Sen Yokken Kaç Kez Kırmızı Ruj Sürdüm: Blog İsmi Değişikliği

Mayıs 03, 2016 92 Comments A+ a-

Merhaba...

İsmi "Sen Yokken Kaç Kez Kırmızı Ruj Sürdüm?!" olan bloğum, artık "Kırmızı Rujlu Blog" olarak yoluna devam edecek.

Aslında, her şey instagram hesabımın silinmesiyle başladı. Mevcut instagram hesabım silinince, beni merak eden çok sevdiğim arkadaşlarım oldu. Bu güzel insanlardan biri de Hüzün Sarısı bloğunun sahibi Nihal Hanım'dı. Kendisine durumu anlatırken, laf lafı açtı ve neden bloğumun adıyla diğer hesaplarımın adının aynı olmadığını sordu Nihal Hanım.

Bloğumun açılış hikayesini, beni daha önce okuduysanız, bilirsiniz. Merak edenler buradaki yazıma göz atabilirler. Asla bugün burada olabileceğimi, bu bloğu, yazmayı ve sizleri bu kadar sevebileceğimi hesap etmemiştim ve içimden geçen blog ismiyle gayriciddi başlamıştım yazmaya. Fakat, blog yazmak benim için bir terapi, bir mutluluk kaynağına dönüşünce ilk işim bloğumun tasarımını daha profesyonel hale getirmek oldu. Bu konuda da Benim Tutkum Blog Gonca'm desteğini sonuna kadar verdi ve bu güzel tasarım ortaya çıktı. O zamana kadar benim ne sosyal medya hesabım, ne de bu konulara ilgim vardı. Blogla birlikte instagram, twitter kullanmaya başladım.


Aylar önce, bloğuma bağlı sosyal medya hesaplarını oluştururken, isimleri de bloğumla aynı olsun istemiştim. Ancak, bloğumun ismi o kadar uzundu ki, bunu başaramadım. Dolayısıyla da, tüm hesaplarım farklı farklı isimler oldu. Üstelik, bu uzun isim sıkıntısını bumerang hesabı açarken de yaşadım. Uzun isim, hep işimi çok zorlaştırdı. Bunları çok kısa olarak Nihal Hanım'a anlattım. O da bana, bloğuma yeni bir isim verebileceğimi ve bu sorunu çözebileceğimi söyledi. Ve birlikte bloğuma yeni bir isim aramaya başladık.


Bu arada, bloğa yeni bir isim ve ona bağlı mail ve sosyal medya hesapları fikrini Kore FenomeniDağınık Anne ve Gözde'nin Blog Günlüğü ile paylaştım. Kızlar da bana tam destek verdiler ve böyle bir şeyin çok mantıklı olduğunu, böyle bir değişiklik yapacaksam tam zamanı olduğunu söylediler. Benim Tutkum Blog Gonca'm da yardım için elinden geleni yapacağını söyledi. Benim için araştırmalar yaptı, geç vakitlere kadar sorularıma cevaplar bulmaya çalıştı. Yaklaşık iki günlük beyin fırtınasından sonra, aklımdaki blog ismi seçeneklerini Hüzün Sarısı blog Nihal Hanım'la paylaştım ve bloğumun yeni isminin "Kırmızı Rujlu Blog" olmasına karar verdik. Artık, her şey hazır ve ben de bu yazıyı yazıyorum.

Bugününü headerımı güncellemek için ayıran, desteğini karşılıksız olarak esirgemeyen, hep yanımda olan melek kalpli Gonca'ma çok teşekkür ediyorum.

İki gündür, benim için Çanakkale tatilini bir kenara bırakıp, sabahlara kadar bilgisayar başında uğraşan Gözde'min hakkını nasıl ödeyeceğimi bilemiyorum. Hala ayrıntılarla ilgileniyor ve dinlenmesini söylesem de durmuyor. Gözde olmasaydı, bunu asla başaramazdım, kendi bloğu gibi ilgilendi ve ilgilenmeye devam ediyor.

