Haftanın Bloğu: Deeptone

Nisan 18, 2016 41 Comments A+ a-

Merhaba...

Haftanın bloğu yazılarıma geçen hafta ara vermiştim. Umarım bu yazıyı da bugüne yetiştirebilirim, çünkü hafta sonu bilgisayar başına hiç geçemedim.

Bu hafta seçim yapmak benim için hiç zor olmadı. Bir çoğunuz biliyorsunuzdur, 12 Nisan'ı Deeptone günü olarak coşkuyla kutladık. Ben, işten güçten kafamı kaldıramadığım için yazı hazırlayamamış ve çok üzülmüştüm. Bu yazı, Dünya Deeptone gününün geç kalmış yazısı aynı zamanda...





Deeptone'u tanıyıp sevmeyen olduğunu hiç zannetmiyorum. Tanımayanlar varsa, çok şey kaçırmışlar, demektir.

Deep; bloglara üye olmaz, çekilişlere katılmaz, kişisel yazmaz... Bloglara üye olmaz olmamasına da, o kadar bloğu nasıl aklında tutar, her birimizin yazılarını nasıl ihmal etmez, anlayamadığım, gizemli yanlarından biridir. Her blogda yorumlarını görürsünüz, ilgi alanı olmasa bile okur, yorum yapar ve onore eder. Makyajla ilgilenmez ancak, benim yazılarıma uygun bir şarkı bulur.



Deeptone, paylaşmayı sever... Sevdiği şarkıları paylaşır, sevdiği filmleri paylaşır, okuduğu kitapları paylaşır, kitaplar konusunda yol gösterir. Yetmez, sevdiği blogları paylaşır ve böylece hepimize yeni arkadaşlar kazandırır. Çekilişlerinize katılmaz ama bunları bloğunda duyurur ve bu sayede yine yeni arkadaşlar kazanırsınız. Blog aileniz büyüdükçe büyür.

O kadar başka, o kadar özel bir yeri vardır ki, benim için, anlatmaktan çekindiğim, konusunu açmadığım Kafkas Sürgünü'nün yazısını bile yazdırdı bana.

Her yazısını ayrı bir severim. Şu ara, bulabildiğim tüm kitaplarının siparişini verdim, kargoyu heyecanla bekliyorum. Kütüphanemde bir Deeptone rafı olacak. Sizlerle de paylaşacağım.



En sevdiğim yazılarından biri; Sgk'sını ödemediği, emekçi, ezilmiş Arçe ile ilgilidir. Deep, haftada bir gün bile tatil vermeyerek garibanı yıllardır çalıştırmaktadır. Tüm bu zulme dayanamayan Arçe'nin en sonunda isyan ettiği eğlenceli yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

Çoğunuzun bildiği, Kübo var, bir de... Elinde sürekli telefon, vatzapta yazışan, habire selfi çekinen, obur Kübo... Atsan atılmaz satsan satılmaz, derler ya... Okumayı sevmez, okulu bitse de kurtulsa diye bakar ama hayvanları çok sever.

Deep'in hayal ürünü dediği, kişisel olmayan daha bir dolu yazısı... Bazen düşündürür Deep, bir şey yazar, ben oturur düşünürüm. O yazılarına bir örnek verecek olursam, o da burada.

Kocaman yüreğiyle her zaman yanımızda olan Deeptone'un reklamsız ve tanıtımsız bloğuna buradan ulaşabilirsiniz. Orada, size de mutlaka bir yer var. Benim bloğumda da Deeptone yazıları kolayca bitmeyecek gibi...

Mutlulukla dolu bir hafta dilerim.
Sevgilerimle...

41 yorum:

  1. ayyyyy kafkas sürgününe gelcem daha yaa, geçen hafta benim de iş yoğunluğum çoktu, elimde uzun bir çeviri vardı işte yetiştirmem gereken, gelcem yine de bu yazın tabii çokoş. bak burda sana ilginç bişi söleyim mi. bana da haftasonu duyurdular. arçe adlı yazımı arçelik okumuş ve bayilerine göndermiş mail ile ve bir broşür mü reklam mı durumunda o yazımı kullancaklarmış :) ne kadar sürpriz oldu bu. aklıma böyle bir şey gelmemişti yazarken tabii. ama hani öykülerimde gündelik yaşam var ya, gündelik yaşamdaki her şey giriyor yaniiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaavv deep tebrikler, çok sevindim

      Sil
    2. Deep tebrikler! Hadi dipos günlerine devam 😂😂😂 çeviri de yaparmış, dim tis dim tis...
      Reklamdan kaçarken hiiimm... 😂😂
      Deep tane kitaplarını okuyamadım hala 😯 imzalı yollasa ne iyi olur oysa 😂😂😂😂
      Kubosu favorim ama nerde kalmıştım bilemiyorum, bi başa sormam lazımm. ...
      Ellerine sağlık BLANA! Çok güzel, itinali... en sevdiğim 😉

      Sil
    3. Deep çok sevindim, arçe yazını çok seviyorum zaten, şimdi eşime de okuttum. Bak dedim, Deep'in yazısını Arçelik kullanacakmış :)
      Seviyoruz seni Deep :))

      Sil
    4. Teşekkürler Korefenomeni, sen de itinalı yorumlamışsın yine :))

      Sil
    5. Anne Güncesi sağol varol :))

      Sil
    6. Ay deep ne güzel olmuuuş tebrik ederiiiim hakediyorsun :) ♥

      Sil
    7. hiç es geçer miyim Blana! :))

      Sil
  2. Blogu izlemeye aldım önerin için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. kitapları ben de merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecanla kargoyu bekliyorum ben de :))

      Sil
  4. Canım Blana'cığım.Gözde seni haftanın bloğu seçmiş.Ne de iyi yapmış.Sana geldim koşarak.Kedicikler, onları görünce nasıl sevesim geldi anlatamam.Seni kutluyorum ve tüm ömrünce hep başarılı ve mutlu olmanı diliyorum.Sevgilerimle.Ece ablan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablam hoşgeldin, mutlu ettin beni :) Kedicikler hala bizde, anneleriyle birlikte... Tanrı misafiri bize... Bahsetmiştim sana bir yorumumda, belki hatırlatsın. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Ece Ablam, öpüyorum :)

      Sil
  5. Deeptone u bilmezmiyiz. O da yabancı dil mezunu uçuk kaçık bir blogger. Sen de bir o kadar güzel anlatmışsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nilgün Hanım, Deep'i hepimiz çok seviyoruz :)

      Sil
  6. Şu blog aleminde kabaca :) en çok merak ettiğimdir Deep :) Gizemi ayrı bir hava katıyor ama, böylesi dahamı güzel ne :) Deeple olanın ömrü uzar, onunla etkileşimde olmak ayrı bir keyiftir,en asık suratlı halinizde bile kahkahalar atabilirsiniz, bunu başaran odur, başkadır bambaşka :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep hepimiz için çok özel gerçekten canım benim :) <3

      Sil
  7. Takip ediyor ve alkışlıyorum kendisini. Ben de haftanın blogu olmak istiyorum, ne yapmam lazım? İkametgah, vukuatlı nüfus kaydı, 2 adet biometrik resim (Blogger usulü) hepsine hazırım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine çok güzel oldu bu etkinlik, yeni arkadaşlar tanıyoruz böylece :) Sen de katılsana bize hakikaten, ne güzel olur :))

      Sil
  8. Maçlarda tezaurat edesim geliyo resmen "Saaaadeeeee" diye bir taraftar ekibi seslensin "Derinnnnnnn" diye diğer taraf sonra deeptone diye alkışlarla devam etsinler full coşku :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaha Birdefnemasalı bayıldım bu fikre, hatta hayal ettim :))

      Sil
  9. Blana abla çok güzel yazmışsın eline sağlık! :)) İyi ki takip ediyorum dediğim bloglardan biri Deeptone. Bloglara üye olmaması asla sorun değil çünkü hepimizden daha iyi bir gözlemci olduğuna inanıyorum. :) Renkli kişiliğini de yazılarına çok güzel yansıtıyor. :D Oyy o Kübo ömür yemelik! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, Deep'in yeri hepimiz için çok ayrı... :)

      Sil
  10. İlk okuduğum Deep yazısı, kafa atarak bayılttığı hocasını anlattığı "dayaklık" yazısıydı.. O günden beri takipteyim hihi ^^
    Çok yaşayın ikinizde! Ellerine sağlık Blanacığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akela, güldüm yine okurken :)) Dayaklık nerden aklına geldi :)) Sen de çok yaşa, öpüyorum kocaman :)

      Sil
  11. Deep bitane ya geç tanışıp en sevdiklerimden oldu eksik olmasın en güzel seçim olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bitane Menfi... :) Çok teşekkürler ;)

      Sil
  12. Ben her türlü Kübo diyorum Blana bilesin :)) hepimiz ara vermişiz galiba seçmelere ihihihi :))) hergün deep günü yaptık deeplendik :D acele bizi Blana :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kübo ailemizin bir parçası artık Gözde :)) Her gün Deep günü yapabiliriz bence hem :))

      Sil
    2. Gözdeeeee nerede benim galplerim😢

      Sil
    3. ahahahhahah sen kalp mi istiyosun hııı kalpler mühürlendi sahibi parayla satar artıkın ^.^ çok pisleşiyor ya kalp bırakamıyorum 😂😂

      Sil
  13. Nasıl yetişiyo onca bloga valla ben de hayret ediyorum :)
    Bu arada merhaba, Gözdenin blog günlüğünden geldim. Öyle tatlı anlatmıştı ki canım Blana'm diyerekten, dayanamadım geldim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :))
      Gözde benim canım yaa... :))
      Deeptone'a ben de hayret ediyorum vallahi, nasıl aklında tutuyor, nasıl yetişiyor, muamma :))

      Sil
  14. Ause'm sen çok çok seversin Deep'i :) Senin kadar tatlıdır o da ❤️❤️

    YanıtlaSil
  15. görmedim ben bu etkinliği deep için yapılanı yani ama haftanın blogu uygulamasına yakışmış :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Eylemi çok teşekkürler, Deep'e yakıştı hepsi :))

      Sil
  16. Yazılarını severek takip ediyorum harika bir seçim olmuş gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıyıp sevmeyen olmaz Deep'i, değil mi?! :) Öpüyorum Süslü Püslü :))

      Sil
  17. Her yil kutlayacagiz artik. Seneye parti var deeptonu un evinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne parti :)) Coşkuyla kutlayalım :)

      Sil