L'oreal Elseve Arginine Direnç Ekspres Bakım Spreyi

Eylül 16, 2016 36 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugünkü yazımda Loreal Elseve Arginine Direnç Ekspres Bakım Spreyi'nden bahsedeceğim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Saçlarım çok kuru, ince telli ve hassas... Sürekli nem veren şampuanlar ve saç ürünleri kullanıyorum. Her yıkamada mutlaka saç kremi ve saç maskesi uygulasam da, tararken mutlaka yardımcı bir ürüne ihtiyacım oluyor. Saçlarım karışmaya da oldukça eğilimli olduğundan, hem saç taramayı kolaylaştırıcı ürünler hem de burada bahsettiğim ve saç taramayı eziyet olmaktan çıkaran tarağım Tangle Teezer ile saçlarımı yıpratmadan tarıyorum. 

Duştan sonra saça sıkılan sıvı saç kremi yada bakım suları gibi ürünlerden tek beklentim, saçlarımın kolay taranmasına yardımcı olmaları... Bu tarz ürünlerin saça herhangi bir bakım yaptıklarını düşünmüyorum. 


http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Loreal'in çift fazlı bu bakım spreyini, dürüst olmam gerekirse, sırf rengine vurulup satın aldım. Saç tarama spreyleri ile ilgili özel bir tercihim olmadığı için, denemekten bir zarar gelmez diye düşündüm. Ürün, bir çok muadili gibi çift fazlı... Kullanmadan önce iyice çalkalayıp, iki fazın birbirine iyice karışmasını sağladıktan sonra, yıkanmış ve nemi alınmış saçlarıma sıkıyorum. 

Bu spreyin, saçı daha parlak ve daha yumuşak yapma vaadi var. Aynı zamanda saçı güçlendirip direnç kazandıracağını, kolay tarama sağlayıp dış etkenlere karşı da koruyacağını iddia ediyor. Zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlar için olduğu, şişenin üzerinde belirtilmiş. Isıya karşı da koruduğunu söylüyor. 

Loreal Elseve Argenine Direnç Saç Bakım Spreyi, yukarıda sıraladığım vaatlerinden hiç birini benim saçlarımda gerçekleştirmedi. Açıkçası, kolay tarama hariç diğer vaatlerini zaten ciddiye almamıştım, tüm bunları bir arada yapan bir bakım spreyi olduğunu zannetmiyorum. Fakat, saçlarıma uyguladığımda karşılaştığım tarama güçlüğü ile uygulamadığımda karşılaştığım güçlük aynı... Benim saçlarıma hiç etki etmedi. Sadece güzel kokan bir sıvı püskürtmekle, bu ürünü kullanmak arasında benim için hiç bir fark olmadı. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bakım spreyinin içeriği, çoğu Loreal ürününde olduğu gibi pek temiz değil... Paraben içermiyor ancak alkol ve parfüm içeriyor. Alkol ve parfüm içerikleri listede son sıradalar ancak, ürünün yanıcı olduğuna dair uyarı var. Yani ısı kaynaklarının yanında kullanılmaması gerekiyor. Kokusu çok hafif, Loreal'in Arginine serisinin kokusuyla hemen hemen aynı... 

Loreal Elseve Arginine Direnç Bakım Spreyi, 200 ml bir şişede satılıyor. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Ben hiç bir etkisini görmediğim için tekrar satın almayacağım. Ulaşılması kolay olan bu saç spreyinin indirimsiz satış fiyatı 15-20 TL civarında... 

Sevgilerimle...

36 yorum:

  1. Kotu olmuş ya ...
    Bi şey soracam ben fondoten veya kapatici almak istiyorum ama hangi marka alacağımı bilmiyorum yüzdeki kusurları tamamen kapatan ve fiati bir öğrenciye gore uygun olan bir şey bana yardımcı olabilir misin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Revlon Colorstay öneririm :) Sık sık %40-50 indirime de giriyor ve çok daha uygun oluyor fiyatı, 25 TL'ye kadar düşüyor. Ben çok memnunum, kapatıcılığı yüksek ve güzel bir fondöten.

