Nyx Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator

Şubat 09, 2018 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Çok kuru ciltli olmamın da etkisi sayesinde makyajımda likit ürünler kullanmayı toz ürünlerden daha çok seviyorum. Likit ürünler bende çok daha kalıcı olmakla birlikte, çok daha doğal duruyorlar. Bugün anlatacağım Nyx Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator da en sevdiğim likit aydınlatıcılarımdan biri...

Nyx Born To Glow sunbeam

Nyx Born To Glow Liquid Illuminator, Nyx online sitesinde lüks ve hafif dokulu likit illuminator olarak tanımlanıyor. Elmacık kemiklerine, burun kemerine, dudak üstüne, kısacası yüzün ışık alması gereken yüksek noktalarına uygulanması öneriliyor ve ışıl ışıl bir cilt makyajı vaadediyor. 

Nyx Born To Glow sunbeam

Nyx Born To Glow likit aydınlatıcının dört farklı rengi var. Bendeki rengi Sunbeam... Çok açık pembe renkli bir aydınlatıcı olan Sunbeam gerçekten de incenik yapılı bir ürün... Az miktarı benim için yeterli oluyor ve vaadettiği ışıl ışıl ten makyajını elde edebiliyorum. Beyaz tenlilere çok uygun olan rengi, dağıtıldığında bence çok zarif duruyor. 

Nyx Born To Glow sunbeam

Sunbeam'in yapısı gerçekten incecik olduğu ve cildimde çok kolay dağıtılabildiği için katman katman durmuyor. Cildimle birleşip çok hoş bir parlaklık veriyor. Bu ürün çok ince simler içerdiği için, ben gece makyajlarımda tercih ediyorum. Günlük olarak abartılı buluyorum. İçerisindeki simler oldukça ince  ve bulundukları yerde kalıyorlar. Gün içerisinde dökülmüyorlar ya da yerlerinden oynamıyorlar. Bu aydınlatıcıda en sevdiğim özelliğin bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 

Nyx Born To Glow sunbeam

Nyx Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam, uygulandıktan bir süre sonra sabitleniyor ve sonrasında ben bir temizleyiciyle çıkarana kadar yerinden kıpırdamıyor, parlaklığını yitirmiyor. Işıltısı benim için oldukça yeterli ancak, üzerine toz bir aydınlatıcı uygulayarak size bakanları kör edebilirsiniz. Ürünü en çok süngerle dağıtmayı sevsem de, Sigma F40 gibi tapered blending bir fırçayla ve ya parmaklarımla uyguladığımda da başarılı sonuçlar elde edebiliyorum. 


Likit aydınlatıcıları kullanmayı en sevdiğim yöntemlerden biri, onları ten ürünlerimle karıştırmak ya da baz olarak fondötenimin altına uygulamak... Çok kuru ciltli olduğum için, bu yöntem cildimdeki matlığı şahane bir şekilde toparlıyor. Nyx Sunbeam'i fondötenlerimin altına baz olarak kullandığımda da alttan verdiği parlaklık gece makyajlarına bence çok yakışıyor
Nyx Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam'i en çok elmacık kemiklerimin üzerine uygulayarak kullanıyorum. İçindeki minik simlerden dolayı burun üzerinde pek tercih etmiyorum. Bu şekilde hem zarif hem iddialı durduğunu düşünüyorum.

Nyx Born To Glow sunbeam

18 ml, plastik tüp bir ambalajda satılan Nyx Born To Glow Liquid Illuminator, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Ürünün gramajı az gibi görünse de, bence oldukça bereketli çünkü az miktarı uygulama yapmak için yeterli geliyor. Dört çeşit paraben içeren bu ürünün ambalajı tam bir kullanıcı dostu diyebilirim. Tüpün ağzı incecik ve ürün miktarını rahatlıkla ayarlayabiliyoruz. Çevirmeli kapağı oldukça sıkı kapanıyor ve bu aydınlatıcıyı her seyahatimde yanımda götürebiliyorum. Tatillerde kullanmayı en sevdiğim aydınlatıcılardan olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 

Nyx Born To Glow sunbeam

Nyx Born To Glow Liquid Illuminator ve tüm Nyx ürünlerini, Nyx mağazalarından ve online alışveriş sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. eskiden likit aydınlatıcıları hiç sevmeyen ben giderek alıştım şimdi evde hem likit hem toz hem de krem aydınlatıcı stoklarım var resmen :-))) güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  2. Sende harika durmuş Blana! Ben likit aydınlatıcıları kullanırken çok zorlanıyorum nedense, bir tülrü fondöten üstünde o istediğim homojen görüntüyü elde edemiyorum. Bu nedenle de, genelde fondöten altında kullanmayı daha çok seviyorum. Fakat sen baya hoş uygulamışsın, ellerine sağlık! Şu an senin bana sample yaptığın Becca Opal ile aşk yaşamakla meşgulüm; ama o bitince NYX'in likitleri aklımda olsun. Öptüm çook!!!

    YanıtlaSil
  3. Bu da çok güzelmiş, bitmek bilmeyen ( her gün kullanıyorum ya! ) high beam aydınlatıcıya benziyor. İleride özlersem bunu alabilirim kesinlikle, fakat ondan önce dose of dew aydınlatıcıyı almam lazım! Highbeam bitirme başarımı kendisiyle kutlayacağım.
    Güle güle kullanm Blanam,
    Öptüm çok!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzel bir ışıltı vermiş cilde..Adını aynen yansıtmış bence :)

    YanıtlaSil
  5. Ben inanilmaz merak ediyordum bu urunu fakat Boyner'de stokta gormemistim o zamanlar. Sonra online sitesi acilinca paletinden yana kullandim tercihimi. 😘

    YanıtlaSil