L'oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Bakım Kremi

Aralık 10, 2018 11 Comments A+ a-

Merhaba...

L'oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Bakım kremini bir süredir kullanıyorum ve ürünü bitirmek üzereyim. Bu seri, piyasaya çıktığında çokça reklamı yapılmış ve neredeyse herkes tarafından bolca övülmüştü. Ben de, popüler piyasanın etkisine kapılıp bu serinin hem gece hem gündüz kremini satın almıştım ancak; gece kremini hiç açmadan elimden çıkardım. Gündüz kremi hakkındaki düşüncelerim henüz tazeyken, blogda vakit kaybetmeden anlatmak istedim.


L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem

L'oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Bakım kremi; 30-60 yaş arası olgun ciltlerin kullanımı için geliştirilmiş, kurumuş ve doğal ışıltısını kaybetmiş ciltlerin kullanımına sunulmuş bir ürün... Cilt üzerinde yağlı his bırakmadan, cilde rahatlık hissi vermeyi hedefleyen Mucizevi Yağ nemlendirici; cilde ışıltılı ve daha genç bir görünüm sağlamayı vaadediyor.


L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem
L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem

Sarı renkli yarı saydam bir cam kavonozda satılan L'oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Bakım kremi, klasik L'oreal nemlendirici tasarımına sahip... Kırık beyaz renkli ve bol parfümlü bu krem, yoğun kıvamlı bir ürün... Bu kıvamına rağmen, cilde uygulanmaya başladığı andan itibaren çok kolay dağılıp emiliyor. Ciltte ışıltılı, yumuşacık ve sağlıklı bir görünüm bırakıyor. Üzerine beklemeden makyaj yapılabiliyor ve yapısı dolayısı ile de iyi bir makyaj bazı oluyor.


L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem

Mucizevi Yağ nemlendiricinin gerçekten çok baskın bir kokusu var. Eğer, benim gibi cilt bakımında kokulu ürünlerden hoşlanmıyorsanız; bu kremi sevmezsiniz. Kremin kokusu öyle hemen uçup gitmiyor ve çiçeksi bir parfümü yüzünüze boca etmişsiniz gibi kokuyor.


L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem
L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem

Benim cildim çok kuru ve hassas, kış aylarında egzamaya meyilli... Ben L'oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Bakım kremini sonbahar başından bu yana kullanıyorum. Sabahları temizlediğim yüzüme tonik ve serum uyguladıktan sonra, bir nohut tanesi kadar Mucizevi Yağ kremi ellerimin arasında ısıtarak yüzüme uyguluyorum. Cildime verdiği yumuşacık his oldukça güzel ama bunu içerdiği yoğun miktarda alkol denat dolayısıyla yapıyor. Serumla desteklediğim için benim çok kuru cildime havalar iyice soğuyana kadar yeterli geldi. Çok soğuk havalarda ise, benim için etkisiz kaldı.


L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem
L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem

50 ml ürün içeren ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü olan Loreal Mucizevi Yağ kremin içeriğinin aktif maddelerinde; gliserin, silikon,alkol denat ve mineral yağ (likit parafin) bulunuyor. Bunları mera köpüğü çiçeği, shea yağı, argan yağı, kuşburnu yağı ve yasemin çiçeği ekstresi gibi bitkisel içerikler takip ediyor. Hyaluronik asit, salisilik asit, lavanta yağı gibi harika içeriklere de sahip bu krem; keşke aktif maddeleri bu kadar üzücü olmasaydı dedirterek bana adeta saç baş yolduruyor. Bol miktarda koku maddesi içeriyor. Bununla birlikte; paraben ve bht içermiyor.


L'oreal Paris Mucizevi Yağ Krem

Dürüst olmam gerekirse, cilt bakımımda Loreal ürünlerini pek tercih etmiyorum ancak; bu kremi almış olduğum için de kullanıp bitireceğim. Loreal içeriklerini günden güne geliştirip düzeltiyor ama benim tercih etmem için daha çok yolu var gibi görünüyor. Bu krem etil alkol içerdiğinden güneşli havalarda kullanmak lekeler açısından riskli olabilir ama geceleri makyaj bazı olarak gayet iyi iş görebilir. L'oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Bakım kremini ve tüm Loreal ürünlerini bir çok kozmetik mağazasından ve online olarak bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

11 yorum:

  1. Buna bakayim ben. Gecenlerde alacaktim tereddüt ettim 😊

    YanıtlaSil
  2. Yani L'Oréal gerçekten yaa... güzelim yağlara, aktif maddelere bu kadar yazık edilebilirdi ancak. İlk 5'e allah ne verdiyse koymuşlar cidden. Azmedip kullandığın için tebrik ederim! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk beş içerikten sonraya bakınca insan gerçekten isyan ediyor Başak'cım; bu kadar güzel aktif maddelere ancak böyle yazık edilebilirmiş.
      Ben bir ürünü açınca inat edip illa ki kullanıyorum, iyi bir huy mu kötü mü bilemiyorum. Bir gün yine bir delilik yapıp böyle ürünleri alır mıyım, bilmiyorum ama cilt bakımında populer akıma uymamak konusunda bu kremden sonra kendime söz verdim. :)
      Kocaman öperim! <3

      Sil
  3. Loreal ürünlerini özellikle cilt bakım ürünlerini ben de sevmiyorum serinin serumu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bende komedon oluşumuna sebep olduğunu düşünüyorum yapısı birazcık ağır. Bu arada egzama sorunu için ducray egzama kremi vardı bana çok iyi gelmişti şimdilerde egzama sorunu yaşamıyorum aklımdayken yazmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu serinin serumunda da mineral yağ varsa, komedon oluşturmuş olabilir Tuğba'cım. Ducray'ın senelerdir Kellual Ds şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum ancak, cilt bakım ürünlerine hiç bakmamıştım. Söylediğin kreme de bir bakayım. Çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  4. Ausem ama haksız mıyım, içeriğe bir bakar mısın?! :D
    Loreal bence giderek içeriklerini iyileştiriyor ama hem yeterli gelmiyor hem de bu fiyatlara çok daha temiz içerikli ürünler piyasada mevcut.
    O meşhur maskeleri ben de merak ediyordum ama artık kendime bir dur, dedim :)
    Teşekkür ederim canımcım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  5. Daha önce kullanıp, bitiremediğim bir üründü.Paylaşım için teşekkürler.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitirememekte çok haklısınız, ben de inat ettiğimden bitirdim.
      Sevgiler..

      Sil
  6. Loreal'in cilt bakım ürünleri nedense çekici geliyor, raflarda incelemeden duramıyorum ama içeriklerine bakınca genelde rafa bırakıyorum :) Bu kremin yazısını da merakla okudum ama ilk 5 içerik gerçekten de hayal kırıklığı oldu. Oysa içerik listesinin devamı ne güzelmiş... Loreal'in Saf Kil Maske ve Şeker Peelingi serilerini severek kullandım ama bu kremde bence de daha yolu var :)
    Çook sevgiler ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal reklam kampanyalarını çok iyi yapan bir marka, hem ulaşılır hem bilindik olunca da dikkatimizi çekiyor. Bu kreme cidden yazık etmişler, en azından mineral yağ ve alkol kullanmasalarmış.
      Markanın maskeleri benim de ilgimi çekse de, hem elimde yeterli sayıda maske olduğundan hem hayvan deneyi politikası yüzünden hem de artık cilt bakımında markadan uzak durmak istediğimden almadım. Kil maskesinin testerını denemiştim, o bayaca güzeldi gerçekten.
      Çok çok sevgiler <3

      Sil