Sally Hansen Healthy Cuticles Now!

Kasım 11, 2016 29 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımda Sally Hansen Healthy Cuticles Now! tırnak eti kremini anlatacağım. Yaklaşık bir senedir kullandığım bu ürünü, daha fazla vakit kaybetmeden yazmak istedim çünkü, bitirmek üzereyim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Benim tırnak etlerim çok kuru ve sert... Sürekli nemlendirip bakım yapmazsam, tahammül edilemeyecek bir hale geliyorlar. Her hafta sonu, mutlaka ellerime bakım yapmaya çalışıyorum. Gün içerisinde de bol bol nemlendirici kullanıyorum.
Sally Hansen Healthy Cuticles Now! uygulandığı anda tırnak etlerinde yumuşama ve düzelme vaadediyor. Ben buna tamamen katılıyorum. Bu ürünü uyguladığımda tırnak etlerimdeki sertlik ve kuruluk hemen toparlanıyor. Tabi ki, bu etkisi geçici... Tırnak etlerini tedavi etmiyor, çok yoğun şekilde nemlendiriyor, bu da hızlı rahatlama sağlıyor. Etkisini kaybetmemesi için, her ürün gibi düzenli kullanmak gerekiyor.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Sally Hansen Healthy Cuticles Now! tırnak eti kremini, geçen sene toplu bir Kozmela alışverişimde satın almıştım. Satın aldığımdan bu yana severek kullanıyorum. 

Ben bu kremi, gece yatmadan önce tırnak etlerime uyguluyorum. Hafta sonları ya da ihtiyaç duyduğumda kalın bir tabaka halinde tırnak etlerime uygulayıp bekletiyorum, bir nevi maske gibi. Düzenli kullandığımda tırnak etlerimdeki rahatsız edici sertlik ve kuruluk tamamen geçiyor. Tek başına bile, bana gayet yeterli gelebilen bir krem bu... Evde manikür yapmak için de ideal bir yardımcı, diyebilirim. 

Taşınma sırasında kutusunu attığım için, içeriği hakkında bilgi veremiyorum. Sally Hansen eczanelerde satılan bir markaydı, şimdilerde Gratis ve Watsonslarda da bulmak mümkün oldu. Eczanelerde satıldığı için, içeriğinin çok kötü olduğunu zannetmiyorum. Bu konuda bilginiz varsa, yazarsanız çok sevinirim. Hafif ve çok güzel bir kokusu var.


Sally Hansen Healthy Cuticles Now! turuncu, minik bir kavonozda satılıyor. Açık sarı renkli, incecik yapıda bir tırnak eti kremi... Kolayca emiliyor ve rahatsız edici, yağlı bir his bırakmıyor. 13.6 gr olmasına rağmen, çok çok az miktarı iki elime de yettiği için uzunca bir süre gidiyor. Ben neredeyse bir senedir sıklıkla kullanıyorum. Arada başka ürün denemelerim de olduğu için, sürekli kullanımda ömrü bir sene olmayacaktır ancak, çok bereketli bir ürün. Gratis, Watsons ve eczanelerde bulabilirsiniz. Ürünün satış fiyatı 35 TL... 

Sevgilerimle...

29 yorum:

  1. Sally hansen'in tırnak ürünleri genelde iyi oluyor ojelerini sevmesem de ürünleri seviyorum bunu denemedim genelde shea yağlı ürünler kullanıyorum tırnaklarıma ama şu anda bambaşka bir ürün deniyorum ondan da yakında bahsedeceğim canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem Hanımcım, Sally'nin 5 etkili oje serisini ben seviyorum ancak diğer ojelerini ben de beğenmiyorum. Bakım ürünlerinin çoğundan da memnun kaldım. Bu ürün, anında tırnak etlerini nemli ve biraz toparlamış göstermesi açısından iyi... Sizin kullandığınızı merakcettim, yazısını bekliyorum. Sevgilerimle <3

      Sil
  2. Güle güle kullan, olumlu etkisini görmene cok sevindim, benim de aklimda olsun ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben de iyi bir kütikül yumuşatıcı arıyorum aslında, PP'den sonra almak için. Sally Hansen aklımda olsun; hele indirimde denk gelirsem süper olur! Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım bu krem hem anında daha düzgün bir görünüm vermede hem de düzenli kullanıldığında tırnak etlerini yumuşatıp rahatlatmada bende çok işe yaradı. Bu markanın fiyatları dengesiz olduğu için indirim yakalamak şart bence... Öpüyorum kocaman<3

      Sil
  4. Hiç bu tarz ürünler kullanmıyorum ama bu ürün güzelmiş deniycek olursam bakıcam ellerine sağlık canım💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhtiyaç duyarsan, aklında olsun Kübra'cım :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Çok güzel bir ürün. Mutlulukla kullan canım.

