Bitirdiklerim (Haziran-Temmuz 2016)

Ağustos 10, 2016 48 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün, bitenler yazılarımdan birini daha yazıyorum. Bitirdiklerimi üç aylık dilimler halinde yazmaya karar vermiştim ancak, o şekilde çok fazla ürün birikince karar değiştirdim. Bitenler kutum doldukça yazmaya karar verdim. Dolayısıyla bu yazıda, Haziran ve Mayıs ayında bitirdiklerimi bulacaksınız. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bitirdiğim renkli kozmetikleri sene sonunda yazacağım için, yine biten bakım ürünlerinden kısa kısa bahsedeceğim.


http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Nivea Duşta Vücut Kremi: Beni takip edip de, bu ürünü ne kadar sevdiğimi bilmeyen kalmamıştır. Fakat, ambalajları bir felaket, ürünü almak için resmen kas çalıştırıyorum. Nivea ambalaj sorununu çözse harika olacak. Yazısı burada.

Bioblas Kepeğe Karşı Etkili, Saç Dökülmesine Karşı Şampuan: SLS içeren, saçlarımda aşırı kaşıntıya ve tam tersi dökülmeye sebep olan bir şampuandı. Zar zor bitirdim, bir daha satın almayacağım.

Bioblas Keratin Repair Maske: Bu maskeyi saç kremi niyetine kullandım, hiç bir vaadini gerçekleştirmedi. Yazısı burada.

Watsons Treatment Wax, Avokadolu Saç Kremi: Gerçekten çok memnun kaldım. Başka çeşitlerini de deneyeceğim. Yazısı burada.

Neutrogena Body Oil: Senelerdir kullandığım vücut yağım... Çok memnunum, yenisini satın aldım bile. Vazgeçemediklerimden... Bir ara yazısını yazsam iyi olacak.

Gliss Ultimate Repair Sıvı Saç Kremi: Ben bu ürünleri, saçlarımı yıkadıktan sonra, kolay tarama için kullanıyorum. Gliss'in bu serisinden de memnunum.

Desert Essence Organics, Yeşil Elma ve Zencefilli Duş Jeli: Bu duş jelini, yazısını yazamadan bitirdim. Tekrar satın alacağım neyseki. Tamamen organik, tertemiz ve çok güzel bir duş jeli... Çok memnun kaldım, tek kusuru pahalı olması.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Loreal Perfect Clean Köpük Krem Temizleyici: Memnun kaldım. Yazısı burada.

Loreal Micellar Yatıştırıcı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Ambalajı hariç, gerçekten memnun kaldığım bir makyaj temizleme suyu... İndirimlerde denk geldikçe satın alacağım. Yazısı burada.

Garnier Çift Bazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Sayesinde bir hafta neredeyse kör oldum. Asla tavsiye etmiyorum, zaten atıyorum. Bu fotoğrafı özellikle çektim, sizce bir cilt ürününün halı şampuanı gibi, bu derece köpürmesi normal mi?! Fırçalarımı bile yıkamam ben bu ürünle. Yaşadığım eziyeti de burada yazmıştım.

La Roche Posay Termal Su: Termal suları severek kullanıyorum ve sıklıkla tüketiyorum. Bu konuda bir marka tercihim yok, mesela şu an Avene kullanıyorum. La Roche Posay'dan da memnunum. 

Make Up For Ever Cool Lotion: Çok memnun kalarak kullandığım bir tonikti. Yazısı burada.

Otacı Makyaj Temizleme Suyu: Hafif makyaj yapanlara tavsiye ettiğim bir makyaj temizleme suyu... Yazısı burada.

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Güzel bir temizleyici... İndirim dönemlerinde belki tekrar satın alabilirim. Yazısı burada.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Moshos Garden Amber&Rose Clay Mask: Bu kil maskesini çok seviyorum. Yazısı burada.

Lady Speed Stick: Çok eskiden kullandığım bir koltuk altı deodorantıydı, nostalji olsun diye tekrar satın aldım. Jel yapıda bir deodorant... Bir daha satın almayacağım çünkü, hem içeriği iyi değil hem de artık terlemeyi durduran deodorantlar kullanmıyorum. Sağlık açısından terlemeyi değil, kokuyu önleyen ürünler seçmemiz gerekiyor.

