BeeBeauty Foaming Facial Cleanser

Temmuz 17, 2017 11 Comments A+ a-

Merhaba...

BeeBeauty cilt bakım ürünleri serileri çıkardığında, uygun fiyatlarının da etkisiyle ben de birkaç ürününü satın almıştım. Bugün anlatacağım BeeBeauty Foaming Facial Cleanser, markanın yaban iğdesi serisinin yüz temizleme köpüğü... 

BeeBeauty köpük temizleyici

Tüm cilt tipleri için uygun olan BeeBeauty Facial Foaming Cleanser; ciltte kalan makyaj kalıntılarını, kiri ve yağı nazikçe temizlemeyi hedefliyor. Aktif içerikleri sayesinde cildi beslemeyi ve kurutmadan temizlemeyi vaadediyor. 

BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğü

BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğü, şişede şampanya rengi bir sıvı halinde olan, pompasından alındığında beyaz köpüğe dönüşen bir ürün... Ben, pompalı ambalajı olan ürünleri en çok duşta kullanmayı tercih ettiğim için, bu temizleyiciyi de akşamları duşta kullandım. Makyajımı temizledikten sonra, iki-üç pompa ürünü alıp; önerildiği gibi parmak uçlarımla cildime nazikçe masaj yaptım. Ürünün göz çevresinden uzak tutulması gerekiyor ancak, göz çevreme değdirdiğimde de kötü bir reaksiyonla karşılaşmadım. 

BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğü

BeeBeauty Foaming Facial Cleanser; cildimi kurutmadan makyaj temizleyicimin kalıntılarını ve günlük kiri güzel temizliyor. Bir temizleyicinin cildi besleme iddiasını çok gerçekçi bulmasam da nazik bir ürün olduğunu ve cildimde herhangi bir tahrişe sebep olmadığını söyleyebilirim. Benim ürünle ilgili tek derdim, kullandığım diğer temizleme köpüklerinden daha çabuk bitmesi oldu. Çünkü; benim beklediğim kadar yoğun bir köpüğü yok ve ben her seferinde üç pompa kadar ürün kullanınca çabuk tükettim. 

BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğü

Yaban iğdesi, aloe vera, salatalık özü, yeşil çay, nar özü, gliserin, jojoba yağı, üzüm çekirdeği yağı, avokado yağı gibi bitkisel içereklere sahip olan BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğünün içerik olarak eleştirebileceğim tek yanı; listenin son sıralarındaki parfüm olur. Bunun dışında; sülfat, petrol ürünü ve paraben içermeyen bu yüz temizleme köpüğünün kendi fiyat skalasındaki tercih edilesi ürünlerden biri olduğunu düşünüyorum. 

BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğü

150 ml, şeffaf, pompalı bir ambalaja sahip olan BeeBeauty yaban iğdesi ile zenginleştirilmiş yüz temizleme köpüğünün son kullanma tarihini ambalajı üzerinde okuyabiliyoruz ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. 

BeeBeauty yaban iğdeli yüz temizleme köpüğü

BeeBeauty ürünleri sadece Gratislerde satılıyor. Oldukça uygun fiyatlı olan BeeBeauty Foaming Facial Cleanser'ı indirim dönemlerinde daha da avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

11 yorum:

  1. Ben de duşa aldım Blana'm orada daha rahat kullanıyorum köpük ürünleri.

    YanıtlaSil
  2. bunu da sevdim ama favorim Himalaya oldu.. nivea ve caudalie olmasa elimde onu tekrar alırım kesinlikle :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Himalaya benim cilt tipime uymamıştı İrem'cim ama güzeldi gerçekten. Sevgiler... <3

      Sil
  3. Cildin dengesini bozmayan güzel temizleyicilere benziyor ama köpüğünün yoğunluğunun az olması ve bu sebepten çabuk bitmesi düşündürdü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin dengesini bozmuyor gerçekten ama bana köpüğü zayıf geldi. Biraz da beklentiyle alakalı tabi... Sevgiler...

      Sil
  4. Yaban igdesi çok faydaliymis ben de birkaç ürün bakacagim 😊

    YanıtlaSil
  5. Ürünle ilgili en beğendiğim özelliği çabuk bitiyor olması oldu,bu demek oluyor ki belki ben de bitirebilirim <3 Cilt temizleme ürünlerini sürekli kullanınca cildim ters tepki verdiğinden bozulmadan bitirebilme potansiyeli olması benim için önemli cidden. Senin de cildinde ters bir tepki yaratmadığına göre ihtiyaç duyduğumda şans verebilirim :)
    Ellerine sağlık Blanam,
    Öptüm çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehe evet Zeynuşum, bitirirsin bunu sen :) İçeriği de iyi bir köpük bu, denenebilir yani. Elindekileri bitirdiğinde aklında olsun :)
      Çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  6. İçeriği birçok marlaya göre iyi sayılırmış Blana'mm :) Alerjik reaksiyona sebep olmadıysa bakayım ben de :) Emeğine sağlık canım Blana'mm :))

    YanıtlaSil