The Body Shop Glazed Apple Işıltılı Vücut Losyonu

Kasım 15, 2016 22 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün The Body Shop Glazed Apple serisinin ışıltılı vücut losyonundan bahsedeceğim. Aslında bu yazıyı hazırlamakta çok geç kaldım, biliyorum. Ancak, The Body Shop yeni yıl koleksiyonuna yine elmalı bir seri eklemiş ve ben de benzer olabilirler diye düşünerek, fikir vermesi adına paylaşmak istedim. Glazed Apple serisi 2016 yeni yıl koleksiyonundaydı, bu seneki çıkan yeni yıl koleksiyonunda ise, Spiced Apple serisi var. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Body Shop, Glazed Apple serisini çıkardığında elma kokusunu çok seven biri olarak, pek mutlu olmuştum. Hem kokusunu çok sevmem hem de elmalı bir ürünün güzel nem vereceğini düşünmem nedeniyle, markanın yılbaşı için hazırladığı paketlerden birini hiç düşünmeden satın almıştım. Bu vücut losyonu da, o kutunun içinden çıkan ürünlerden biri...

Bu serinin vücut peelingini, body butterını, duş jelini kullandım ve hepsinden çok memnun kaldım. Tahmin ettiğim gibi, body butterı gayet güzel nem veriyodu. Peelingi de vücudumu tahriş etmeyen ve güzel keseleme yapan başarılı bir üründü, duş jeli de mis gibi elma kokusuyla beni çok memnun etmişti. Vücut losyonunun nem verme performansı açısından da, tereddütsüz aynı şeyi söyleyebilirim, bir losyona göre oldukça iyi.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Glazed Apple vücut losyonunu, ben yaz ayları için saklamıştım. Hem ışıltı içermesi hem losyon olması ile bana sıcak havalara daha uygun hissi vermişti. 

Ürün, bir losyona göre kıvamlı yapıda ve dediğim gibi nem verme performansı gayet iyi... Uyguladıktan sonra, etkisini kaybeden losyonlardan değil, etkisini uzun süre hissettiriyor. Bu bakımdan üründen gerçekten memnun kaldım. Nem verme performansından çok memnun kalmama rağmen, bu losyonu ne yazık ki hiç kullanamadığımı söylemeliyim. İçindeki ışıltılar sim şeklinde... Ürünü uyguladığım yer gerçekten ışıldıyor. Verdiği pırıl pırıl görüntü çok güzel, fotoğrafta tamamen yedirmedim ki rahatça görülebilsin. İncecik simler var losyonda. Bu losyonun benim için tek olumsuz yanı, o simlerin değdiğim her yere bulaşması oldu. Oturduğum koltuğa, ellerime, giysilerime hatta yanımda oturan eşimin giysilerine... Her yere bulaşıyor ve çıkmıyor. Ellerimi defalarca yıkamam gerekiyor ki, buna rağmen minik minik simler kalıyor. Sırf bu yüzden, aslında çok sevdiğim bu losyonu kullanamadım. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Glazed Apple serisinin ışıltılı vücut losyonunun bendeki boyu 50 ml... Yapısı bir losyona göre daha yoğun olduğundan bu boyu bile bereketli... Mis gibi yeşil elma kokuyor. Uyguladığımda o mis gibi koku kalıyor ve kolayca da benden uçup gitmiyor.

The Body Shop Glazed Apple ışıltılı vücut losyonu gliserin, fındık yağı, badem yağı, susam yağı, elma çekirdeği yağı içeriyor. Bu listeden bile, nem verme performansını az çok tahmin edebilirsiniz. Paraben ürün içeriğinde bulunmuyor. Eğer yeni serinin losyonu size de çok ışıltılı gelirse, body butterına bir bakmanızı tavsiye ederim, ben çok sevmiştim. Ancak, internet üzerinden incelediğim kadarıyla yeni çıkan Spiced Apple ışıltı içermiyor olabilir, mağazada rastlarsanız ve elma kokusunu da seviyorsanız incelemenizi tavsiye ederim. Hatta ben, ışıltısız olarak bulursam, body butterı ile birlikte bir tane satın almayı düşünüyorum. Yeni yıl koleksiyonlarından vanilyalı olan seride aklımın bir köşesinde duruyor.

Sevgilerimle...

22 yorum:

  1. böyle simli losyonları çok severim ama etrafa bulaşıyorsa olmamış :-( ben bunun ya da başka bir serinin parfümünü almıştım tek başına setlerden hariç satılıyordu mis mis elma kokuyor hala az var içinde kullanıyorum bu sene çıkacak setlere de bakacağım tabi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem Hanımcım, simli,ışıltılı losyonları ben de çok seviyorum ancak bu değdiğim her yer bulaşıyor. Yenisinde internette gördüğüm tabi, ışıltı yok gibi geldi. Gidip mağazada incelemek lazım, bir de vanilyalı çıkarmışlar ki, off diyorum artık :)

      Sil
  2. Simler,pırıltılar çok severim ah bir de bulaşmasaymış iyiymiş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum :) Bulaşınca sorun oldu malesef.