Cliven Natura Vanilyalı Deodorant: Yazısı gelecek. Bence muhteşem bir kokusu var.

Flormar Oje Kurutucu Sprey: Her daim elimin altında olan, kutu kutu bitirdiğim bir oje kurutucu... Mucizeler yaratmıyor ancak bence gayet iş görüyor.


Flormar Oje Çıkarıcı: Hiç fena değildi. Bendeki orkideliydi, başka çeşitleri de var.

Benri Koyu Renk Ojeler İçin Aseton: Herkesin favorisi biliyorum ancak, bence tırnak yüzeyine zarar veriyor. En azından, benimkilere kesin zarar veriyor, sürekli kullanırsam tırnaklarımın dokusu bozuluyor ve kırılmaya başlıyorlar. Fakat, oje çıkarma performansı gerçekten muazzam... Koyu renk ojeleri sorunsuz ve hızlıca çıkarmak için nadiren kullanabilirim sadece.

Skincode Exclusive Cellular Göz Çevresi Kremi: Nemlendirme performansından çok memnun kaldım. Yazısı burada.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Nivea Makyaj Temizleme Mendili: Bu mendiller çok kuru, cildimde kullanmam mümkün değil... Makyaj malzemelerimi temizlemek için kullanıyorum. Hala kenarda bir tane daha var, indirimde bolca satın almıştım.

Splat Diş Macunları: Sanırım artık başka bir marka diş macunu kullanmayacağız. Özellikle Aromatheraphy mucize gibiydi benim için, hassas dişlerimi çok güzel sakinleştirdi. Her çeşidini deniyoruz, eşim de çok seviyor.

Nuxe Kuru Yağ: Hem saçımda hem ellerimde hem vücudumda kullanıyorum. Bu minik boyu bile uzun süre yetti. Çok memnunum. Yaz gelmişken ışıltılı olanınk satın aldım.

Caudalie Micellar Su: Sanırım Bioderma'dan sonra en sevdiğim misel su... Tam boyunu satın alacağım.

Banat Diş Macunu: Seyahat boy diş fırçasının yanında verilmişti. Hiç beğenmedim.

Darphin Serumask: Sevgili Başak'ın denemem için gönderdiği bu maskeye bayıldım. Cildim iyice kuruyup atopikleştiğinde bile, çok kısa sürede toparlanmamı sağladı. Yüksek fiyatına rağmen, elimdeki Glam Glow bittiğinde, kullandığım nem maskem Darphin olacak.

Nuxe Göz kremi, Caudalie body butter ve Beyond krem duş jeli testerları: Genel olarak hepsini sevdim ancak, bu miktarlarla ürünler hakkında yorum yapabilmek pek mümkün değil.

Yakında tekrar görüşmek üzere...
Sevgilerimle...

48 yorum:

  1. Oh yenilere yer açılmış şeker :)

    YanıtlaSil
  2. maşallah bende 3 aylık yazmayı planlıyordum fakat son zamanlarda ürünler çabuk bitmeye başladı bende ay sonlarına doğru yazıyorum artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de üç aylık yazıyordum ama öyle olunca ciltli roman gibi oluyor, kutu doldukça yazacağım artık :) Bu aralar mevsimden sanırım, ben de sık ürün bitiriyorum :)

      Sil
  3. oh ne güzel baya sıkı bir temizlik yapmışsın :-))) neutrogena vücut yağını ben de denemek istiyorum yazısını bekliyorum o zaman :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim stoklar erimeye başladı İrem Hanımcım :)) Neutrogena'yı senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum. Yakında yazısını yazarım sanırım. Bazen tembelliğim tutuyor :)

      Sil
  4. Ohh ne guzel canim benim gelsinn yeniler o zaman ellerine saglik 😊

    YanıtlaSil
  5. Şu Garnier Argan yağlıdan ne çektin be canım arkadaşım, sayende nefret ettim denemeden daha :/ At gitsin şeytan görsün yüzünü :) Loreal Perfect Clean Köpük ilk alınacaklarımın arasında tavsiyenle. Bu kadar yoğunluğun içinde birde bitenler yazıyorsun ya vallahi bayılıyorum enerjine can arkadaşım benim,ellerine sağlık koskocaman öpüyorum <3 <3 :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goncam sorma, ömrümü çürüttü o Garnier :( Attım bile, bir daha önünden geçmem. :) Perfect Clean sırf cleanpod için değer, canım arkadaşım; yoksa temizleyici olarak muhteşem değil. :) Bu ara çok çalışkanım, sürekli yazıyorum. :) Ben de kocaman öpüyorum canım arkadaşım benim <3 <3