      Sil
  2. Evet ben de inanmıyorum vaadlere ki denediğim çok üründe bunu gördüm ama tarağı çok merak ettim edinmeliyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu spreylerden tek beklentim taramaya yardımcı olmaları, diğer vaadlerine hiç inanmıyorum :) Tarak şahane, hatta aojinal boyunu da az önce sipariş verdim, mutlaka bak Yelizcim :)

      Sil
  3. Saç tiplerimiz benziyor Blana, sırf kokusu içinde alınmaz yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusundan başka bir numarasını görmedim Gökçe :D Görüntü güzel yani sadece... ^^

      Sil
  4. Güzel bir inceleme yazısı olmuş :) Belki indirimde alabilirim bunu da

    YanıtlaSil
  5. Bu serinin şampuan ve kremini kullandım.. Onlardan gerçekten çok memnun kaldım.. Direnç sağladığını düşünüyorum, çünkü saçlarımdaki dökülme azalmıştı.. Ve güzel bir parlaklık sağlıyordu saçlarıma.. Bu spreyin sende etki etmemesine üzüldüm bitanem.. Çünkü az bir para da değil..

    Bilgilendirme için teşekkürler :*

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacım, öncelikle yazımı okuyup yorum yaptığın için çok çok teşekkür ederim :)
      Bu serinin şampuanını ve saç kremini ben de kullandım ve senin gibi çok memnun kalmıştım, hiç fena değildi. Hatta bir bitenler yazımda bahsetmiştim. Ne yazık ki spreyi hiç bir işe yaramadı, ha su sıkmışım ha sprey. Hem para hem zaman kaybı...
      Ben teşekkür ederim tekrar, öpüyorum :)

      Sil
  6. Her rafta gördüğümde tipine tav olup alasım geliyordu yalan değil ama çok bi esprisi yoktur diye düşünüyordum ki bu yazıyı okuyunca toptan vedalaştım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tipine tav olup aldım, sonuç hüsran oldu :)

      Sil
  7. Saç açıcı spreyler arasında en çok Gliss'ten(turuncu olan)memnun kalmıştım.Onun verdiği etkiyi bir başkasında bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta turuncu Gliss'e bakayım Filiz Hanımcım, çok teşekkürler❤️❤️

      Sil
  8. Evet bana etkisi de aynı şekilde oldu ama saçlarımı gayet güzel açıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem Hanımcım, benim saçlarımı hiç açmadı, hiç değilse siz bir sonuç almışsınız😊😊

      Sil
  9. Rengi ne hoşmuş cidden :) Canım arkadaşım bu çift fazlı bakım spreylerinden Schwarzkopf'un Gliss ultimate repair çift fazlı onarım spreyi'ni kullanmış ve çok sevmiştim.Hem saç kırıklarıma iyi geldiğini,hem sağlıklı bir ışıltı verdiğini görmüştüm,saçlarıda çok rahat açıp taramayı kolaylaştırıyor.Ama bak mesela aynı serinin yuvarlak uzun şişede olan sıvı saç kremini onun kadar başarılı bulamadım, sadece saç açmak için kullanıyorum onda bile diğerinin farkı çok belli oluyor.Bu bendeki saç kremi bitince mecbur bitircez artık,diğerini alıcam ilk indiriminde.Aklında olsun emi can arkadaşım benim, ellerine emeğine sağlık <3 <3 :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım ben de rengi çok güzelmiş deyip aldım zaten :D Ultimate repair onarım spreyini belki 4 şişe bitirmişimdir Goncam, çok çok da seviyorum onu, çok memnun kalmıştım. Ancak ben o ürünü bir senedir hiç bir yerde bulamıyorum. Bulsam kesin alacağım çünlü, bu zamana kadar kullandığım en iyi saç açıcı spreydi. Çok teşekkür ederim can arkadaşım, öpüyorum kocaman <3 <3

      Sil
  10. Ben genelde Loreal ürünlerini beğenmiyorum. Dediğin gibi uygun fiyatlı birçok muadil var, çok daha iyisini bulman dileğiyle =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke bu o kadar işe yaramadı ki, tüm muadilleri bundan iyi olabilir :) Teşekkür ederim <3

