Yves Rocher Hydra Vegetal Göz Kremi

Nisan 05, 2016 75 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün yaklaşık dört aydır her gün kullandığım Yves Rocher Hydra Vegetal göz kremi yorumlarımdan bahsetmek istiyorum. Göz kremi konusunda, benim için en uygunu diyebileceğim ürünü henüz bulamadığımı şimdiden belirtmek isterim. Henüz istediğim kadar nem veren ve bunu yaparken de hızlı emilen bir göz çevresi kremiyle karşılaşmadım. Ancak, Yves Rocher'ın bu göz kremi beni belli açılardan oldukça memnun etti.





Hydra Vegetal göz çevresi kremini, balayına gitmeden evvel güneş koruyucusu satın almak amacıyla Yves Rocher mağazasına uğradığımda satın almıştım. Kartımda tanımlanmış bir kampanya vardı ve yararlanabilmek için de tamamen görevli bayanın tavsiyesiyle, ürün hakkında bir araştırma yapmadan satın almıştım. Dolayısıyla beklentim de oldukça düşüktü.

Yves Rocher'in bu göz kremi, aslında kremden çok bir jel kıvamında... Tüp bir ambalajla geliyor ve bu bakımdan kavonozdaki kremlere göre hijyenik. Ayrıca tüpünün şeffaf olması, kalan ürün miktarını gözlemlemek açısından bence son derece kullanışlı olmuş. Göz çevresine yoğun nem vermeyi ve göz altı torbalarını iyileştirmeyi vaadediyor. Benim göz altı torbalarım yok ancak, nem verme vaadini bence yerine getiriyor.


Hydra Vegetal göz kreminin beni en şaşırtan yanı, nem vermedeki başarısı oldu. Açıkçası uzun zamandır kullandığım göz kremleri içerisinde beni en çok rahatlatan ürün, diyebilirim. Kullandığım süre boyunca, göz altı morluklarımı da bir nebze düzelttiğini gözlemledim.

Uygulandığında göz altında ıslak bir his bıraksa da, çok çabuk emiliyor ve makyaj yapmak için çok beklemeniz gerekmiyor. Göz altlarıma verdiği serinlik hissini de çok sevdiğimi söylemeliyim. Çok az miktarı iki gözüme de yeterli geliyor.

Hydra Vegetal göz kremini sadece sabahları kullandığımı söylemem gerek. Ancak sabah ve akşam uygulanması öneriliyor. Ben akşamları burada bahsettiğim Loreal göz kremini uyguladım. Şu anda da başka bir krem kullanıyorum ve Hydra Vegetal'i sadece sabah uygulamaya devam ediyorum.


Yves Rocher Hydra Vegetal göz kremini akşam bakımımda tercih etmememin tek sebebi daha yoğun yapıda ve özellikte ürünlere ihtiyaç duyuyor olmam. Açıkçası, bu krem bence daha çok, genç ciltler için uygun... Benim gibi otuz beşine merdiven dayamış, olgun ciltli olunca sadece nem değil, kırışıklıklarla da mücadele etmek durumunda kalabiliyorsunuz yada en azından cildinizin ihtiyaçları artıyor. Bu ürünün yaşlanmaya karşı bir vaadi zaten yok.

Hydra Vegetal'i göz çevresinde nemsizlikten şikayet eden, genç ciltlilere rahatlıkla önerebilirim. Çoğu göz çevresi kremi bende yanma yapar, bu üründe böyle bir sorun hiç yaşamadım. Hassas göz çevresi olanlar da deneyebilir. Ben artık antiaging özellikli ürünlere biraz daha yönelip, yaşlanmaya başladığımı kabul etmek zorunda olduğumdan tekrar satın almayacağım.

15ml'lik tüpte satılan bu kremi 47 TL'ye Yves Rocher mağazalarından yada online sitesinden satın alabilirsiniz.

Sevgilerimle...

