BeeBeauty Canlandırıcı Yüz Toniği

Nisan 17, 2017 12 Comments A+ a-

Merhaba...

BeeBeauty'nin aloe veralı cilt temizleme serisinin temizleme sütünü burada, yüz yıkama jelini de burada anlatmıştım. Bugün, serinin son üyesi olan BeeBeauty Canlandırıcı Yüz Toniği'ni yazıyorum. 

BeeBeauty tonik

BeeBeauty Canlandırıcı Yüz Toniği; alkolsüz formülü ile cildi temizleyip nemlendirmeyi vaadediyor. Pantenol ve E vitamini ile cildin nem dengesini koruyup; içerdiği salatalık özleri ve aloe vera ile ferahlık hissi verip cildi rahatlatmayı hedefliyor. Temizleme jeli sonrası kullanılması öneriliyor. Bu tonik, serinin diğer ürünleri gibi tüm cilt tipleri için uygun...
Ben, bu toniği cildimi temizledikten sonra, nemlendiriciye geçmeden evvel, bir pamuğa döküp tüm yüzüme uyguluyorum. Cilt bakımımda tonik kullanmayı seviyorum. Tonikler cildimi nemlendiriciye hazırlarken, aynı zamanda cilt temizliğimi düzgün yapıp yapmadığımı anlamak adına da son bir kontrol sağlıyorlar. 

BeeBeauty tonik

Toniğin bitkisel bir kokusu var ancak, bence bu koku kötü değil, kalıcı da olmadığı için kısa sürede kayboluyor. Uyguladığımda, yıkama jeli sonrası gerginleşen cildimi az da olsa rahatlatıyor ve hemen arkasından nemlendiricime geçebiliyorum. Hafif yapılı bu tonik, cildime vaadettiği gibi ferahlık veriyor.
200 ml'lik şeffaf, plastik bir şişede satılan BeeBeauty Canlandırıcı Yüz Toniği paraben içermiyor. Alkolsüz olması sebebiyle cildimi yakmıyor, kurutmuyor, kızarıklık ve hassasiyete sebep olmuyor. Parfüm içerse de, bu serinin içerisinde, içeriğini en beğendiğim ürünün bu tonik olduğunu söyleyebilirim.

BeeBeauty tonik

Şişenin üzerinde üretim ve son kullanma tarihlerini görebilmemiz de bence olumlu bir özelliği... Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. BeeBeauty Canlandırıcı Yüz Toniği'ni ve tüm BeeBeauty ürünlerini Gratis  mağazalarında bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Gerçekten serinin diğer ürünlerine göre içerik olarak daha iyiymiş. Madem sevdin, aklımızda olsun ^_^ Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seriden bir ürün tercih etsem bu olurdu Başak'cım, ama tabi ki denediğim en iyi tonik değil :) Ben de öpüyorum <3

      Sil
  2. Blanacım ben bu toniği alıp instagramda paylaştığımda biri tüylenme yaptı bana demişti böyle bir şey olmadı değil mi ara ara kullandım ama şimdi devamlı kullanacağım bunu bakalım ne olacak gerçi hormon katkısı olmadıkça bir toniğin tüylenme yapacağını düşünmek çok zor ama yine de belli olmaz ...sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim, ben düzenli olarak aylarca kullandım, hiç bir sorun yaşamadım, içeriğinde de tüylenmeyi tetikleyecek bir içerik yok. Bazen hormonal problemlerle yeni ürün denemeleri çakışıyor, o kişide büyük ihtimalle böyle bir durum olmuş diye tahmin ediyorum. Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Tam da yazın kullanmalıkmış Blana'm. Güle güle kullan canım. Bu ara Cyrene'in bir toniğini kullanıyorum hayatımda kullandığım en konforlu tonik. Bitince alayım. Çok öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için güzel bir tonik olur Gökçe'm :) Cryene'i de ben merak ediyorum. Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  4. Tonik olarak gül suyu kullanıyorum onu da unutmazsam tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz anlaşabiliyorsa, gül suyu en iyisi zaten :) Sevgiler...

      Sil
  5. tam da tonik arayışındayken iyi geldi hemen bakacağım sevgiler....

    YanıtlaSil
  6. Cilt bakım ürünlerinde özellikle senin yorumların çok önemli benim için Blana'mmm :)) Bee beauty'nin temizleme sütü ve yüz yıkama jelini merak ediyorum ve yorumlarından sonra deneyimleyeceğim güzel gözlümm, ellerine sağlık bitanemm <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im umarım seriyi beğenirsin, ben genel olarak memnun kalmıştım:) Çok teşekkür ederim, çok öpüyorum <3

      Sil