Nuxe Prodigieux Huile de Douche (Altın Işıltılı Duş Yağı)

Eylül 11, 2017 12 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazıyı yazmak için biraz geç kaldığımı düşünsem de, daha fazla vakit kaybetmeden, tam yazlık bir ürün olduğunu düşündüğüm Nuxe Prodigieux Huile de Douche duş yağından bahsetmek istiyorum. 

Nuxe Altın ışıltılı duş yağı

Nuxe altın ışıltılı duş yağı; tüm cilt tipleri için uygun, Nuxe'un kuru yağının o muhteşem kokusuna sahip, cildi hassas şekilde temizleyeceğini vaadeden bir ürün... Bu duş yağı, ciltte saten bir his bırakmayı hedefliyor.

Nuxe altın ışıltılı duş yağı

%91 doğal içeriğe sahip olan Nuxe Prodigieux Huile de Douche, tatlı badem yağı içeriyor. Çok az miktarda banyo süngerime sıkmak, tüm vücudumu temizlemek için yetiyor. Eğer, duş sonrası kremlenmeye zamanım yoksa ve dolayısıyla vücudumu daha nemli bırakmak istiyorsam, yağı ellerimle uyguluyorum. Bu şekilde biraz daha fazla ürün almış oluyorum ancak, bu şekilde oldukça nemli bir bitiş sağlıyor ve vaadettiği saten hissini de veriyor. O gün ekstra bir vücut nemlendiricisine ihtiyaç duymuyorum

Nuxe altın ışıltılı duş yağı

Nuxe Prodigieux Huile de Douche; altın renkli, içerisinde çok minik ışıltılar bulunan bir duş yağı... Bu altın ışıltılar tamamen mineral kökenli maddelerden oluşuyor. Kesinlikle simli bir ürün değil ve durulandıktan sonra da, o altın etkiyi göremiyorsunuz. Cildi de, kesinlikle parlatmıyor. Sadece, vaadettiği saten hissini verip, cildinizi de çok sağlıklı görünüyor. Benim çok sevdiğim kokusu, çok hafifçe cildimde kalıyor. 

Nuxe altın ışıltılı duş yağı

200 ml, yumuşak bir tüpte satılan Nuxe altın ışıltılı duş yağı, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Ben yaz başından bu yana, her duşta kullanmama rağmen hala bitiremedim; bir duş yağına göre bereketli olduğunu düşünüyorum. Cildimde herhangi bir irritasyona sebep olmadığı gibi, aksine cildimi oldukça rahatlattığını söyleyebilirim
Paraben, SLS, silikon içermeyen Nuxe duş yağı; gliserin içeriyor. Parfümlü bir ürün olduğunu da belirtmeliyim. 

Nuxe Altın ışıltılı duş yağı

Nuxe Prodigieux Huile de Douche altın ışıltılı duş yağını ve tüm Nuxe ürünlerini eczanelerden, dermokozmetik ürün satışı yapan online alışveriş sitelerinden bulabilirsiniz. Markanın kofrelerini de oldukça avantajlı fiyatlara bulmak mümkün olabiliyor.

Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Ben daha önce Bioderma'nın Atoderm Duş Yağını ve Yves Rocher'ninkini kullanmıştım; ama, demek ki süngere döktüğüm için yeterli derecede yumuşattıklarını düşünmemiştim :) Aklımda olsun diğer uygulama şekli. Yalnız bu yağı adeta canım çekti anlatımından :)))) Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, kullandım tüm duş yağları ellerimle uyguladığımda nem açısından çok daha iyi sonuç veriyor. Sünger ürünün yapısını duş jeline daha çok yaklaştırıyor galiba. Bu yağ cidden çok güzeldi, seneye yaza ben de tekrar alırım. :) Çok teşekkür ederim, çok çok öpüyorum <3

      Sil
  2. Merhabalar bloğunuz gerçekten çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim :) Çok sevgiler...

      Sil
  3. güle güle kullan canım oldukça merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel ürüne benziyor merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. çok severek bitirdiğim bir ürün olmuştu <3

    YanıtlaSil
  6. Kullanmıştım bunu harikaydı önümüzdeki yaz tekrar alırım 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seneye ben de alabilirim İrem'cim, çok beğendim. :) Öpüyorum <3

      Sil