Thalia Natural Golden Way Tsubaki Flower Şampuan

Temmuz 24, 2017 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Thalia Natural Beauty; ürünleri çok ilgimi çeken, hayvanlar üzerinde deney yapmayan, ürünlerinde doğal hammadeler kullanan bir Türk markası... Burada bahsettiğim saç dökülmesine karşı şampuanından çok memnun kalınca, Thalia Natural Golden Way Tsubaki Flower şampuanını da satın aldım.

Thalia tsubaki şampuan

Thalia Natural Golden Way Tsubaki Flower şampuan, saçlara derinlemesine bakım yaparak, saçların parlaklık kazanmasına yardımcı olmayı vaadediyor. Organik tsubaki yağı içeriyor ve bu sayede saçların sürekli sağlıklı gözükmesini sağlamayı hedefliyor. Günlük kullanıma da uygun olduğu belirtilmiş.

Thalia tsubaki flower şampuan

Thalia Tsubaki Flower şampuanın akışkan bir yapısı var. SLS içermediğinden ilk yıkamada pek köpürmese de, saçlarımı ikinci yıkamada bence gayet iyi köpürüyor. Mis gibi amber kokusuyla beni rahatlatıyor ve hafif, huzurlu diye tarif edebildiğim kokusunu çok seviyorum; hafif bir parfüm gibi kokuyor. 
Thalia Tsubaki Flower şampuan, saçlarımı oldukça güzel temizliyor ve bunu yaparken asla kurutmuyor. Benim saçlarım çok kuru, ince telli ve hacimsiz... Bu şampuanın saçlarıma verdiği nemden de gayet memnun kaldım, saçları benimkiler kadar kuru olmayanlar saç kremi kullanma ihtiyacı bile hissetmeyebilirler.

Thalia Tsubaki Flower şampuan

Thalia Natural Golden Way Tsubaki Flower şampuanı, saçlarımı ilk yıkamada hemen duruladım ancak; ikinci yıkamamda 5 dk kadar saçlarımda beklettim. Bu şekilde hem saçlarımı daha çok yumuşattığını hem de vaadettiği parlaklığı daha belirgin şekilde sağladığını söyleyebilirim. 

Thalia Tsubaki Flower şampuan

300 ml, kırmızı, plastik bir şişede satılan Thalia Tsubaki Flower şampuan SLES, SLS ve paraben içermiyor. B5 vitamini, allantoin, japon kamelyası çekirdeği yağı (Tsubaki yağı) içeriyor. Bununla birlikte; parfüm, silikon ve PEG'ler de içerik listesinde var. 

Thalia Tsubaki Flower şampuan

Kullandığım süre boyunca performansından çok memnun kaldığım Thalia Natural Golden Way Tsubaki Flower şampuana ve tüm Thalia Natural ürünlerine online satış sitelerinden ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinin de son derece ilgili olduğunu söylemeliyim.

Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. Güzel bir şampuana benziyor, bu markalara ulaşmak bana zor geliyor, marketlere dağıtım yapsınlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu markayı ve bu şampuanı da çok seviyorum; hatta etrafımda kim varsa alıp denetiyorum :D Aslında fiyatları çok makul ve kargoları da baya hızlı... Bu arada Boynerlerde satılmaya da başlanmış sanırım :)

      Sil
  2. çok yumuşatmıyorsa bana göre olabilir bu şampuan kreme ihtiyaç duyulmama ihtimalini bile sevdim yani :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim deneyebilirsin bence de, kokusu da şahane. Tester da gönderiyor firma istersen. Senin kreme ihtiyaç duyacağını sanmıyorum bu şampuanda. Öpüyorum <3

      Sil
  3. Şampuan stoğum bitince kesinlikle bakacağım bu markaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullandığım tüm çeşitlerinden memnun kaldım Siri, tavsiye ederim :) Sevgiler..

      Sil