      Sil
  3. bence yaz için çok uygun bir ürünmüş :) aklımda bulunsun genede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için bence de harika!.. Şu yeni çıkan Spiced Apple serisine bakmak lazım :)

      Sil
  4. BBW ve TBS'nin elma kokulu ürünlerine bayılıyorum.Özellikle yılbaşı serileri beni benden alıyor.İlk fırsatta incelemek istiyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz Hanımcım BBW zaten yılbaşında hep uğradığım yer, bayılıyorum :) Bu sene TBS'nin serileri de fena aklımı çeliyor :) Öpüyorum <3

      Sil
  5. Blana'mmm elma kokusunu ben de çok seviyorum ruhen insanı rahatlattığına inanıyorum. :) İçerisinde sim bulunan losyonları pek sevemiyorum özellikle bulaşma sorununa üzüldüm gerçekten bu sene umarım simsiz çıkarırlarsa denemeye değer :) Öpüyorum çok bitanem <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im elma kokusuna bayılırım, bunu bir koklasan o zaman düşünemiyorum, öyle güzel :) İnternetten baktığım kadarıyla yeni seri simsiz gibi duruyor, mağazada kurcalamak lazım :) Ben de kocaman öpüyorum canım <3

      Sil
  6. TBS'nin bütün ışıltılı losyonları böyle; bende de koccaman bir tane ginger'lı olanı var ve ben de aynı ümitle alıp her kullandığımda perişan oldum. Öylece kaldı zavallıcık :( Elma kokusunu ben de çok severim, ama yeni gelenlere bakarsam ışıltısız olanlarını tercih edeceğim. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak iyi ki söyledin bunu, çünkü başka ışıltılı losyonlarını deneyebilirdim. Ben sadece bu seri öyle sanıyordum çünkü. Elma kokusunu ben de çok seviyorum. Mağazada bakacağım losyonunu, yeni seri bana sanki ışıltısız geldi. Bir de vanilyalı bir seri var ya, o da aklımda ama bu yeni yıl koleksiyonları yılbaşı sonrası hep indirime giriyor, o zamanı bekliyorum :) Sevgilerimle.... <3

      Sil
  7. Elma da ne güzel kokar.

    YanıtlaSil
  8. Ne gerek var ki o kadar sime, yalnız miss gibi de kokuyordur Blana'm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli olması neyse de, bulaşması kötü Gökçem. Ama kokusu çok güzel... Yenilere bir bakmak gerek... :)

      Sil
  9. Elma kokusuna bayılıyorum Blanacığım. AVonun bir canlandırıcı saç spreyi var bende, kullanmaya kıyamıyorum adeta. Sende güzel günlerde kullan canım.
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elma kokusunu ben de çok seviyorum Hanımım :) Çok teşekkür ederim :)
      Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  10. Elma yemeyi çook sevmesem de kokusuna bayılıyorum, özellikle yeşil elma, insanı mutlu ediyor ferahlatıyor! Yani hepimiz birer Ebru Gündeş birer Sibel Can'mışızcasına niye pullu payetli vücut losyonu yaparlar anlamıyorum? Hele de İngiliz dostlarımız? Işıltılı sedefli losyonlar çok güzel de bence onun kıvamı tutturamıyor bu kimyagerler.
    Vanilyalısı senin olsun canımcım,
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elma yemeyi nedense ben de pek sevmem Zeynep'cim ama kokusu şahane! Ya ışıltılı yazın güzel olur demiştim ama yanımdaki herkes ve her şey de benimle beraber ışıldayınca hoş olmadı :D
      Hem yeni elmalılar hem vanilyalı seri feci aklıma girdi :) Yılbaşı sonrası indirmlere kadar tutacağım kendimi, azimliyim :)
      Kocaman öpüyorum canım <3

      Sil
  11. Ausem bu yılbaşı serileri, ocak-şubat gibi indirime giriyorlar. Ben o zamanı bekleyeceğim. Hem vanilyalı seride hem de bu elmalı seride gözüm var :) Body butter zaten candır, peynir ekmek gibi tüketiyorum :D Teşekkür ederim canım benim <3

    YanıtlaSil
  12. Heryere bulaşmasaymış iyiymiş. Ben de çok severim ışıltıyı. Süslü kadını severim vesselam.

    YanıtlaSil