The Body Shop Hemp Foot Protector (Kenevirli Ayak Bakım Kremi)

Aralık 18, 2017 10 Comments A+ a-

Merhaba...

The Body Shop'un kenevirli serisinin el kremini buradaki yazımda anlatmıştım. Bugün serinin ayak bakım kremi olan The Body Shop Hemp Foot Protector'dan bahsedeceğim.

The Body Shop Kenevirli Ayak Bakım Kremi

The Body Shop Hemp Foot Protector, ayaklardaki sert ve pürüzlü deri tabakası ile ilgili sorunların çözümü için üretilmiş bir ayak bakım kremi... Çok kuru ciltlere uygun olan, aslında bir kremden çok body butter yapısındaki bu ürün; içeriğindeki kenevir yağı ile ayaklardaki kuruluğun giderilmesine yardımcı olmayı, kaolin ile cildi yumuşatmayı ve lanolin ile ciltteki nemi tutmayı hedefliyor. 

The Body Shop Kenevirli Ayak Bakım Kremi

Benim deneyimlerime göre, vaadlerini gerçekleştiren bir ayak kremi olan The Body Shop Hemp Foot Protector; düzenli kullandığımda ayaklarımdaki tüm kuruluğu giderip, yumuşak ve nemini geri kazanmış ayaklara sahip olmamı sağlıyor. 
The Body Shop kenevirli ayak bakım kreminin, tıpkı el kremi gibi, benim için oldukça ağır bir kokusu var. Açıkçası, benim için günlük olarak kullanılabilecek bir ayak kremi değil, etkilerinden çok memnun kalsam da, ne yazık ki kokusuna dayanamıyorum. Bu koku kalıcı olduğu için de, günlük bir ayak kremi olarak kullanmam pek mümkün olmuyor. 

The Body Shop Kenevirli Ayak Bakım Kremi

The Body Shop Hemp Foot Protector, kenevirli ayak bakım kremini, ben haftalık ayak bakımımdan sonra, tüm ayaklarıma kalın bir tabaka halinde sürüp, üzerine pamuklu bir çorap giyerek, ayak maskesi gibi kullanıyorum. Ayaklarımı en az bir saat pamuklu çorapla beklettikten sonra, ayaklarım yumuşacık, nemli ve son derece rahatlamış oluyor. Ben troid hastasıyım ve bu hastalıktan musdarip olanlar çok iyi bilirler ki; hastalığa bağlı ayaklarımız çok kurur, sert ve bembeyaz pul pul olur. The Body Shop kenevirli ayak bakım kremi bu sorunuma çok başarılı bir şekilde çare oluyor. 
The Body Shop Hemp Foot Protector, 100 ml plastik bir kavanozda satılıyor. Gliserin, kakao yağı gibi nemlendirici içeriklere sahip... Paraben içermeyen bu ayak kreminin içerik listesinin ortalarında silikon var.

The Body Shop Kenevirli Ayak Bakım Kremi

Kokusundan pek hoşlanmasam da, performansından çok memnun olduğum The Body Shop kenevirli ayak bakım kremini, haftalık ayak bakım rutinim için, bittikçe satın almaya devam edeceğim. 
The Body Shop Hemp Foot Protector ve tüm The Body Shop ürünlerini, The Body Shop mağazalarında ve online satış sitelerinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

10 yorum:

  1. bunun el kremini kullanmıştım ben kokusu çok kötüydü ama harika nemlendiriyordu ayak kremi de iyidir mutlaka güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayak kreminin kokusu da kötü İrem’cim ama nemlendirmesi şahane! Teşekkür ederim, öperim💐💐

      Sil
  2. Çok yoğun kokuyor deyince biraz tereddüt ettim ama etkileri oldukça olumlu 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusunu görmezden gelebilirseniz etkisi çok iyi Yasemin Hanımcım😊 Öpüyorum💐

      Sil
  3. Güzel bir ürünmüş canım :) denemek lazım💕

    YanıtlaSil
  4. Ya Blana'm, annemin de tiroidi var. O da kuruluktan çok şikayet ediyor dolayısıyla... aklımda olsun da, kampanyaları kaçırmadan ona alayım bu kremden. Öperim canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada bir bolca uygulayınca çok iyi sonuç alıyorum Başak’cım, bence annene de iyi gelebilir. Ben de öpüyorum çok💐💐

      Sil
  5. Bu ayak kremi aklımdaydı ama indirimde nasıl unuttum ya!
    Annemde de hipotiroid var ve o da ayaklarının kuruluğundan dertli. İlk fırsatta bu kremden ona da alacağım, umarım onda da etkili olur.
    Arada ben de sürerim tabii eheh.
    Öperim çok Blanam!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde asıl alacaklarımızı neden unutuyoruz ki biz😂😂😂
      Zeynuşum kokusuna katlanabilirseniz, bu ayak kremi cidden aşırı işe yarıyor! Çok da bereketli valla ikinize de yeter😊
      Öpüyorum kocaman💐

      Sil