Bitirdiklerim-2

Aralık 01, 2015 2 Comments A+ a-

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...

Evlilik hazırlıklarım sebebi ile değil blogla, kendi hayatımla bile ilgilenemiyorum şu ara. Ancak, eski evi boşaltırken çöpleri de atmak zorunda kalınca, hızlıca bir fotoğraf çektim ve yeni bir bitenler yazısı daha yazmaya karar verdim.

Bitirdiklerime gelince...




Loreal Skin Perfection Serum: Bu serumu severek kullandım. Yaz mevsimi için yeterli geldi. Daha çok cildimde fazlaca gerginlik hissettiğimde uyguladım. Nem vermesi yeterli geldi ancak benim lekelerim, cilt tonu düzensizliklerim yok; bu yüzden bu konudaki vaatleri ile ilgili yorum yapamayacağım.

Loreal Skin Perfection Nemlendirici: Bu ürün, yaz mevsiminde benim gece kremim yerine geçti. Güneş koruması yok, o yüzden günlük kullanım için bence yeterli değil. Kuru ciltlerin seveceğini düşünüyorum. Oldukça da bereketli, ekim ayı sonunda ancak bitti. Kışın bana yeterli nemi veremeyeceğinden, havaların soğumasıyla emektar Clinique DDML'me dönüş yaptım.

Clinique All About Eyes Serum: Bu göz çevresi serumu deneme boyuydu. Bir etkisini görmedim.

The Body Shop Satsumalı El Kremi: Bu el kremlerini çok seviyorum. Meyvelilerin kokusu oldukça yoğun ve kalıcı... Tüm çevreniz kokuyor :-) Elleri güzel nemlendiren ama yağlı bir his bırakmayan bir nemlendirici... Şu an bademlisini kullanıyorum. Özellikle bilgisayar başında çalışan ve mausa krem bulaşmasına benim gibi sinir olanlara tavsiye ederim :-)

Victoria Secret Aqua Kiss Vücut Spreyi: Bu da yazlıklardan... :-) Yazın parfüm kullanmıyorum, çok ağır geliyor. Bu spreyin kokusu çok güzel gerçekten... Çok da bereketli, 250 ml bir ürün. Her gün bolca kullanmama rağmen beni tüm yaz idare etti. Kokusu kalıcı değil, tazelemek gerekiyor. Elbiselerinize de sıkabiliyorsunuz. Ben küçük, seyahat boy şişelere doldurup yanımda da taşıdım. Seneye tekrar alacağım bir ürün.

Palmolive Body Butter Şeftali Büyüsü Sıvı El Sabunu: Şeftali kokusuna bayılırım. :-) Yenisi alındı bile.


Flormar Perfect Coverage Liquit Concealer: Uygun fiyatlı, biraz yoğun yapıda bir kapatıcı... Pudrayla sabitlemezseniz çizgilere doluyor. Ancak fiyat-performans açısından çok başarılı bir ürün. Ancak, Mac kapatıcımdan ve Loreal True Match kapatıcımdan çok memnun olduğumdan, tekrar satın almayacağım.

Loreal Elseve Argınıne Dirençx3 Dökülme Karşıtı Şampuan: Arada alıp kullandığım bir şampuan... Dökülmeyi az da olsa azaltıyor. Şampuanımı değiştirerek kullandığımdan, bu benim dönüşümlü kullandığım şampuanlardan. Saç derisini kurutmuyor (yağlı saçları daha da yağlandırabilir), güzel nem veriyor ve güzel temizliyor. Tavsiye ederim. 

Wella Pro Series Hacim Veren Saç Köpüğü: Bu ürünü bitiremedim. Kullanım ömrü bittiğinden attım. Güzel bir köpük, saçları ağırlaştırmadan, sertleştirmeden şekillendiriyor. Ancak ben saç şekillendirici kullanamıyorum, bu konuda çok tembelim :-(

Yves Rocher Purbleuet Çift Bazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Yenisi alındı bile. Severek kullanıyorum.

Loreal Paris Üç Etkili Kuru ve Hassas Ciltler İçin Rahatlatıcı Yıkama Jeli: Cildimi kurutmadan güzel temizledi, sadece çok köpürmüyor. Memnun kaldığım bir ürün...

Yves Rocher Üç Çaylı Makyaj Temizleme Suyu: Ben bu suyu yüzümü yıkamadan önce, makyajımı önden temizlemek için kullandım, memnun kaldım.

Buraya kadar okuduysanız hepinize çok çok teşekkür ederim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere...

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Evlilik hazırlıkları ne kadar da yorucu, kolaylıklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, kısa zaman önce atlattım çok şükür. :-)

    YanıtlaSil