Dağınık Anne ve Kore Fenomeni'ne tüm mızmızlıklarımı çektikleri ve sabırla bana destek verdikleri için, benimle beraber kafa yorup isim aradıkları için, dostluklarını bir an bile eksik etmedikleri için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Hüzün Sarısı Nihal Hanım'a günün hangi saati olursa olsun, her soruma cevap verdiği için, açık yürekliliğiyle destek olduğu için teşekkür ederim. O olmasaydı, bu değişikliği yapmak aklıma bile gelmezdi. Beni tanımadan, görmeden, heyecanımı benimle paylaştı. Bu yeni ismin mimarı odur.

Ve tüm bunlar olurken, beni ilk merak eden ve bu süreçte hep destek veren canımın içi Derya'nın Spor Günlüğü'ne, Ause'me, "Blana sen yokken mucizelerim de yok oldu" bloğunu açmaya karar verip beni iyice sulugöz yapan Beyaz Mucizeler Açelya'ma, Deeptone'a, İstanbul Hanımefendisi'ne ayrı ayrı teşekkür ederim.

Beni sosyal medyadan da takip etmek isterseniz:
Yeni instagram hesabım: burada
Google+ : burada
Twitter: burada
Facebook: burada

Tüm bağlantılar zaten sağ tarafta da bulunuyor.

Yeni google+ hesabımdan dolayı, takipçi sayılarınız bir artacak, o benim. Herkesi tek tek takibe almaya başladım, hem instagramda hem de googleda.

Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.
Yeni yazılarda görüşmek üzere...


92 yorum:

  1. Yeni ismin hayırlı olsun cANIM, uğur getirsin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün Hanımcım ❤️

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Çok büyük başarılar diliyorum yürekten. Benim için yazdığın güzel sözler için ne kadar mutlu olduysam o kadar da mahcup oldum. Rica ederim. Bilgim tecrübem ne kadarına yeterse, canı gönülden blog yazan herkesin yanındayım.
    Benim Tutkum blog Gonca Hanım'ı da hem blog için hem de hassas tavrı için tebrik etmem lazım. Bu camiada öyle kolay kolay kimse yarım saatini bile ayırmaz başkası için. Ve son olarak Victor Hugo der ki; kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, benim için yeriniz çok başka... Her şey için tekrar binlerce teşekkürler 😊 Hugo gerçekten çok doğru söylemiş ve siz bunun en güzel örneklerinden birisiniz ❤️

      Sil
  4. Buralarda kim giderse gitsin ama sen gitme olurmu canım arkadaşım benim <3 Hangi gün ve saat olursa olsun her zaman yettiğimce, bilgimce, elimden geleninde fazlasını yapmaya çalışırım bunu biliyorsun,ben koşulsuz senin yanındayım bunu asla unutma olurmu? Yeni ismin eskisinden daha güzel bir yol almana sebep olsun diliyorum, güzel kalpli can arkadaşım benim <3 <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, Gonca'm nasıl hakkını öderim bilmiyorum. Senin gibi insanların da var olduğunu gösterdin bana ilk günden beri❤️ Ben de her zaman yanındayım can arkadaşım, iyi ki varsın😘❤️

      Sil
  5. benim hiç haberim yok yahu :)
    Ortalıkta olmayınca neler olmuş bende isim değiştirdin falan sandım bi eksiklik var dedim de nerden :))
    Neyse ki az önce anlamış oldum :)
    Bu isimde güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler hayattankarelerimiz :) Daha yeni isim değişikliğim, inşallah güzel olur :)

      Sil
  6. ayyy yaa ağlayacağım şu an... benim gibi duygusuz ruhsuz insan bile ne hallere geldi, bu blog dünyası pek bi değişik, hormonları alt üst etti :)))
    Yardımımız pek dokunmadı ama bizi de unutmamışssın ki!!!!, her zaman olduğu gibi çok ince düşünceli ve naifsin Blana! seni seviyoruz, iyi ki varsın!!! İyi ki buluştuk daaa.... ahahaha hava atayım biraz, hıııhhh :)))
    Çok güzel, net ifade etmişsin tüm detayları da yazmışsın...

