Miniso Mist

Aralık 24, 2018 1 Comments A+ a-

Merhaba... 

Miniso genel olarak mağazalarını gezmeyi sevdiğim ama cilt bakım ve makyaj ürünlerinden çok sevimli ıvır zıvırlarıyla ilgimi çeken bir marka... Cilt bakım ürünlerinin özellikle Kore'de üretilmiş olanlarının içerikleri beklenmeyecek kadar iyi olabildiği için, mağazaya her girdiğimde standlarına göz gezdirmeden edemiyorum. Miniso Mist de, böyle bir mağaza turunda karşıma çıktı ve ben içeriğini okuyunca hemen sepetime attım. Uzunca bir süredir kullandığım bu misti, blogda yorumlama zamanım geldi. 

Miniso yüz misti

Miniso Mist, oldukça basit olan adından da anlaşılabileceği gibi, bir yüz misti... İçerdiği salatalık ekstresi ile cildi nemlendirmeyi ve yatıştırmayı hedefliyor. Yüz, vücut ve saçlarda kullanılabiliyor. Buzdolabında saklayarak daha serinletici bir etki alabileceğimiz de belirtilmiş. 

Miniso yüz spreyi

Ben Miniso Mist'i genellikle cildimi temizledikten sonra tonik olarak kullanıyorum. Yüzümü yıkadıktan sonra oluşan gerginliği alıyor, cildimi hafifçe nemlendirip rahatlatıyor. Ardından cilt bakımımı uyguluyorum. Gün içerisinde ferahlamak istediğimde ya da cildimde gerginlik hissettiğimde de kullanıyorum. Yazın buzdolabında tuttuğumda da ferahlatıcı etkisi artmış ve beni bu bakımdan da memnun etmişti
Miniso Mist'i termal suları kullandığım her alanda kullanabiliyorum ama açıkçası saçlarımda hiç denemedim. Saçımda bir serinleme hissine ihtiyaç duyacağımı da pek zannetmiyorum. 

Miniso yüz spreyi

410 ml, kocaman şeffaf yeşil bir şişede satılan Miniso Mist'in açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Ürünü hiç açmazsanız kuru ve serin bir yerde 30 ay kadar saklayabiliyorsunuz. Şişesinin sprey mekanizması oldukça başarılı, homojen ve yumuşak bir şekilde ürün püskürtüyor. Ancak, bu mistin yapısı oldukça ıslak ve klasik termal sulardan biraz daha yoğun olduğundan makyaj üzerinde kullanmanızı önermem. 
İçeriğinin dördüncü sırasında salatalık ekstresi bulunan Miniso Mist, su bazlı bir ürün... Aloe Vera, kaktüs çiçeği, gliserin ve allantoin içeriyor. İçeriğinin son sırasında parfüm var; ferah bir salatalık kokusuna sahip... Alkol, paraben, bht içermiyor. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceğini düşünüyorum. 

Miniso yüz spreyi

Kocaman boyu ile son derece bereketli bir ürün olan Miniso Mist, oldukça iyi bulduğum içeriği ve uygun fiyatı ile tercih edilebilecek bir yüz spreyi... Miniso raflarında ürünler her zaman bulunmayabiliyor ama bu misti hala görüyorum. Ferahlatıcı, rahatlatıcı ve cildinize hafifçe de nem verecek bir yüz mistine ihtiyacınız varsa aklınızda olsun. Laf aramızda, çok yorucu iş günlerinin ardından bu tarz ürünler ayaklar ve bacaklar için de şahane olabiliyor. 
Miniso Mist'i ve tüm Miniso ürünlerini markanın mağazalarından bulabilirsiniz.

Sevgilerimle... 

1 yorum:

  1. Senin Miniso yazılarından sonra tükanı toplayasım geliyor Blana! Yılbaşından sonra kendimi tutamayabilirim :)))) Güle güle kullan şekercim, öperim!

    YanıtlaSil