75 yorum:

  1. Bende göz altı kremlerine takmış durumdayım, bu aralar favorim logona markasına ait nar özlü göz kremi, araştırmanı tavsiye ederim belki ilgini çeker. Blogumda yorumlamıştım kremi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bakacağım muhakkak :)

      Sil
  2. Bende göz kremlerinde aradığım ürünü bulabilmiş değilim :)) her bittiğinde farklı markanın alıyorum yinede işte bu dediğim olmadı :)) şu andada himalaya'nın göz altını kullanıyorum ama ondanda memnun değilim açıkçası :)
    Çok güzel yorumlamışsın canım emeğine sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım benim, ben de sürekli yeni krem deniyorum ama hala tam olarak memnun edeni bulamadım. Şimdilerde yeni bir tane denemeye başladım, bakalım ne olacak :))
      Teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
    2. Dene dene :)) ama sonucu bana haber vermeyi unutma :) noluuur :))

      Sil
    3. Tabiki canım benim, yazarım zaten :))

      Sil
  3. Hmm, son paragrafa kadar okudum ve 35 yaş üstü kullanmasını görünce tamam dedim :) Gerçekten, jeller artık bende iç işe yaramıyor... arayışa devam :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nem vermesini saymazsak, benim için yetersiz kaldı. Skincode'dan ümitliyim :) Sevgilerimle...

      Sil
  4. Daha önce kullandığım bir göz kremiydi belki bitenlerde yazısnı bahsettiğim bir üründür. Jeli birde yaz aylarında biraz dolapa beklettiktn sonra dene o_O
    Aşırı beğendiğimi hazırlamıyorum ama anlık verdiği hissi seviştim, jelsi yapısından böyle hafif yapış yapış his aklıma geldi :) Kuruluktan yakınanlara değilde, normal ve ilerleyen yaşlar için önlem alanlar için belki daha çok sevilebilecek bir üründü. Yves'in ürünlerinin çoğunu seviyorum (:

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kremi satın aldıktan sonra, birlaç blogda araştırdım,çok benzer ama farklı ambalajda bir çeşidini okudum hep.Acaba formülü mü değişti? Çünkü, bu asla yapış yapış değil ve sitede de yoğun nem verdiği yazıyor. Gerçi kişiden kişiye farklı oluyor ürünlerin verdiği his... Yalnız buzdolabında bekletmek gerçekten şahane olur, etkisi uzun süreli değil, çok haklısınız ama o serinlik hissi güzel. Bitmek üzere bendeki, bitirmeden bir deneyeyim mutlaka :) Teşekkürler, sevgiler :))

      Sil
  5. Genc ciltler kullanabilir diyince daha çok ilgimi çekti ancak fiyatı baya pahalı. Benim kullandıgım rival de loop markasının göz cevresi kremi verdiği nemi ve hemen emmesini çok seviyorum. ancak göz altlarınız kuruysa kırmızı kapaklısını almanızı öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağla, bu indirimsiz fiyatı... Yves Rocher zaman zaman %50 indirime giriyor, yakalarsan denemeni öneririm. Kullandığın göz kremi aklımda, sende okumuştum ve not etmiştim ;)

      Sil
  6. Bende Yves Rocher ANTI-AGE GLOBAL Serisinin göz kremini kullanıyorum.Nemlendirme konusunda ve emilme konusunda gayet başarılı fakat göz altı torbaları veya göz altı morlukları konusunda maalesef diyorum.Normal fiyatı 120 tl civarı diye hatırlıyorum.Başka ürünlere şans vericem :) Emeğine sağlık güzel yazın için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini bir arada yapanını bulsak keşke... Hem morlukları geçiren hem göz altı torbalarını düzelten hem kırışıklık karşıtı hem nem veren bir göz kremi bulsam komple maaşı yatırırım sanırım :)) Ben de şimdi yeni bir krem deniyorum, bakalım o nasıl olacak :)) Çok teşekkürler yorumun için... :)

      Sil
  7. Canım benim aynen bende çok iyi bir göz kremi arıyorum şöyle emilimi güzel, verdiği nem iyi ve en önemlisi var olan kırışıklıklarda ciddi işe yarayan birde morluklara iyi gelen, böyle bir göz kremi varmıdır inan bilmiyorum çok şey bir arada bulmak çok zor ama 30 yaş üzeri olunca ve daha öncesinde herhangi bir önlem almadıysan çok zorlanıyorsun kırışıklıklar konusunda :( pişmanlığım çok..Bu konuda senin deneyimini ilgiyle ve dikkatle takip ediyorum canım, işte budur dediğin kremi gözüm kapalı alıcam canım arkadaşım benim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, o kadar haklısın ki, ben de ihmal ettim uzun zaman kendimi. En büyük pişmanlığım da güneş gözlüğü kullanmamak oldu, çok zararını gördüm. Biliyorsun her seferinde yeni bir marka deniyorum, şimdi de başladığım bir krem var ama sonucu inan ben de merak ediyorum. Bir ay kadar kullanıp etkilerini iyice deneyimleyince onu da yazacağım canım arkadaşım <3 <3

      Sil
  8. yves rocher'in ismini çok duyuyorum şu sıralar denenmesi gereken ürünler arasında. bu ürünü de aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın çoğu ürününü seviyorum, güzel indirimleri de oluyor, indirim zamanlarını takip etmenizi öneririm :)

      Sil
  9. Yaş otuzu geçince göz kenarlarında beliriyor kıvrımlar malesef. Hemen telaş sarıyor hangi krem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdican sorma, o kırışıklıklardan çok musdaribim :-/ Hangi krem sorusunun cevabını iki senedir arıyorum, bakalım yeni bir krem deniyorum, o nasıl olacak?! :)

      Sil
  10. Jel formlu ürünleri genellikle seviyorum ben.Bu serinin serumunuda severek kullanmıştım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jel ürünlere önyargılıydım aslında ama bu kremle benim de düşüncem değişti. Fakat serde çok kırışıklık var, daha yoğun kremlere yönelmeye başladım artık :) Serumu hiç incelemedim, bir bakayım ona da :)

      Sil
  11. sen yokken kaç kez ağladım sonra da yves rocher hydra vegetal göz kremi sürdüm biliyor musun, senin yüzünden param hep ruja ve kreme gittiiiii :))) (bir blana cümlesi kikiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruja değil de kremlere servet harcadığım doğru valla Deep :D (sesli güldüm bu sefer)

      Sil
    2. bi deeee, fenom demiştiydi, sen kafkas sürgünüymüşsün yaa, onu da yazsanaa annatsanaaa bi yazındaaa :)

      Sil
    3. Hmmm değişik bir istek oldu bu :)) Ben yazayım sana, sen bir çerkes kızının hikayesi diye yayınla :D

      Sil
    4. Ahahaaa deep!ten istekler 😂😂😂

      Sil
  12. Gündüz rahat rahat yazamadığım için şimdi sindire sindire okudum ama bu ürün tabi beni yaş itibari ile aştı :)) Ben daha nemlendiricileri çözmeye çalışırken birkaç sene sonra sana koşarak gelicem söz bak 🙈 Ambalajının şeffaf olması gerçekten iyimiş ama ne güzel içini görürsün dicem ama sen kesmeden rahat etmezsin ambalajı :D mavi kalp ınladın sen onu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun ambalajı baya yumuşak belki kesmeden son damlasına kadar kullanırım :)) Niye yaş itibariyle seni aşsın Gözde ama :)) Bir tek ben yaşlandım sanırım :)) Sen her zaman gel, bikaç sene beklemene gerek yok ki... :)) Benden her renk kalp sana :)) <3 <3 <3

      Sil
    2. dur yahu ben daha 24'üm :(( zaten çok pis takıntılıyım yıpma bana bunu herkes yok selülit kremi kullanmaya başla yok kaz ayağı bölgen kırışır efendime diyim saçıma 2 dal beyaz ak düşmüş arkadaşlarımın düğün törenlerin de takı iğnesi tutmaktan bir tane daha arkadaşımı evlendirecek gücüm kalmadı!!! Gideyim de halime iki ağlayıp çikolata yemek için bahane bulayım :D <3

      Sil
    3. Yazmışım güzel güzel, bu kremi genç ciltlere öneriyorum, diye :) okumamış bak bak :p

      Sil
    4. Dimi yaa okumamış 😂😂😂 ah yaa bulalım sana birini gözde! Dertlenme gel😉
      ❤❤❤❤❤

