Bitirdiklerim Aralık 2017 - Ocak 2018 / 2

Şubat 08, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Dün ilkini yazdığım bitenler yazımın ikinci bölümünü de yazıp Nisan başına kadar bitenler yazılarıma ara vermeyi planlıyorum. İlk bölümü okumadıysanız buraya tıklayabilirsiniz. 


Bitirdiklerim

Aile fotoğrafı yukarıdaki gibi olan iki aylık bitirdiklerime kaldığım yerden devam ediyorum. Her zamanki gibi, ürünlerden kısa kısa bahsedip blog yazısını yazdıklarımın linklerini ekleyeceğim. O zaman başlayabiliriz, keyifli okumalar dilerim.


Bitirdiklerim

The Body Shop Camomile Makyaj Temizleme Yağı: Bu yağın sıvı versiyonunu hala daha çok seviyorum. Fakat katı olanı da makyajı gayet güzel çıkartıyor ve yeni formülü de benimkinden kesinlikle daha iyi. Yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

Clinique Pep-Start Exfoliating Cleanser: Bu temizleyici içerisinde minik peeling tanecikleri içeriyor. Haftada iki kez kullanıyorum ve memnunum. Elimde bir tüp daha var, o da bitince yazısını yazacağım. 

Sephora Çift Bazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Yazısını burada yazdığım bu temizleyici, bence kendi klasmanında piyasadaki en iyilerden biri... Bu seyahat boylar da gerçekten çok işe yarıyor. Ben bir haftasonu seyahatimde kullanmıştım. Başak'cığımın tatlış hediye paketlerinden birinde çıkmıştı. 

Bioderma Hydrabio Misel Su: Pembe spreyli şişede olan bu misel suyu Zeynuş'um denemem için vermişti. Açıkçası bu versiyonu Sensibio'dan daha çok sevdim. Elimdeki misel suları bitirdiğimde ve yine misel su almak istersem bunu alacağım. 


Bitirdiklerim

Diadermine Misel Su: İçeriği oldukça güzel ama etkisini zayıf bulduğum bu misel suyla ilgili tüm düşüncelerimi burada yazmıştım. 

Moshos Garden Yüz Temizleme Jeli: Bu temizleme jeli gerçekten şahane! İçeriği tertemiz, organik, cildimi kurutmadan çok güzel temizledi. Yazısını burada yazmıştım. 

Golden Rose Misel Su: Bu misel suyu da başarılı buldum. Yazısını daha yeni burada yazdım. 


Bitirdiklerim

Clinique DDML+ : Yazısını burada okuyabileceğiniz bu ürünü senelerdir kış mevsiminde günlük nemlendirici olarak kullanıyorum. Kışın cildime en iyi gelen nemlendirici kesinlikle bu fakat, içeriğinden dolayı daha iyi içerikli ürünlere geçmeye çalışıyorum. Olmazsa yine buna döneceğim. 

Biome Boost: Bitti gönlümün efendisi!.. Bu zamana kadar kullandığım en iyi serum bu, tartışmasız! Dibine kadar sıyırdım ve bittiği için hala yastayım. Aşırı pahalı olmasa çoktan yenisini satın almıştım. Fakat, elimdeki serumlar bittiğinde yine buna döneceğim çünkü o fiyatı hak ediyor. Yazısı burada... 

Shiseido Sun Protect Eye Cream: Spf 25 içeren bu göz kremini çok beğeniyorum. Yaz başlangıcında tekrar satın alacağım. Yazısı burada


Bitirdiklerim

Moshos Garden Amber&Rose Kil Maskesi: Hala en sevdiğim kil maskesi bu... Fakat, bir daha büyük boyunu almayacağım. Bu 300 grlık kavonozu tamamen bitiremedim ve organik içerikli olduğu için de bir kısmı bozuldu. Küçük boylarını satın almanızı tavsiye ederim, onları ben bozulmadan tamamen bitirebiliyorum. Kuru ve hassas ciltler için en güzel kil maskelerinden biri... Yazısını burada yazmıştım. 

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask: En sevdiğim maskelerden birisi, bu balkabaklı maske! PTR'nin en iyi maskesi olduğunu düşünüyorum. Benim acil durum cilt kurtarma maskem, diyebilirim. Peeling, bakım, antiageing etkilerini kısa zamanda görebiliyorum. Yeniden almam gerek. Yazısı burada... 

Origins Maskeler (Tester): Biri nem maskesi biri de kömür maskesiydi. İkisini de fotoğraftaki tester kutularında Başak'cığım göndermişti. İki maskeyi de çok beğendim. Özellikle nem maskesi harikaydı. Cildimde hiç bir soruna da yol açmadılar aksine ikisini ard arda kullandığımda cildim tertemiz, yumuşacık ve nemli oldu. 


Bitirdiklerim

Match İpek Yüz Maskesi: Hassas ciltlere uygun bu maske açıkçası beni pek etkilemedi. Cildimde bir hassasiyet oluşturmadı fakat, verdiği nem benim aşırı kuru cildim için beklediğim gibi olmadı. 