    Kırmızı Rujlu Blog hayırlı uğurlu bol katılımlı olur inş... Yazmaya devam...!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dur bekle beni birlikte ağlayalım şu sıra zaten kedilerle duygusala bağladık ruh halimiz bir gidik.. Dağınık nerdesin koş yetiş topla bizi buralar hep bi sulu göz oldu!! (Feno'nun ünlemleri) :))

      Sil
    2. Kore Fenomeni, fazla alçakgönüllülük iyi değil... İyi ki varsın :)) Ne güzeldi dimi, bol bol tekrarlansın inşallah, tembellik yapmazsan :P
      Yazmaya devam tabi ki :))

      Sil
    3. Gözde ağlamak yok, kaç gündür zaten perişan oldum. Nereye baksam Didie'yi görüyorum Gözde :'( :'(

      Sil
    4. ben ve alçakgönüllülük çok tezat kızlar :)))
      Valla yaa sulu göz olduk lakin şimdi Blana alır eline diş fırçası 4 domestos ne ünlem kalır ne damla :)))
      Dağınık! gelesiye tertemiz olur buralar, bal dök kısmına yetişir :)))

      Sil
  7. Blana'mmmmm :))) bana şiir yazanım hiç kıskançlık yapmadım gördün mü bak :))
    Ya gerçekten görünce kaşlarım yana düştü gözlerim sulandı iyi ki varsın, iyi ki tanıştık ki seninle :)) Sen ne zaman istersen ben yardıma koşar gelirim sana ^.^ Biran veda konuşması gibi oldu dur yahu daha işimiz var bitmedi :)
    Yeni blog adın inşallah çok güzel gelir musmutlu günlerin olsun :) Not: Kalp savar gözde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde'm astokrişli şiir severim :)) Ne desem bilemiyorum, çok teşekkür ederim. Hala da uğraşıyosun :) Alese mi kaydedicektin beni :))))
      Hep beraber musmutlu günlerimiz olsun :))

      Sil
    2. ahaha dur durr halletcez hepsini, blogun alcak yürüyecek :))) sevgiler 😂

      Sil
    3. Gözde!!! galp saçarsın sen savar benim, yerini bil :)))

      Sil
    4. ahahahah ya tamam tamam karıştırmışım ünlemi gördüm ya haddimi bilirim yani :D kalpleri bol emojilisinden kullanan gözde not düzeltildi ^.^

      Sil
    5. Gozde! Çarpıtma yerini bilsin dedim bi kere ben 😂😂😂

      Sil
  8. Canım bloğun ismi çok güzeldi ve evet uzundu biraz. Kırmızı rujlu blog da güzel olmuş, biz seni hep takipteyiz zaten. Tüm hesapların ayni olması daha iyi. Paylaşımlar birbirine bağlı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne Güncesi, herkesten önce koştun geldin. Eksik olma... Benim de amacım zaten oydu, daha profesyonel olsun istedim. Çok teşekkürler, iyi ki varsın <3

      Sil
  9. Blanacığım yeni blog ismin hayırlı olsun sana bol şans getirsin uzun yıllar bizimle ol yazmaya devam et biz de okuyalım canım :-)) sayfa düzenin harika olmuş herkesin eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İrem Hanım, inşallah böyle daha güzel olur :) Uzun süre jubilemi yapmaya niyetim yok, hep sizinleyim. Öpüyorum <3

      Sil
  10. Eski ismin, blog adı olarak ilgimi çekmişti ve sessiz takipçilerindendim. Yeni ismin de hem eskisini çağrıştırıyor, hem de çok şık :)
    Uğur getirsin, GFC'den takibe aldım, görüşmek yazışmak dileğiyle :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz...
      Gururlandım, sözlerinizi okuyunca. :) Ben de takibe aldım hemen. Çok teşekkür ederim.
      Görüşmek üzere... Sevgilerimle...

      Sil
  11. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  12. hayırlı olsun canım , şimdi yalnız seni takip edenlerin tekrar takip etmesi gerekecek. bunu duyuralım en azından.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim FeLady, çok mutlu olurum <3 <3

      Sil
  13. Yeni ismi bloğunuza şans getirsin inşallah. Bu vesile ile ben de yeni bir keşif yapmış oldum.

    YanıtlaSil
  14. Hayırlı olsun yeni isminiz..güzel tasarım olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz...
      Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle...