      Sil
  6. Oh oh eline sağlık canım güzel urunler bitirmissin güzel bir temizlik olmuş , Watson saç bakım maskeleri ben de çok seviyorum ballı ve sutlu olanını öneririm

    YanıtlaSil
  7. Oh oh eline sağlık canım güzel urunler bitirmissin güzel bir temizlik olmuş , Watson saç bakım maskeleri ben de çok seviyorum ballı ve sutlu olanını öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Watsons maskelerin ballı olanı zaten aklımdaydı, sütlüsü de aklımda olsun. :)

      Sil
  8. Ne çok üründen bahsedilmiş keyifle okudum.Caudalie misel su benimde favorim.Cliven vanilyalı deodorant değerlendirmeni de merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caudalie misel suyu bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmiyordum. :) Cliven deodorantları yakında yayınlayacağım Filiz Hanımcım, şu an başka bir çeşidini deniyorum. Çok teşekkür ederim <3 <3

      Sil
  9. ohh güzel bir hafifleme yaşadım eminim ki Blanacığım!
    Bioblas da bende aynı etkileri yaratmıştı hatta saçlarımın dipleri yara yara olmuştu üstüne, ne varsa içinde? Anlayamadım...
    Neutrogena vücut yağını merak ettim, ilginç hiç gözüe çarpmamış.
    Splat'ın love isimli olanı bende hassasiyet yaptı, en kısa sürede rocs'a dönüş yapacağım, ancak o toparlıyor benim dişlerimi. Sonrasında aromatherapy'i deneyebilirim sanırım :) Cliven deodorant yazını merakla bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde stoklar baya azalıyor Zeynepcim, bu ara alışveriş yapmayıp mevcutları kullanıyorum. :) Bioblas tam bir felaket!.. Sanırım SLS yapıyor o yaraları :( Neutrogena'dan senelerdir çok memnunum. Splat'ın love çeşidi hakkında söylediğini daha önce de duydum. Aromatheraphy'den ben çok memnun kaldım. Cliven'i yakında yazacağım, vanilyalı olanın kokusu gerçekten çok güzel. Öpüyorum <3

      Sil
  10. Blana'cım, öncelikle maskeyi beğenmene çok sevindim. Gerçekten vaadini gerçekleştirdiğini gördüğüm ender nem maskelerinden :) Şu Avokadolu saç maskesinden ben de alacağım galiba, her yerde övgü dolu yorumlar okuyorum. Dessert Essence'in "yeşil elma ve zencefil" tanımı beni bitirdi, indirimde bulursam kaçırmam. Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım vallahi sana duacıyım, gerçekten maske harikaydı ve nasıl bir durumdan cildimi toparladı anlatamam :) Mutlaka satın alacağım. :) Avokadolu saç maskesinden ben çok memnun kaldım ancak, beklentiyi yüksek de tutmamak gerek, fiyatına kıyasla güzel bir saç kremi, maskeden ziyade. Dessert Essence'i yazamadan bitirdim, son zamanlarda içim rahat kullanıp, bu kadar çok sevdiğim tek duş jeliydi, diyebilirim. Öpüyorum <3 <3

      Sil
  11. Bayağı ürün bitmiş ne güzel, ben de bitirmek istiyorum :D

    YanıtlaSil
  12. Super urunler bitirmissin, tebrikler :)

    YanıtlaSil
  13. Anam Blana'm sen üç aylık toplayıp yazsaydın eğer evi düşünemiyorum senin 🙈 Watsons saç kreminden bende almak istiyorum zaten diğer yazını okuduğumda da bakıcaktım ama ben gitmeyeli 2 ay oldu 😞 Bide Migros bu Nivea ürünlerinde çok kampanya yapıyor bende o duş jellerinden bakıcam eccuk açarken kapağını kas yapayım 😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç aylık olamadı Gözdem :) Beni biliyorsun :) Saç kreminin ballı ya da biralısını deneyeceğim, aklımda o var :) Nivea'yı dene bak, Arko da çıkardı, çok pratikler :)

      Sil
  14. baya ürün bitmiş, demek Garnier gözlerine dokundu, ben de alsam mı diyordum iyi oldu okuduğum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier beni perişan etti, gerçekten çok kötüydü. Alacaksanız da gözlerinize değdirmeyin sakın, zaten içi kimyasal dolu :-/

      Sil
  15. Bayağı ürün bitirmişsin tebrikler ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  16. aralarında denediklerim var, yenilere yer açılmış, güzelliğine güzellik katılsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ortak ürünlerimizin olması güzelmiş :))

      Sil
  17. Blanam ne cok ürün birikmis bitirmissin , durum bende de ayni yazsam iyi olacak :) Garnier makyaj temizleme suyu ile yasadigin tecrübeye üzüldüm :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zey, senden de bekliyorum o zaman, en keyifle okuduğum yazı, bitenler :) Garnier çok kötüydü gerçekten ve çok kişiye de alerji yapmış :-/

      Sil
  18. Ausem Bioblas feci bir şey, aman diyim SLS var zaten içinde. Saç dökülmesine karşı şampuana neden SLS koymuşlar hiç anlamadım, daha da döküldü saçlarım. Nuxe harika ve büyük boyu uzun süre gidiyor bana, bu miniği bile baya kullandım. Yaz için ışıltılısını aldım :) Garnier'i sorma Ausem, Kosla'nın sihirli köpük halı şampanı bile bu kadar randımanlı köpürmüyordu, direk attım.
    Öpüyorum kocaman <3 <3

    YanıtlaSil
  19. Alışveiş zamanııı:))
    Düşüncelerini net yazdığın için teşekkürler belki kişiye göre değişim olayları olabilir ama herkes bu şekilde üzerin de durursa firmalar da özen göstermeye dikkat eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evdeki stokları eritiyorum Hatice Hanımcım :) Dürüstçe iyisiyle kötüsüyle yazmak için elimden geleni yapıyorum, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  20. Çinilerine bayıldığımı yazacaktım atlamışım sağlıkla kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar çeyizimden, annemin seçimleri... :)) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  21. Merhabalar, Blana diğer arkadaşların bloğunda karşılaşıyoruz hep.Tanışmak bugüne nasipmiş;) "Bitirdiklerim" yayının başlangıç olsun bize;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Aytül...
      Çok sevindim tanıştığımıza... :) Bundan sonra sıklıkla görüşmek dileğiyle...
      Sevgilerimle...

      Sil
  22. bioblas benimde bir zamanlar kullandığım ama hep dökülme yaptığı şampuandı. İnat edip devam ettim baktım saçlar azalıyor anında attım. Çok fenaydı ya o şampuan. :/ kil maskesini bende devamlı alıyoğrummmm blanaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim ben anlamadım, saç dökülmesine karşı şampuan nasıl saç döker ama yani perişan etti beni de :-/ Kil maskemiz ortak canım ya :)

      Sil
  23. Blana'cığım.Bu nasıl güzel çekimlerdir böyle...Çiniler, ürünlerin dizilimi.İçim açılsın diye geliyorum inan.Ama fikir beyan edemiyorum, o beni üzüyor.Kutluyorum bu özenli yayınlarından dolayı.Sevgilerimle.Bu arada yeni evli sayılırsın.Sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum kızıma.Sevgilerimle canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablacığım senin ziyaretin, beni düşünmen her şeye değer, çok saol :) İnşallah hepimiz bundan sonra iyi oluruz ablacığım. Ellerinden öpüyorum <3 <3

      Sil
  24. Ne çok ürün bitirmişsin bitanem :) Gelsin şimdi yenileri ^^

    YanıtlaSil
  25. Merhaba,Watsons Treatment Wax, Avokadolu Saç Kremi'ni ben de merak edenlerdenim..Yazı için teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  26. Bu bitmiş ürün yazılarına bayılıyorum ya :) Nivea duşta vücut kremini mutlaka alacağım sen bu kadar sevdiysen.. Kas yapmayı da unutmayayım almadan önce :))
    Ellerine sağlık hatun:*

    YanıtlaSil
  27. Ooo çok çaliskansin Blanacim. Neutrogenanin yagini bilmiyordum bakayim ona da. Markanin her ürününü biriktirdim artik.

    YanıtlaSil