Nivea Duşta Vücut Kremi

Nisan 16, 2016 43 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün aylardır peynir ekmek gibi tükettiğim Nivea Duşta vücut kreminden bahsedeceğim. Bu ürünü geçen sene yaz başından beri kullanıyorum ve ayda bir kutu mutlaka bitiriyorum. Bu kadar sıklıkla kullandığım bir ürünün yazısını yazmadığımı fark edince, kolları sıvadım.


Her yazımda mutlaka belirtiyorum, çok kuru bir cildim var. Her kuru ciltli birey gibi, kış aylarını zor geçirirken, havaların ısınmasıyla rahatlıyorum.

Nivea Duşta vücut kreminin reklamlarını ilk gördüğümde açıkçası ürüne hiç itibar etmemiştim. Bu ürün, bir duş jeli değil, temizlemek gibi bir görevi yok. Normal duş rutininizi tamamlayıp, duş jelinizi kullanıp, en son nemlendirici olarak kullanılıyor. Geçen yaz, havaların sıcaklığını fırsat bilip ürünü denedim. Beni oldukça şaşırttı ve gerçekten işe yaradı. Her duştan çıktığımda, tüm vücudumu kremliyordum ve bu gerçekten çok zamanımı alıyordu. Günde 12 saat çalışıyorum, akşam eve geldiğimde kendime ayıracak üç-dört saatim ya oluyor ya olmuyor. Dolayısıyla benim için, on beş-yirmi dakikalık kremlenme süresinden tasarruf etmek bile çok önemli... Yaz boyu haftada bir kez yoğun yapıda bir vucüt kremi kullanıp, kalan günleri Nivea ile rahatlıkla geçirdim.


Havalar soğuduğunda Nivea Duşta vücut kremi tek başına bana yeterli gelmemeye başladı. Ancak bu sorunu da, yine duşta Nivea ile beraber bir vücut yağı kullanarak çözebildim. Şu anda, duştan çıkmadan evvel Nivea Duşta vücut kremini çok yoğun olarak uygulayıp, hafifçe durulanıp üzerine bir vücut yağı uyguluyorum ve yine çok az durulanıp duş rutinimi bitiriyorum. Haftada iki kez yoğun nem veren nemlendiricimi uyguluyorum ancak, artık havalar ısınıyor ve yakında haftada bir nemlendiriciyle sadece Nivea Duşta vücut kremi bana yetmeye başlayacak.

Tüm bu anlattıklarım size çok çetrefilli gelmesin. Benim cilt yapımdan kaynaklanan bir rutin bu... Cildiniz çok çok kuru değilse, Nivea Duşta vücut kreminin tek başına size yeterli geleceğini düşünüyorum. Ürünün 24 saat nemli tutma iddiası var. Tabi ki, 24 saat nemli tutmuyor ancak benim gibi sıkça duş alıyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zaten, günlerce nemli tutan bir ürünle karşılaşacağımı hiç zannetmiyorum.


Nivea Duşta vücut kremi sıvı bir ürün değil, vücut sütlerinden daha kıvamlı bir yapısı var. Kremsi bir ürün... Uygularken ben suyu kapatıyorum ki, vücuduma iyice yedirebileyim. Sonrasında suyu tekrar açıp çok az durulanıyorum, kremin tamamen akıp gitmesine izin vermiyorum. Bir çok farklı çeşidi var, fakat ben kuru ciltler için olan badem yağlı ve shea yağlı olanlarını kullanıyorum. En son Migros indiriminde kakao yağlısını da denedim ancak ondan pek memnun kalmadım. Ürünün normal ciltler için olanı da mevcut... Kokuları da, bence güzel ancak tabi ki kalıcı değil... Ben duşta kullandığım hiç bir ürünün kokusunun kalıcı olmasını istemediğimden, benim için olumlu bir özellik olduğunu söylemeliyim.

Ürünle ilgili söyleyebileceğim olumsuz taraflar ise, ilk olarak içeriği çok temiz değil. Ambalajından hoşlanmıyorum, çok sert olduğu için ürün azaldıkça kullanması zorlaşıyor. En son, kapağını çıkartıp kalan ürünü ite kaka başka bir kaba almak gibi bir çözüm buldum. Ambalajı o kadar sert ki, kesmek de pek kolay değil... Ürünleri son damlasına kadar kullanma hastalığım olduğu doğrudur. Son olarak ekleyeceğim şu ki, eğer duştan çıktığınızda gıcır gıcır bir histen hoşlanıyorsanız, bu ürünü kullandığınızda o hissi hissedemezsiniz. Nemlendirdiği için, o gıcır gıcır his ortadan kalkıyor. Fakat yapış yapış bir his bırakmıyor ve kurulandıktan sonra hemen giyinebiliyorsunuz.


250 ml ve 400 ml olmak üzere iki boyu var, tahmin edeceğiniz gibi benim tercihim genellikle 400 ml olandan yana... 250 ml olanları 15 TL'ye yakınken, 400 ml'lik boyu 20 TL civarında satılıyor. Ben, Migros indirimlerinde bu üründen bir koli alıyorum sanırım. Çok sık bitirdiğim için, %50 indirimlerde Nivea Duşta vücut kremini depolamak çok iyi oluyor. Ben ürünü çok yoğun uyguladığımdan normalden sık bitirsem de, siz makul miktarlarda kullanacağınız için daha uzun süre gidecektir. Özellikle yaz yaklaşırken, duş sonrası harcanan zamandan oldukça kazandıran bu ürünü denemenizi tavsiye ediyorum.

Bu uzun yazıyı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere...

43 yorum:

  1. Sosyal medya da sık gördüğüm bir PR ürünüydü, başlardan neredeye hiç olumsuz yorum yoktu, her şeyiyle öyle çok övülüyordu ki, elim denemeye varmadı. Çünkü ne zaman öyle ürünler alsam %80 hüsrana uğruyorum.. Şimdi birçok deneyim yazısına bakıyorum, beklentiler, cilt tiplerinin farklılıkları vs ile yorumlar çoğalınca daha güzel oldu =) Vücut kremleme aşamasına o kadar çok üşeniyorum ki, sanırım ilk fırsatta bir denemem gerek =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun süre o önyargıyla almadım. Şimdi iyi ki denemişim, diyorum. Beklentini çok yüksek tutmazsan, kurtarıcı bir ürün İlke :) Umarım sen de seversin.

      Sil
  2. Aslında bu ürün benim gibi duştan sonra losyon,krem vs uygulamaya aşırı üşenen kişiler için çıkarılmış, böyleyken ben hala daha denemedim biliyormusun canım benim,şaka gibi :/ Bazen öyle bir basiretim bağlanıyor ki, almaya gittiğim ürünleri unutup bambaşka şeyler alıp geliyorum.Bak Migros indirimlerine bayılıyorum değerlendiriyorum da her defasında ama buna kaç indirim geçti sıra gelmedi, bu sefer kesin alıcam artık, bu yazını aklıma yazayım ampul gibi yansın alışverişte :) canım arkadaşım ellerine sağlık çook detay ve güzel bir yazı yazmışsın yine <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, duş sonrası kremlenmeye üşeniyorsan mutlaka bir dene... Bazen ben de öyle oluyorum, bir şey almaya gidip bambaşka bir şey alıyorum, asıl olanı unutuyorum. Anneler Günü geliyor, o zamana artık :) kocaman öpüyorum seni canım arkadaşım <3 <3

      Sil
  3. Fena bir nemlendirici değil ama 24 saat de değil tabi bir de ambalaj konusunda çok haklısın son kalanı çıkartmak için zırlanıyorum baya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 24 saat nem vermediğini yazmayı unutmuşum, sayenizde yazıyı güncelledim. Teşekkürler İrem Hanım :)

      Sil
  4. Bende çok üşeniyorum böyle duştan sonra nemlendirmeye, uğraşmaya falan. O kadar çok bitirdiyseniz güzel bir üründür kesin, fiyatıda uygunmuş. Ama dediğiniz gibi ürün azcık bile kalsa alma derdindeyim. O kadar para veriyoruz dibine kadar harcıcaz tabii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentini yüksek tutmazsan, duş sonrası kremlenme derdinden kurtarıyor Çağla... Tabi ki, kremlediğimiz gibi yoğun bir nemlendirme sağlamıyor ama işe yaradığı kesin, denemeni öneririm :)

      Sil
  5. Nivea ürünlerini severim. Bunu da bir deneyeyim. Çok teşekkürler.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsınız. Ben teşekkür ederim :) Sevgilerimle...

      Sil
  6. Nivea is a promising brand, its products are always work fantastically :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I love this shower cream :) Thank you :)

      Sil
  7. Duş sonrası nemlendirmeye bende üşeniyorum ama nemlendirmek gerek sonra derim pul pul oluyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süre ben de ihmal etmiştim bakımımı, sonra çok sıkıntısını çektim. İhmal etmeyin, derim. Sevgilerimle... :)

      Sil
  8. Ben başlığı okur okumaz Nıvea denince aklıma Migros geliyor Blana ve sen beni şaşırtmadın Migros indiriminden yararlanmışsın :))) Sen şimcik ayda bir mi bitiriyosun alla alla ben bunlar 2 hafta anca gider dedim :P

    Bu arada sen ister kuru ister yağlı bir cilt yapısına sahip ol 2 ton bakım ürünü kullanırsın beni kendine benzettin iyice :D Ablamın bacakları da kup kuru hatta kışın bildiğin çatlamalar varya öyle oluyo Nıvea'nın bebek yağını kullanıyor 1 aydır sonuç, şuan normal ve hiç kuruluk yok ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde yine güldürdün beni :)) Migros indirimlerini çok seviyorum, mutlaka değerlendiriyorum. Cildim bu kadar kuru olmasa tembelliğinden bir şey yapmazdım, bak :)) O vücut yağları çok işe yarıyor, ben de kullanıyorum :)