      Sil
    5. Dimi yaa okumamış 😂😂😂 ah yaa bulalım sana birini gözde! Dertlenme gel😉
      ❤❤❤❤❤

      Sil
    6. cık cııııkk valla cık cııık okudum tabisi de ama ne kadar geç cilt dese de ben kullanmıyorum ki yani daha önce de kullanmadım şimdilik nemlendirici yetiyor napayım ki :D

      Feno sen çok pis galbimi kırdım bikere ben 2 sayfalık doğum hikayelerini heyecanla okuyan insanım yani hıı tığam mı 😢ayy yok iyiyim ben böyle 30'a 1 kala buluruz o zaman ilan veririz 😂😂

      Sil
    7. Kırılma bana takılıyorum sana ahahaaa 💗💗💗💗💗

      Sil
    8. ooo 5 tane kalp varsa ne kırılcam ki hoppilili 👯göbek bile atarım :)))

      Sil
  13. Çerkez kızı iyi geceler. Yalnız değilmişim uyuyamayangillerden. Allahtan fazla morluk yok aama bu pc başında fazla zaman geçirdiğimizden midir nedir eskisine göre morartılar başladı:))) Artarsa tavsiyene uyucam canım. Öptüm fıstık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki gecedir oturuyorum, gündüz de uyku bastırıyor, bu ara böyle oldu :)) Bilgisayar başında olmak çok etkiliyor gözleri. Şimdi yeni bir tane deniyorum, ondan umutluyum Nilgün Hanım, bir ay kadar kullanayım yazacağım :) Ben de kocaman öpüyorum sizi, iyi geceler :-*

      Sil
  14. Güzel bir ürüne benziyor. Daha önce hiç denemedim tabii. ambalaj şeffaf olunca rengide çok hoş görünüyor

    YanıtlaSil
  15. Güzel bir ürüne benziyor. Daha önce hiç denemedim tabii. ambalaj şeffaf olunca rengide çok hoş görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra, rengi yeşil... :) Sadece nem versin istiyorsan güzel...

      Sil
  16. Benim de göz çevresi için ürün arayışlarım sürüyor. Öncelikle uyku düzensizliği sebebi ile oluşan morluklar ardından oluşmaya başlayan çizgileri yok edecek bir krem ne zaman deneyeceğiz bilmiyorum. En son kullandığım krem de hüsran.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok yorgunluk etkiliyor zaten göz çevremizi. Ben de günde 12 saat çalışıyorum, hep bilgisayar başında, akşam evde ayrı uğraşıyorum ve dolayısıyla yeterli uyumuyorum. Böyle olunca da gelsin morluklar... Skincode'dan umutluyum, markanın iddiaları büyük ama sonuçları görmek lazım. Umarım o istediğimiz kremi birimiz buluruz.

      Sil
  17. Kırmızı rujum, benim gözler çekik, azcık güleyim zaten gözüm bile belli olmuyor :) Var sen düşün kaz ayaklarını. Ne yapsam bilemiyorum. Oriflame'ın vardı bir göz kremi onu kullanıyordum, pek birşey fayda etmedi. Yves Rocher'yi deneyeyim, çok teşekkürler canımın içi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul Hanımefendisi, göz kremi hepimizde sıkıntılı bir konu... Bu kremin kırışıklıklara pek etkisi yok, şimdi bir başka krem deniyorum. Arayışlarım sürüyor, bulacağım umarım :)) Ayrıca ben yerim senin çekik gözlerini, hep gülmekten kırışsın onlar :))

      Sil
    2. Hhaha :) Tamamdır, takipteyim, kim önce bulursa kırışıklığa iyi gelen bir formül, diğeriyle paylaşsın :)
      Sevgiler canım.

      Sil
  18. bu bana göre değil bir alışverişte hediye mi gelmişti sadece göz altıma serinlik verdi ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genç ciltlere uygun bence zaten, bize yeterli gelmemesi normal...

