Loreal Smoky Beige Trench Far Paleti

Eylül 27, 2017 14 Comments A+ a-

Merhaba...

Loreal Smoky far paletlerinin elimde iki rengi var. E6 Eau de Rose paletin yazısını burada yazmıştım. Bugün elimdeki ikinci çeşidi olan, Loreal Smoky Beige Trench far paletini anlatacağım 

Loreal far paleti

Loreal Smoky dörtlü far paletlerinin oldukça geniş bir renk seçeneği var. Ben E6 numaralı Eau de Rose paletten çok memnun kalınca, E1 Beige Trench'i de satın aldım. 
Beige Trench, altın tonlarında dumanlı göz makyajı yapmak için tasarlanmış bir palet... Birbiriyle uyumlu ışıltılı-simli tonlarda dört tane fardan oluşuyor. Dört renk de iyi derecede pigmentli; fırçaya da parmağa da oldukça başarılı şekilde geliyorlar. Fırçamı pana bir kez değdirdiğimde, tek gözüm için, tekrar ürün alma ihtiyacı hissetmeden makyajımı tamamlayabiliyorum. Bu paletin hem gündüz hem gece makyajlarında kullanılabileceğini düşünüyorum. 

Loreal far paleti

Loreal Smoky Beige Trench far paleti, oldukça yumuşak yapılı farlardan oluşuyor. Buna bağlı olarak da, farlar tozutuyorlar. Uygulama yapmadan önce, fırçayı silkelemek gerekiyor. Simli yapıdaki iki renk çok yoğun uygulanırsa, gün içinde dökülme yapabiliyor ancak; kararında uygulamayla sorun çıkarmıyorlar. Ben bazsız makyaj yapmadığımdan tek başına performanslarını bilemiyorum. Bir bazla tüm mesai gününü kurtarıyorlar ve göz kapaklarımda çizgilenme yapmıyorlar

Loreal far paleti

Beige Trench paletin ilk rengi, simli bir kemik... İçerisindeki minik simler çok yoğun değil, bu far kaş altı ve göz pınarlarını aydınlatmak için öneriliyor. Oldukça pigmentli olduğundan, kontrollü uygulamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Ben tüm göz kapağımda astar rengi olarak da kullanıp, oldukça ışıltılı bir makyaj elde edebiliyorum. 

Loreal far paleti

Paletin ikinci rengi, gözün katlanma bölgesine gölge vermek için önerilen şahane bir bakır... Bu renk sim içermiyor, sedefli bir yapısı var. Gölgelendirme rengi olarak gece makyajları için daha uygun bulsam da tüm göz kapağında bence harika duruyor. Gözün katlanma bölgesindeki duruşu da, ışıltılı olmasına rağmen, bence hiç fena değil. 
Üçüncü renk, ilk renkten biraz daha simli bir şampanya... Makyajı gerçekten çok aydınlık gösteriyor. Tüm göz kapağında duruşunu çok beğeniyorum ki, zaten bu şekilde kullanmamız önerilmiş. Bu rengin yoğunluğunu fazla kaçırırsam, simleri gün içinde dökülebiliyor ancak, tek kat uygulama zaten yeterli opaklığı veriyor

Loreal Far paleti

Beige Trench paletin son rengi, sedefli bir gri... Bu paletin eyeliner rengi olarak gösterilmiş ancak, bence eyeliner olmak için fazla açık bir renk... Bu far sim içermiyor. Açıkçası gri tonlara makyajımda pek elim gitmediğinden, bu far favorim değil. 


Açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü olan Loreal Smoky Beige Trench far paleti, paraben içermiyor. Paletin arkasında dumanlı göz makyajı yapabilmemiz için bir uygulama resmi var. Tabi ki, buna uymak zorunda değiliz, ben genellikle uymuyorum ama fikir vermesi açısından bence güzel düşünülmüş. 
Paletin şeffaf kapaklı, altın çerçeveli ambalajı bence iyi kapanıyor. İçerisinde çift taraflı sünger bir aplikatörü bulunuyor. Benim paletimin ambalajı bayaca örselenmiş görünüyor çünkü, üzerine mağazada yapıştırılmış bantları çıkarıp temizlemeye çalışırken ambalajı haşat ettim. Şu paketleme sorununu bir şekilde çözseler harika olacak. 

Loreal far paleti

Loreal Smoky Beige Trench far paletini ve tüm Loreal ürünlerini Gratis, Rossmann gibi bir çok kozmetik markette bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

14 yorum:

  1. loreal'in bu paletleri çok tatlı ama o kadar lüzumsuz pahalı ki hiç elim gitmedi. güle güle kullan Blanacım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim ben satın alalı seneler oluyor, açıkçası fiyatlarını bile hatırlamıyorum :D Özellikle pembeli olanını baya seviyorum. Teşekkürler, sevgiler... <3

      Sil
  2. Renkler çok k güzelmiş. Sevgiler 😍

    YanıtlaSil
  3. Pahalı mi ki neden öyle dediniz? Bence gayet güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal fiyatları, aslında bir drugstore markası için biraz yüksek ama indirimlerde bakılabilir. Çok teşekkür ederim, sevgiler... :)

      Sil
  4. Özellikle sondaki ton, benim favori renklerim arasında, Loreal'in bu farlarını hiç denemedim, bir bakayım ben de :)
    Güzel günlerde kullan Blanacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur'cum beğendiğin tonlarını bulursan bu paletler bence başarılı ama indirimsiz de alınmaz :)
      Çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  5. Ben de alacaktım bu ürünü, beğeniyorum ama fiyatı fazla geldi bana da. Bilemedim 🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal ürünleri için indirim beklemek en mantıklısı oluyor. Ben alalı seneler olduğundan fiyatlarını hatırlamıyorum ama yapıları hiç de fena değil :) Sevgiler...

      Sil
  6. Renkler tam benim sevdiğim tonlarda Blana'mmm :) Alışveriş diyetim biter bitmez bakacağım bu palete, çok öpüyorum bitanemm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkleri gerçekten bayaca kullanışlı Mary'im :) Ben de o diyete tekrar girmeyi ve elimdekileri biraz bitirmeye yoğunlaşmayı istiyorum da, bakalım :D Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  7. Ben de yıllardır gidip gelip bakarım; ama, İrem'in dediği gibi, fiyatı yüzünden hiç elim gitmedi. Halbuki renkleri çok güzel. Bazen L'Oréal'e "drugstore'sun sen kendine gel" diye iki tane çakasım geliyor :)))) Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben alalı seneler oluyor Başak'cım, o zamanki fiyatları hiç hatırlamıyorum ama Loreal'in hiç bir ürünü bence de indirimsiz alınmayacak kadar pahalı. Fakat, bu paletlerin yapıları da hiç fena değil. Çok teşekkür ederim, kocaman öperim <3

      Sil