      Sil
  9. Çok pratik bulsam da aynen yazdığın gibi içeriğinden dolayı almadığım bir ürün... Temiz içerikli alternatiflerini araştırayım ben en iyisi :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temiz içerikli bir alternatif süper olur Başak :)) Sevgilerimle, öpüyorum kocaman :)

      Sil
  10. Çok şükür nem ile ilgili fazla sorunum yok. Sadece diz, dirsek gibi bölgelerde ihtiyacım oluyor. Dusta kremin testerını denemiştim canım, memnun kalmıştım ben. Ama duştan çıkınca bebe yağı sürmeyi daha çok seviyorum. Yumuş yumuş oluyo cildim :)
    Sevgiler kırmızı rujum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Problemsiz cilt ne güzel İstanbul Hanımefendisi :) Ne şanslısın :)) Ben de yağ kullanıyorum, gerçekten çok güzel oluyor :)) Ama bu hemen giyinmeye imkan verdiği için pratik geliyor bana :) Öpüyorum sevgiyle...

      Sil
  11. Ben de herkesin harika bir ürün, çok memnunum laflarından ötürü çekinmiştim. Şöyle güzelinden, objektifinden bir yorum yapmanı çok sevdim :) Kremlenmeye üşenenlerde ben de varım! :)
    Denemek lazım... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ba-yıl-dım kelimesini okuyunca ben de bir uzak duruyorum, çok haklısın. :) Tabiki, nemlendirici uygulamak gibi etkili bir sonuç vermiyor ama kurtarıcı bir ürün. Ben memnunum, denemeni tavsiye ederim ;)

      Sil
  12. Bu ürünle ilgili gerçek bir deneyim yazısıyla karşılaşmak ne güzel..Üşengeçler ordusunun bir neferi olsam da Migros indirimlerinde göz kırpmak isterim bende Nivea standına..Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tembellik benim de kanımda var, sorma :)) Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Umarım denersen memnun kalırsın, beklentiyi yüksek tutmadıkça günü kurtarıyor ;)

      Sil
  13. Çok sevdiğim bir ürün bende kullanıyorum çok pratik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de pratik ve kurtarıcı buluyorum :))

      Sil
  14. Artik kuru bir cilde sahip olduğumu bilmeyen kalmadı:) ben de kullanıyorum bunu ve memnunum. Dediğin gibi iki çocuk, is ev kremlenmek bile zaman kaybı. Çok güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne Güncesi, vakitsizlik fena, senin işin daha da zor... Pratik ürünleri ben de seviyorum, zamandan ne kadar tasarruf etsek iyi... Çok teşekkür ederim :))

      Sil
  15. O kadar duydum ama kullanmak hiç nasip olmadı güzel bir ürüne benziyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirici uygulamak kadar etkili bir sonuç vermiyor ama günü kurtarıp duş sonrası zamandan tasarruf etmek için bence güzel bir ürün :)

      Sil
  16. Ben de kuru ciltliyim ama sevebilir miyim bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneler günü indiriminde 7-8 lira gibi bir fiyata düşüyor küçük boyu. Havalar sıcakken bir deneyin kuru ciltler için olanını bence, belki seversiniz :)

      Sil
  17. Hakkında pek çok yorum okudum.Çokta merak ettim ancak denemek bir türlü nasip olmadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havalar ısınıyorken, denemenizi öneririm ❤️❤️

      Sil
  18. bunu sevdim deniycim. nivea seviyo ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sonunda sana uygun bir şey buldum, desene Deep :)) Yaşasın yaa!..

      Sil
  19. Ause'm ben de çok severek kullanıyorum. Yaz yaklaşırken bence kenarda bulundurulmalı, çok pratik :) Öpüyorum kocaman :))

    YanıtlaSil
  20. Ben buna bir bakayım o zaman. Memnun kalmana çok sevindim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havalar ısınmışken, denemeninizi öneririm Nilgün Hanım :)

      Sil
  21. bunu bir türlü kullanamadım yoruma dayanarak alırım ürünleri, çok güzel anlatmışsın canım, nivea bebek yağını kullanıyorum ben çok etkili tavsiyemdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea'nın yağını çok öneriyorlar Merveciğim, ben de yağını deneyeyim :)

      Sil
  22. Bu ürünü gördüğüm herkese tavsiye edebilirim.. Maşallah her versiyonunu da deneyimlemişsin canım benim dikkatimden kaçmadı :) :)

    Her gün duş alan birisi için evet nemli kalma süresi uygundur diye düşünüyorum.. Bir de sizin gibi uzun saatler çalışan bir kimsenin akşam eve geldiğinde açıkçası kalkıp bir vücuduma bakım yapayım bir nemlendireyim losyonlar süreyim diyecek bile hali kalmıyor maalesef.. İşte bu noktada bu vücut kremleri tam bir kurtarıcı :)

    Sürdükten sonra hemen giyinilebilmesi de süper !

    Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  23. Çook açıklayıcı olmuş gerçekten :) niveanın vücut nemlendirme ürünlerini ben de çok seviyorum gerçketen yumuşacık yapıyor teni

    YanıtlaSil