Missha Pure Source Cell Sheet Mask - Honey: Zeynuş bu maskeyi bana hediye ederek iyi mi yaptı kötü mü bilemiyorum. Burayı bir süredir okuyorsanız bal kokan her şeye karşı bağımlılığımı biliyorsunuzdur. Bu maskeyi adeta yüzümden çıkartamadım çünkü o kadar güzel bal kokuyor ki! Verdiği nem şahane, kokusu şahane, sabah kalktığımda cildimdeki parlaklık (kokusundan dolayı bende oluşan mutluluktan da olabilir) şahane... Elimdeki kağıt maskeleri birer ikişer kullanıp hayatıma yüzümde bu maskeyle dolaşarak devam etmeyi planlıyorum. 

Rival de Loop Göz Altı Maskesi: Rossmann'larda satılan bu maskeler bence acil durumlarda yorgun göz altlarını toparlamak için işe yarıyorlar. Sürekli elimin altında bulunduruyorum. Bu konuda favorim Shiseido maskeler fakat aşırı pahalılar... Rival de Loop uygun fiyatlı ve bence hiç de fena değil. Yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

Fruit Coctail Mask: Bu maskeyi Eve Shop'tan almıştım. Bana yeterli gelmedi, verdiği nem kısa sürdü. 

SkinLovers Acenrado Pure Essence Mask: Bu maskenin yazısını burada yazdım, başka bir versiyonunu çok beğenmiştim ama bu maske cildimi kıpkırmızı yaptı. 


Bitirdiklerim

The Body Shop Vanilla Chai Body Butter: Bu body butter iki senedir yılbaşı koleksiyonunda çıkıyor. Mis gibi vanilyalı tarçınlı muhallebi kokuyor ve nem vermesi de cildiniz aşırı kuru değilse gayet güzel. Yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

Tony Molly Panda Göz Altı Stik: Kullandığım ürünler hakkında olumlu ya da olumsuz aşırı abartılı yorumlar yapmayı sevmiyorum fakat, bu ürün hayatımda kullandığım en başarısız bulduğum ürünlerden biriydi. Bir hafta geçmeden tüm etkisini yitirdi, bir süre sonra hamurlaştı, bir garip oldu. Kullanamadan atıyorum. 

Clinique Sculptwear Serum: Bu serumdan daha önce de bir kaç seyahat boy kullanmıştım. Bu kullanımımda da verdiği nemi ve etkisini sevdim. Fakat, tam boyunu kullanmadığım için uzun vadeli etkilerini yorumlayamıyorum. 

Bioderma Matricium: Bu minnoşun içinde harikalar gizli, diyebilirim. Zeynuş'um denemem için vermişti. Cildimde egzama başladığı zaman kullandım ve bir gecede egzamamı toparladı. Bir tüpü 4 kez kullanabildim. Sanırım ben de bir kutu alacağım. 

Jolse Ballı Nemlendirici: Başak'cığımın merakımı gidermem için gönderdiği bu nemlendirici, onun da dediği gibi çok alkollüydü ve bal yerine alkol kokuyordu. Ne yazık ki hayal kırıklığı oldu. 

İki aylık bitenler yazılarımı okuduysanız çok teşekkür ederim. İçlerinde ortak kullandıklarımız ve aynı fikirde olduklarımız umarım ki vardır.

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Blanacım yazının devamı daha da bombaymış :-)) bal konusundaki sevgini biliyorum tabi ama şimdi o maskeyi benim de aklıma soktun gidip bakacağım Missha Hilltown AVM'ye mağaza açmış yeni gördüm.. ayrıca RdL göz altı maskelerini denemem için harika bir yorum oldu bu ...PTR pumpkin maskı sen bana vermiştin denemem için ve çok beğendim alırken beraber alalım -))) Tony Moly'nin o göz stik şeysi konusunda ne kadar haklısın inanılmaz kötü bir ürün kullanamıyorum bile bir kaç defa denedim hiç bir şekilde işe yaramıyor atmadım da atayım da bari gitsin gözümün önünden..:-( sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  2. Minnoşum, öncelikle testerların işine yaramış ve fikir verebilmiş olmasından ve memnun kaldıklaırnın bulunmasından da çok mutluyum. Bu tester değişimi işi alışveriş eğilimlerimizi olumlu yönde etkiliyor, harika bence!

    Bioderma Hydrabio misel su bence de Sensibio'dan bir tık önde nem açısından. Zaten Hydrabio serisini genel olarak baya başarılı buluyorum. O Biome'ye ben de senin adına ağlayabilirim zira cildini gözlerimle gördüm! PTR Pumpkin mask sample'ına senin gibi hayran kalmıştım. Onu da yazayım bir kenara ben yine :) Yenilerini güle güle kullan Blana'cım, bu dev bitenler için de çook tebrik ediyorum seni!!! Öpüldüün!!!

    YanıtlaSil
  3. Dolapta epey yer açılmış o zaman

    YanıtlaSil
  4. İlk yazını da okudum.Orada saç ve duş ürünleri vardı.Bu şekilde kategorilere ayırman çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil