Wet'n Wild Nutty/Noisette Far

Kasım 14, 2016 32 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımın konusu, Wet'n Wild Nutty/Noisette isimli far hakkında olacak. Geçen sene satın aldığım ve dibini görmek üzere olduğum bu farı, çok geç olmadan fotoğraflayıp, hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/


Wet'n Wild farları, fazlaca tozutmaları dışında gerçekten seviyorum. Tekli farlarından, ünlü brulee rengiyle birlikte iki tane far paleti de elimde var ve severek kullanıyorum. Uygun fiyatlı markanın farları, fiyatlarına kıyasla bence övülmeye değer...

Nutty isimli far, duchrome dediğimiz özellikte, bronz renkli bir far... İçerisinde bakırlık da barındıran, göz kapağımda çok doğal duran bir renk... Yapısı ve rengi itibariyle, "sür çık" şeklinde tanımladığımız farlardan...

Nutty farı, uyanamadığım yada hasta olduğum sabahlarda, kurtarıcı olarak sıklıkla kullanıyorum. Göz kapağıma başka hiç bir renk uygulamama gerek kalmadan, tek başına sanki uğraşmışım da iyi bir göz makyajı çıkarmışım görüntüsünü kolaylıkla yakalayabiliyorum. Nutty'i tüm göz kapağıma uygulayıp, katlanma bölgesinde biraz dağıttığım zaman, iki renk kullanılmış ve düzgün bir geçiş yakalanmış gibi bir görüntü elde ediyorum. Çünkü, bu farı karıştırmaya başladığımda içerisindeki bakır ve kahvelik içeren renk de açığa çıkıyor ve bana istediğim göz makyajı görüntüsünü sağlıyor.

Garip bir şekilde, göz makyajımda katlanma bölgesine kahverengi bir gölgelendirme yapıp, göz kapağıma Nutty'i uygulamamla; tek başına Nutty'i kullanıp düzgünce karıştırmam arasında görüntü olarak büyük farklar olmuyor. Dolayısıyla bu farı, gerçekten çok kullanışlı ve kurtarıcı buluyorum.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Wet'n Wild Nutty farın plastik bir ambalajı var, bu ambalajın kaliteli olduğunu söyleyemeyeceğim. Ancak, kapağı sıkı kapanıyor ve bir senedir kullanmama rağmen bir bozulma olmadı. Nutty far, bence oldukça tozutuyor ama bu kullanılan fırçaya da bağlı bir etmen. Uygulama yapmadan önce mutlaka fırçamı silkelemem ve ürünün fazlasını atmam gerekiyor. Tek kat uygulama yapmam yeterli olduğundan, zaman harcatmıyor ve kolayca karıştığı için de uygularken beni yormuyor. Nerdeyse her göz makyajımda mutlaka baz kullanıyorum, Nutty bu şekilde tüm gün kalıcı ve göz altlarıma dökülmüyor. Bazsız olarak 3 saatten fazla hiç kullanmadığım için, bu konuda bir bilgi veremiyorum ancak, 3 saatte bazsız olarak bende kalıyor.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Wet'n Wild Nutty/Noisette 1,7 gr olarak satılıyor. Ben 6.5 TL'ye satın almıştım ancak, güncel fiyatlarını bilemiyorum. Uygun fiyatlı, bence her makyaj çantasında bulunması faydalı olacak farlardan... Wet'n Wild ürünlerini sadece Gratislerde bulabiliyoruz.

Sevgilerimle...

32 yorum:

  1. Baya guzelmis rengi Blana. 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım tam sür-çık far... :) Çok da güzel...

      Sil
  2. Rengi çok güzel Blanacim.

    YanıtlaSil
  3. sevdiğim bir renk bu çok isteyerek almıştım ama bir kenarda unuttum sanırım elim gitmiyor pek paletlerden iyi hatırlattın Blana'cım hemen bulayım da kullanayım biraz :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum İrem Hanımcım :) Benim hep uzanabileceğim mesafede duruyor, tembel günlerimin kurtarıcısı. :) Bulun bulun, far kardeşliği yapalım :)) Öptüm.