      Sil
  15. Kırmızı Rujlum diyordum ya ben zaten sana pek sevindim bu yüzden :)
    isminle yaşa uğurlu olsun her yeni değişikliğin ...
    Hayırlı olsun
    Ve tüm yardımcı arkadaşlardan Allah razı olsun ..
    iyi ki varlar
    sevgiyle güzel günlerde paylaşım yapmanı dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didemika çok teşekkürler, ne güzel denk geldi di mi?! :))
      Sen de iyi ki varsın <3

      Sil
  16. Kızıma geldim işte...Hayırlı olsun Blana'cığım.Sevgi böyle bir şey işte.İnan ben de blog açtıktan sonra gönül bağlarının ne kadar etkili olduğunu, görmesek dahi birbirimizi nasıl sevebileceğimizi yaşayarak anladım.Sevmek, sevilmek, paylaşmak dünyanın en değerli şeyleri.Sevincimden kırmızı ruj süresim var :) Sana sevgilerimi, güzel dileklerimi bırakarak; bugün kontrollerim olduğu için ancak girebildiğim bloğuma gidiyorum.Sizlerle daha uzun süreler beraber olabilmek için artık sıhhatime çok dikkat ediyorum.
    Ve bu gün ilk girişimde bloğuma, beni karşılayan sendin.Sevgilerimle kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ece Ablam, sen çok kıymetli, çok değerlisin. Güzel sözlerin beni nasıl mutlu etti, bilemezsin. Burada bir aile olduk. Sen hep iyi ol ablacığım, başımızdan eksik olma <3 Sevgilerimle, ellerinden öpüyorum :)

      Sil
  17. Hayırlı olsun isim değişikliği, zaten çok uzunmuş eskisi :) Böyle daha ferah olmuş :) Her şeyde bir hayır vardır :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzunluğu çok dert çıkarıyordu, gerçekten. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle...

      Sil
  18. Ause'm çok teşekkürler, cansın ❤️❤️ Eski ismimi çok seviyordum, bu da bloğumu yansıtıyor😃 Çok yakında burdayım canım benim☺️

    YanıtlaSil
  19. Blana çok tatlı olmuş ne güzel olmuş pek iyi olmuşş :)) desteklerle o motivasyonu sağlamak ve birbirine emek vermek ne güzel gerçekten de , senle çalışan grupta şahane :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar süperler zaten :)) Çok teşekkür ederim canım benim :))

      Sil
  20. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeliz, çok teşekkürler :) Seni burada görmek ne güzel... :))

      Sil
  21. Tüm bunlar ne zaman oldu? :( Eski blog ismin uzundu ama ben seviyordum. :)
    Bu da çok güzel tabi elbette güle güle kullan Blana abla. :))
    Yeni blog ve adınla yeni paylaşımlarını dört gözle bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski ismimi çok seviyordum ama hiç bir yere sığmıyordu. Umarım böle de sevilir bloğum. Çok teşekkür ederim canım benim :))

      Sil
  22. Ayakta uyuyan Akela'dan büyük üzüntü ve özür getirdim.. Nasıl haberim olmadı ki :/
    En hayırlısı olsun senin için, yeni ismini bende çok sevdim. Hemen paylaşıp yayalım :)
    Geç kalmışım ama yardım lazım olursa ses verin yetişirim hemen^^
    Yeni yazıları bekliyorum heyecanla, kitap yorumların özellikle! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akela, bir hafta içinde oldu her şey :)) Çok teşekkür ederim, sen hep yanımda ol yeter :)) Ben de yazmak için sabırsızlanıyorum :)

      Sil
  23. Yeni adın hayırlı uğurlu olsun Blanacım. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim can Acemidemirci❤️

      Sil
  24. o zaman hayırlı olsun diyelimmm, blogunda daha çok güzel şeyler görmek dileğiyleee :) ;)

    YanıtlaSil
  25. Ben yoğunlukta kaçırmışım. Geçen hafta post bile yazamadım ingilizce gecemden. Header konusunda ben de yardımcı olabilirim aklında bulunsun. Hiç çekinme