      Sil
  11. Blana'm saç yapısı olarak uymuyoruz ama ablamda ince telli ve dalgalı saçlara sahip onunda aynı sıkıntısı duştan çıkınca saçımı rahat tarasın yeter mantığında üründen fazla bir şey beklemiyor :) Elseve mucizevi bakım yağı dışında diğer ürünlerine çok bakmıyorum :D İnşallah istediğin gibi bir ürün bulursun saçını pısparlak yapar ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözdem benim de tek isteğim bu ürünlerden, saçımı kolay taramaya yardımcı olmaları; yoksa bakım yaptıklarına falan zaten inanmıyorum. Bakım yağını bir kez kullanıp bitirdim, çok da bereketli, sanırım yine bir tane alacağım. :)

      Sil
  12. Tipini görüp ay alsam mı demiştim ama iyi ki almamışım. Fiyasko ürün :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tipini beğenip aldım, sonuç hüsran oldu :)

      Sil
  13. Saç bakım ürünü gördüm hemen geldim elseve bir yandan heves ettiğim ama bir yandan denemekten çekindiğim bir marka çünkü vaatlerini yerine getirmediğini ilk senden duymuyorum. İşe yaramamasına üzüldüm eğer memnun kalsaydın bende deneyebilirdim ben kolay taranma açıısndan olmasa da direnç sağlar mı diye düşünmedim değil tabi bir de reklamlarında taş gibi Jennier Lopez'i görünce içim gitmişti ama işe yaramadığını görmek üzücü olsa gerek. yazın güzeldi ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sümeyye, bu tarz durulanmayan saç ürünlerinin bakım vaadlerine hiç inanmıyorum, istediğim saçım kolay taransın. Bakım için serum gibi ürünler kullanmak gerek... Bu spreyle ilgili olumsuz yorum çokmuş gerçekten de hiç işe yaramadı bende.
      Reklamlarda gördüğümüz o havalı saçların yarısını verseydi bu ürünler, zaten hiç birimiz vazgeçemezdik :) Hepimizin içi gidiyor o görüntüye ama hayal ürünü hepsi :)
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  14. Ben iki çeşitini de kullandım cnm hatta senin gibi bunu sırf renginden dolayı almıştım :)yorumlarına katılıyorum ...Benim şimdiye kadar kullandığım ve memnun kaldığım GLİS ve URBAN CARE oldu cnm ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de rengine vurulup, ne kadar kötü olabilir ki deyip aldım. Ancak, cidden kötüymüş :) Urban Care ben de aldım bu indirimde, yedekte bekliyor, işe yarayacak demek ki, harika :) Çok teşekkürler yorumun için... :)

      Sil
  15. Bakım spreyi olarak değil de HC haircare in kolay saç tarama spreyi var hem de gvenilir içerikli canım. Blana o güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HC bakım yağını bu sene tekrar alacağım Nilgün Hanımcım, spreylerine de bakayım o zaman.
      Ben içimden gelenleri, gerçekleri yazıyorum. :) Çok teşekkür ederim Nilgün Hanımcım <3 <3

      Sil
  16. deniz ve güneş nedeniyle saçlarım çok yıpranmış durumda, taramada çok zorluk yaşıyorum, bu ürünü hiç kullanmadım, mucizevi yağdan çok memnunum taramada büyük kolaylık sağlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım karışmaya o kadar müsait ki, ek ürünle desteklemezsem kopuyorlar, ince telliler bir de. Bu ürün asla iş görmedi benim saçlarımda. Mucizevi yağı geçen sene kullanmıştım, sanırım bir şişe daha alacağım. Çok teşekkürler güzel yorumunuz için :)

      Sil
  17. Ausem güldürdün yine beni :)) Anladım tabi, al sen beğenilmeyen her şeyi ^^ :P
    Ben de sadece kolay tarama için alıyorum bu ürünleri Ausem ama bu onu da yapmadı. Haklısın yani, ambalaja kanıp aldığımız ürün çok... Öpüyorum canım benim, çok teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  18. Benim de zayif ama yagli saçim. Kolay taraniyor neyse ki bu ürünlere ihtiyacim kalmiyor.

    YanıtlaSil
  19. yazılarını severek okuyorum yeni açtığım bloguma aradaa göz atmanı çok isterim :) nazindenemetahtasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil