Flormar Comfort Zone Koleksiyonu: Cozy Quartet Eye Shadow-01 Nude Peaches

Aralık 21, 2016 32 Comments A+ a-

Merhaba...

Elimdeki Flormar'a ait koleksiyon ürünlerini anlatmaya devam ediyorum. Kot desenli temasıyla dikkatlerimizi çeken Comfort Zone koleksiyonunun 4'lü Cozy Quartet far paletlerinden 01 numaralı Nude Peaches, bugünkü blog yazımın konusu olacak.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Comfort Zone koleksiyonu; kot desenli teması ve sade, lacivert ambalajlarıyla ilgimi çekiyordu. Koleksiyona ait Nude Peaches far paleti de, ilk çıktığı günden bu yana, en çok merak ettiklerimin arasında olunca, Black Friday indiriminde benim oldu.
Cozy Quartet far paleti, dört tane fardan oluşuyor. Bendeki 01 numaralı Nude Peaches'da; bir krem rengi, iki kahve tonunda ve bir de turuncu renkli far bulunuyor. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Flormar bu ürünü "pürüzsüz, kadifemsi ve ince yapılı; göz kapaklarında kusursuz ve derin renk etkisi veren göz farı" şeklinde tanımlıyor. 
Hayatımda kullandığım en ince yapılı farlar olmasa da, bu farlar gerçekten pürüzsüz uygulama yapmaya imkan tanıyorlar. Genel olarak, yumuşak yapılı ve pigmentliler... Yumuşak yapılarından dolayı tozutuyorlar ancak, fırçaya çok kolay alınıyorlar ve göz kapağına da rahatça transfer oluyorlar. Uygularken ya da gün içinde göz altıma dökülme yapmıyorlar. Karıştırılmaları ve dağıtılmaları kolay, renk geçişlerini yaparken zorlamıyorlar. Bununla birlikte; birbirlerine karıştırılırken, renklerini kaybedip tek bir renk gibi de görünmüyorlar. Performanslarını açıkçası başarılı buluyorum. Ben, bazsız hiç far kullanmadığım için, tek başına davranışları hakkında yorum yapamasam da; bir bazla tüm gün kalıcılıklarını ve renklerini koruyorlar ve göz kapaklarımda çizgilenme, birikme yapmıyorlar. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Paletin tamamı mat farlardan oluşuyor. Paletin en açık rengi olan far, aynı zamanda astar olarak da kullanılabilecek bir krem rengi... Yapısı oldukça yumuşak ve bence paletin en kremsi dokulu rengi... Bundan ötürü de, yine paletteki en kalın yapılı far... Fırçaya çok kolay alınıp uygulanabiliyor ve göz kapağındaki renk eşitsizliğini başarılı bir şekilde nötürlüyor.
Hemen yanındaki kahverengi; sıcak tonlu, içinde biraz turunculuk da barındıran bir far... Yapısı yumuşak; kolay dağıtılıp, istenirse renk yoğunluğu arttırılabilen bir far... Bence hem göz kapağının katlanma bölgesinde gölge ve geçiş rengi olarak hem de tüm göz kapağında ana far rengi olarak kullanılabilir. İki şekilde de, ben duruşunu çok beğendim.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Paletteki en dikkat çekici renk olan turuncu far ise, oldukça pigmentli bir yapıya sahip... İncecik, yumuşacık yapısı ve kolay dağıtılabilen ve renk yoğunluğu ayarlanabilen bir formüle sahip... Hem tüm göz kapağımda hem de gözümün katlanma bölgesinde iyice dağıtarak kullanmayı seviyorum. Bu paleti bana satın aldıran renk, diyebilirim. 
Paletin son rengi ise, koyu bir kahverengi... Açık kahveden farklı olarak turunculuk içermiyor, soğuk tonlu bir kahve. Aynı zamanda paletin yapısı en sert olan farı ancak, pigmentasyonu gayet yerinde ve uygulaması da oldukça kolay... Kirpik diplerini belirginleştirmek, makyaja gölge vermek, gözün dış köşelerini vurgulamak için kullanılabildiği gibi; bence gözün katlanma bölgesinde gölge rengi olarak da, yanına uyumlu bir renkle birlikte kullanıldığında, harika duruyor. Günlük, koyu kahve, dumanlı göz makyajları bile bu farla yapılabilir.
Göz kapağının katlanma bölgesinde açık kahverengi, göz kapağında turuncu far
Göz kapağının katlanma bölgesinde koyu kahverengi, göz kapağında açık kahverengi far

Cozy Quartet far paleti; oldukça sağlam, yüzeyi kadifemsi dokulu ve sade ambalajıyla da beğenimi kazandı. Kapağının içinde, tüm iç kapağı kaplayan bir aynası ve kendi sünger aplikatörü var. Ben kısa seyahatlerimde, bu sünger aplikatörlerden yardım alabiliyorum. İçinde 4 gr ürün olan bu paletin, tozuttuğunu da düşünürsek kısa ömürlü olabileceğini düşünüyorum ancak, genellikle fırçamı az miktar dokundurmam yeterli ürün almamı da sağlıyor. İçerikleri tamamen temiz olmasa da, paraben içermiyorlar. Bence, tek eksiği soğuk tonlu açık bir kahverengi gibi bir geçiş rengine sahip olmamak olan 01 Nude Peaches far paletinin yanında, üç farklı alternatifi daha olan Cozy Quartet far paletleri 24.90 TL'ye satılıyorlar. Flormar'ın sık sık indirim yaptığını ve bu paletlerin çok daha uygun fiyatlara satın alınabileceğini de eklemem gerek...


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Flormar Comfort Zone Koleksiyonunu ve tüm Flormar ürünlerini; markanın kioskları ve mağazalarından ya da online satış sitesinden satın alabilirsiniz.

Sevgilerimle...

32 yorum:

  1. Bu serinin far paletlerinin renklerine bayıldım.İçerdiği renklerin tonu ve birbiriyle uyumu açısından en favorim bu oldu kesinlikle.Makyajlarda harika olmuş.Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de çok güzel olmuşlar Filiz'cim, paletlerdeki renk seçimleri cidden başarılı. Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  2. Renkler çok hoş canım güle güle kullan çokta yakışmış 😊😘

    YanıtlaSil
  3. Blanaaaa!! Makyajlarını çok beğendim, göz rengine çok çok yakışmış! İyi ki almışsın bu paleti! Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim :) Ben de çok beğendim paleti :) Teşekkür ederim, kocaman öptüm <3

      Sil
  4. o turuncu son zamanlardaki 2-3 favori rengimden biridir kesinlikle sana da çok yakışmış Blanacım güle güle kullan sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncu far kesinlikle paletin yıldızı İrem'cim :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  5. Bu paleti ne kadar çok gördüm son zamanlarda, yeni seri olunca akıl çelinmesi yaşamamak elde değil :) Güzel gözlerini gördük yine çok şükür canım benim :) Benim sevdiğim tonlar, seriden şimdilik oje serisini aldım bakalım benzer renkler var diye ötelemeye devam etmezsem düşünüyorum.Ellerine sağlık canım arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, bu ara her yer Flormar koleksiyon yazısı doldu, biliyorum. :) Ben de almışken yazmak istedim, arşivde olsun diye :)) Gerçekten güzel olmuş, ben beğendim. Ancak, indirimsiz alınmaz :D Çok teşekkür ederim can arkadaşım <3 Öpüyorum <3

      Sil
  6. Ama ama... Yani bu renkleri gördüm göreli gözlerimden kalpler fışkırıyorken, ben indirimi bekliyorken... Cık cık cık :)
    Maaşallah Blanacım, o gözlerinin güzelliği ile birleşince ne de güzel bir makyaj olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur'cum, ben de indirimde kapmıştım zaten :) Bende indirim beklemek mantıklı... :D Çok teşekkür ederim, eminim sende de harika durur bu tonlar <3

      Sil
  7. Nice shades <3

    Merry Christmas <3

    http://ohladymania.blogspot.com

    .

    YanıtlaSil
  8. Bu aralar turuncu ve tonlarındaki farlar çok ilgimi çekiyo, tek renk için de bir yeni palet almayı daha kaldıramayacak bünyem :D
    Yeşil gözlerde de acayip güzel durmuş bu renkler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paletin diğer renkleri de güzel dersem; iyilik mi olur kötülük mü, bilemedim :)
      Çok teşekkür ederim, sevgilerimle... <3

      Sil
  9. Turuncuya bayıldım, sana da çok yakışmış canım iyi günlerde kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncu paletin yıldızı bence Yeliz'cim :) Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  10. Bu renkler kesinlikle harika, hele o turuncu ve açık kahvenin ayrı satılması lazım. Fotoğraflardan bakınca turuncusu neon serideki turuncuya benziyor yakından bakıp bi karşılaştırma yapmam lazım :)) Güle güle kullan Blana'm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu palet çok güzel Gökçe'm, bir paleti daha var aklımda bu koleksiyonun :) Karşılaştırırısan bana da haber ver, merak ettim. :) Teşekkür ederim canım <3

      Sil
  11. Bazsız denemedim Ausem ancak, tek başlarına da pigmentsiz değiller. İyi yapmışsın, bu palet şahane olmuş :) Çok teşekkür ederim canım <3

    YanıtlaSil
  12. İnanılmaz güzel durmuş bu turuncu tonu. Sanırım bir tek bana yakışmıyor :) Çok beğendim, göz rengine de çok yakışmış Blana'cım. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seher'cim senin gözlerine de çok yakışır aslında, belki alışkın değilsindir :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum çok <3

      Sil
  13. Blanamm nasıl güzel gözler onlar öyle Rabbim nazarladan korusun 💙. Renklerde çok güzel gerçekten. Herkesle hemfikirim turuncu ve açık kahve çok güzel sanada çok yakışmış 😍😙❤

    YanıtlaSil
  14. Renklerin güzelliğine baak ! 😍😍❤

    YanıtlaSil
  15. Güzel gözlü Blana'mmm öncelikle 41 kere maşallah diyorum <3 Flormar'ın far paletlerini ben de çok seviyorum ve kullanışlı buluyorum, özellikle göz makyajına bayıldım mükemmel olmuş güzelliğim :) İndirimler devam ediyorken denk geldiğimde alacağım, ellerine sağlık canımın içi <3 :)

    YanıtlaSil
  16. Babacım bu tonlar çok gitmiş sana. Bu paleti yeni Deneyen bayanda gördüm sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanacim telefonun azizliğine uğramışım. Babacım😃😃😃

      Sil
  17. Paletteki renkler harikaymış size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  18. Çok sicak renkler sana da çok yakismis canim.

    YanıtlaSil