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıldıyorsunuz fotoğraflarda...❤️ çok teşekkür ederim Nilgün Hanım, iyi ki varsınız❤️❤️

      Sil
  26. Blog yazma hikayene bayıldım, o an biraz kötü olsa da şimdi güzel bir anı kalmış :)) Yeni adını da güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman düşün bendeki hırsı Kağıt Salıncak :)) El mi yaman bey mi yaman deyip blog yazmaya başlamışım :) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  27. Çok güzel bir isim seçmişsiniz.Hayırlı olsun.Tüm emeği geçenlerinde eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Filiz Hanım, inşallah şans getirir yeni isim :)

      Sil
  28. Hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, inşallah ☺️ Çok teşekkürler 😊

      Sil
  29. Yeni blog isminizle çok güzel günler geçirmenizi, çok güzel insanlar tanımanızı dilerim. Keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
  30. Tekrar hayırlı olsun canım benim <3 herkes gibi ben de eski ismini çok seviyordum uzundu ama akılda kalıyordu işte :)) Hepinizin ellerine sağlık, benim haberim olmadı hiç, keşke olsaydı da elimden gelen ne varsa yapmaya çalışsaydım :) Yeni blog isminle bundan sonra, gönlünün güzelliği gibi hakkında her şeyin hayırlısı olur inşALLAH :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açelya'm çok teşekkür ederim :) İyi ki varsın canım benim, ben senin yüreğini biliyorum çok saol❤️ Güzel dileklerin gerçekleşir inşallah, hep beraber❤️❤️

      Sil
  31. hayırlı olsun çok da güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Gülşah Hanım☺️☺️

      Sil
  32. Hayırlı olsun Blana iki haftadır blogla ilgilenemedim ve sizleri ziyaret edemedim ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Sevdican, yoğunluktan oluyor öyle😊 Çok teşekkür ederim❤️

      Sil
  33. Canım hayırlı olsu inşallah uğur getirsin. Ben de öylesine bsşlayanlardanım ve isim değiştirenlerdenim:))) Ennbebek olarak girdim deneyimlianne olarak çıktım. Burada bazı insanların yeri ayrı benim için de. Blog ortamını, yazarlarını çok seviyorum. Sen de bunlardan birisin. Gonca, Gözde ve Nihal Hanımı'da takdir ettim. Dostluk güzel şey yardımlaşma güzel şey. İnşallah uğur getirir yeni bloğun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim☺️ Sen de çok özelsin😊😊 Güzel sözlerin için de saol, umarım ben de yeni blog ismimle senin kadar başarılı olabilirim☺️ Öpüyorum, sevgiler❤️

      Sil
  34. Ooo isim değişmiş... :) :)

    YanıtlaSil
  35. Canım benim, hayırlı uğurlu olsun, benim şahsi görüşüm, içinde "Kırmızı Ruj" olduktan sonra hangi ismi uygun görürsen gör, zaten çok yakışacaktı. Çok güzel oldu bu şekilde bence. Ben kısa sürede alıştım bile bloğunun adına. İnşallah uğur getirsin, şans getirsin bu güzel isim sana. Yayınların, paylaşımların daim olsun. Biz, seni sevenler hep buradayız zaten.
    Herhangi bir konuda, benim de yapabileceğim birşey olursa, lütfen, her zaman söyle canım. Faydam dokunabilecek bir şey olursa öyle mutlu olurum ki. Seni ne çok sevdiğimi de hiç bir zaman unutma olur mu?
    Kocaman, kocaman sevgiyle öptüm canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul Hanımefendisi, blog aleminin hanımı❤️❤️ İnşallah yeni ismim şans getirir, güzellikler getirir☺️ Siz olmasanız zaten bu blog da olmazdı, hepinizin emeği var burda☺️☺️ Güzel kalbini biliyorum ben senin, tabiki söylerim bir eksik olursa☺️☺️ Ben de seni çok seviyorum hanımım, yerin çok başka benim için. Öpüyorum kocaman❤️❤️

      Sil
  36. Neler neler olmus yahu bi paylasim yapip gidiyorsum bikac gundur birsuru sey kacirmisim :/ her iste bir hayir vardir derler ya yepyeni bir isimle burdasiniz tekrardan cok sevindim icinize sinmesi cok iyi cunku gercekten cok guzel bir isim olmus:) hayirli ugurlu olsun İnsallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süslü Püslü senin telaşın büyük şimdi, bizim seninle ilgilenmemiz lazım asıl☺️☺️ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın❤️❤️

      Sil
  37. Ne olursa olsun kırmızı ruj şart.Destekliyorum seni👍Ben şöyle en kırmızısından ruj sürdümmü, kendimi bir güzel hissediyorum hiç sorma .sanki dünya güzeli(o ben oluyorum,sen de avrupa güzeli olabilirsin)o yüzden senin blog ismin benim için özel(şimdi senin bu anne tarafından kuzenin dağınık varya kıskanır ama ne yapim"dağınık "ne yaaa)kalpler sana gelsin💕💕💕👄👄👄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra, hoşgeldin, özlettin kendini :)) Kırmızı rujun yeri ayrı, değil mi?! ;)) Dağınık Anne duymasın bak, eheheheh :)) Öpüyorum seni ❤️❤️❤️

      Sil
  38. Blana hayırlı olsun yeni ismin, yeni adresin. Ben uzun zamandır yoktum buralarda. Belki bir süre daha olmayacağım. O yüzden gelişen olaylardan haberim yok :(. Eski bloğuna tıkladım blog kaldırıldı deyince bir şok yaşadım. Uzun aramalar sonucunda buldum bloğunu. Bu arada beni takip etmiyorsun hatırlatayım dedim :) (tabii istemiyorsan o başka) şaka bir yana uzun zamandır uğrayamıyorum bloğuna. Söz vermiştim yorumsuz bırakmayacağım diye bazı nedenlerden sözümü tutamadım kusuruma bakma. Bu aralar pek iyi değilim sözümü tutamamam o yüzden. İnşallah toparlanınca eksiklerimi tamamlarım. Sevgiyle kal. Kırmızı rujlu blog çok güzel olmuş bu arada herkesin emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra, hoşgeldin. Bu halinle beni aramışsın, ne diyeyim bilemiyorum :( Her zaman buradayım Zehra, sadece konuşmak için bile bir dost ararsan... Allah yardımcın olsun :(( Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Bu arada takip ediyorum bloğunu, dün bulamamıştım seni bugün isminden buldum

      Sil
  39. Biraz faydam dokunduysa ne mutlu bana. Yenilikler sana ugur getirsin. Ben eski ismi de sevmistim. Içinde kirmizi ruj olsun da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya'cığım nasıl unuturum desteğini, iyi ki varsın😊😊 Eski ismimi ben de çok seviyordum ama hiç bir yere sığmıyordu😃 Bu yenisini de sevdiğine çok sevindim. Yardımların için tekrar teşekkür ederim canım❤️❤️

      Sil
  40. Tüm blog dünyası seferber olmuş :) Herkesi tebrik ediyorum. Yorum bıraktığımı sanıyordum ama bırakmadığım görüp şaşırdım! İnstagram için geçmiş olsun. Yeni isminde çok güzel , hayırlı olsun canım :)

    YanıtlaSil
  41. Hayırlı olsun. Ben de artık sadece nail art yazıları yazmadığım için değiştirmek istiyorum aslında blog adımı ama google çok gerilere atar dediler :( geçişi nasıl yaptın sen? Ve öyle sorunlar oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Benim bloğum daha dört aylık olduğu için, ben googleın gerilere atmasına aldırmadım. Şöyle oluyormuş araştırdığıma göre, google seni bir süre eski isminle hatırlıyormuş ama sonra düzeliyormuş. Ben yeni adïmı seçtim ve bloğun ismini kontrol panelinden değiştirdim. Beni takip eden arkadaşlarım okuma panellerinde yazılarımı görememeye başladı ama onu da çözdük sayılır. Biraz sıkıntılı oluyor ama yapmak istersen, her zaman yardımcı olurum, maille ulaşabilirsin bana.

      Sil
  42. Yeni isim hayırlı,uğurlu olsun:) Bence böyle çok daha güzel olmuş♥

    YanıtlaSil