Rituals... The Ritual Of Sakura Vücut Peelingi ve Duş Jeli

Eylül 29, 2017 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Rituals bir Hollanda markası ve The Body Shop, Bath and Body Works'e benzeyen bir ürün skalası var. Kardeşim markanın The Ritual of Sakura serisinden, içinde vücut peelingi ve duş jeli olan setini getirdiğinde çok sevinmiştim. 


Rituals ürünleri

The Ritual of Sakura vücut peelingi, şekerli bir peeling... Vücuda uygulanıp masaj yapıldıktan sonra, ılık suyla durulanması öneriliyor. Yüz için kullanmaya uygun değil. Peeling taneciklerinin içinde bulunduğu bir yağ tabakası var ve bu sayede hem peeling yaparken daha konforlu bir his sağlıyor hem de vücudumuzu nemlendirmiş oluyor. 


Rituals peeling

The Ritual of Sakura vücut peelinginin tanecikleri oldukça sert ve hemen eriyip kaybolmuyorlar. Keseleme işlemini net şekilde hissedebiliyorsunuz. Gerçekten çok iyi temizlik sağlıyor ve az miktarı da yeterli geliyor. Yapısının sertliğine rağmen benim ince ve hassas cildimi hiç acıtmadı ve çizmedi. Çok memnun kalarak kullandım.


Rituals peeling
Rituals peeling

Organik pirinç sütü ve kiraz çiçeği içeren The Ritual of Sakura vücut peelingi aynı zamanda; ayçiçeği yağı, avokado yağı, tatlı badem yağı, fındık yağı, jojoba yağı, argan yağı içeriyor. Bu sayede durulandıktan sonra, yumuşak ve nemli bir cilt bırakıyor. Tatlı, hafif ve son derece rahatlatıcı bir kokusu var; parfüm içeriyor. Plastik, beyaz-pembe tasarımlı bir kavonozda satılıyor. 


Rituals peeling
Rituals peeling

The Ritual of Sakura duş jeli ise, basınçlı bir şişede satılan, köpük formda bir duş jeli... Serinin peelingi ile aynı kokuya sahip ve kokusu beni gerçekten oldukça huzurlu hissettiriyor.


Rituals duş jeli

Duş jelini, şişeyi iyice çalkaladıktan sonra elimize ya da duş süngerimize sıkarak uygulamak gerekiyor. Duş jelinin köpüğü oldukça yoğun ve kremsi... Bir pompa ürün neredeyse tüm vücuduma yetiyor. İçerisindeki ürün su şeklinde değil, sıkıştırılmış formda geliyor ve bunu şişeyi çalkalarken hissediyorsunuz. Yüz ve gözlerden ürünü uzak tutmak gerekiyor



Rituals duş jeli

Köpük formda ve çok kremsi yapıda bir duş jeli olduğu için, gıcır gıcır temizlik hissini vermiyor ancak, cildimi hafifçe nemlendirdiğini ve verdiği nemin yaz günlerinde bana yettiğini söyleyebilirim. Benim kadar kuru ciltli olmayanlar, bu etkisinden daha çok memnun kalacaktır. Ayrıca, seyahatler için de çok uygun olduğunu düşünüyorum. 


Rituals duş jeli

The Ritual of Sakura duş jeli, organik pirinç sütü ve kiraz çiçeği içeriyor. Gliserin içeren bu ürünün parfüm ve SLS içerdiğini de söylemeliyim. 


Rituals ürünleri
Rituals ürünleri

Rituals... The Ritual Of Sakura vücut peelingi ve duş jeli, paraben ve mineral yağ içermiyor. Duş jelini değil ama vücut peelingini fırsat bulursam tekrar satın alacağım. Malesef ülkemizde bulunmayan The Rituals ürünlerine online sitelerinden göz atabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. peelingin yapısına bayıldım tam sevdiğim gibi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelingi ben de çok sevdim İrem'cim :) Öpüyorum <3

      Sil
  2. Peelingi özellikle çok ilgimi çekti, tam sevdiğim gibiymiş! Havaalanında hep görüp, bir türlü almıyorum ama senin yazından sonra bu seti gözüm arıyor olacak... öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peelingi gerçekten çok güzel Başak'cım, kokularını da ben çok soft ve huzurlu buldum. Gözüne takılırsa aklında olsun :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil