdeği yağı içeren The Body Shop Spiced Apple body butter, içerik listesinin ilk sırasındaki shea yağı ile beni oldukça memnun etti. Bu vücut kreminde; susam yağı, gliserin, kakao yağı, hassas ciltleri koruyucu bir antioksidan olan soya yağı, kuru ciltlerin yatıştırılıp nemlendirilmesinde harika olan babassu yağı içeriyor. İçerik listesinin ortalarında silikon olan ve son sıralarında da parfüm olan bu vücut kremi, paraben içermiyor. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Spiced Apple body butterı ve markanın tüm ürünlerine, The Body Shop mağazalarından ve online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

19 yorum:

  1. Ne harika bir kremmiş Blana'm çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık canım. Özellikle etkisinin uzun sürmesi çok önemli benim için. Kokusu da acıktırır ama :)) Çok öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğendim Gökçe'm, bir dene derim denk gelirsen :) Kokusu iştah açıcı işte, o dertli oluyor :D Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  2. bacaklarımın altı çok kuru Blanacığım ben de body butter kullanmayı seviyorum ama sadece o bölgede yoksa dediğin gibi çok ağır geliyor TBS butterları çok severim kokuları şahane oluyor bunun da kokusunu hayal edebiliyorum :-)) güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de alt bacaklarım özellikle feci İrem'cim... Bu seriyi şahane yapmışlar, argan serisinden sonra nem açısından en yoğunu da bu olmuş sanırım. Ay kokusu harika zaten :) Çok teşekkür ederim, öpücükler, sevgiler... <3

      Sil
  3. paylaşım için teşekkürler
    Karma bir cildim var kışın gerçekten benim cildim de kuruyor....

    YanıtlaSil
  4. Adı bile almak içi yeterli neden benim için; ama vücut losyonları/butterlarını kullanmak konusunda o kadar tembelim ki israf olmasın diye almıyorum resmen :))) Güle güle kullan şekerim, öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 200 ml'lik kavonozlar bana max 2 ay dayanıyor Başak'cım :D Kışın ben acınası hale geliyorum resmen. Aslında minik boyları tercih edebilirsin, onlar hemen bitiyor :) Çok teşekkür ederim canımcım, öpüyorum <3

      Sil
  5. Aradığım kanı buldum sayende Blana'mm :D Özellikle bacak kısımlarım benim de pul pul dökülüyor ve sürekli nemlendirici sürüyorum Blana'mm :) Piyasadan kalkmadan bakayım hemen en azından koklayayım, elma kokuları <3 ben çünkü :)) Çok öpüyorum güzel gözlümm benimm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im bende etkisi iki gün sürüyor ki, bu benim için mucize gibi bir şey... Dolayısıyla bulursan mutlaka dene, diyorum. Elma seviyorsan zaten dayanamayıp alırsın, feci güzel kokuyor :D Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  6. Bende ilk gördüğüm an bayılmıştım bu serinin kokusuna.Geçtiğimiz hafta minik boy butter ve parfümünü oldukça uyguna bulunca yurtdışından alıverdim.Güle güle kullanalım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz'cim şahaneler gerçekten :) Güle güle kullanalım <3 Öpücükler <3 <3

      Sil
  7. Cildim çok kuru değil ama duşta sonra resmen ağlıyor üzülüyorum o haline :( :)) Bazıları yeterli gelmiyor bile ama bu ürünü anlatımında sevdim canım arkadaşım, yapısıda güzelmiş, denemek isterim mutlaka. Ellerine emeğine sağlık canım arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında duşta vücut yağı ya da kremi denesen belki rahatlarsın canım benim :) Bu elmalı çeşidinin nem vermesi çok yoğun sana fazla gelir mi, bilmiyorum ama kokusuna bayılırsın o kesin :D Teşekkür ederim can arkadaşım, öpüyorum çok çok <3 <3

      Sil
  8. Blanam ben iyi ki bu seriden almamışım, yoksa ya sürekli kurabiye yapıp yiycektim ya da dayanamayıp kremi bir nebze yalayacaktımm hahahah Çünkü ben de elmalı tarçınlı kurabiyeyi çok seviyorum <3 TBS Body Butterların yapısı ve nemlendirmesi çok değişken sanırım, bu türünün Nemlendirme başarısı çok güzelmiş ama, o açıdan çok terih edilebilir olmuş. Ben Body Butterları bitime sıraasına koyduğumdan benimkileri denemedim ama inşallah gelecek kışa kadar bitiricem dfgkdfjg
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum bu seneki çeşitleri yüzünden 4 kilo aldım :D Çok tehlikeliler... :)))))
      TBS body butterların yapıları ve nem verme dereceleri bence farklı.... Örneğin kokusunu çok sevdiğim mohito serisini sadece yazın kullanabiliyordum keza tek başına kışın bana yetmiyordu. Fakat yapısı daha katıydı. Argan serisi katı yapıda ve çok iyi nem verirken; yapısını çok benzettiğim vanilla chaiye ben yağ karıştırıyorum çünkü nem vermesi çok yoğun değil. Sanırım TBS hepsini deneyelim diye şaşırtmacalı bir yöntem oluşturmuş :)))))
      Koca kutular bana 2 ay gidiyor Zeynuşum, peynir ekmek gibi yiyorum bunları ben :D
      Kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  9. ama ben çok beğendim bu kremi kesinlikle almalıyım ve hemen not ettim Blana'mm teşekkür ederimmmm :)

    YanıtlaSil
  10. Ayni serinin shimmer mist'i benim cok ilgimi cekti. Kokusu da cok guzel <3

    YanıtlaSil