Golden Rose Two Phase Make-Up Remover (Göz Makyaj Temizleyicisi)

Kasım 04, 2016 33 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Golden Rose Two Phase Make-Up Remover, çift bazlı göz makyaj temizleyicisinden bahsedeceğim. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Golden Rose makyaj ürünleriyle tanıdığımız bir marka... Ancak, markanın cilt bakım ürünleri de var. Ben merak ettiğim ve denemek istediğim misel suyunu ve çift bazlı göz makyaj temizleyicisini satın almıştım. Bugün anlatacağım makyaj temizleyicisini bitirmek üzereyim ve aldığım günden bu yana düzenli olarak kullanıyorum.

Golfen Rose'un çift bazlı göz makyaj temizleyicisi yağ içermiyor. Suya dayanıklı makyajı bile kolayca çıkaracağını, kirpiklere zarar vermeyip onları güçlendireceğini ve tahrişsiz ve ovalamadan bir makyaj temizliği sağlayacağını iddia ediyor. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ürün çift bazlı olduğu için, kullanmadan önce iyice çalkalıyorum. Garnier gibi bu makyaj temizleyicinin de üst fazı mor renkli... Çalkalama işleminin diğer temizleyicilere göre biraz daha uzun sürdüğünü söylemeliyim, iki faz birbirine diğer muadilleri kadar kolay karışmıyor. Sonrasında her gözüm için bir pamuk kullanıyorum. Şişenin üzerinde yazdığı gibi, ürünü pamuklara alıp göz kapaklarımın üzerinde 15 saniye kadar bekleyip, pamukları aşağı doğru çekerek tek hamlede makyajımı temizliyorum. Pamukla ikinci kez geçmeme genellikle hiç gerek kalmıyor. 

Benim için, göz makyaj temizleyiciler ve misel sular makyaj temizlemenin ilk adımı olduğu için, ikinci adıma geçip burada anlattığım tarzda bir temizleme yağı kullanıp yüzümü yıkıyorum. Golden Rose, şişenin üzerinde, ürünü kullandıktan sonra gözlerimizi suyla durulamamız gerektiğini zaten yazmış.

Golden Rose çift bazlı göz makyaj temizleyicinin suya dayanıklı maskaraları temizleme performansı da hiç fena değil. Her makyaj temizleyici gibi, biraz zorlanarak temizliyor fakat, muadillerinden biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Golden Rose Two Phase Make-Up Remover; parfüm, alkol, paraben ve yağ içermiyor. Gözlerimi ve göz çevremi yakmıyor ve tahriş etmiyor. Kirpiklerime de bir zarar vermedi ama kirpikleri güçlendirdiğini düşünmüyorum. Ürün arginine içeriyor, arginine cilt bakımı için besleyici bir madde... Bu ürün ayrıca dudaklarımızı temizlemek için de uygun, kalıcı mat rujlarınızı temizlemek için kullanabilirsiniz. 

150 ml, pilastik bir şişede satılan ürünün ambalajı da bence iyi.... Şişenin kapağı gayet sağlam kapanıyor ve kontrollü bir şekilde ürünü almaya da uygun... Bu temizleyici yağ içermediği için, diğer çift fazlı temizleyicilere göre daha akışkan ve ıslak, buna dikkat etmek gerek, bununla birlikte yağlı bir hisle de karşılaşmıyorsunuz. 

Performansıyla beni şaşırtan ve memnun eden Golden Rose çift fazlı göz makyaj temizleyici, içeriğinin nispeten temizliğiyle de tercih edilebilir bir ürün. Sürekli merakıma yenilip yeni ürünler denesem de, ara ara satın alıp kullanacağım iyi bir alternatif bulmuş oldum. Ürünü, Golden Rose kiosklarından ve online satış sitesinden 14 TL'ye satın alabilirsiniz.

Sevgilerimle...

33 yorum:

  1. ramses ve wilbur smith :) sürükleyici şeysileri sefiyon seeen :)

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı da uygunmuş. Benim bu çift fazlılar hep alerji yapıyor gözümde :( yağlı olduğundan mıdır anlayamadım ama şimdi elimde clinique var onu da hafta sonu deneyeceğim korkumdan. Yüzüm gözüm şişerse kimse görmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinem Clinique, eğer take the day off ise, ben onu gözlerim çok hassaslaştığında kullanıyorum. Bana bir zarar vermiyor ki, benim de göz çevrem çok hassas... Umarım sen de memnun kalırsın. Bu ürün yağsız, sana yağlar zarar veriyorsa deneyebilirsin aslında ama emin olmak lazım.

