Flormar Kaş Farı

Nisan 22, 2016 47 Comments A+ a-

Merhaba... 

Bugün sizlere çok severek kullandığım kaş farımdan bahsedeceğim. Flormar'ın bu kaş farını ocak ayından bu yana, neredeyse her gün kullanıyorum. 


Flormar'ın ojeleri hariç, ürünlerine hep önyargıyla yaklaşırdım. Son zamanlarda denediğim ürünlerinden çok memnun kaldım ve önyargımın olumlu yönde değişmeye başlamasından çok memnunum. Markanın çok severek kullandığım farından da buradaki yazımda bahsetmiştim.


Yazımın konusu olan kaş farının dört rengi var, bendeki en açık tonu, E01 rengi. İçerisinde kızıllık barındırmayan, açık bir kahverengi... Küllü bir renk de değil ve benim röfleli sarı saçlarım ve cilt tonumla güzel bir uyum sağlıyor. Örneğin, Flormar'dan önce denediğim Pastel'in kaş farı bana çok kızıl gelmişti ve kullanamamıştım.

Farın pigmentasyonu başarılı ancak, biraz tozutuyor, ürünü aldıktan sonra fırçayı hafifçe vurarak fazlasını atıyorum. Fırçama tek sefer ürün almam doğal bir görünüm için yetiyor. Daha yoğun bir görüntü istersem, ikinci katı uyguluyorum. Bunun için kesik uçlu bir kaş fırçası kullanıyorum. Flormar'ın kaş fırçası da uygun fiyatlı ve iyi iş çıkarıyor. Defalarca yıkamama rağmen fırçada herhangi bir deformasyonla karşılaşmadım. 


Flormar'ın kaş farı 4 gr'lık miktarıyla oldukça bereketli... Aylardır neredeyse sadece bu ürünü kullanmama rağmen dibini göremedim. Far kutusunun içinde minik bir aynası var, bu aynanın boyu yeterli değil ama gerekli olduğunda bence kullanılabilir.

Bu farı, aynı zamanda göz makyajında gölgelendirme için de kullanabilirsiniz. Rengi birden fazla alanda kullanmak için, bence uygun...


Günlük hayatımda kaşlarımı şekillendirmek için far tercih etmemin sebebi, farların kalemlerden daha az kaşa zarar verdiğini düşünmem... Sadece kısa süreli seyahatlerimde kaş kalemi kullanıyorum. Sizin tercihiniz kalemden yanaysa, markanın kaş kalemi de bence oldukça başarılı ve doğal sonuç veriyor.

Ürünü Flormar mağazalarından, Flormar satış noktalarından ve markanın online satış sitesinden satın alabilirsiniz. İndirimsiz fiyatı 16.90 TL, indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyatlara sahip olunabilir. Uygun fiyatlı kaş farı arıyorsanız, en azından testerını denemenizi tavsiye ederim.

Sevgilerimle...

47 yorum:

  1. Ben de kalemini deneyip çok memnun kalmıştım. Şu an elimde Wet n Wild'ın kaş kiti var, çok da memnunum, bittiğinde Flormar'ı deneyebilirim :) güzel bir paylaşım olmuş :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemi ben de kısa seyahatlerimde kullanıyorum, bence çok doğal görüntü veriyor :) Wet'n wild benim de aklımda olsun. Çok sevgiler :)

      Sil
  2. saçlaırm kızıl ve kaş farımı buldum ildiğiniz göz farı ama ben kaş farı yaptım bence saç rengine uygun olmalı kaş farı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz farlarını kullanmak da çok mantıklı bence :) Kaşların rengini tutturmak önemli, tüm ifadeyi etkiliyor :)

      Sil
  3. Bence kontür de yapılır :) Güle güle kullan Blana'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Başak'cım, kontür için de uygun rengi :)) çok teşekkürler, öpüyorum :)

      Sil
  4. rengi güzel ben flormartın mat serisinden cocoa isimli farını kullanıyorum kaş farı olarak o da çok başarılıdır üzerine de bir kaş maskarası tamamdır :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş maskarası ben de kullanıyorum sabitlemek için :)) Flormar'ın mat farları güzel gerçekten :)

      Sil
  5. Koyu renk kaşlarımın rengini kırmak için bende kahverengi farlardan yardım alıyorum çoğu zaman :) Üzerine kaş maskarası yada şeffaf rimel güzel sonuç veriyor :) Bir tık koyusu varsa bunu da düşünebilirim canım benim daha iyi olur hatta farlar bazen çok yumuşak kaçabiliyor :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, bunun dört rengi var, bendeki en açık olanı. Bir bak bence, belki aradığın tonu bulursun, kimbilir. :) Hem bereketli hem güzel bir ürün bence :))

      Sil
  6. Renkler çok güzelmiş gerçekten.Güzel günlerde kullanın ♥

    YanıtlaSil
  7. Renkler cok hosmus, güle güle kullanin

    YanıtlaSil
  8. Blana'm kırmızılım :)) bende ojeleri dışın da hep ön yargılıydım sonra allıkla bir başladım hoop frenleme yapamadım ama kaş kalemini hep çok düşündüm cesaret edemedim niden çünkü bugüne kadar hiç doldurmadım :D tırsıyorum anlayacağın fiyat açısından hakket uygunlar :))

    Bu arada Ocak'ta aldın ve bitmedi hımmm ilginç acaba Haziran'ı görür mü dirsin hı ya da gel kedileri boyuyalım mı 😂niyse hastalar ya çok şii yıpmicam onlara :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde dimi, bir keşfedince duramıyor insan :))
      Allah iyiliğini versin, far bu yahu, topu topu iki kaşım var :))) Bir sene bitmez bu kesin bak :)) Minnoşlarda bi kaş var, onları boyayamayız boya yetmez :))

