Yves Rocher Detangling, Body&Shine Şampuan (Ihlamurlu Şampuan)

Eylül 05, 2017 9 Comments A+ a-

Merhaba...

Yves Rocher özellikle cilt bakım ürünlerini sevdiğim bir markadır. Bazı ürünleriyle çok iyi anlaşıp bazılarıyla ise, hiç anlaşamasam da; bu durum markaya olan sempatimi hiç bir zaman etkilemiyor. Bugün, geçen yaz doğum günü kampanyamda hediye edilen Yves Rocher Detangling, Body&Shine şampuandan bahsedeceğim.

Yves Rocher ıhlamurlu şampuan

Yves Rocher Detangling, Body&Shine şampuan, organik ıhlamur içeriyor. Parlak, kolay taranan ve yumuşak saçlara sahip olmamızı hedefliyor. Saçlara hacim kazandıracağını iddia ediyor. Kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor. 
Yves Rocher ıhlamurlu şampuan beyaz renkli, jel kıvamında; sedefli görünümlü bir ürün... Bitkisel bir kokusu var ama, bu koku bence güzel. Yeterli miktarda şampuanı ıslak saçlarıma uygulayıp duruluyorum. Ürünü saçlarımızda bekletmemiz gerektiğiyle ilgili her hangi bir uyarı bulunmuyor, hemen durulayabiliyoruz. Ben, yine de, özellikle ikinci şampuanlamamda 2 dakika kadar saçlarımda bekletiyorum. 

Yves Rocher Ihlamurlu şampuan

Yves Rocher Detangling, Body&Shine Şampuan; SLS, paraben, renklendirici ve silikon içermiyor. Gliserin, keratin ve salisilik asit içeriyor. Salisilik asit, ciltten fazla yağı ve ölü hücreleri uzaklaştıran; gözeneklerin temizlenmesini sağlayan, böylece sivilce oluşumunu da önleyen bir maddedir. Dolayısıyla, yağlı bir saç deriniz varsa, bu şampuanı sevebilirsiniz. 

Yves Rocher Ihlamurlu şampuan

Yves Rocher Ihlamurlu şampuan; yağlı saç derisine daha uygun olduğu için, benim kuru saç derimi daha da kuruttu. Dolayısıyla bitene kadar kullanamadım ve bu şampuanın saç derisine çok iyi geldiğini bildiğim sevgili Zeynuşuma verdim. Saç derimi çok kurutmasına rağmen, ince telli saçlarıma çok güzel bir hacim verdiğini söylemeliyim. 

Yves Rocher Ihlamurlu şampuan

Yves Rocher Ihlamurlu şampuan; SLS içermediğinden market şampuanları kadar iyi köpürmese de, SLS'siz şampuanlara kıyasla güzel köpürüyor ve temizlik hissini veriyor. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü olan Yves Rocher Detangling, Body&Shine şampuan; 300 ml, yeşil renkli plastik bir şişede satılıyor. Şişenin kapağı oldukça iyi kapanıyor. İçerik listesinin orta sıralarında parfüm var ancak, ağır ve baskın bir kokusu olmadığını söyleyebilirim. 

Yves Rocher ıhlamurlu şampuan

Yves Rocher Detangling, Body&Shine şampuan, tüm saç tipler için uygun dense de, bence çok kuru saçlar için iyi bir seçim olmayabilir ancak; saç derinizde yağlanma yaşıyorsanız oldukça temiz içeriği dolayısıyla da deneyebilirsiniz

Yves Rocher ürünlerine, markanın mağazalarından ve online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. Tavsiye için teşekkürler. Bu şampuan benim saç yapıma uygun değilmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de saç diplerime iyi gelmedi ama yağlı saç derisi için çok güzel... Ben teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  2. şampuanımı değiştirmeyi düşünüyordum yakında, yves rocher'e de göz atacaktım, bu şampuan bana epey uygun gibi göründü, deneyebilirim :))

    YanıtlaSil
  3. Ihlamur kokmuyor mu Blana'm, vallahi ıhlamur lafına tav oldum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayaca bitkisel kokuyor Gökçe'm, sevebilirsin. Mağazaya gittiğinde bir bak :) Öpüyorum <3

      Sil
  4. Hacim veriyorsa deneyeyim Blanacım saç derime de neyin iyi gelip gelmediği belli olmuyor zaten bakarsın iyi gelir 😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel hacim verdi benim saçlarıma İrem'cim; seninkiler benim saçlarım kadar kuru da değil. Bir şans verebilirsin. :) Öpüyorum <3

      Sil
  5. yves rocher daha önce kullanmadığım bir marka ama ürünlerini çok merak ediyorum hatta şu anda saç bakım ürünleri indirimde.Bende kendime parlatıcı saç güzellik iksirini sipariş vericem.
    takipteyim canım bana da beklerim.
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil