2016 Yılı Biten Makyaj Malzemelerim

Aralık 30, 2016 37 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu sene içinde yazdığım tüm bitenler yazılarında, renkli kozmetiklerimi ayrıca biriktirdiğimi ve sene sonunda yazacağımı belirtmiştim. 2016 yılının başından bu yana bitirdiğim her renkli kozmetik ürününü ve parfümü ayrı bir kutuda biriktirdim. Açıkçası, bir sene içinde ne kadar renkli kozmetik bitirdiğimi ölçmek istiyordum. Bitenler yazılarımda, az az bahsetseydim senelik performansımı ölçemeyecektim. Makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri gibi sürekli bitmediğinden ve ben tam bir koleksiyoner olarak sürekli yenilerini satın aldığımdan bu biraz "içimi rahatlatma ölçümü" de olmuş olabilir. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Aslında bu yazıyı Aralık ayının ortalarında yazıyorum. Yılın kalan süresinde yeni bir ürün bitirebileceğimi hiç zannetmiyorum. Bir sürü koleksiyon ürünü aldığım için (aferin bana), bir an evvel deneyip, koleksiyonlar satıştan kalkmadan yazmak istiyorum. Eskiden hiç böyle dertlerim olmazdı, sanırım artık blog yazmak benim için hobi olmaktan biraz çıkıp bir çeşit iş olmaya başladı. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/


Yukarıda gördükleriniz benim bir senelik ürün bitirme performansım... İçlerinde tamamen bitiremeden attığım sadece 3 ürün var. Bu bakımdan her ürünümü tamamen bitirene kadar kullandığımı gururla yazabilirim. Fark ettim ki, kapatıcı bitirmek konusunda oldukça başarısızım ve bu durumda artık kapatıcı almasam iyi olacak (dayanamadı aldı). Bitirdiğim her üründen yine kısa kısa bahsedeceğim ve blogda yazısı olanların da linkini bırakacağım. Yani, sizi oldukça uzun bir yazı bekliyor, umarım okumayı burada bırakmazsınız. Başlayalım mı?!


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Balm Nude Dude Palet:
Bu paleti günlük olarak sürekli kullandım, en son fabulous ve funny renkleri kaldı, onları da panlarından çıkarıp başka bir minik kaba alıp öyle bitirdim. Her rengini kullanabildiğim ve benim en sevdiğim rose tonların ağırlıkta olduğu bir paletti. The Balm farlar çok tozutuyorlar ve bence bu yüzden çabuk bitiyorlar. Bu paletle ilgili en büyük pişmanlığım, blog yazısını yazamamış olmam... Bir de, arada Filiz Hanım'ın instagram hesabında görünce özlemle bakıyorum. 

The Balm Havaii Palet: İki far, bir allık ve bana göre astar görevi gören bir far olan ama palette mat bir aydınlatıcı/far olarak tanımlanan bir toz üründen oluşuyordu. Bu paletin de yazısını yazamadım, sanırım sene başında yazma kaygısı taşımayan bir bloggerdım. Bu paletin en zorlandığım öğesi, allığıydı çünkü allığı gerçekten "tam bir pembe"ydi ve ben çok pembe allıkları kullanamıyorum. En son çareyi, astar rengi olarak göz makyajlarıma eklemekle bulmuştum. Bunun dışında paletin "lid" rengi bence gerçekten efsaneydi. Bu palet de tozutuyordu ve tüm The Balm ürünleri gibi yapıları yumuşaktı.
Flormar Kaş Farı: İnceleme yazısını burada bulabileceğiniz bu farı bir seneden uzun süre her gün kullandım. Bu farla ilgili şunu ekleyebilirim, 4 gr'lık bu far aslında beni en az bir 6-7 ay daha idare etmeliydi ancak, dibini gördükten bir süre sonra kendi kendine paramparça oldu.
Rimmel London Stay Matte Pudra: Bu pudra da blogda yer bulamayacak, ne yazık ki. Ben kuru ciltli olduğum için, çok uzun süre kullandım. Bendeki transparan olan çeşidiydi. Karma-yağlı ciltli arkadaşlarım benden daha doğru yorumlayacaktır ancak, benim için biraz kalın yapılı bir pudraydı, örneğin ben The Balm'ın transparan pudrasını daha çok beğenmiştim.
Maybelline Color Tattoo Krem Far / Permanent Taupe: Sanırım Color Tatto farlar içerisinde yapısını en sevmediğim rengi bu... Benim göz kapaklarımda asla homojen durmadı hep parça parça kaldı. Ben de biraz koyu renkli makyajlarımda baz, biraz kontür rengi olarak kullandım ama çok zor bitirdim.

Maybelline 02 Stripped Nude Far: Açık sütlü kahve renkli bu far, çok fazla tozutuyordu ancak, yine de çok severek kullanmıştım.
Wet'n Wild Brule: Markanın meşhur farı... Astar rengi olarak kullanmıştım, elimde bir tane daha var. Bence yapısı oldukça başarılı...



https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Balm Time Balm Makyaj Bazı: Oldukça silikonlu bir makyaj bazıydı. Gözenek küçültme vaadi var mıydı, emin değilim ancak benim için öyle bir etkisi olmadı. Açıkçası çok severek kullanmamıştım.
Lancome UV Expert Makyaj Bazı: İnceleme yazısını burada bulabileceğiniz bu bazı, tüm yaz boyu çok memnun kalarak kullandım. Yapısı, güneş koruması ve makyajı tutması harikaydı. 
The Face Shop Aqua Tinted Bb Krem: Bu zamana kadar kullandığım en iyi bb kremlerdendi. Kapatıcılığı hiç yok, sadece cildimdeki renk eşitsizliklerini gideriyordu ve incecik yapısıyla hiç ağırlık yapmıyordu. The Face Shop keşke ülkemizden gitmeseydi. İnceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
The Face Shop Cc Krem: Bu cc kremle hiç anlaşamadım, ne yapsam olmadı. Genellikle cc kremlerle ben sorun yaşıyorum, nedenini bilemiyorum. Buradan ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz.
Mac Lightful C Tinted Cream: Bu renk eşitleyici kremi de çok severek kullandım. Bir renkli nemlendirici olarak cildime verdiği görüntü oldukça başarılıydı. Bu ürünü ne zaman kullansam, cildimin harika göründüğüyle ilgili iltifatlar aldım. Detaylı olarak anlattığım yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Mac Studio Fix Fluid Fondöten: Benim gelin makyajımda kullandığım fondötenim... Hala bir kenarda tek kullanımlık miktarını saklıyorum çünkü hala dış çekimimizi yaptırmadık. İnceleme yazısına buradan ulaşmanız mümkün...

Revlon Photoready Bb Krem: 24 ay kullanım ömrü olmasına rağmen, açtıktan bir sene dolmadan bozuldu. Pütür pütür bir garip hale geldi ve feci kokmaya başladı. Bitiremeden atmak zorunda kaldığım üç üründen biri bu...
Catrice Bouncy Allık: Detaylı incelemesine buradan ulaşabileceğiniz bu allık, 3 haftada biterek bana, kendime ait allık bitirme zamanı rekorunu kırdırdı.

Max Factor Creme Puff Allık: Bu allığı çok severek kullanıp bitirdim. Max Factor'ün bu allıkları bence indirimlerde kaçırılmaması gereken ürünlerden... Hourglass allıklarla bence muadil değiller ancak, yapılarını çok beğeniyorum. Yazısını hazırlamıştım, yayınlayacağım.
Mac Prep+Prime Göz Farı Bazı: Bu far bazının incelemesini Gözde'nin bloğunda yazdım (farklı renkteki linklenmiş kısma tıklayarak okuyabilirsiniz). Benim iki sene boyunca sürekli kullandığım, çok beğendiğim ve gelin makyajımda da tercih ettiğim far bazım. Çok çok memnundum ve böyle bir ürün arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Bobbi Brown Bb Krem: İnceleme yazısını burada bulabileceğiniz bu bb kremin yapısını gerçekten çok sevmiştim. Ancak, Bobbi'ye birilerinin "fair" renginin o olmadığını anlatması gerek!
Mac Prep+Prime Natural Radiance Makyaj Bazı: Deneme boy olan bu bazı bir kaç kez kullanabildim ve beğendim.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Gosh Prime'n Refresh Illuminating Eye Roll-On: Bu göz altı ürününden ben memnun kalmıştım. Bence olmazsa olmaz değil, ancak verdiği etkiyi beğenmiştim.
Loreal True Match Kapatıcı: Çoğu kişinin çok sevdiği ancak, benim bir türlü anlaşamadığım bu kapatıcıyla ilgili deneyimlerime buradan ulaşabilirsiniz.
Maybelline Master Contour Stick: Yeni yıla bu ürün olmadan girdiğim için resmen mutluyum! Bitirmek için inat edip, project pan etkinliği sayesinde de bitirdiğim ve hiç beğenmediğim ürünün inceleme yazısını burada yazmıştım.

Nars Pro-Prime Instant Line&Pore Perfector: İnceleme yazısına buradan ulaşabileceğiniz bu göz çevresi bazını aslında ne kadar çok sevdiğimi bitince anladım. Kullanırken hakkında hep ikilemdeydim, meğerse gerçekten çok ciddi fark yaratıyormuş.
YSL Touche Eclat Kalem Aydınlatıcı: Tüm yaz boyu çok severek kapatıcı olarak göz altlarımda kullanıp bitirdim. Hakkındaki tüm övgüleri bence hak ediyor. İnceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Mac Prep+Prime Maskara Bazı: Günlük olarak fena olmasa da, benim beklentilerimi karşılamayan bir üründü. Ayrıntılı burada anlatmıştım.
Essence Maskara Bazı: Essence artık bu ürünü üretmiyor, halbuki ne çok seviyordum. İnceleme yazısını burada yazmıştım.
Loreal Miss Manga Mega Volume Maskara: Kıl fırçalı, benim günlük kullanımda baya sevdiğim bir maskaraydı. Fakat, bence kullanım ömrü düşük, iki ay kullanabilmiştim. Fırçasının hareket edebiliyor olması benim hoşuma gitmişti. Açıkçası bu maskarayı iyi bir indirim bulursam, tekrar satın alabilirim.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Note Long Lash Maskara: Hakkında hiç bir yorum yapamayacağım.
Catherine Arley Significant Maskara: Ayrıntılı yazısını burada bulabilirsiniz. Ne yazık ki, benim gözlerimden akıyordu ve zaten çok çabuk kurudu.
Essence Top Coat Maskara: Aslında bu bir maskara değil, maskaranın üzerine uygulanan bir top coat... Essence maskaralar benim gözlerimde ne yazık ki, hassasiyet yaratıyor. Bitiremeden atmak zorunda kaldığım üç üründen biri de bu...
Maybelline Rocket Volume Maskara: Yazısını hazırladığım ancak henüz yayınlamaya sıra gelmeyen bu maskarayla fırça yapısı nedeniyle ilk başlarda anlaşmakta zorlansam da, alıştıkça bayaca memnun kaldım. Üstelik çok uzun süre de kullanabildim, hemen kurumadı. 
Clinique High Impact Maskara: Clinique bu maskaranın seyahat boylarını bana göndermekten vazgeçerse, tam boyunu alacağım. Açıkçası, bu zamana kadar kullandığım maskaralar içinde Diorshow'dan sonra en sevdiğim maskara bu!..
Essence Lash&Brow Maskara: Kaşlarımı sabitlemek için kullandığım bu maskaradan iki tane bitirmişim. Bu maskaralardaki en büyük sorun, zamanla fırçadan transfer olan renkli kaş ürünleri yüzünden kirlenmeleri... Yazısını yazacağım.
Wet'n Wild Megaclear Maskara: Bu maskaradan da iki tane bitirdim ve yine kaşlarımı sabitlemek için kullandım. Bana kalırsa, Essence ile aralarında dağlar denizler kadar fark yok.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/


The Face Shop Real Diamond Lip Glosslar: Bendeki renkleri BR801 ve OR201 olan bu lipglossları çok severek kullandım ve diplerine kadar sıyırarak bitirdim. Yapıları bence çok güzel ve dudakta yapışkan ve ağır bir his de bırakmıyorlar. Bobbi Brown ve Chantecaille lipglosslardan sonra en sevdiklerim The Face Shop lipglosslar... Zaten sanırım, lipglosslar konusunda bu kadar konuşabilecek ve onları bu kadar seven memlekette bir ben varım.
Essence XXXL nude Lipgloss: Az da olsa, buradaki yazımda bahsettiğim taste the sweets isimli bu lipglossu da severek kullanıp bitirdim. Bence fiyatına göre performansı oldukça iyiydi. 
Clinique Pop Ruj: Bendeki rengi nude pop olan bu rujun yapısı yumuşacıktı ve nemlendirme etkisi de çok iyiydi ancak, bir ruja göre (kendi performansımı da düşünürsem) çok çabuk bitti. Dolayısıyla, tekrar şuanki fiyatını verip satın alacağımı zannetmiyorum.
Golden Rose Velvet Matte 10 Numara: Elimdeki tüm velvet matte serisindeki rujlardan buradaki yazımda bahsetmiştim. 10 numara içlerindeki en sevdiğim renkti, tüm yaz neredeyse sadece bu ruju kullandım.

Flormar Lip Balm: Bendeki çilekli olanıydı, ortalama bir nemlendirmesi vardı.
Nivea Lip Balmlar: Biri vişneli biri de essential care olan çeşidiydi. Senelerdir Nivea balmları kullanıyorum ve sanırım artık sıkıldım. Bu sene biraz farklı marka lipbalmlar kullanacağım. Ancak, Nivealar sevdiğim ve memnun olduğum lipbalmlar tabi ki...
Essence In The Nude Dudak Kalemi: Essence bu harika dudak kalemlerinin yapılarını keşke değiştirmeseydi.
Flormar 201 Numara Dudak Kalemi: Bu kalemin hem rengini hem yapısını beğeniyorum. Çok güzel bir nude tonu kahve... Elimde bir tane daha var. 

Golden Rose Velvet Matte Minik Boy Rujlar: 01 ve 12 numaralarını bitirdim. 12 numarasını çok beğendim, sanırım büyük boyunu alacağım.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Yves Rocher Evidence Parfüm: En sevdiğim Yves Rocher kokularından... Bir ara yeniden satın alacağım.
Flormar Oje Kurutucu: Mucizevi değildi ama idare eder performansı gösterdi ve en önemlisi yapısı bozulmadan dibine kadar kullanabildim.
Sally Hansen Hard As Wraps Tırnak Güçlendirici: Sanırım, Sally Hansen'den bu zamana kadar kullandığım en başarısız tırnak bakım ürünüydü. Ağdalaştı, tırnak yüzeyimde pütür pütür oldu. Çok zor kullanıp bitirdim.
Mac Prep+Prime Fix+: Yazısını yazacağım. Ben sürekli kullanıyorum ve elimin altında bulunduruyorum. Gerçi, artık termal sular ya da aktif içerikler barındıran mistler çoğaldı ve eskisi kadar vazgeçilmez olmaktan dolayısıyla çıktı.
Yves Rocher The Vert Parfüm: Hakkındaki düşüncelerimi buradan okuyabileceğiniz bu parfüm, bende hiç kalıcı değildi. Dolayısıyla parfüm bitirmek konusunda oldukça beceriksiz olan biri olmama rağmen çok kısa zamanda tükettim.
Flormar Jelly Look Ojeler: Fire red ve amaranth renklerini bitirdim. Flormar'ın bu oje serisini ben seviyorum, üstelik yapıları hemen bozulmuyor. İki ojeyi de sonuna kadar kullanabildim.
Yves Rocher Oje: Taupe Rose rengini bitirdim. Bu ojelerin gramajları düşük, bitirmesi daha kolay... Tek katta opak ve sürümü çok rahat olan bu ojeyi severek kullandım.



https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Flormar Lip Balm: Çok sevimli ambalajları Eos lipbalmların aynısı olan bu ürün, aslında kullanırken pek pratik değil. Genellikle evde kullanarak bitirdim.
Alix Avien Eyeliner: Sanırım bitirdiğim tek eyeliner bu... Sürümü kolay ve simsiyah bir eyelinerdı. Sıklıkla kullanmadığım için kuruma hızıyla ilgili yorum yapamıyorum.
Loreal Super Liner: Bendeki füme rengiydi. Yumuşak yapılı ve asansörlü bir kalemdi. Memnun kalmıştım.
Catherine Arley Göz Kalemi: Cemal Süreya'nın şiirindeki gibi, dıştan sağlam ama içi çürük bir kalemdi. Zaten asla homojen bir çizgi de çekemiyordum. Kendi kendini imha etti.
Rimmel London Nude Göz Kalemi: Yumuşak yapılı, kalemtraşla açılan bir kalemdi. Bence uygun fiyatlı muadillerinin en iyilerinden...

Loreal Eyeliner Kalem: Eyeliner performansında ve kalıcılığında, yumuşak yapılı olmasına rağmen çok güzel sabitlenen bir göz kalemiydi. Bu bitirdiğim kahverengi olanı, elimde bir de siyah olanı var.
Pastel Nude Göz Kalemi: Ben bunu sanırım Watsons'tan satın almıştım zamanında. Yapısı çok sertti, çok zor kullanıp bitirdim.
Ayrıca; Loreal'in bir fırça setinden çıkan kaş-kirpik fırçası bu sene bana veda etti. Bir adet Yves Rocher, bir adet Kiko ve bir adet Kiss makyaj süngeri de ömrünü doldurdu.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Blog tarihimin en uzun yazısının sonuna geldik. Buraya kadar sabredip okuduysanız ya da Zeynep'in tabiriyle atlayarak da olsa okuduysanız çok teşekkür ederim. Fazla uzun oldu ama bu yazıyı hak etmişim, değil mi?!
Bir yıl boyunca kullanıp bitirdiğim tüm makyaj malzemelerim bunlardı. Sanırım hiç de fena değilim! Umarım yeni yılda da benzer performansı gösterebilir ve sürekli yenilerini kattığım boya koleksiyonum için de bir teselli bulabilirim.

Hepinize mutlu, sağlıklı, neşeli, paralı, huzurlu ve blog okumalı harika bir yıl dilerim! Umarım 2017 hayallerimizden de güzel olur!


Sevgilerimle...


37 yorum:

  1. Waaaoooww muhteşemsin Balanacım. Önümüzdeki yıl blog planlarım arasında da yer alan bitirdiğim "1 yıllık renkli kozmetik ürünleri" hazırlığımı sen tamamlamışssın bile :)
    Bakalım önümüzdeki yıl neler bitecek :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir senedir azimle biriktiriyordum İlknur'cum, umarım seneye çok daha kalabalık bir yazı yazarız beraber :)
      Mutlu yıllar <3

      Sil
  2. Gözlerime inanamadım. Milyon defa tebrik ediyorum. Bir maskara hakkında konuşurken anlamıştım bu konuda istikrarlı olduğunu.
    Ben biraz onu biraz bunu kullanayım derken açılmış bir çok renkli kozmetik ürünü ile başbaşayım. Dibini gördüğüm bile o kadar az ki. Nasıl hayran kaldım bilemezsin şu tabloya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nihal Hanımcım :) Elimden geldiğince istikrarlı olmaya çalışıyorum.
      Mutlu yıllar diliyorum, sevgilerimle... <3

      Sil
  3. Harikasın Blana'm, soluksuz okudum :)))) Ben de bir bitirme yazısı hazırlıyorum ama içinde hiç renkli kozmetik yok, sene başından itibaren senin gibi biriktireyim bari. Darısı başıma, çok öpüyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gökçem, senin yazını da okudum :) Seneye daha iyilerini yazabiliriz umarım. :)
      Mutlu yıllar canım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  4. Harikasın canım. Ben bir kozmetigi bitirince çok mutlu oluyorum. Sen ne kadar çok bitirmişsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün Hanımcım :)
      Mutlu yıllar diliyorum <3

      Sil
  5. Aaayyy maşallah ne çok ürün bitmiş. Gözlerimlen inanamııyorum:))

    YanıtlaSil
  6. canım hiiç atlamadan keyifle okudum :) oldukça başarılı bir performans tebrik ediyorum. Aralarında kullandığım ve hiç denemediğim ürünler var, notlarımı aldım :) yeni yılda yeni PP 'ler yaparız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün'cüm :) Ortak ürünlerimiz olmasına sevindim ayrıca :) Yeni yılda çok pp yapalım gerçekten, biraz hafiflesem iyi olacak :D
      Mutlu yıllar canım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  7. Çok başarılı bir bitirme projesi olmuş gerçekten süper.