      Sil
    2. ahahahhaha olsun sende iki kaş olsa da sen bitirirsin bilirim ben seni :P minnoşları hasta ya yerim kıyamam ben onlara ki galp galp

      Sil
  9. ben de genelde kaş maskarası tercih ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kaşlarımda boşluklar olduğu için dolduruyorum mutlaka, ardından maskara uyguluyorum :)

      Sil
  10. Flormar'ın göz kalemlerini kullanıyorum, çok da memnunum. Farmasi'den de kaş kalemi aldım, nasıl doğal ve güzel anlatamam. Flormar da iyidir eminim, güzel günlerde kullan canım ❤

    YanıtlaSil
  11. Flormar'ın göz kalemlerini kullanıyorum, çok da memnunum. Farmasi'den de kaş kalemi aldım, nasıl doğal ve güzel anlatamam. Flormar da iyidir eminim, güzel günlerde kullan canım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar'ın dudak kalemleri de başarılı :)) Farmasi'ye ben de bakayım o zaman :) Çok teşekkürler canım❤️

      Sil
  12. It looks a good shade, would be a perfect match for summer days :)

    YanıtlaSil
  13. Flormar bazen şaşırtıcı derecede kaliteli ürünler çıkarabiliyor ama ben fiyatlarını bazen çok pahalı buluyorum en güzeli indirim dönemlerinde almak:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda denediğim ürünlerinden hep memnun kaldım:) İndirim dönemleri her zaman şahane oluyor zaten :))

      Sil
  14. Tam da aradığım yazı :)) flormar kaş kalemini kullanıyorum ben de ama bitmek üzereydi ve çok ta memnun değildim açıkçası :) sen öneriyorsan benim için tamamdır ;) teşekkür ederim canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dene testerını Açelya'm, en açık rengi belki sana da uyar :)) Öpüyorum kocaman :)) <3 <3

      Sil
  15. bende doğal duran bir far kiti istiyorum ama füme rengi kaşlarıma bir türlü uyduramadım bir şey hepsi yarım kaldı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Füme zor bir renk canım :( Kaş farlarında bulamazsan, göz farlarını bir araştırsan belki aradığını bulursun :-/

      Sil
  16. Flormarı bende sevmiyordum önceden sadece oje alıp çıkardım simdi baya kendilerini gelistirdiklerini düşünüyorum bu üründe cok güzelmis emeğinize saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağla, ben eskiden ojelerini bile almazdım. 1,5 ayda ağdalaşıyorlardı. Artık ojelerini de severek kullanıyorum, şişenin sonuna kadar kullanabiliyorum. Gerçekten Flormar kendini geliştirdi ve çok güzel ürünleri var :)

      Sil
  17. Kaş kalemlerini kaş farına göre daha çok seviyorum, en azından bana yakışanı o.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu markanın kaş kalemi de doğal duruyor Nilgün Hanım :)

      Sil
  18. Merhaba, bloguma ziyaretiniz için teşekkür ederim :) Flormarın bazı ürünlerini çok seviyorum, pudrası ve göz kalemleri favorim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoşgeldiniz :) Flormar'ın pudralarına hiç bakmadım, kısa zamanda bir bakayım ben de :)) Çok teşekkür ederim ziyaretiniz için :)

      Sil
  19. Merhaba;
    Güzel günlerde kullanman dileğiyle ... Ben bir türlü kullanamadım , niyeyse ...

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun ...
    Tüm çocukların ve yüreği çocuk kalanların bayramı mutlu , kutlu olsun ..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik tamamen tercih, zevk meselesi... Kendine uygun olanı bulursun umarım :)
      Bayramımız kutlu olsun, unutulmaya ve önemsizleştirilmeye çalıştırılan tüm değerlerimiz sonsuza dek yaşasın.
      Öpüyorum :)

      Sil
  20. Yazıyı ve yorumları okudum. Kullandığım bir ürün değil ama saç rengimi değiştirirsem kaş farı aklımda olsun, alırım canım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülal, bu farın dört farklı rengi var, aklında olsun :) Bu arada, daha önce söylemiş miydim bilmiyorum ama, ismin çok güzel, bayılıyorum ismine :)) Sevgilerimle...

      Sil
  21. Flormar'ın bazı ürünleri şaşırtıcı derecede başarılı Ause'm :) Bir aydınlatıcı testerlarını denedim, şok oldum sanırım tam boyunu alacağım :)) Bu far gölgelendirme için de çok uygun :)) Teşekkür ederim canım benim, öperim :)

    YanıtlaSil
  22. kaş deyinceeee, kolpaçino da vardııı, kalın kaşlı adam, diğeri de diyodu, nerelisin, antalya kaş'lıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha Kolpaçino mu izledin Deep :)) Erkan Petekkaya oynuyordu dimi :)

      Sil
  23. 2 gün önce gratiste denediğim 2 kaş ürünü farla uğraşamam deyip kalemini aldım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Süslü Püslü o üşengeçlik bende de var :) Ama sanki far daha az zarar veriyormuş gibi gelir bana hep, kalemler kaşları döker gibi, ön yargı benimki... Flormar'ın kaş kalemini de seviyorum ben :)

      Sil
  24. Flormar kesinlikle dediğiniz gibi gittikçe gelişen ve güzelleşen bir marka oldu benim için de :) Kaş farını da kaş kalemini de beğenmiştim daha evvel kullanıp.. Başarılı.

    YanıtlaSil
  25. Göz farı olarak kullananlardanım :) Fiyatı ve kalitesi çok iyiydi benim için,küçük ama uzun zamandır kullanmama rağmen bitiremedim.

    YanıtlaSil