    YanıtlaSil
  6. Denenecekler listeme aldım, ben şu an Kalyon'un tırnak bakım yağını kullanıyorum. O da güzel bir ürün. Dediğiniz gibi düzenli kullanım şart :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hafta sonu Kalyon'un tırnak peelingini aldım bakalım memnun kalacak mıyım?! :) Tırnak bakım yağı da aklımda olsun çünkü bu bitiyor. Düzenli kullanımda işe yarıyorlar gerçekten :)

      Sil
  7. Tırnaklarımla bu sıralar başım dertte Blana'mmm bir ara alsam mı diye düşündüm ama farklı markalara yönelmiştim. Tabii bunda fiyatında etkisi olmadı değil ama kullanım süresini düşününce alınabilir :) İndirim dönemlerinde kaçırmayacağım, çok öpüyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir buçuk senede bitirdim ben Mary'im, minicik almak yetiyor, bereketli bir ürün. Tabi ben arada başka ürünler de kullandım. İndirimle bulunursa kullanım süresi dolayısıyla çok avantajlı olabilir canım. Markanın malesef bir fiyat politikası yok sanırım, her yerde farklı fiyatlara satılıyor. Öpüyorum kocamann :)

      Sil
  8. Tırnak etlerimi genelde yemeden duramıyorum bu tür bir ürün hiç kullanmadım bu yüzden keşke bıraksamda biraz uzasa:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O çok kötü bir alışkanlïk... Aslında bir kez uzatsanız, muhtemelen bir daha yemezsiniz. Bir arkadaşımda öyle olmuştü :)

      Sil
  9. Sally Hansen ürünlerini çok beğeniyorum, bu ürünü de denemek isterim.

    YanıtlaSil
  10. sağlıkla kullan canım.
    O öpüşen miniklerden bende de var oğluşum almıştı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hatice Hanımcım :)
      O bebekleri bana da annem getirdi, çok tatlılar :)

      Sil
  11. bebeğim ellerine sağlık, kışın gelmesiyle irlikte benim de tırnak etlerim yaza oranla daha çok sertleşiyor ve haftalık manikürümü düzenli yapamazsam çok rahatsızlık veriyor bu sertlik. böyle bir ürün olduğunu bilmiyordum, yakınım sally hansen ürünleri satan bir eczane var mutlaka gidip bakacağım. ellerin dert görmesin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrim, ben de eğer haftalık tırnak bakımımı yapmazsam çok rahatsız oluyorum, anlıyorum seni :-/ Bu ürünü ben genellikle yatmadan önce uyguladım hep ve faydasını da gördüm. Arada online olarak indirime denk gelirsen, eczanelerden fiyat olarak çok daha avantajlı oluyor canım, aklında olsun :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  12. Ay adını hatırlayamadığım kozmetik sitesini bulsam da bu da indirimdeyse diğer bahsettiğim Sally Hansen ikilisiyle alsam. Dax Mixup'tan oldukça memnunum ama o daha derin bir bakım ve eminim Sally Hansen çok daha hızlı emiliyordur, gün içinde kullanmaya daha uygun olur. Kış geldikçe nemlendirme korkularım da büyüyor, umarım bu seneyi sorunsuz atlatırız!
    Öperim kocaaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuş, bu Dax'dan çok daha hızlı emiliyor, hatta anında emiliyor ve kuru görüntüyü de toparlıyor. Düzenli kullanılmazsa tabi ki etkisi geçici ama gün içinde kullanmaya Dax'dan daha uygun. Dax'ı derinlemesine bakımda ya da geceleri, bunu da gün içinde ihtiyaç duydukça tercih edebilirsin. Bence çok çok yağlı bir bitişi yok. Bu kış nasıl geçecek şimdiden ben de endişeliyim Zeynep, el ele atlatacağız bir şekilde :)
      Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  13. Ausem düzenli olarak her gece sürüp yattığımda ben çok faydasını gördüm, gerçekten toparladı o sertliği. Tırnak etinin acı vermesini bilirim, feci oluyor. Bu markanın fiyat standartı yok malesef Ausem, o yüzden mutlaka araştırıp indirim yakalamak lazım. Umarım sen de memnun kalırsın kuzum <3

    YanıtlaSil
  14. Tirnak eti goderici bi urunu var cok merak ediyodum onu. Bunu da ekledim simdi. En kisa zamanda alicam 2sinide. Benim de tirnak etlerim cok kuru. Flormar'in e vitaminli yagini kullaniyorum. O da baya iyi geliyo. Optum cok

    YanıtlaSil
  15. Burda var mi ki. Benim tirnak etlerim çok ince ama bakim bakimdir 😊

    YanıtlaSil
  16. Ya şöyle bir krem olsa''gece sürsek sabah manikür yapılmışcasına bakımlı tırnaklarla uyansak''...Güle güle bitirin :)

    YanıtlaSil
  17. Çok güzelmiş Blana'm, senin kullandıkların güzel referans oluyor bana :))

    YanıtlaSil