      Sil
  3. güzel alternatifmiş blanammm... İçeriğide gayet iyi bende elimdeki bittiğinde bakacağım bu ürüne mutlaka ;) güle güle kullan ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni çok şaşırttı Mervem, açıkçası bu kadar iyi performans göstermesini hiç beklemiyordum. Gerçekten güzel bir alternatif oldu. Teşekkür ederim canım benim <3 <3

      Sil
  4. Aa ilk defa gördüm hemen bakacağım tek seferde cıkarması harika 😊Ellerine sağlık canımm

    YanıtlaSil
  5. Performansına şaşırdım gerçekten. Yağ ile temizlemekten sıkılırsam bir gün aklımda olacak! Güle güle kullan Blana'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, bu ürünü gerçekten sıfır beklentiyle ve sırf meraktan satın almıştım. Performansı beni de çok şaşırttı. Çok teşekkür ederim, öperim :)

      Sil
  6. hiç denemedim gr bakım ve temizlik ürünlerini garnier ve yves rocher favorim bu konuda ama buna da bir şans verilebilir demek ki elimde 2 göz makyajı temizleyici var sanırım onlar bitince buna bakacağım ben de.. sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem Hanımcım, Yves Rocher temizleyici benim de favorim... :) Bu ürünü de sırf meraktan aldım ama beni cidden çok şaşırttı, açıkçası ortalama bir başarı bile beklememiştim. İçeriği de güzel, denemeye değer bence :) Sevgilerimle, öpücükler... <3

      Sil
  7. Bu urunu hic duymamistim merak ettim simdi

    YanıtlaSil
  8. Bu urunu hic duymamistim merak ettim simdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merakla alıp, performansından çok memnun kaldım :)

      Sil
  9. Blana'm beklediğim üstünde performans sergilemiş, gözleri de yakmıyor madem tamam o zaman :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçem beni çok şaşırttı, açıkçası ortalama bir ürün beklerken gayet güzel sonuç aldım :)

      Sil
  10. Hiç denemedim Golden Rose'un bu temizleyicisini, Garnier'i ve Neutrogena'yı tercih ediyorum genelde, ama aklımda olsun bu da! Elimdeki stoklar biterse deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sırf meraktan satın almıştım ancak, performansı beni çok şaşırttı, hiç beklentim yoktu. Neutrogena en sevdiğim göz makyaj temzileyicisi benim, bir de Yves Rocher'i seviyorum. Bunu da denerseniz seveceğinizi umuyorum :)

      Sil
  11. standın önünden geçerken ilgimi çekmişti bu ama çift fazlı hiç bir ürünle anlaşamadığımdan bunu da esgeçmiştim. temizlemesinin iyi olması güzelmiş ama =) eline sağlık canım benim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrim, bu yağ içermiyor aslında, çift bazlılardaki yağ mı kötü etkiliyor diye düşünüyorum. Güzel temizliyor gerçekten, bayaca şaşırttı beni de :) Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  12. İyi varsın Blana kızım. Çocuklar için büyük avantaj oluyor bu ürünler. Hemen resmini çekip onlara öneriyorum. Sevgilerimle kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de iyi ki varsın Ece Ablacığım :) Ellerinden öpüyorum, çok teşekkürler :)

      Sil
  13. Fiyati da uygunmus ellerine saglik canim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı diğer muadilleriyle aynı skalada fiyatı aslında Zey, ama temizlemesini ben çok beğendim :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  14. Geçen gün elime alıp bıraktığıma üzüldüm yazını okuyunca. Performansının iyi olmayabileceğini düşünmüştüm; bebak çift fazlı ürünü kullanıyordum onu bitirince bunu alayım sen önerdiysen :))

    YanıtlaSil
  15. Fiyatı uygunmuş Blanam, o zaman alınabilir. Sende memnun kaldığına göre :). Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. Göz yakmamasi ne iyiymis. Bizde yoktur bu marka sanirim. Deep gibi kitaplar benim de ilgimi çekti severek okumustum.

    YanıtlaSil
  17. Göz makyajı temizleyicilerle aram pek iyi değil,özellikle çift bazlılarla.Bazlı temizleyicieden sonra gözü ayrı yıkamak gerekiyor bir de.Sevemedim işte ben...Sosyal medya hesaplarında size hep denk geliyordum ama blogunuzu yeni yeni keşfettim.+ ekledim.http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim ben de...

    YanıtlaSil
  18. Blana'mmm golden Rose'un hiçbir cilt bakım ürününü denemediğimi fark ettimmm ^.^ İçeriği oldukça iyiymiş, emeğine sağlık güzelliğimm <3 :)

    YanıtlaSil
  19. A bunu nasıl kaçırmışım. Golden Roseun makyaj temizleyicisini hiç görmemiştim. Mutlulukla kullan Blanacım...

    YanıtlaSil
  20. Hiç görmemiştim bu ürünü ve sanırım ilk yorumu da senden okuyorum. Elimdekiler bittiğinde bir bakayım ben de :)
    Güle güle mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  21. Blana'm. Blog tasarımın harika olmuş canım. Hayırlı olsun. Nice güzel yayılnlara dilerim. Sevgiler kızım.(Bugün rahatsızım, ürüne yorum yapamıyorum, gözlerim kapanıyor resmen.) Sevgilerimle yavrum.

    YanıtlaSil