Rimmel London Brow This Way

Eylül 08, 2017 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Zamanında düzgün şekillendirilmiş kaşlar hepimize yeterken, artık çoğumuz kaşlarımızı belirginleştirmeden ve sabitlemeden evden çıkmaz olduk. Bu bende öyle bir göz alışkanlığı haline geldi ki; evde bile kaşlarımı hafif doldurma ihtiyacı duymaya, diğer türlü kendimi bir garip hissetmeye bile başladım. Bugün anlatacağım Rimmel London Brow This Way kaş maskarası, aynı zamanda benim kullandığım ilk renkli kaş maskarası...

Brow This Way

Kaşlarımı genellikle, günlük olarak kaş farlarıyla dolduruyorum. Bu zamana kadar da sabitlemek amaçlı hep şeffaf maskaralar kullandım. Renkli kaş maskaralarını çok merak etsem de, pek cesaret edemiyordum. Dolayısıyla, uygun fitaylı bir alternatif olan Brow This Way ile başlangıç yapmaya karar verdim. 

Brow This Way

Rimmel London Brow This Way kaş maskarasının bendeki rengi, 001 Blonde... Benim kaş rengime oldukça uygun, küllü sarı bir rengi var. Uyguladığımda gerçekten doğal duruyor ve günlük makyajlar için de bence çok uygun. Kaş doldurma konusunda; açık renkli saçları olanların, saç renklerinden bir ton koyu; koyu renk saçları olanlarınsa saç renklerinden bir ton açık kaş ürünleri kullanmaları önerilir. Bu düşünceye kendi adıma tamamen katılıyorum. Kaşlarım bir ton daha belirginleştiğinde, yüz ifadem çok daha sağlıklı görünüyor. Tabi ki, bu durumda abartıdan uzak durmak ve yapay görünümden kaçınmak bence çok önemli...

Brow This Way
Brow This Way

Rimmel London Brow This Way kaş maskarasının bence en olumsuz yanı, fırçasının çok fazla tombul olması ve fırçaya çok fazla ürün gelmesi... Ürünü ilk uyguladığımda bu özelliklerinden dolayı, bir çeşit sarışın İdo'ya dönmüştüm. Artık, fırçadaki ürünün fazlasını bir peçeteyle aldıktan sonra uygulama yapıyorum ve uygulama sonrası mutlaka kaşlarımın etrafını temizliyorum. Bu şekilde uygulamayla, kaşlarımı istediğim oranda belirginleştirdiği için, bu maskarayla birlikte kaş farı kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Sadece kaşlarımdaki boşlukları, bir kaş kalemiyle hafifçe doldurduğum oluyor.

Brow This Way

5 ml ürün miktarı ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü olan Rimmel London Brow This Way, rengini gerçekten çok beğendiğim ancak, fırça tasarımı bana uymadığı için çok pratik bulmadığım bir ürün... Bildiğim kadarıyla üç farklı renk seçeneği var. Kaş ürünlerinde, her markada keşke daha fazla renk seçeneğimiz olsa diye, düşünmeden edemiyorum.

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. ben maybelline alacağım canım aklında olsun fiber kıllar var belki görmüşsündür harika bir şey
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline'in kaş maskarasını biliyorum, yedeğimdeki ürünler biterse bakabilirim. Teşekkürler. Sevgiler...

      Sil
  2. Ben en son NYX'in 3'ü bir arada kaş ürününü kullandım. Hem kalem, hem far, hem de maskara var içinde. Baya baya beğendim etkisini, aklında olsun canım (hazır Forum da açılıyorken eheheh). Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedeğimde NYX'in klasik kaş maskarası var Başak'cım, baya önce almıştım ama 3in1 i de aklımda olsun. :) Sorma ya, iyi mi kötü mü bilmiyorum o mağazanın her gün önünden geçmem :)) Hayırlısı diyorum :D Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. İlk olarak ben de bunu almıştım ama sonradan fırçası büyük geldi essence daha minik fırçalı daha çok sevmiştim onu 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de fırçasından dolayı pratik bulmadım İrem'cim. Essence de aklımda olsun :) Öpüyorum <3

      Sil
  4. Ben uygun fiyatlı birkaç ürün denedim ama Mac Brow Set olamadı hiç biri. Artık pomad kullanıyorum ama hızlıca markete filan çıkmam gerekirse diye mac'i de çekmecemde tutuyorum. Nyx'i de sanırım meraktan alacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Brow Set clearı çok severim ama renklilerini hiç denemedim. NYX'i ben de meraktan aldım ama yedekte bekletiyorum henüz. Pomad olarak ne kullanıyorsun, bazıları çok yapay duruyor diye cesaret edemiyorum.
      Çok sevgiler... <3

      Sil