      Sil
  19. Ama ben hiç kullanmadım kii göz altı kremi o fikir gelirse ilk iş buna bakmak olacak o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki ihtiyacınız olmadı, ne güzel... :))

      Sil
  20. aradığını bulamayanlardanım bende maalesef bu konuda:(benim göz altlarım biraz sorunlu devamlı uyku düensizliğinden dolayı.Uyku düzenı olmayınca bence urunlerde bır yere kadar fayda ediyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, uyku çok önemli... Yaşam kalitemiz, beslenmemiz bunlar cildimizi çok etkiliyor. Kremler ek destek...

      Sil
  21. Ben on beş yaşında olduğum için böyle ürünler kullanmıyorum doğal olarak ama annem orfilame markasının gündüz ve gece için göz kremlerini kullanmıştı bir ara sonucu iyi geliyor demişti ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana daha çook var canım benim, bu günlerinin tadını çıkar :-*

      Sil
  22. Cilt yaşımı nasıl ogrenicem blana k! Kesin yaşlıdır bakmadım ki hiç 😂😂😂 bu krem bana uyar mı ki? Neyse senle bir araya gelince bakalım 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sana uymaz Korefenomeni :)) Biz bakacağız hep bunlara :))

      Sil
    2. Ahahaaa yaşlıyım dimi 😯😯😯 oy ben nideeemmm nerelere giddeeeeemmm

      Sil
    3. Ehehehe sen yaşlıysan ben neyim :)))

      Sil
    4. Delisin valla yaa :))) Bu arada sen de çift dikiş gitmeye başlamışsın Korefenomeni :D

      Sil
  23. benimde göz altlarım mor ve hafif şişlikleri var bir ara bakayım mağazaya teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)
      Ben teşekkür ederim okuduğunuz için :)

      Sil
  24. Bende hiç bu tarz ürünler kullanmadım ki ama :/ Bir gün kullanırsam senin önerini dikkate alacağım mutlaka Blana :)

    YanıtlaSil
  25. Şu nöbetler beni yıprattı ve yaşlandırdı. Göz torbam bile var;))). Yaş oldu 31 bana iyi bir şey lazım. Bulun a paylaşın dostlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arıyorum Anne Güncesi :)) Bulacağım inşallah, arayan bulur demişler :)

      Sil
  26. Göz çevresinde kırışıklık her yaşta başlıyor canım çok haklısın, ama bakımsızlık ve ihmalden oluyor biraz :( Ben mesela göz çevreme hiç dikkt etmedim ve yetmezmiş gibi güneş gözlüğü kullanmadım, şu an hendek gibi göz altı çizgilerim var :(( Yves Rocher arada %50 indirime de giriyor çok uyguna alınabilir bu krem, hatta yazın daha keyifli olur bence kullanımı :) Canımsın Ause'm, öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil
  27. Ah tamamen kırışıklıkları gideren bir göz kremi bulabilsek keşke ben hiç işe yaramadıklarını düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediğimiz sonucu veren bir göz kremi bulamayacağız sanırım :)

      Sil
  28. Faydalı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  29. Ee deneme sonuclari?yazi cok güzel ama keşke harika bir ürün buldum kizlar demenizi bekliyordum☺
    gercekten yok mudur şöyle harika bir ürün?yas geldi 33 e kirisiklar aldı başını gidiyor? Etkili bisey lazım 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Yukarıda okuduklarınız zaten ürünün bendeki etkisiydi.
      Ne yazık ki, kullandığım ürünlerle ilgili aşırı abartılmış cümleler kurmuyorum; bu anlamdan sizi memnun edemediğime üzüldüm. Kullandıkları her ürünle aşk yaşayan, her ürün "hayatlarının ürünü, muhteşem, harika" olan bir çok blogger var. Size daha çok hitap edeceklerse, onları okumanızı öneririm.
      Sevgiler...

      Sil
    2. Merhaba öncelikle bu tarz paylaşımlarınız için fikir sahibi olduğumuz için size teşekkür ediyorum, gözaltı morlukları ve lekeler için white botanical, gözaltı kırışıklıkları için anti age global kremi kullanmanızı tavsiye ederim kız arkadaşım için almıştım ciddi anlamda etkisini gösterdi diyebilirim.bir haftada düzenli kullanım sonucunda etkisini gösteriyor

      Sil