Miniso Hyaluronic Acid Essence Toner

Aralık 12, 2018 5 Comments A+ a-

Merhaba...

Dürüst olmam gerekirse, Miniso cilt bakım ürünlerinde içeriklerini pek beğendiğim bir marka değil. Fakat, bazen çok uygun fiyata beklenmeyecek kadar iyi içeriğe sahip ürünlerine de rastlayabiliyorum. Dolayısıyla, yolum düştükçe cilt bakımı stantlarına göz atmadan geçemiyorum. Miniso Hyaluronic Acid Essence Toner mağazada rafları karıştırırken keşfettiğim ve hemen sepetime attığım ürünlerden biri... 


Miniso Essence Toner

Miniso Hyaluronic Acid Essence Toner; cildi beslemeyi ve yoğun nemlendirmeyi hedefleyen bir ürün... Yüksek oranda cadı fındığı esansından formüle edilmiş bu tonik; gözenekleri sıkılaştırmayı, cildi yumuşak, ferah, nemlenmiş ve tazelenmiş hissettirmeyi vaadediyor. 
Bu ürün, bir "essence tonik" yani, Kore cilt bakım rutininde temizleme ve tonik adımından sonra kullanılan cilt bakım ürünü olarak tanımlayabiliriz. Essence ler cilt onarımı ve hücre yenilenmesini sağlamaya yardımcı olan ürünlerdir. Bir çeşit tonik ve serum hibriti gibi düşünebilirsiniz. Yapıları toniklerden daha kalın, serumlardan daha incedir. 


Miniso Essence Toner

Miniso Hyaluronic Acid Essence Toner'in yapısını "ağırlaştırılmış bir su gibi" olarak tanımlasam, sanırım çok büyük hata yapıyor olmam. Çok hafif jelimsi bir sıvı formunda olan bu ürün, şeffaf renkli ve çok hafif kokulu... Vaadettiği gibi, cilde anında bir rahatlama ve nem veriyor. Cildimde kuruluktan kaynaklanan gerginliği alarak yumuşatıyor. Ben bu ürünü, akşamları cildimi temizleyip tonikledikten sonra avucuma döküp yüzüme tampon hareketlerle uyguluyorum. Uygularken çok hafif yapışkan bir his verse de, bu his ürün kuruyunca kayboluyor. Ardından serumumu ve nemlendiricimi uygulayarak cilt bakım rutinimi sonlandırıyorum. 


Miniso Essence Toner

Benim gibi çok kuru bir cildiniz varsa ve cilt bakımınızda nemlendirmeye yönelik ihtiyaçlarınızın arttığını düşünüyorsanız, böyle bir ürün kullanabilirsiniz. Bu essence toniği cilt bakımıma eklememin, benim cildimdeki nem miktarını arttırdığını ve pul pul olmuş bölgeleri toparlamaya yardımcı olduğunu düşünüyorum. Özellikle soğuğun ve rüzgarın cildimi kese kağıdına çevirdiği kış aylarında beni rahatlatan adımlardan biri oldu. 


Miniso Essence Toner

400 ml, şeffaf plastik bir şişede satılan Miniso Hyaluronic Acid Essence Toner'in sade ve basit şişe tasarımı bence çok şık... Şişenin altında ürünün son kullanma tarihini okuyabiliyoruz. Oldukça büyük miktarda olan bu essence tonik, çok uzun süre yetiyor; ben 6 ayda şişenin dörtte birini bitirebildim. Çevirmeli kapağı oldukça sıkı kapanıyor; ürün akıtıp sızdırmıyor. Su bazlı bu ürün; içeriğinin dördüncü sırasında cadı fındığı ekstresi bulunduruyor. Çin'de hayat çeşmesi olarak bilinen Gotu Kola içerik listesinin beşinci sırasında bulunuyor. Aynı zamanda çin takkesi,Japon madımağı,tavşanmemesi, meyankökü, papatya ve biberiye içeriyor. Hyaluronik asit içeriğinin sonlarına doğru okunabiliyor. Silikon, paraben, bht içermiyor. Blogda fiyat yazmayı sevmiyorum fakat, bu içerikle 25-30 TL'ye bulabileceğimiz en iyi essence toniklerden olduğunu düşünüyorum. 


Miniso Essence Toner

Miniso mağazalarında her ürün, her zaman bulunamayabiliyor. Fakat, böyle bir essence toniğe ihtiyacınız varsa, Miniso Hyaluronic Acid Essence Toner'e şans verebilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

5 yorum:

  1. Miniso ürünlerini hiç kullanmadım. Toniğe önerin üzerine bakacağım canım 😊 Bilgilendirme için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz için ben teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Şu an kullandığım Hada Labo Essence'e baya muadilmiş gibi hissettim bunu; ve 400 mL için fiyatı da şahane ötesi! Gerçi Hada Labo daha yüksek oranda HA içeriyor ama senin cildine iyi geldiğine göre, benimkine de iyi gelir diye tahmin ediyorum. Miniso'da rastladığım an alacağım, elimin altında dursun, belki Hada Labo bitince bulamam :) Teşekkürler yazı için, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cığım şimdi ben de Hada Labo'yu merak ettim :) Bu ürünün HA oranı çok yüksek değil ama fiyatına göre de çok iyi bence.
      Bir şişe daha bulursam ben de alıp kenara koyabilirim aslında. Saklama ömrü bayaca uzun çünkü.
      Öperim <3

      Sil
  3. miniso nun her şeyi mi güzel olur. toniğe ihtiyacım yok ama çekilişime katabilirim :)

    YanıtlaSil