Dalan D'Olive Duş Jeli

Eylül 10, 2017 9 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Dalan D'Olive zeytinyağlı, nemlendirici duş jeli ile ilgili düşüncelerimden bahsedeceğim.

Dalan duş jeli

Dalan'ın cildi 24 saat nemlendirmeyi vaadettiği bu duş jeli, cildi temizlerken ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturmayı hedefliyor. Cildin nem dengesini 24 saate kadar koruyacağını (Dalan uygulanmamış cilde kıyasla) iddia ediyor. 

Dalan Duş Jeli

Dalan D'Olive duş jelinin bence çok güzel bir sabun kokusu var. Tanıdık gelen bu kokuyu ben çok seviyorum. Ürünün köpürme performansı gayet iyi, banyo süngerine aldığım bir miktar ürün tüm vücudumu temizlememe yetiyor. Cildimi kesinlikle kurutmuyor, yumuşak bir his bırakıyor. 
Dalan duş jelinin 24 saat nemlendirme sağladığını söyleyemeyeceğim ancak, hiç bir juş jelinden böyle bir performans göstermesini beklemiyorum. 

Dalan Duş Jeli

Gerçekten çok güzel kokan, temizleme performansı bence oldukça iyi olan Dalan D'Olive zeytinyağlı duş jeli; paraben, SLS, PEG içermiyor. Ph 5.5 derecesiyle de ciltle uyumlu bir ürün...

Dalan duş jeli

250 ml plastik bir şişede satılan Dalan duş jeli, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Parfüm içeriyor. Ben bu duş jelinden gerçekten çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Temiz içeriği, uygun fiyatı, mis gibi kokusu ve ortalamanın üzerinde performansıyla bence tercih edilir olan Dalan D'Olive duş jelini elimdeki duş jellerini biraz azalttığımda satın almaya devam edeceğim. 

Dalan D'Olive duş jeli ve tüm Dalan ürünlerini Gratis, Rossmann gibi kişisel bakı marketlerinde, Migros gibi büyük marketlerde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. Zeytinli dus jellerini çok seviyorum. Tesekkürler Blanacim tavsiyen için 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ailece beğendik Derya'cım, Türkiye'ye geldiğinde aklında olsun :) Öpüyorum <3

      Sil
  2. Ben Dalan'ın duş jellerini çok çok beğeniyorum; hatta en sevdiklerim diyebilirim! Senin gibi elimdeki stoklardan ötürü yeniden alamasam da, bir noktada ona döneceğim diye düşünüyorum. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, ben de hem içeriği hem performansıyla çok beğendim bu duş jelini. Elimdekiler biterse, kesin dönerim. Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  3. Bana köpürmesi çok iyi gelmemişti o yüzden almadım ikinciyi böyle bol bol köpüren jelleri seviyorum 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SLS içermeyince diğerleri kadar köpürmüyor İrem'cim ama ben o durumdan memnunum :) Öpüyorum <3

      Sil
  4. En kısa zamanda ben de deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Blana'mm Dalan ürünlerini saç kremi hariç seviyorum. Ne zamandır niyetlensem de duş jelini kullanamadım hala :D Hazır elimdeki bitmişken bakayım, ellerine sağlık canımın içi <3 :)

    YanıtlaSil