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten hepsinin hakkını vermişsiniz ve çok faydalı bi yazı olmuş merak edenler için, far paletinin yazısını yazamadan bitirmeniz bu konuda ne kadar istikrarlı olduğunuzu gösteriyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Paletin keşke yazısı blog arşivimde olsaydı, diyorum şimdilerde. :)
      Mutlu yıllar <3

      Sil
  9. Gerçekten tebrikler ne kadar çok ürün bitmiş maşallah yenilerini daha güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  10. Blana'm hiç de fena değil olmayacak o süpersin olacak bir kere 👏😚 Bak bende senin bitenler yazını okudukça 1 aydır kutuda saklamaya başladım bitirdiklerimi 😊 Renkli kozmetik çok bitirmesem de bakım ürünlerini hızlı bitirdiğim için şimdiden 6-7 taneden fazla biten çıktı 👯 Yeni yıl senin için en sevdiğin çikolata tadında geçsin 🙈❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözdem çok teşekkür ederim :) Ay senin bitenler yazını dört gözle bekliyorum ben :)
      Mutlu yıllar canım benim, kalbin kadar güzel bir yıl olsun 2017 <3 <3

      Sil
  11. Çok teşekkür ederim Ausem :) Gözlerine sağlık diyorum, destan yazdım keza :D
    Mutlu yıllar Ausem, yeni yıl bize güzellikler getirsin <3

    YanıtlaSil
  12. herkes gibi ben de tebrik ediyorum harika bir görüntü :) azminiz ilahm verici :) Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  13. Aman tanrım o nude dude nasıl bitti inanamıyorum:))

    YanıtlaSil
  14. Blana'mıııınnn harikalığı yine ortada :D Blana'mmm senin ürün bitirme yöntemini deniyorumm şu sıralar oyuklar açılıyor ama bitmiyor :D Gerçekten çok tebrik ediyorummm güzel gözlümm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im oyuklar açılıyorsa bitecekler, demektir :) Çok teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
  15. Tebrik ederim bence süper performans ayrıca bana da ilham oldu.2017 nin biten renkli kozmetiklerini ben de böyle yapacağım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) 2017 sonunda bitenlerimiz rengarenk olsun, diyorum :) Sevgilerimle...

      Sil
  16. Harikasın canım.Ben allık ve far gibi ürünleri asla bitiremiyorum.Bitirsem bitirsem Catrice allığı bitiririm sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filiz'cim :) Catrice allık üç haftada bitiyor, olmadı oyun hamuru niyetine de kullanılıyor :D

      Sil
  17. Agzim açik kalmis okurken 😄😄😄. Iki ömür yasasam bu kadar ürün bitiremem 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha Derya'cım ya, benim gibi her gün boyansan biter :D

      Sil
  18. Maşallah ne çok ürün bitmiş özellikle the balm far paletine şaşırdım, bir gün benim de böyle bir tablom olur umarım, sürekli yeni ürün almaktan vazgeçebilirsem :)

    YanıtlaSil
  19. essensenin maskara bazını daha üretmemesine çok üzüldümmm. senin bana göndermenle tanışmıştım çok seviyorum kendisiniii :/

    YanıtlaSil
  20. O kadar çok şey öğrendim ki anlatamam. Lakin gözlerimi de bayağı yordun Blanaaaa <3 ^^ :)
    Bence buraya kadar yazabildiğin için sabredip her detayı aktardığın için biz sana teşekkür etmeliyiz ^^

    YanıtlaSil
  21. Yazının sonuna geldiğimde hakkında ürün yapacağım ürünler unuttum, tebrikleri Blanam efsane performans göstermişsin! Hem son derece doğal makyaj yapıp hem de bu kadar ürün bitirmiş olman mikemmel resmen! Ben anca lisedeki gibi makyaj yaparak böyle performans sergilerdim dlgjldkgjd
    Hiç atlaya zıplaya okumadım kendi adıma, ama gözlerim açıldı ilerlerken remsen hayran kaldım!
    2017'de daha güzelleri gelsin, daha çoğu bitsin!
    Emeğine sağlık!
    Öperim kocaman,
    Zeynep

    YanıtlaSil