1 Ürün 2 Yorum: L'Arc-en-ciel Blog-NYX Mineral Stick Foundation

Aralık 05, 2016 39 Comments A+ a-

Bugün "1 Ürün 2 Yorum" projemiz dahilinde çok sevdiğim arkadaşım Blana'mın bloğuna konuk olmaktan dolayı çok mutluyum!! Blana ile zevklerimiz; dolayısıyla da pek çok ürünümüz ortak. Bu da demek oluyor ki, daha bir çok ortak yazımızı okuyabileceksiniz! Blana'ya da bana güzel bloğunda yer verdiği için çok çok teşekkür ediyor, kocaman da öpüyorum!


http://www.gokkusagininustunde.com/

Elimdeki fondötenleri bitirmem havaların da iyice soğumasına denk gelince, elimde son kalan 3 fondöten arasından tercihimi NYX'in Mineral Stick Foundation'ından yana kullandım. Aslında bu ürün sene başında elime geçmişti ve bahar aylarında da sıkça kullanmıştım. Yazın daha hafif formülleri tercih edince, kendisine geri dönüşüm aslında tam kullanımına uygun mevsime denk geldi. 


http://www.gokkusagininustunde.com/

NYX Mineral Stick Foundation 15 farklı renk seçeneğinden oluşuyor ve kremsi bir yapısı var. İlk katta kapatıcılığı ortadan aza doğru iken, üst üste uygulama yapılabiliyor. Her türlü, epey doğal bir sonuç veriyor ve gün içinde de -benim kuruya dönük karma cildimde- parlama yapmıyor. Yalnız, bu fondötenle ilgili ilk söylemem gereken şey, tamamen kuru ve kuru-karma ciltlere yönelik olduğu.


http://www.gokkusagininustunde.com/
http://www.gokkusagininustunde.com/

Bendeki rengi MSF05 Medium Beige. Sarı alt tonlu bir bej ve uyguladığımda ten rengime uyumlu hale geliyor.Bitişi mat-saten arası. Kesinlikle cildimi kurutmuyor, kuru bölgeleri vurgulamıyor. Alnıma, burun kemiğime ve çeneme birer, yanaklarıma ikişer paralel çizgi çektikten sonra ben oval bir fırça yardımıyla dağıtmayı tercih ediyorum. Makyaj süngeri ile dağıtmak istediğimde çok verimli sonuç alamadım. Parmaklarımla dağıtmayı denemedim ama, işe yarar diye düşünüyorum. Ben bu fondöteni göz altlarıma da aynı fırçayla geçiyorum ve ekstra kapatıcı kullanmıyorum. 

http://www.gokkusagininustunde.com/
http://www.gokkusagininustunde.com/

Kalıcılığına gelirsek, hislerim karışık! İlk kullandığım zamanlarda kalıcılığı ile ilgili hiç sorun yaşamazken, bu sefer tek başına kullandığımda sanki yüzümde yarım gün ancak dayanıyormuş gibi hissediyorum. Özellikle bilgisayar karşısında geçirdiğim ofis günlerinde o ışınlar fondöteni resmen parçalıyor. Ben de çareyi üstüne ince bir kat NYX HD Finishing Powder geçip Farmasi Setting Sprey ile sabitlemekte buldum. Bu şekilde en azından mesaiyi çıkartıyor.

http://www.gokkusagininustunde.com/
http://www.gokkusagininustunde.com/

NYX Mineral Stick Foundation'ın fiyatı 34,95 TL. NYX ürünlerine seçili Boyner ve YKM Mağazalarından, NYX'in Bağdat Caddesi ve Cevahir AVM içindeki kendi mağazalarından ya da yerinizden hiç kalkmadan online satış sitesinden (TIK TIK) ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

Başak

http://www.gokkusagininustunde.com/

Her, "1 Ürün 2 Yorum" projemizde heyecanlanıyorum. Bugün, uzun zamandır okuduğum, çok güvendiğim ve sonra tanışıp çok çok sevdiğim canım arkadaşım Başak, benim bloğumda konukken, ben de onun bloğuna konuk oluyorum. Başak'ın da dediği gibi, zevklerimiz ortak olunca, ortak ürünlerimiz de çok... Dolayısıyla, daha çok ortak yazıda bir araya geleceğiz ve bu benim için heyecan verici bir haber! Başak'cığıma benim bloğuma konuk olduğu ve buraları güzelleştirdiği için çok teşekkür ediyorum ve sevgiyle, kocaman öpüyorum!

L'Arc-en-ciel blogda, benim NYX Mineral Stick Foundation yorumumu okumak isterseniz, buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

39 yorum:

  1. Başakcığım yazın kullanamadım ben de bunu ama havalar soğumaya başlayınca bir sabitleyici pudra ile severek kullanıyorum şu sıralar tabi bu ara cildimde kuru bölgeler de çoğaldı ondan olabilir.. örtücülüğünü ise gayet beğendim.. güle güle kullan canım.. bu arada sizin bu 1 ürün 2 yorum projenize de bayılıyorum daha sık görmek isterim sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim, evet tam kuru cilt fondöteni bu aslında! Karmalar için de kış ürünü :) Biz de bu 1 Ürün 2 Yorum yazılarını çok seviyoruz; okuyanların keyif almasına da çok seviniyoruz! Öpüyorum çook!!!

      Sil
  2. Çok güzel yazı olmuş kalemine sağlık.. Bu tarz yazılar harika oluyorrr devamını bekliyorummm 🙈

    YanıtlaSil
  3. Blana'cım, gerçekten bu yazılar çok keyifli oldu! Senin güzel blogunun arşivinde yazım olmasından dolayı da çook mutluyum! Koccaman öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım bence de şahane oldu😊 Ben de senin bloğunda yer bulmaktan çok mutluyum ve bloğum bugün daha bir güzel oldu varlığınla😊 Ben de kocaman öpüyorum❤️❤️

      Sil
  4. Yazıdan anladığm kadarıyla ürün tam bana göre:) kurudan karmaya dönük benim cildim de kısa sürede deneyebilirim:)Projeniz de çok güzel düşünülmüş, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya, okuduğun için biz teşekkür ederiz; sevgiler!

      Sil
  5. İlk sürdüğüm anki görüntü çok hoş çok fresh ama karma cildimin etkisiyle saatler sonra aldığı görünüm gerçekten çok fena.Kuru ciltler çok sevebilir ancak karma ve yağlı ciltler pırıl pırıl olmamak için uzak durmalı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet Filiz'cim, tam bir kuru cilt fondöteni bu! Dğer türlü sıkıntılı :) Sevgiler canım!

      Sil
  6. Ten ürünlerinde stick ürünleri daha zor uygulayacak ve kalıcılığı iyi olmayacak gibi geliyor özellikle kuru cildimde böyle yapay bir görünüm yaratacak diye korkuyorum ama Başak Hanım'da oldukça doğal ve güzel bir görünüm vermiş :)) Emeğinize sağlık, bu tür yazıları gördükçe okumak ve farklı deneyimleri öğrenmek mutluluk veriyor <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynı korku vardı Mary bu fondöteni kullanana kadar... Ama aslında tam tersiymiş :) Aklınızda olsun, sevgiler!

      Sil
  7. Başakcım çok severek ve beğenerek takip ettiğim başarılı bir blogger. Yine çok güzel bir yazı yazmış. Bu arada stick fondöten kullanmayalı uzun zaman oldu. Belki de fondötenimi sevdiğim içindir. Ben kuru cildim için kullananabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm, beğenin için çok teşekkürler canım! Eğer bir değişiklik istersen bir şans verebilirsin bu fondötene de :) Sevgiler!

      Sil
  8. Ne yazik ki kullanmadigim bir urun ama okudukca oldukca dikkatimi cekti kaleminize saglik kizlar guzel olmus😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Kelebek Etkisi, hani denk gelirsen bir gün aklında olsun. Çok teşekkürler, sevgiler!

      Sil
    2. Benim Tutkum, yazıyı beğenmene çok sevindim. Benden de sevgiler :)

      Sil
  9. Canım arkadaşım benzer zevklerinizin olması çok güzel, paylaşabilinir çok ortak noktanız var, bunlarıda bizlerle paylaşmanız ayrı güzel. Ürünü kullanmadım ama duruşu hoşuma gitti, sevgili Başak çok güzel ve açıklayıcı bir yazı hazırlamış, ellerine emeğine sağlık. Çok öpüyorum canım arkadaşım <3 <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, bu ortak yazıları ben de seviyorum; iki ayrı görüş bence faydalı oluyor. Bu fondöten senin karma cildinde çok durmayabilir, tek tereddütüm o. Çünkü çok kuru yüzey istiyor kesinlikle, en ufak ıslaklık, yağlanma ve sıcakta uçup gidiyor. Ancak duruşu cidden çok doğal... Çok teşekkür ederiz canım benim, ben de öpüyorum kocaman <3

      Sil
  10. Başakcım bu kış belki cildin daha az kurudur ondan dayanıklılığı azalmıştır? Öyleyse gayet güzel bence, kuru cilt zulüm adeta =/ Ben 2 kapaklı olmasını da çok sevdim ürününü ömrünü uzatıyor! Tendeki duruşu şahane olmuş, çok doğal ve güzel duruyor! Ama daha da ötes o aydınlatıcı nedir? Nedir nedir nedir yani? Mac'in alengirlisi mi yoksa?
    Ellerine sağlık,
    Güle güle sür sürüştür!
    Öperim!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Zeynuş sondan başlıyorum, yes bibiyim, MAC'in alengirlisi! Nasıl yanar döner di mi yaa? Ve evet, bu sene cildim bariz karmaya döndü ve nemsiz. Kuru ciltten daha kötü bir şey varsa nemsiz cilt Zeynuş, o kadar diyim sana... Öpüyorum!

      Sil
  11. Cildim karmadan yağlıya dönük olduğundan sanırım bana pek uygun bir ürün değil. Çok güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık Başakcım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seher'cim evet, pek yağlı cilde uygun bir fondöten değil. Teşekkür ediyor, öpüyorum!!!

      Sil
  12. Bayildimmmmm... harika bir yazi olmus. Benzer fikirlerin ve zevklerin olmasi ne guzel.. ayrica acayip merak ediyorum bu urunu ama renk konusunda cesaret edemiyorum bir turlu. Online dan alacagim icin... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esy's Page, yararlı olmasına çok sevindim yazıların! Mutlulukla kullan şimdiden, sevgiler :)

      Sil
  13. Süper bir yazı olmuş emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  14. Başak'ın cildinde duruşunu çok beğendim ama senin yorumunu okuduğumda uzak durmam gereken bir ürün olduğunu düşünmekteyim Blana'cım .. Ortak yazıların devamını beklemekteyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül'cüm, evet bu tam kuru cilt fondüsü ve azıcık dahi karmalığı kaldırmıyor bünyesi :) Öperim!

      Sil
  15. Çok güzel durmus rengi. 😊

    YanıtlaSil
  16. benim de cildim karmadan çok kuruya yakın olduğu için sanırım bana da uygun olacaktır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lerzan evet, seninki gibi cilt tipleri için daha uygun. Sevgiler :)

      Sil
  17. Sahanesiniz kozmetik perileri muhtesem bir dayanisma biz de bilgileniyoruz sayenizde kizlaaarr. sevgiler💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demirkadın çok teşekkürler!! Kocaman sevgiler :)

      Sil
  18. Başak'çım süper bütünleşmiş teninle, ten ürünü yokmuş gibi duruyor. Aydınlatıcı da bir harika. Emeğine sağlık canım, konuk yazar yazılarınıza bayılıyorum. Çok öpüyorumm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'cim, çok teşekkürler! Duruşunu ben de çok seviyorum canım; gerçekten çok doğal bir sonuç veriyor. Ay aydınlatıcı biraz deniz feneri gibi ama olsun yaaa, ışıl ışıl!!!! Ben de seviyorum bu konuk yazarlık işini; bir diğer blogun okurlarıyla etkileşimde olmak harika oluyor! Ben de çok öpüyorum!

      Sil
  19. Elinize sağlık Başak Hanım =) bu aralar stick fondötenlere merak saldım, cildime uygun bir tane arıyorum, ne iyi oldu da gördüm bu yazıyı!

    YanıtlaSil
  20. İlk fondötenlerimden biri *.* Stick fondötenlerin genel olarak yapısını kapatıcılığını çok seviyorum. Yazın bi tık yoğun geliyor,gözenekler beni sil diye bağırıyor ama napalım :D Elinize sağlık tatlımlar <3 Öpüyorum ikinizide kocaman <3

    YanıtlaSil