Clinique Pep-Start Göz Kremi

Nisan 26, 2017 20 Comments A+ a-

Merhaba...

Clinique Pep-Start serisini çıkardığında, hem cıvıl cıvıl ambalajları hem de vaadleriyle çok ilgimi çekmişti. Clinique Pep-Start göz kreminin 7 ml'lik boyları alışverişlerimde hediye edilince de, tam boy miktarına yakın ürüne sahip oldum. Bir süredir kullandığım ve tamamını bitirdiğim Clinique Pep-Start Göz Kremi'nden artık rahatlıkla bahsedebilirim. 

Clinique göz kremi

Clinique Pep-Start Göz Kremi; sabah ve/ya akşam hiç fark etmeden gözleriniz canlı ve enerjik görünsün sloganıyla piyasaya çıktı. Gözlerdeki yorgun görüntüyü uzaklaştırmayı, daha canlı ve enerjik bir görünüm sağlamayı hedefliyor. Özel tasarlanmış masaj aplikatörü ile gözlerdeki şişkinlik görünümünü azaltmayı hedefliyor. 

Clinique göz kremi

Ben, Clinique göz kremini, önerildiği gibi sabah-akşam uyguladım. Yeterli miktar ürünü aplikatörü ile göz çevreme uygulayıp, daireler yaparak yedirdim ve kalan kısmı da parmaklarımla yaydım. 
Benim göz çevrem çok kuru, hassas ve göz altı morluklarım var. Zamanında güneş gözlüğü kullanmadığım için, gözlerimi sürekli kısmaktan oluşmuş göz çevresi kırışıklıklarına da sahibim. 

Clinique Göz Kremi

Clinique Pep-Start Göz Kremi, çok kolay emilen ve özellikle makyaj altında çok güzel duran bir göz kremi... Hızlı emildiği için, beklemeye gerek kalmadan makyajınızı yapabiliyorsunuz. Göz çevresinde büyük sıkıntıları olmayanlar için ideal olduğunu düşünüyorum. 

Clinique göz kremi

Clinique göz kreminin nemlendirme etkisi, benim göz çevreme yeterli gelmedi ve ben altına mutlaka bir göz altı serumu uygulayarak kullandım. Göz çevresi şişliklerim olmadığından, bu konudaki vaadini gözlemleyemedim ama plastik yuvarlak uçlu aplikatörünün bu soruna ne kadar fayda edeceğini de bilemiyorum. Aplikatör metal olmadığından bir serinletme etkisi yok, sadece masaj yapıyor. Bu şekilde göz çevresindeki kan dolaşımının arttırılması hedeflenmiş olabilir, diye düşünüyorum. 
Dürüst olmam gerekirse, benim için olumlu ya da olumsuz bir etkisi pek olmayan Clinique Pep-Start Göz Kremi; beyaz renkli, ince yapılı bir ürün... Varla yok arası, çok hafif çiçeksi bir kokusu var.

Clinique Göz Kremi

Gliserin, shea yağı, squalane, su yosunu, peptitler ve kafein içeren Clinique Pep-Start Göz Kremi aynı zamanda silikon içeriyor. Paraben içermiyor. Turuncu renkli, plastikten, tüp şeklinde çok sevimli bir ambalajı var. Özellikle makyaj altında gerçekten çok iyi sonuç verdiğini düşündüğüm Clinique göz kremini, çok kuru göz altlarınız yoksa, testerını edinerek deneyebilirsiniz. 

Clinique Göz Kremi

Clinique Pep-Start Göz Kremi ve tüm Clinique ürünlerini; Boyner, Sephora gibi güzellik mağazalarından, Clinique mağazalarından ya da markanın online satış sitesinden bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

20 yorum:

  1. Blanacığım metal başlıklı göz altı kremlerini daha çok seviyorum canım zaten Clinique göz kremlerinin bir ara en meşhuru even better eyes bile bana çok etki etmedi o yüzden buna hiç bakmadım bile.. sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim başlık metal olmayınca zaten bir anlamı var mı, emin değilim :) Clinique göz kremlerini hiç denememiştim, bu da bana pek etki etmedi. Kocaman sevgiler <3

      Sil
  2. Bizim göz çevremize benzer göz çevresine sahip kişilerden genelde senin yazdığın yorumu okudum Blana'cım. O yüzden de almaya pek yeltenmedim. Ellerine sağlık, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım cidden bizlik değilmiş. Ben de iyi ki, deneme boylarla kullanma şansı buldum, diyorum :) Çok teşekkürler canım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Kuru ve cok kuru ciltlere yeterli gelebilecegini ben de dusunmuyorum. Benim gozaltlarim asiri kuru olmadigindan hosuma gitmisti, sadece su plastik basligini kendi adima gereksiz bulmustum :) Simdi Clinique'in baska bir goz kremini ve bir de Mizon'u kullaniyorum ama ileride Pep-Start'i yeniden almayi dusunebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yazını okuyunca, bana yetmeyeceğini anlamıştım zaten Onur :) Senin yönlendirmenle de, altına bir serumla kullandım hep. O plastik başlık bence de gereksiz olmuş. Clinique all about eyes var bende, deneme boy olarak, bir ara ben de onu kullanacağım. Sevgiler <3

      Sil
  4. Clinique ürünlerini çok severek kullanırım yıllardır. Hepsi muhteşem olmasa da genelde çok memnun kalıyorum. EvenBetter göz kremi favorilerimdendir.Bunu da açıkçası renkli ambalajına kapılıp merak ediyordum.Olumlu yorumların da iyi oldu, İlk fırsatta deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique ddml yıllardır kullandığım nemlendiricim, ben de markayla genelde iyi anlaşıyorum Nilgün'cüm. :) Even betterı denemedim, aklımda olsun. Eğer, çok kuru göz çevren yoksa, bu kremi de sevebilirsin. Çok öpüyorum <3

      Sil
  5. yıne harıka anlatmışsın benım şekerim

    YanıtlaSil
  6. Çok merak ettiğim bir üründü teşekkürler Blana'cım :*

    YanıtlaSil
  7. Bizim yaş grubumuza uygun değil sanki Blana'm. 30 dan sonra daha nemlendiren ürünlere ihtiyaç duyar oldum ben. O masaj kısmını da hiç anlamadım, alışmışız metal olanlara :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm kuru göz çevresine uygun değil hakikaten, biz daha yoğun nem istiyoruz. Masaj kısmı bence de biraz anlamsız olmuş. Sevgiler <3

      Sil
  8. Göz kremi benim için çok önemli. Bu ürünü de senden öğrendim şimdi. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kremi gerçekten önemli Nilgün Hanımcım :) Ben teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  9. Kafein içeren göz kremlerini seviyorum ben de Blana'mm daha canlı gösteriyor :)) Ambalajının rengi ise yazı anımsatıyor, mutlulukla kullan balımm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafein göz şişlikleri için çok iyi oluyor Mary'im :) Ambalajı gerçekten çok sevimli... Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  10. mutlaka kullanmam lazım benimde kırışık yok ama mor halkalar baş belası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünün morluklara çok büyük bir etkisini gözlemlemedim ama hafif morluklarınız varsa deneyebilirsiniz. Sevgiler...

      Sil