      Sil
  4. Şimdi bu farla ilgili yorumlarımı zaten instada yazıp seni de kendim gibi bunalıma sürüklediğim için ayrıca burada hatırlatma gereği duymuyorum! Eminim o kızıl-kahvelik de sana çok yakışıyordur :D :D :D Öptüm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hem de ne bunalıma girdim, bizde neden öyle durmuyor ama :) Valla tembel günlerimde işimi kolaylaştırıyor Başak'cım, bazen elim bir şeye gitmeyince iki dakikada bunu sürüp çıkıyorum :) Çok teşekkür ederim canım :) Öptüm kocaman <3

      Sil
  5. Çok güzel bir renkmiş bayıldım desem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi gerçekten çok güzel, fiyatı da uygun, daha ne olsun :D Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

      Sil
  6. Her baktığımda göremiyorum bu farı, dünya gözüyle görmek nasip olmadı. Bi görsem şıp diye alıcam :) Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimlerde pek bulunmuyor ancak ben ara ara görüyorum :) Bulduğunuzda kaçırmayın bence, indirimsiz fiyatı bile iyi çünkü :) Çok teşekkürler.

      Sil
  7. en sevdiğim rennkk :) !

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir renk bir bakayım yolum düşünce güle güle kullan canım benim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveceğini düşünüyorum Kübra'cım :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. Sür çık farlar gerçekten günü kurtarıyor Blana'mm :) Rengi müthiş ve wetn wild farlar fiyatlarına göre oldukça güzel farlar, renk itibariyle de kahveler candır diyorum ve çok öpüyorum <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sür çık farlar gerçekten kısıtlı zamanlar için bir harikalar Mary'im :) Bu farın rengi bence de harika ve fiyatı da öyle :) Kahvelerden zaten vazgeçemiyoruz :) Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  10. Brulee rengini kullanan biri olarak bunu da alayım hemen dedim. Bu farların sürümlerini ve renk tonlarını çok beğeniyorum cidden. :)
    Emeğine sağlık Blana hatunum❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akelam bu far da çok güzel ve hızlıca makyaj yapmak için biçilmiş kaftan, seveceğini düşünüyorum :) Teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
  11. Haven't tried this one before. My kind of color. Thank you for sharing :)
    xo
    Sauniya | Find Your Bliss ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I think, you should try this product :) Thank you for your comment :)

      Sil
  12. Muhteşem bir rengi var bence.Çok severek almıştım ancak bir türlü kullanıma açamadım.Hemen bulunduğu yerden çıkarmam gerek ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem rengi çok güzel hem de çok pratik Filiz Hanımcım... Eminim kullanırken de seversiniz :) Öpüyorum <3

      Sil
  13. Wet n Wild'ın farlarını ben de çok beğeniyorum. Nutty ve Brulee zaten efsane; hem uygun fiyatlı hem de çok kullanışlı renkler ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın farları bence de başarılı... Çok kullanışlı paletleri de var, onları da severek kullanıyorum :) Çok teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  14. Pigmenti cok güzelmis. Aciklayici bir anlatim olmus elinize emeginize saglık☺☺☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pigmenti ve dokusu gerçekten güzel... Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

      Sil
  15. Ausem bu fara da bak, çok yakışır sana :) Brulee yi de kullanıyorum astar rengi olarak ve onun dokusu da çok güzel :) Teşekkür ederim canım benim, öperim <3

    YanıtlaSil
  16. Parmağımla sürüyorum Blana'm, tozutma dökülme de olmuyor o zaman. Kurtarıcı far hakikaten, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  17. Gratis indiriminde aldım valla Blanacım. Evet, project panımız devam ediyor ama standda öyle masum masum bakınca kayıtsız kalamadım :)
    Ama alınası farlardan değil mi???
    :)

    YanıtlaSil